برای کسی که 86 از دانشگاه اخراج آموزش شده، و مدرکش دیپلم حساب میشه و حدودا 4 ساله متاهل هم هست، وضعیت خدمت چطوری میشه ؟ چقدر اضافه میخوره ؟ اگه خودش رو نشون بده و بگه که اطلاعات خوبی داره که بدرد میخوره، چی ؟ بهتره بگه که مثلا فلان تخصص رو داره، یا چیزی نگه بهتره ؟
آموزشی و دوره کجا میافته ؟
ممد جان دوست من ببین یه چیزی از تجربه و قانون تخمی خدمت بگم ؟؟؟ ببین بین شما که دیپلم دارین با کسی که زیر دیپلمه هیچ فرقی نمیکنه تو خدمت . . . حقوقا یکیه و وظایفا هم یکیه . . . ببین من خودم با درجه گروهبانی 2 ماه توی یگان عقیدتی خدمت کردم و وضع سربازارو میدیدم . .
اقا غذا گرفتن با تویه . . . تی زدن با تویه . . . سرویس تمیز کردن با تویه . . .از این یگان به اون یگان رفتن با تویه . . . نگهبانی های زیاد تو افتاب بازم به تویه . . .خیلی معزرت میخوام بعبارتی خر حمالیش با تویه . . . ببین یه مشت بچه میان خدمت متولد 70 که هیچ کدوم زن و زندگی ندارن و چه میدونم بیسوادن و بقولی از سر گله پا میشن میان خدمت و تخمشونم نیست که ازش بیگاری بکشن. . .خدمت واسه اینا خوبه نه شمایی که الان دیگه سنی داری و زن و زندگی . . .
مطمین باش منو شما زیر بار حرف زور نمیریم مخصوصا شما که متاهلی . . .بعدش چی میشه فرمانده بات لج میکنه . . .بیاو درستش کن . . . آخ آخ چی بگم از پایه بوقی کشیدن تو خوابگاههای سربازا . . .حساب کن یه کس کش بیسواد میاد بهت زور میگه . . .ای کاش حداقل یه مدرک فوق دیپلم میگرفتی . . . در هر صورت بنظر منم بکش بیرون از خدمت . . سوالی بود در خدمتم
فدات