• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
متاسفانه غیبت مانع معافیت و کسریه
یعنی وقتی غیبت داری فقط میتونی از معافی پزشکی استفاده کنی و بس !!

کسانی که غیبت دارند می توانند از کسر خدمت استفاده کنند. یعنی --> کسری خدمت - 3 + 18

hadi181s

Registered User
لایک‌ها
52
تو اموزشی زیاد به مدرک کار ندارن ولی بر عکس تو یگان فقط مدرک مهمه

کلا **** اموزشیه سختی داره مخصوصا پادگانه ما

خلاصه هرچی بود گذشت و داره به خاطره میپیونده...

همه که میگن **** راحت تره

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
از دوستانی که دوره های قبل رفتن.... کد 226 مازاد با مدرک لیسانس IT وضعیتش چیه؟ کجا میندازن؟

اگر بگن برین 2ماه دیگه بیاین، این 2ماه جزو مدت خدمت حساب میشه؟

بله حساب میشه. :)

filit

Registered User
لایک‌ها
7
تو یگان بله

ولی اموزشیه **** با اون خشم شبش و سخت گیری که ما دیدیم و همه میگن....

shahriarkkk

Registered User
لایک‌ها
0
کسانی که غیبت دارند می توانند از کسر خدمت استفاده کنند. یعنی --> کسری خدمت - 3 + 18

والا من تا جایی که می دونم مانع هر گونه معافیت میشه توی قانون اینو صراحتا نوشته
حالا شاید دوستمون اطلاعاتش دقیق باشه
ما که امیدواریم بشه !

senatormobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوالم خیلی تکراری شده ولی خوب بازم محض اطمینان
1-کد مازاد خوردیم ساعت 3 بریم بهتره یا 6 صبح ؟ البته در برگ سفید زده 3 و مثلا میشه رفت (خایه مالی) دنبال اینکه تهران بندازنمون ؟؟؟
2-یک آبان اعزام هستیم با ساک و وسایل بریم ؟

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا من تا جایی که می دونم مانع هر گونه معافیت میشه توی قانون اینو صراحتا نوشته
حالا شاید دوستمون اطلاعاتش دقیق باشه
ما که امیدواریم بشه !
عرض کردم کسر خدمت نه معافی (البته معاف پزشکی رو سرباز فراری هم می تونه بگیره چه برسه به غایب)

shahriarkkk

Registered User
لایک‌ها
0
عرض کردم کسر خدمت نه معافی (البته معاف پزشکی رو سرباز فراری هم می تونه بگیره چه برسه به غایب)

کسر خدمت هم همون معافیت 30 جانبازی هست که از یه مقدارش استفاده میشه و صددرصد ارجه نسبت به معافیت نیست اما اگه اینجوری که شما می گید باشه خیلی عالیه چون خود منم به زور میخوان برام غیبت بزنن :wacko:
منم 4 ماهی کسری دارم

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
گیج شدیم

یعنی چی
کسری بهم تعلق میگیره یا نه ؟
3 ماه اضاف و 8 ماه کسری
جریان چیه ؟

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گیج شدیم

یعنی چی
کسری بهم تعلق میگیره یا نه ؟
3 ماه اضاف و 8 ماه کسری
جریان چیه ؟

دوست من اصلا اگه قانون هم باشه که اونهایی که اضاف داران نمیتونن از کسری استفاده کنن باز هم امیدوار باش که اینجا ایرانه . اخه کجا دیدی قانون اجرا بشه که خدمت جای دومش باشه .
در ضمن هم دوره ای های من که اضاف دفترچه ای داشتن رفتن دنباله کسریشون اونایی که زیاد داشتن خدمتشون تموم شد اون هایی هم که کم بود الان دارن خدمت میکنن . تو میری دنبال کسری خدمتت میزاری تو پروندت مگه وقتی میری دنباله کسری کسی میدونه تو اضاف داری ؟؟؟؟
خیالت راحت بهت میدن رفقای منم میترسیدن که ندن

Nio

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
از مشهد گزارش میدم! اومدیم زیارت.
دیروز (پنجشنبه 15 مهر 89) بازم اومدیم مرخصی برای بار 4 ام از شروع دوره 174 پادگان آموزشی شهید هاشمی نژاد نیشابور (123) که یک بارش میاندوره بوده و 3 بار مرخصی پایان هفته.
اونطور که من تحقیق کرده بودم (قبل از اومدن به آموزشی) تا حالا سابقه نداشته اینقدر در این پادگان به سربازا مرخصی بدن یا حداقل در دوره های اخیر سابقه نداشته.
به هر حال دیگه این آخرین مرخصی ما هست و ما هفته بعد میریم اردو و هفته بعدترش ترخیص میشیم که به احتمال زیاد 27 یا 28 مهر خواهد بود.
در کل نیشابور جای بدی نبود و ما زیاد سختی نکشیدیم اونایی که میفتن نیشابور باید خوشحال باشن!.
خب دیگه وقت ندارم فعلن خداحافظ.

