• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
سلام آقا من امروز رفته بودم میدون **** رفتم مشاوره و پاسوخگویی
پرسیدم و گفتم تو برگه سفیدم زده کد 39 (ازشون پرسیدم کد 39 میگن مال 05 کرمان)

که همشون میگفتن نه معلوم نیست همون روز اعزام معلوم میشه این کد یعنی افتادی ارتش؟

قضیه از چه قراره یکی توضیح بده ماهم بفهممیم ؟

توهم بهم میدادند یا واقعا کد 39 معلوم نیست کدوم یپان آموزشییه؟
سلام.حدس من اینه که چون هر سال یا هر یکی دو سال کد ها رو عوض می کنن برای اینکه ندونیم کجا می افتیم و قضیه لو نره به همین خاطر می گن معلوم نیست کجا بیفتیم.چون مثلا همین کد 39 جدید ( 05 کرمان) , سال 86 با نام کد 36 می شناختنش! این رو می تونی توی همون خاطره هایی که توی پست های قبلی پیوست کرده بودم بخونی.تازه شما ناراحت نباش به نظرت بدتر از کد 39 چه کدی می تونن بدن!؟ اونا حدس می زنن که ممکنه امسال کد ها تغییر کرده باشه مثل سال 86 شایدم تغییر نکرده باشه که به نظر من هم تغییر نکرده.:)

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
سلام به برو بچه های شیراز که امروز از اموزشی ترخیص شدن ( همچنین خودم )

بچه ها من افتادم تهران میدان پاستور روبروی نمیدونم چی چی ! فرماندهی حفاظت و امنیت ****

به نظرتون چه جوریاس ؟ خوب جاییه یا نه ؟

بعد یه سوال
من 3 ماه اضاف دفترچه ای دارم و پدرم 14 ما سابقه جبهه داره که میشه 8 ماه کسری گرفتم
حالا به نظرتون میتونم کسری بگیرم یا نه
چون اضاف دارم اینو پرسیدم

تنکیو

filit

Registered User
لایک‌ها
7
ما هم امروز ترخیص شدیم از اباده شیراز

59 روز گذشت !

روزهای سختی داشتیم مخصوصا تو اردو !

3 شب با خشم شب و منفجر شدن بمب گاز از خواب پریدیم

البته چه خوابی ! 18 ساعت کار 2 ساعت خواب

هفته های اول و اخر سخت میگذره

امروز همه ناراحت بودیم که از هم جدا میشدیم

واقعا خسته ام هم روحی هم جسمی

پریروز زندگی در شرایط سخت داشتیم و بیشتر از 30 کیلومتر با یه قمقمه اب راه بردن تو بیابون

با یه صبونه و یه شام

ولی اموزشی درس زندگی میده به ادم

سوالی داشتین در خدمتم

senatormobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما هم امروز ترخیص شدیم از اباده شیراز

59 روز گذشت !

روزهای سختی داشتیم مخصوصا تو اردو !

3 شب با خشم شب و منفجر شدن بمب گاز از خواب پریدیم

البته چه خوابی ! 18 ساعت کار 2 ساعت خواب

هفته های اول و اخر سخت میگذره

امروز همه ناراحت بودیم که از هم جدا میشدیم

واقعا خسته ام هم روحی هم جسمی

پریروز زندگی در شرایط سخت داشتیم و بیشتر از 30 کیلومتر با یه قمقمه اب راه بردن تو بیابون

با یه صبونه و یه شام

ولی اموزشی درس زندگی میده به ادم

سوالی داشتین در خدمتم

تو این مملکت خراب شده زندگی اینقدر سخته که هرروزش آموزشی هست دیگه نیازی به این برنامه ها نیست
می خوایم صد سال سیاه درس زندگی یاد نگیریم

pedoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از بچه های تهران کسی نیست 18 مهر اعزام باشه ؟؟؟؟

کد 38؟؟؟:p:blink:

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
برای کارشناسی چند ماه کم میکنن؟
باید بریم از دانشگاه نامه ببریم؟
ا ماه!!!
مدرک نمیخواد
آخه مدرک را موقع ارسال دفترچه اعزام نشون دادیم
دانشگاه خودش هم موقع فارغ التحصیلی با یه نامه فارغ التحصیل شدنمان با مدرک لیسانس را به **** اعلام میکنه

hakan2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستانی که دوره های قبل رفتن.... کد 226 مازاد با مدرک لیسانس IT وضعیتش چیه؟ کجا میندازن؟

اگر بگن برین 2ماه دیگه بیاین، این 2ماه جزو مدت خدمت حساب میشه؟

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوستان
من اگه الان دفترچه رو پست کنم کی اعزام هستم؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان بدترین جا برای خدمت و آموزشی نیروی انتظامی هست واقعا بی اساسه
در مورد حقوق هم برای هر ماه آموزشی من با مدرک لیسانس در نیروی انتظامی حدود 47 تومن

filit

Registered User
لایک‌ها
7
در صفحه های قبل خوندم که غلط دادن و سینه خیز خلافه قانونه !

