• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
اقا ما 18 رفتیم برا تقسیم که گفتند 21 باید بیایید ترمینال جنوب

میخواستم بدونم این 3 روز هم جز آموزشی حساب میشه

این سه روز و چند روزی که میگن برید لباسها رو اندازه کنید و میان دوره ی احتمالی و پایان دوره همگی جزو خدمت حساب میشه . کلا شما خدمتت از 18/7 شروع شده .

.

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39

بله
خوش بحال تهرانی ها که 3روز آموزشیشون مفت مجانی کم میشه!!

Farhad01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی از بچه هایی که 1/6 نیرو زمینی ارتش تهران رفتند هنوز بر نگشته یکم آمار بده به ما ؟؟

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
برای کسی که 86 از دانشگاه اخراج آموزش شده، و مدرکش دیپلم حساب میشه و حدودا 4 ساله متاهل هم هست، وضعیت خدمت چطوری میشه ؟ چقدر اضافه میخوره ؟ اگه خودش رو نشون بده و بگه که اطلاعات خوبی داره که بدرد میخوره، چی ؟ بهتره بگه که مثلا فلان تخصص رو داره، یا چیزی نگه بهتره ؟
آموزشی و دوره کجا میافته ؟

Farhad01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیچ فرقی بحالش نداره . همون 3 ماه اضافه می خوره و تخصصش رو باید بذار در کوزه آب بخوره
من که پیشنهاد می کنم تو که این همه صبر کردی یه چند سال دیگه هم صبر کن برو کارت معاف رهبریتو بگیر حالشو ببر:D

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
هیچ فرقی بحالش نداره . همون 3 ماه اضافه می خوره و تخصصش رو باید بذار در کوزه آب بخوره
من که پیشنهاد می کنم تو که این همه صبر کردی یه چند سال دیگه هم صبر کن برو کارت معاف رهبریتو بگیر حالشو ببر:D

منظورت همون معافی بعد از 50 ساله دیگه ؟ والله منم همین رو میگم !

در خصوص اون تخصص، شامل شبکه، امنیت، دوربین مدار بسته، کامپیوتر، ... و خیلی چیزای دیگه میشه، بازم باید تیلیتش رو خورد ؟

Farhad01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه بابا چرا 50 سال ؟ 30 سال !! الان متولدین 58 امسال گرفتن کارتاشونو

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
یعنی حدود 8 سال دیگه ؟ چه جالب... ممنون، خانواده ای رو از نگرانی نجات دادید دوست من !

Farhad01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قانون خدمت رو مظالعه نكردي تا حالا ؟؟ اينا رو كه ديكه همه مي دونن

salar68

Registered User
لایک‌ها
66
نه بابا چرا 50 سال ؟ 30 سال !! الان متولدین 58 امسال گرفتن کارتاشونو

همچین قانونی ندارم ما که 30 سال شد معافن

فقط ***** اومد گفت متولدین قبل 54 معاف هستن
قرار نیست که هر کسی 30 رد شد بره سربازی که !

اتفاقا" مدیر گروه دانشگاهی ما با 35 سال سن با تحصیلات دکتری و کلی مقاله isi رفته سربازی تازگی

Farhad01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون واسه استخدام شدن رفته سريازي هيج اجباري نبوده داداش من 6 سال بيش كارتشو كرفت اونم با ديبلم

filit

Registered User
لایک‌ها
7
كسي هست دانشگاه امام حسين خدمت كنه ؟! اگه هست بگه

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بله حساب میشه . . . .اصلا دوست ندارم جات باشم داشی

فدات

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای کسی که 86 از دانشگاه اخراج آموزش شده، و مدرکش دیپلم حساب میشه و حدودا 4 ساله متاهل هم هست، وضعیت خدمت چطوری میشه ؟ چقدر اضافه میخوره ؟ اگه خودش رو نشون بده و بگه که اطلاعات خوبی داره که بدرد میخوره، چی ؟ بهتره بگه که مثلا فلان تخصص رو داره، یا چیزی نگه بهتره ؟
آموزشی و دوره کجا میافته ؟

