• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mohammadpetro85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یکی به من بگه 01 تهران چطوریه؟من اول آبان اعزامم.همین روزا باید کچل کنم.کچل کچل کلاچه,روغن کله پاچه...

hmxonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یکی به من بگه 01 تهران چطوریه؟من اول آبان اعزامم.همین روزا باید کچل کنم.کچل کچل کلاچه,روغن کله پاچه...

منم 01 تهران افتادم. مشهدی هستم. لیسانس نرم افزار(کامپیوتر) 1 آبان هم اعزامم

mohammadpetro85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم 01 تهران افتادم. مشهدی هستم. لیسانس نرم افزار(کامپیوتر) 1 آبان هم اعزامم
به سلام رفیق.چه عجب یکی به ما جواب داد. منم لیسانس نفت هستم.از 01 خبر نداری چطوریه؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
دارم به این نتیجه می رسم از هر 70 میلیون نفر تو ایران یک نفر می افته 05 کرمان.پس چرا هیچ کدوم از شما 05 کرمان نیفتادید!لابد بعد از اون ه می ندازنم سیستان بلوچستان دیگه چون شهر بغلی کرمانه.
دوستان خیلی گیج کننده است این سوال من که سوال چند نفر دیگه هم هست . بالاخره روز اعزام که مال من 8/1 /89 هست باید بار و بندیل رو ببندم یا این که یه ساک خالی ببرم اونجا وسایل رو می دن بعد از چند ساعت می گن برگردین خونه هاتون لباستون رو اندازه کنید و ....؟؟؟؟؟ جواب بدید ثواب داره.:D

حالا مگه چند نفر اینجارو نگا میکنن و یا نت دارن:lol:
بارو بندیل را ببر چون احتمالش هم هست که بگن برید تو همون شهر/دهات/بیابان/:p که هستید لباساتونو درست کنید بیاید

hmxonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به سلام رفیق.چه عجب یکی به ما جواب داد. منم لیسانس نفت هستم.از 01 خبر نداری چطوریه؟

سلام هم دوره.
یک چیزایی شنیدم!
می گن، پادگان افسری هست یعنی لیسانس به بالا اونجان.
منظم ترین پادگان ایران است و بالطبع خیلی سخت گیرن.
فرمانده هاش با شعور تر از بقیه پادگان هاست.
مهم تر از همه چی اینه که ریش ها می تونه بتراشی :)
کتار پادگان 01 پادگان 02 هست که هر کسی می تونه اونجا بیفته (از زیر دیپلم تا فوق دکترا).
مکانش هم تو افسریه تهرانه که می شه تقریبا شرق تهران
روی هم رفته بچه هایی که سربازی رفتن تعریف می کنند از پادگانش
ولی به هر حال شنیدن کی بود مانند دیدن ;)

wiliam.sin

Registered User
لایک‌ها
100
طور رو خدا یکی منو راهنمایی کنه دارم دیوانه میشم

من کد 282 افتادم تاریخ اعزام هم هستش 19 مهر سال 89 یعنی دو روز دیگه

من توی حوزه رفتم پرسیدم گفتش کرمان یگان ویژه هستش نیروی انتظامی هستش دیگه ؟؟

خوب نمیدونم چطور جای هستش شنیدم همش با قاچاقچی درگیرن و ارازل و...

میگن بعد از اموزشی میفرستن سیستان بلوچستان من ساکن شیراز هستم

البته من تک پسر و متاهل هستم چی کار کنم طور رو خدا راهنمایی کنید

امروز رفتم حوزه گفتش که شما که غیبت داری 90 روز روز تاریخ اعزام نرو دو ماه بعد یک کد دیگه میخوره راسته این موضوع ؟؟؟؟ من چی کار کنم بیفتم **** نمیشه

فکر کنم نیروی انتظامی باشه یگان ویژه که شنیدم بدرد نمیخوره گدا خونه و ... همش هم درگیری با قاچاقچی !!:(

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39

امروز رفتم حوزه گفتش که شما که غیبت داری 90 روز روز تاریخ اعزام نرو دو ماه بعد یک کد دیگه میخوره راسته این موضوع ؟؟؟؟ من چی کار کنم بیفتم **** نمیشه

