mohammadpetro85
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 7
- لایکها
- 0
آقا یکی به من بگه 01 تهران چطوریه؟من اول آبان اعزامم.همین روزا باید کچل کنم.کچل کچل کلاچه,روغن کله پاچه...
آقا یکی به من بگه 01 تهران چطوریه؟من اول آبان اعزامم.همین روزا باید کچل کنم.کچل کچل کلاچه,روغن کله پاچه...
به سلام رفیق.چه عجب یکی به ما جواب داد. منم لیسانس نفت هستم.از 01 خبر نداری چطوریه؟منم 01 تهران افتادم. مشهدی هستم. لیسانس نرم افزار(کامپیوتر) 1 آبان هم اعزامم
دارم به این نتیجه می رسم از هر 70 میلیون نفر تو ایران یک نفر می افته 05 کرمان.پس چرا هیچ کدوم از شما 05 کرمان نیفتادید!لابد بعد از اون ه می ندازنم سیستان بلوچستان دیگه چون شهر بغلی کرمانه.
دوستان خیلی گیج کننده است این سوال من که سوال چند نفر دیگه هم هست . بالاخره روز اعزام که مال من 8/1 /89 هست باید بار و بندیل رو ببندم یا این که یه ساک خالی ببرم اونجا وسایل رو می دن بعد از چند ساعت می گن برگردین خونه هاتون لباستون رو اندازه کنید و ....؟؟؟؟؟ جواب بدید ثواب داره.![]()
به سلام رفیق.چه عجب یکی به ما جواب داد. منم لیسانس نفت هستم.از 01 خبر نداری چطوریه؟
تو آموزشی که نمیرن عملیات یا درگیری با قاچاقچیها!!!!!طور رو خدا یکی منو راهنمایی کنه دارم دیوانه میشم
من کد 282 افتادم تاریخ اعزام هم هستش 19 مهر سال 89 یعنی دو روز دیگه
من توی حوزه رفتم پرسیدم گفتش کرمان یگان ویژه هستش نیروی انتظامی هستش دیگه ؟؟
خوب نمیدونم چطور جای هستش شنیدم همش با قاچاقچی درگیرن و ارازل و...
میگن بعد از اموزشی میفرستن سیستان بلوچستان من ساکن شیراز هستم
البته من تک پسر و متاهل هستم چی کار کنم طور رو خدا راهنمایی کنید
امروز رفتم حوزه گفتش که شما که غیبت داری 90 روز روز تاریخ اعزام نرو دو ماه بعد یک کد دیگه میخوره راسته این موضوع ؟؟؟؟ من چی کار کنم بیفتم **** نمیشه
فکر کنم نیروی انتظامی باشه یگان ویژه که شنیدم بدرد نمیخوره گدا خونه و ... همش هم درگیری با قاچاقچی !!![]()
طور رو خدا یکی منو راهنمایی کنه دارم دیوانه میشم
من کد 282 افتادم تاریخ اعزام هم هستش 19 مهر سال 89 یعنی دو روز دیگه
من توی حوزه رفتم پرسیدم گفتش کرمان یگان ویژه هستش نیروی انتظامی هستش دیگه ؟؟
خوب نمیدونم چطور جای هستش شنیدم همش با قاچاقچی درگیرن و ارازل و...
میگن بعد از اموزشی میفرستن سیستان بلوچستان من ساکن شیراز هستم
البته من تک پسر و متاهل هستم چی کار کنم طور رو خدا راهنمایی کنید
امروز رفتم حوزه گفتش که شما که غیبت داری 90 روز روز تاریخ اعزام نرو دو ماه بعد یک کد دیگه میخوره راسته این موضوع ؟؟؟؟ من چی کار کنم بیفتم **** نمیشه
فکر کنم نیروی انتظامی باشه یگان ویژه که شنیدم بدرد نمیخوره گدا خونه و ... همش هم درگیری با قاچاقچی !!![]()
خوب من متاهل هستم ممکنه بعد از اموزشی بیفتم شیراز یا حتما می افتم ؟؟؟؟
کلا کار یگان ویژه با این سربازهای که توی کلانتری یا توی شهر هستند یکی هستش یا فرق داره
من علاوه بر متاهل بودن تک پسر هستم
اونجا سخت نمیگیرن کسی یگان ویژه نبوده ؟؟؟
بله یگان ویژه زیر مجموعه نیرو انتظامی هست یجورایی
متاهل ها را میندازن شهر خودشون نگران نباش میوفتی یگان ویژه شیراز نزدیک پلیس را شیراز اصفهان هست
یگان ویژه کارش مبارزه با شورش و عملیاتهای خاص و گروگانگیری و این چیزا هست کاری با قاچاقچی نداره لااقل شیرازش که من خبر دارم
پادگان شیرازش هم بد نیست ولی باز نظر من را بخوای بهتره از تو کلانتری. کلانتری خیلی دردسر داره متهم ببر بیار اونو بالا پایین کن گشت بزن و هزار مکافات دیگه
برای **** باید پارتی وبسیجی داشته باشی
1-خوب همون گروگانگیری یعنی میان یک سرباز بی تجربه رو میبرن ؟؟ شما که از یگان ویژه شیراز خبر داری دوست عزیز خطری نداره بابا ناسلامتی من متاهل و هزار ارزو دارماگر مجرد بودم یک چیز دیگه راحتتر بودم
2-در ضمن اون وقت چون متاهل هستم کارم اداری میشه یعنی ساعت 2عصر میتونم برگردم خونه !!
3-یکی گفت غیبت کن البته من سه ماه غیبت دارم به حالم فرقی نداره ماه بعد یک کد دیگه میخوری ؟ راسته نظرت در مورد این چیه
اخه با دو ماه میشه بری گروگان گیری کردما شانس نداریم یکی از دوستام مدرک زیر دیپلم اضافه خدمت افتاد **** الان هم اموزشی تموم شده مجرد هم هست صبح میره ظهرساعت 12 برمیگرده بعضی وقتها هم زودتر !!!
ممنون همشهری مدرک زیر دیپلم یعنی 8 واحد کمتر تا دیپلم اخه نگرفتم که سربازی نرم اون موقع نشد بعدش دیگه گفتن باید بری شبانه و .... که دیگه نرفتم البته دیپلم زیر دیپلم فرقی نداره
ممنون میشم یک پرسو جو بزنی ببینم متاهل ها اداری میشن یعنی دو میتونند برن خونه
درضمن اگر یک سوال هم بپرسی ببینی که توی یگان ویژه سربازها رو ماموریتهای سخت و گروگانگی میبرند یا بیشتر واسه اختشاشات خیابانی میبرن
يكي به من بگه ميخوام برم يگان خودمو معرفي كنم بايد درجه هم بزنم ؟!
یه جایی از همین تاپیک خوندم که بچه ها گفته بودن باید درجه بزنی/بزن برو
يكي به من بگه ميخوام برم يگان خودمو معرفي كنم بايد درجه هم بزنم ؟!
سلام
اعزامی 8/1 هستم (از اهواز) برگه سفیدم اومده زده کد 87 : نیروی مقاومت **** پادگان خاتمی یزد
به نظرتون چطور جایی هست ؟
کسی اطلاعاتی چیزی از این پادگان داره ما رو بی خبر نگذاره
با تشکر
صد در صد باید بزنی . بلاخره باید بدودنن چه درجه ای داری