ممد جان دوست من ببین یه چیزی از تجربه و قانون تخمی خدمت بگم ؟؟؟ ببین بین شما که دیپلم دارین با کسی که زیر دیپلمه هیچ فرقی نمیکنه تو خدمت . . . حقوقا یکیه و وظایفا هم یکیه . . . ببین من خودم با درجه گروهبانی 2 ماه توی یگان عقیدتی خدمت کردم و وضع سربازارو میدیدم . .
اقا غذا گرفتن با تویه . . . تی زدن با تویه . . . سرویس تمیز کردن با تویه . . .از این یگان به اون یگان رفتن با تویه . . . نگهبانی های زیاد تو افتاب بازم به تویه . . .خیلی معزرت میخوام بعبارتی خر حمالیش با تویه . . . ببین یه مشت بچه میان خدمت متولد 70 که هیچ کدوم زن و زندگی ندارن و چه میدونم بیسوادن و بقولی از سر گله پا میشن میان خدمت و تخمشونم نیست که ازش بیگاری بکشن. . .خدمت واسه اینا خوبه نه شمایی که الان دیگه سنی داری و زن و زندگی . . .
مطمین باش منو شما زیر بار حرف زور نمیریم مخصوصا شما که متاهلی . . .بعدش چی میشه فرمانده بات لج میکنه . . .بیاو درستش کن . . . آخ آخ چی بگم از پایه بوقی کشیدن تو خوابگاههای سربازا . . .حساب کن یه کس کش بیسواد میاد بهت زور میگه . . .ای کاش حداقل یه مدرک فوق دیپلم میگرفتی . . . در هر صورت بنظر منم بکش بیرون از خدمت . . سوالی بود در خدمتم

فدات

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن دوستان این مطلب رو هم بهتون بگم که تا پایان سال خدمت 24 ماه میشه و با توجه به مدرک کم میشه . .. حقوقا زیاد میشه معمولا بالای 100 تومن . . .در ضمن دیگه کسری رزمندگی قبول نمیکنن و فقط کسری بسیج قبوله . .دوستای خودم بخاطر این مسیله از دانشگاه 2 ترم مرخصی گرفتن و اومدن خدمت تا کسری بگیرن . . . این مسیله کاملا صحت خودم توی قسمت اداری یگان هستم و همه نامه ها به این قسمت ارسال میشه و خودم نامه را رویت کردم که سرلشکر کل نیروهای مسلح امضا کرده . . . .
پس شایعه نیست . . . . . . . . . . . .فدای همه

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
بیخیال داداش ! آسه برو با هم برسیم... اینقدرام سخت نیستا ! نه، من برام زیر بار حرف زور رفتن سخته، اما قصه ی خدمت از باقی ماجراها جداس، یه شتریه که روی همه پسرا خوابیده و میخوابه، کاریش نمیشه کرد... فعلا برنامه ای ندارم برای رفتن اما به فکرش هستم،

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

میگم اون جریان اضاف خدمت رو آخر فهمیدی یا نه؟ من 100% اضاف خوردم آخه.. اما تو برگه سبزم چیزی ننوشته.. یعنی بخشیدن؟ :wacko:

داداشم مطمین باش که نبخشیدن اینا تره هم خورد نمیکنن واسه منو تو . . . ولی اگر توی کارت سبزت نیست 90 روز حله صداشو در نیار اضاف نمیخوری

در ضمن این قضیه بخشش ***** واسه اضاف همش کشکه الان 2 صفحه a4 کامل شرایط کم کردن اضافه اومده پس باید شرایط داشت . .

اقا این 90 روز اولش فکر میکنی چیزی نیست ولی بعدش میفهمی ....

فدات

amin28364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن دوستان این مطلب رو هم بهتون بگم که تا پایان سال خدمت 24 ماه میشه و با توجه به مدرک کم میشه . .. حقوقا زیاد میشه معمولا بالای 100 تومن . . .در ضمن دیگه کسری رزمندگی قبول نمیکنن و فقط کسری بسیج قبوله . .دوستای خودم بخاطر این مسیله از دانشگاه 2 ترم مرخصی گرفتن و اومدن خدمت تا کسری بگیرن . . . این مسیله کاملا صحت خودم توی قسمت اداری یگان هستم و همه نامه ها به این قسمت ارسال میشه و خودم نامه را رویت کردم که سرلشکر کل نیروهای مسلح امضا کرده . . . .
پس شایعه نیست . . . . . . . . . . . .فدای همه

من اول آبان اعزام هستم،از ساله ۹۰ قانون افزایش حقوق شامل حال ما هم می‌شه؟ یا فقط کسایی‌ که از ساله ۹۰ به بعد وارد خدمت می‌‌شن حقوقشون زیاد می‌شه

بالا