shahriarkkk
Registered User
- نوشتهها
- 19
- لایکها
- 0
آقا کسی جواب سوال ما رو نمیدونه ؟
سلام دوست عزیز
متاسفانه غیبت مانع معافیت و کسریه
یعنی وقتی غیبت داری فقط میتونی از معافی پزشکی استفاده کنی و بس !!
آقا کسی جواب سوال ما رو نمیدونه ؟
سلام دوست عزیز
متاسفانه غیبت مانع معافیت و کسریه
یعنی وقتی غیبت داری فقط میتونی از معافی پزشکی استفاده کنی و بس !!
تو اموزشی زیاد به مدرک کار ندارن ولی بر عکس تو یگان فقط مدرک مهمه
کلا **** اموزشیه سختی داره مخصوصا پادگانه ما
خلاصه هرچی بود گذشت و داره به خاطره میپیونده...
از دوستانی که دوره های قبل رفتن.... کد 226 مازاد با مدرک لیسانس IT وضعیتش چیه؟ کجا میندازن؟
اگر بگن برین 2ماه دیگه بیاین، این 2ماه جزو مدت خدمت حساب میشه؟
کسانی که غیبت دارند می توانند از کسر خدمت استفاده کنند. یعنی --> کسری خدمت - 3 + 18
سلام خوشبختم
منم همین جا افتادم البته از اهواز
خوش میگذره
یا علی...
عرض کردم کسر خدمت نه معافی (البته معاف پزشکی رو سرباز فراری هم می تونه بگیره چه برسه به غایب)والا من تا جایی که می دونم مانع هر گونه معافیت میشه توی قانون اینو صراحتا نوشته
حالا شاید دوستمون اطلاعاتش دقیق باشه
ما که امیدواریم بشه !
عرض کردم کسر خدمت نه معافی (البته معاف پزشکی رو سرباز فراری هم می تونه بگیره چه برسه به غایب)
گیج شدیم
یعنی چی
کسری بهم تعلق میگیره یا نه ؟
3 ماه اضاف و 8 ماه کسری
جریان چیه ؟
سوالم خیلی تکراری شده ولی خوب بازم محض اطمینان
1-کد مازاد خوردیم ساعت 3 بریم بهتره یا 6 صبح ؟ البته در برگ سفید زده 3 و مثلا میشه رفت (خایه مالی) دنبال اینکه تهران بندازنمون ؟؟؟
2-یک آبان اعزام هستیم با ساک و وسایل بریم ؟
سلام.
از مشهد گزارش میدم! اومدیم زیارت.
دیروز (پنجشنبه 15 مهر 89) بازم اومدیم مرخصی برای بار 4 ام از شروع دوره 174 پادگان آموزشی شهید هاشمی نژاد نیشابور (123) که یک بارش میاندوره بوده و 3 بار مرخصی پایان هفته.
اونطور که من تحقیق کرده بودم (قبل از اومدن به آموزشی) تا حالا سابقه نداشته اینقدر در این پادگان به سربازا مرخصی بدن یا حداقل در دوره های اخیر سابقه نداشته.
به هر حال دیگه این آخرین مرخصی ما هست و ما هفته بعد میریم اردو و هفته بعدترش ترخیص میشیم که به احتمال زیاد 27 یا 28 مهر خواهد بود.
در کل نیشابور جای بدی نبود و ما زیاد سختی نکشیدیم اونایی که میفتن نیشابور باید خوشحال باشن!.
خب دیگه وقت ندارم فعلن خداحافظ.
نیرو انتظامی که با لباس نظامی رفتیم . **** رو نمیدونميه سوال
الان من اموزشيم تموم شده و ميخوام به يگان خودمو معرفي كنم
**** هم هستم
بايد با لباس نظامي برم ؟ درجه هم بايد بزنم برم ؟
کسر خدمت هم همون معافیت 30 جانبازی هست که از یه مقدارش استفاده میشه و صددرصد ارجه نسبت به معافیت نیست اما اگه اینجوری که شما می گید باشه خیلی عالیه چون خود منم به زور میخوان برام غیبت بزنن :wacko:
منم 4 ماهی کسری دارم
نیرو انتظامی که با لباس نظامی رفتیم . **** رو نمیدونم