فکر کنم نیروی انتظامی باشه یگان ویژه که شنیدم بدرد نمیخوره گدا خونه و ... همش هم درگیری با قاچاقچی !!:(
تو آموزشی که نمیرن عملیات یا درگیری با قاچاقچیها!!!!!
بعد آموزشی رو هم خدا بزرگه

wiliam.sin

Registered User
لایک‌ها
100
خوب من متاهل هستم ممکنه بعد از اموزشی بیفتم شیراز یا حتما می افتم ؟؟؟؟

کلا کار یگان ویژه با این سربازهای که توی کلانتری یا توی شهر هستند یکی هستش یا فرق داره

من علاوه بر متاهل بودن تک پسر هستم

اونجا سخت نمیگیرن کسی یگان ویژه نبوده ؟؟؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
خوب من متاهل هستم ممکنه بعد از اموزشی بیفتم شیراز یا حتما می افتم ؟؟؟؟
کلا کار یگان ویژه با این سربازهای که توی کلانتری یا توی شهر هستند یکی هستش یا فرق داره
من علاوه بر متاهل بودن تک پسر هستم
اونجا سخت نمیگیرن کسی یگان ویژه نبوده ؟؟؟

بله یگان ویژه زیر مجموعه نیرو انتظامی هست ولی کارش فرق داره با کلانتری و اینا
متاهل ها را میندازن شهر خودشون نگران نباش میوفتی یگان ویژه شیراز نزدیک پلیس را شیراز اصفهان هست
یگان ویژه کارش مبارزه با شورش و عملیاتهای خاص و گروگانگیری و این چیزا هست کاری با قاچاقچی نداره لااقل شیرازش که من خبر دارم
پادگان شیرازش هم بد نیست ولی باز نظر من را بخوای خیلی بهتره از تو کلانتری. کلانتری خیلی دردسر داره متهم ببر بیار اونو بالا پایین کن گشت بزن و هزار مکافات دیگه

برای **** باید پارتی وبسیجی داشته باشی

Last edited:

wiliam.sin

Registered User
لایک‌ها
100
بله یگان ویژه زیر مجموعه نیرو انتظامی هست یجورایی
متاهل ها را میندازن شهر خودشون نگران نباش میوفتی یگان ویژه شیراز نزدیک پلیس را شیراز اصفهان هست
یگان ویژه کارش مبارزه با شورش و عملیاتهای خاص و گروگانگیری و این چیزا هست کاری با قاچاقچی نداره لااقل شیرازش که من خبر دارم
پادگان شیرازش هم بد نیست ولی باز نظر من را بخوای بهتره از تو کلانتری. کلانتری خیلی دردسر داره متهم ببر بیار اونو بالا پایین کن گشت بزن و هزار مکافات دیگه

برای **** باید پارتی وبسیجی داشته باشی

1-خوب همون گروگانگیری یعنی میان یک سرباز بی تجربه رو میبرن ؟؟ شما که از یگان ویژه شیراز خبر داری دوست عزیز خطری نداره بابا ناسلامتی من متاهل و هزار ارزو دارم:D:D اگر مجرد بودم یک چیز دیگه راحتتر بودم

2-در ضمن اون وقت چون متاهل هستم کارم اداری میشه یعنی ساعت 2عصر میتونم برگردم خونه !!

3-یکی گفت غیبت کن البته من سه ماه غیبت دارم به حالم فرقی نداره ماه بعد یک کد دیگه میخوری ؟ راسته نظرت در مورد این چیه

e.m

Registered User
لایک‌ها
199

1-خوب همون گروگانگیری یعنی میان یک سرباز بی تجربه رو میبرن ؟؟ شما که از یگان ویژه شیراز خبر داری دوست عزیز خطری نداره بابا ناسلامتی من متاهل و هزار ارزو دارم:D:D اگر مجرد بودم یک چیز دیگه راحتتر بودم

2-در ضمن اون وقت چون متاهل هستم کارم اداری میشه یعنی ساعت 2عصر میتونم برگردم خونه !!

