• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

aloneknight66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کد 11 بروبچی که میخوان بروند جهرم اگه کسی هست خودشو معرفی کنه تا اونجا پادگانو منفجر کنیم

سلام به همه

اقا کد من هم 11 هستش .:)
دوستان هم خدمتی. این ایدی یاهو من هستش pm بدین بیشتر اشنا شیم.

mtblack2006@yahoo .
:D

amin28364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان کسی با پادگان همت روانسر کرمانشاه یا همون شهدای کرمانشاه که ماله نیرو زمینی **** اشنایی داره؟
امار داره چه جور جایی هست ممنون میشم اطلاعات بدین به من

سلام دوست عزیز منم اول آبان از تهران به همان پادگان شهدای کرمانشاه اعزامم.
تا الان از هرکی پرسیدم گفتن جای بسیار عالی هستش واصلا به هتل معروفه
از شعور و ادب فرمانده های خوبش هم زیاد شنیدم
به هر حال باید رفت و از نزدیک تجربه کرد
اگر دوست داری برام پیغام بگذار که بیشنر آشنا بشیم:)
[email protected]

hmxonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعضی از دوستان می نویسن چه رشته هایی دوره کد می خورن یعنی چی ؟؟

یعنی که بعد 2 ماه آموزشی ، 2 ماه دیگه هم نگه می دارن سرباز رو و بهش آموزش تخصصی می دن (مثلا می ره تو یگان توپخانه) یعنی آمورشی اش می شه 4 ماه. چیزی که من شنیدم!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
سلام دوستان کسی با پادگان همت روانسر کرمانشاه یا همون شهدای کرمانشاه که ماله نیرو زمینی **** اشنایی داره؟
امار داره چه جور جایی هست ممنون میشم اطلاعات بدین به من

دوستم 1/4 اونجا بود . تلفن رایگان به همه نقاط کشور (!!) ، غذا هر چقدر که بخوای برات میکشن ، حموم ردیف ، رژه تعطیل ، ... بازم بگم ؟؟:):)

بعبارتی انگار نه انگار که سربازی رفتید . البته مرخصی شهرستان خیلی نمیدن .

.

SaR1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خئش به حالتون انقدر از **** تعریف نکنید. منه بد بخت افتادم نیرو انتظامی توی شیرگاه قائم شهر مازنداران .:(:(:(:(:(:wacko: هیچکی هم که تو این فروم اونجا نبوده نکنه تازه تاسیسه :D خدا به خبر کنه خلاصه .همه می گن نیرو انتظامی سخته. البته من از کرج اعزام میشم.

Last edited:

mohammadpetro85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من افتادم نیروی زمینی ارتش 01 تهران.کسی میتونه اطلاعی در مورد اون بهم بده.ممنون میشم.درضمن رشته ی من مهندسی نفته.آیا دوره ی کد میخورم؟

aloneknight66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خئش به حالتون انقدر از **** تعریف نکنید. منه بد بخت افتادم نیرو انتظامی توی شیرگاه قائم شهر مازنداران .:(:(:(:(:(:wacko: هیچکی هم که تو این فروم اونجا نبوده نکنه تازه تاسیسه :D خدا به خبر کنه خلاصه .همه می گن نیرو انتظامی سخته. البته من از کرج اعزام میشم.

داداش سخت نگیر ماهم نیرو انتظامی هستیم.:lol:

همش خاطره میشه :D

mahdi010

Registered User
لایک‌ها
8
از بین هاشمی نیشابور(باغرود) و روانسر کرمانشاه کدومشون راحت تره و سختی کمتری داره؟
جفتشون نیروی زمینی سپاهه

hesampir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوناییکه چند تا آشنا قوی دارند کلا خدمت رو بوسیدند گذاشتند کنار اوناییکه باباشون سربازی داشته یکی دو ماهی میرند سربازی حال میکنند اوناییکه پارتی داشتند امریه گرفتند اوناییکه پارتی نیمه کلفت داشتند و یا مدرک بسیجی (خایه مالی) داشتند افتادند **** با کلی کثر خدمت اونهایی که هیچی نداشتند و خدا رو داشتند افتادند ارتش اونهایی که خدا رو هم نداشتند و آخر بدبخت بیچاره هستند افتادند نیروی انتظامی بعضی هاش هم که مثل من علاوه بر نیروی انتظامی کد 13 هم میفتند که نحس بودنش نرفته از کد محل خدمت داد میزنه میگه بیا بیا :p
این ماه واسه من خیلی نحس بود موبایل 700 تومنی که یک ما هم باهاش کار نکرده بودم iphone گمش کردم یک هفته بعدش راهنمایی رانندگی موتورم رو تو خط ویژه گرفت بدون گواهینامه گفتند موتورت باید 3 ماهی بخوابه که هر روز خواب تو پارکینگ 700 تومن یعنی ضرب در 90 روز + باید بیمه کنم یکساله 70 تومن + تغییر پلاک +جریمه = گرونتر از موتور شد به هر حال از موتور هم خداحافظی کردم بعد یک هفته هم برگ سفید اومد نیروی انتظلامی این همه درس بخون لیسانس بگیر بعد برو سر خیابون پست بده :( خدا بعدیش رو به خیر بگذرونه