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
دارم به این نتیجه می رسم از هر 70 میلیون نفر تو ایران یک نفر می افته 05 کرمان.پس چرا هیچ کدوم از شما 05 کرمان نیفتادید!لابد بعد از اون ه می ندازنم سیستان بلوچستان دیگه چون شهر بغلی کرمانه.
دوستان خیلی گیج کننده است این سوال من که سوال چند نفر دیگه هم هست . بالاخره روز اعزام که مال من 8/1 /89 هست باید بار و بندیل رو ببندم یا این که یه ساک خالی ببرم اونجا وسایل رو می دن بعد از چند ساعت می گن برگردین خونه هاتون لباستون رو اندازه کنید و ....؟؟؟؟؟ جواب بدید ثواب داره.:D

filit

Registered User
لایک‌ها
7
يه سوال

الان من اموزشيم تموم شده و ميخوام به يگان خودمو معرفي كنم

**** هم هستم

بايد با لباس نظامي برم ؟ درجه هم بايد بزنم برم ؟

سرباز خسته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوالم خیلی تکراری شده ولی خوب بازم محض اطمینان
1-کد مازاد خوردیم ساعت 3 بریم بهتره یا 6 صبح ؟ البته در برگ سفید زده 3 و مثلا میشه رفت (خایه مالی) دنبال اینکه تهران بندازنمون ؟؟؟
2-یک آبان اعزام هستیم با ساک و وسایل بریم ؟

سلام. يكي از دوستاي منم كه تاريخ اعزامش 89/6/1 بود كد مازاد خورده بود. واسم تعريف كرد كه:

1. اگه صبح 6 هم اونجا باشيد جوابتونو نميدن ميگن بريد ساعت 3 اينجا باشين.

2. اونطور كه من در جريان بودم (يعني از دوستم شنيدم) مثل اينكه اول شهريور كد مازاد رو به دو گروه تقسيم كرده بودن. يه عده رو فرستادن نيروي انتظامي اراك و يه عده رو نيروي انتظامي مشكين شهر اردبيل. هر دو گروه نيروي انتظامي بودن ديگه :D
اين رفيق ما هم افتاده مشكين شهر. از جاش راضي نيست ولي ديگه داره تموم ميشه ديگه.

البته چندان نگران نباش بوده دوره هايي كه بچه هاي مازاد بهترين جاها افتادن. **** و شهر خودشون و از اينجور برنامه هه هم بوده.

راستي همون روز هم اعزام نشده بودن. ساعت 3 جاهاشون مشخص شده بود و بعد گفته بودن دو روز ديگه ترمينال باشين.

ايشالا جاي خوبي مي افتي. نگران نباش. توكلت به خدا باشه.

اميدوارم به دردت خورده باشه. ياعلي.

peymandel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
از مشهد گزارش میدم! اومدیم زیارت.
دیروز (پنجشنبه 15 مهر 89) بازم اومدیم مرخصی برای بار 4 ام از شروع دوره 174 پادگان آموزشی شهید هاشمی نژاد نیشابور (123) که یک بارش میاندوره بوده و 3 بار مرخصی پایان هفته.
اونطور که من تحقیق کرده بودم (قبل از اومدن به آموزشی) تا حالا سابقه نداشته اینقدر در این پادگان به سربازا مرخصی بدن یا حداقل در دوره های اخیر سابقه نداشته.
به هر حال دیگه این آخرین مرخصی ما هست و ما هفته بعد میریم اردو و هفته بعدترش ترخیص میشیم که به احتمال زیاد 27 یا 28 مهر خواهد بود.
در کل نیشابور جای بدی نبود و ما زیاد سختی نکشیدیم اونایی که میفتن نیشابور باید خوشحال باشن!.
خب دیگه وقت ندارم فعلن خداحافظ.

آقا دستت درد نکنه که بچه های باغرودی رو با اطلاع کردی ... ایشالا دورت با موفقیت تموم بشه ... منتظر گزارش های جدیدت هستیم
یا حق

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه سوال

الان من اموزشيم تموم شده و ميخوام به يگان خودمو معرفي كنم

**** هم هستم

بايد با لباس نظامي برم ؟ درجه هم بايد بزنم برم ؟
نیرو انتظامی که با لباس نظامی رفتیم . **** رو نمیدونم

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسر خدمت هم همون معافیت 30 جانبازی هست که از یه مقدارش استفاده میشه و صددرصد ارجه نسبت به معافیت نیست اما اگه اینجوری که شما می گید باشه خیلی عالیه چون خود منم به زور میخوان برام غیبت بزنن :wacko:
منم 4 ماهی کسری دارم

کسر خدمت یه چیزه :D اضافه خدمت دفترچه ای هم یه چیز دیگه:D
شما اگه فرضاً با دیپلم بری خدمت18 ماه باید خدمت کنی که به خاطر غیبت 3 ماه اضافه می خوری می شه 21 ماه وازش 4 ماه به خاطر کسری کم می شه در نتیجه باید 17 ماه خدمت کنی
ضمناً اگر شرایط معافیت (مثل جانبازی 25% پدر و ...) رو قبل از ورود به غیبت داشته باشید می تونید از معافی استفاده کنید ولی مثلاً اگر حتی 1 ماه وارد مرحله غیبت شده باشید و بعد سن پدرتون به 59 سال تمام برسه نمی تونید از معافیت استفاده کنید.

بالا