3-یکی گفت غیبت کن البته من سه ماه غیبت دارم به حالم فرقی نداره ماه بعد یک کد دیگه میخوری ؟ راسته نظرت در مورد این چیه

شما 2 ماه آموزش میبینی بی ترجبه نیستی دیگه! گروگان گیری یک بخشش هست که نیروی متخصص دارن سرباز هم قاعدتا میبرن ولی به شما نمیگن بیفت جلو انقدر نگرانی ندار که همشهری:happy: اگثرا تو پادگان هستی مشکلی نیست
بستگی داره چه کاری بدند دستت!مدرکت چیه؟ (میپرسم ببینم سرباز اداری هم دارن یا نه)
منم غیبت خوردم الانم افتادم نیروی انتظامی برج 8 میرم/منم شنیدم اینو- ولی هرچه زودتر بری کلکش را بکنی بهتره در ضمن اینم بهت بگم شما الانم نری احتمال زیاد هست سری بعد اموزشیت بیوفته نیروی انتظامی جهرم چون پذیرشش زیاد اگه پارتی نداشته باشی احتمال زیاد جهرم میوفتی

wiliam.sin

Registered User
لایک‌ها
100
اخه با دو ماه میشه بری گروگان گیری کرد :D ما شانس نداریم یکی از دوستام مدرک زیر دیپلم اضافه خدمت افتاد **** الان هم اموزشی تموم شده مجرد هم هست صبح میره ظهرساعت 12 برمیگرده بعضی وقتها هم زودتر !!!

ممنون همشهری مدرک زیر دیپلم یعنی 8 واحد کمتر تا دیپلم اخه نگرفتم که سربازی نرم اون موقع نشد بعدش دیگه گفتن باید بری شبانه و .... که دیگه نرفتم البته دیپلم زیر دیپلم فرقی نداره

ممنون میشم یک پرسو جو بزنی ببینم متاهل ها اداری میشن یعنی دو میتونند برن خونه

درضمن اگر یک سوال هم بپرسی ببینی که توی یگان ویژه سربازها رو ماموریتهای سخت و گروگانگی میبرند یا بیشتر واسه اختشاشات خیابانی میبرن

filit

Registered User
لایک‌ها
7
يكي به من بگه ميخوام برم يگان خودمو معرفي كنم بايد درجه هم بزنم ؟!

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
اخه با دو ماه میشه بری گروگان گیری کرد :D ما شانس نداریم یکی از دوستام مدرک زیر دیپلم اضافه خدمت افتاد **** الان هم اموزشی تموم شده مجرد هم هست صبح میره ظهرساعت 12 برمیگرده بعضی وقتها هم زودتر !!!

ممنون همشهری مدرک زیر دیپلم یعنی 8 واحد کمتر تا دیپلم اخه نگرفتم که سربازی نرم اون موقع نشد بعدش دیگه گفتن باید بری شبانه و .... که دیگه نرفتم البته دیپلم زیر دیپلم فرقی نداره

ممنون میشم یک پرسو جو بزنی ببینم متاهل ها اداری میشن یعنی دو میتونند برن خونه

درضمن اگر یک سوال هم بپرسی ببینی که توی یگان ویژه سربازها رو ماموریتهای سخت و گروگانگی میبرند یا بیشتر واسه اختشاشات خیابانی میبرن

اداری ها لیسانسه ها میشند/برای ماموریت هم میبرند/

در کل ما اگه شانس داشتیم **** میفتادیم:(
از من میشنوی برو بهتر از نیروی انتظامی هستش

filit

Registered User
لایک‌ها
7
یه جایی از همین تاپیک خوندم که بچه ها گفته بودن باید درجه بزنی/بزن برو

اخه لباس سژاه داره عوض ميشه و اول ابان قراره لباس جديد بهمون بدن

نميدونم بايد چكار كرد

حالا ميرم ميگيرم ميزنم

saeed_061

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اعزامی 8/1 هستم (از اهواز) برگه سفیدم اومده زده کد 87 : نیروی مقاومت **** پادگان خاتمی یزد

به نظرتون چطور جایی هست ؟
کسی اطلاعاتی چیزی از این پادگان داره ما رو بی خبر نگذاره
با تشکر

hmxonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اعزامی 8/1 هستم (از اهواز) برگه سفیدم اومده زده کد 87 : نیروی مقاومت **** پادگان خاتمی یزد

به نظرتون چطور جایی هست ؟
کسی اطلاعاتی چیزی از این پادگان داره ما رو بی خبر نگذاره
با تشکر

دوست من با فوق دیپلم اونجا بوده. وقتی می خواد از اون پادگان یاد کنه می گه : هتل خاتمی
جای بدی نباید باشه:blush:

بالا