سلام
زیاد نگران نباش منم کد 13 خوردم . بچه تهرونم . دوست داشتی واسم پیغام بذار هم خدمتی (یاهو میل Hesam_pir)

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزیز
خیلی خیلی خیلی توضیحات کامل و روشن بود من هر جا رو گشتم و پرسیدم اینطور بم جواب نداد
بازم ممنون
این از وسایل میمونه لباس گرم چون اینجا اهواز هنوز کولر روشنه هیچ لباس گرمی نیومده تو بازار ولی خب یه کاریش میکنم
برای موبایل همیه توضیحی میدادی چطور ردش کنم ؟ چطور اونجا استفاده کنم . کلا مثل جواب قبلی برام کامل بگو؟
برای اصلاح من تصمیم دارم اینجا اصلاح کنم چون ممکنه تو پادگان با یه ماشین میزنن یه مرضی بگیرم اما به نظرت حتما باید با 4 بزنم ؟ نمیشه با 20 بزنم ؟
یا علی...

موبایلتو میتونی با کش بزاری دوره بازوت یا توی شرتت یا میتونی بزاری تو کفشت اگه ساق دار باشه . روزه اول زیاد نمیگردنتون بیشتر میرتسونن هر کی این وسایلو داری که خودش بگه و... روز اول بدیش اینه هر کی میرسه میخواد حرف بزنه براتون . شبا میتونی پشت اسایگاه استفاده کنی یا بری زیره پتو اس بازی کنی سعی زیاد گوشی دستت نباشه مخصوصا جلو دیگران . ادم فروش خیلی زیاده واسه خود شیرینی میرن به فرمانده میفروشن
هر وسیله دیگه ای هم فک میکنی ضروریه با خودت ببر .
بند پوتین کشی گرد رو فراموش نکنی خیلی به درد میخوره دیگه مجبور نیستی بشینی بند و بازو بسته کنی . پات رو میکنی تو و در میاری راحته خیلی حال میده بعضی روزا اینقدر خسته میشی که حوصله بند باز کردن رو نداری

Last edited:

farzad112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها جواب این سوال رو کسی میدونه؟
من آموزشیم پادگان مرکز اموزش دژبان ارتش کهریزک تهران هست.
میخواستم بدونم پنج شنبه جمعه ها ولمون میکنن بریم خونه شنبه صبح بر گردیم؟
اگه کسی میدونه بگه. من 18 مهر اعزامم به همینجا.
راستی اگه میدونین بعدش احتمال زیاد کجا میفتم هم بهم بگید ممنون میشم.

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوست عزیز منم اول آبان از تهران به همان پادگان شهدای کرمانشاه اعزامم.
تا الان از هرکی پرسیدم گفتن جای بسیار عالی هستش واصلا به هتل معروفه
از شعور و ادب فرمانده های خوبش هم زیاد شنیدم
به هر حال باید رفت و از نزدیک تجربه کرد
اگر دوست داری برام پیغام بگذار که بیشنر آشنا بشیم:)
[email protected]

ایول ممنون دوسته عزیز کلی روحیه گرفتم تو یاهو بهت پی ام دادم خوشحال میشم بیشتر اشنا شیم بچه کجایی شما؟

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
دوستم 1/4 اونجا بود . تلفن رایگان به همه نقاط کشور (!!) ، غذا هر چقدر که بخوای برات میکشن ، حموم ردیف ، رژه تعطیل ، ... بازم بگم ؟؟:):)

بعبارتی انگار نه انگار که سربازی رفتید . البته مرخصی شهرستان خیلی نمیدن .

.

ممنون مرسی از اطلاعاتتون فقط این دوستتون بعد از آموزشی کجا افتاد؟بچه کجا بود؟

hmxonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بجه ها.
حقوق سربازا چقدره ماهانه ؟ ارتش، نیرو انتطامی و **** واسه لیسانسه ها؟

Mr.Aras

Registered User
لایک‌ها
1
از سرباز خسته و ArashTheArcher که جوابمو دادن تشکر میکنم، چون کلید تشکر نبود مجبور شدم این پست و ارسال کنم.

ArashTheArcher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بجه ها.
حقوق سربازا چقدره ماهانه ؟ ارتش، نیرو انتطامی و **** واسه لیسانسه ها؟

حقوق لیسانسه ها رو می دونم تو ارتش ماهی 68000 بود. ( تا پارسال )
امسال گفتن بیشترش کردن حالا چند تا تک تومنی خدا میدونه!!:lol:

mahdi010

Registered User
لایک‌ها
8
برای کارشناسی چند ماه کم میکنن؟
باید بریم از دانشگاه نامه ببریم؟

بالا