فقط محض اطلاع بگم که

ما رو تا دلتون بخواد غلط بردن و سینه خیز توی خاک و خوار که میشستیم از بدنمون تیغ جدا میکردیم !

یه تنبیه دیگه این بود که تو سر بالایی و پایینی گروهان ما رو میگفتن دستاتون رو رو بکنین تو جیبتون

و غلط برین ! واقعا سخت بود

و یکی پا مرغی تو سر بالایی و پایینی ! این یکی واقعا جونه ادمو میگیره...

فقط مواظب باشید تو میدون تیر پوکه گم نکنید

گروهان ما 4 5 تا گم کرد و تنبیه کردن کل گروهان رو

البته واسه من که گم نشد

تنبیهش این بود که پوتین ها و جوراب ها رو رو در بیارید و تو خاک و سنگ های تیز و داغ بدوئید !

از تپه برید بالا بیاید پایین

این چیزاش واقعا سخت بود ولی همش میشه خاطره

hadi181s

Registered User
لایک‌ها
52
در صفحه های قبل خوندم که غلط دادن و سینه خیز خلافه قانونه !

فقط محض اطلاع بگم که

ما رو تا دلتون بخواد غلط بردن و سینه خیز توی خاک و خوار که میشستیم از بدنمون تیغ جدا میکردیم !

یه تنبیه دیگه این بود که تو سر بالایی و پایینی گروهان ما رو میگفتن دستاتون رو رو بکنین تو جیبتون

و غلط برین ! واقعا سخت بود

و یکی پا مرغی تو سر بالایی و پایینی ! این یکی واقعا جونه ادمو میگیره...

فقط مواظب باشید تو میدون تیر پوکه گم نکنید

گروهان ما 4 5 تا گم کرد و تنبیه کردن کل گروهان رو

البته واسه من که گم نشد

تنبیهش این بود که پوتین ها و جوراب ها رو رو در بیارید و تو خاک و سنگ های تیز و داغ بدوئید !

از تپه برید بالا بیاید پایین

این چیزاش واقعا سخت بود ولی همش میشه خاطره

میشه بدونم کجا خدمت کردی و مدرکت چیه ؟
ممنون

hadi181s

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
یعنی تا حالا کسی تو نیرو هوایی مشهد نیفتاده ؟
چه جور جاییه این خراب شده ؟

یه سوال دیگه
معمولا تو ارتش واسه آموزشیا کد زده میشه
یعنی 2 ماه دیگه دوره تخصصی میبینن
میخواستم بپرسم اونایی که آموزشی رو شهرستان میفتن هم کد میخورن ؟
اصلا واسه فوق لیسانسا دوره کد میزنن ؟

کسی نیست جواب مارو بده ؟؟
کجایین پس ؟
همه رفتین خدمت ؟

filit

Registered User
لایک‌ها
7
اباده شیراز

مدرکم دانشجو انصرافی

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
بچه ها من افتادم تهران میدان پاستور روبروی نمیدونم چی چی ! فرماندهی حفاظت و امنیت ****

به نظرتون چه جوریاس ؟ خوب جاییه یا نه ؟

بعد یه سوال
من 3 ماه اضاف دفترچه ای دارم و پدرم 14 ما سابقه جبهه داره که میشه 8 ماه کسری گرفتم
حالا به نظرتون میتونم کسری بگیرم یا نه
چون اضاف دارم اینو پرسیدم

آقا کسی جواب سوال ما رو نمیدونه ؟

Lufthansa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. ممنون ميشم اگه بگي دوره آموزشي تو اين پادگان چه جوريه و بعد از تقسيم چه جاهايي ممكنه بيفتيم. من ساكن تهران هستم. احتمالش هست كه بيفتم تهران؟

پيشاپيش ار راهنمائيهاتون ممنونم.

داداش بعد از آموزشی یا می افتی افسریه با اینکه رباط کریم این جور جاها .ولی به احتمال زیاد تهران افسریه

راستی آموزشی بهترین جای ممکن افتادی .خدا کاش از این شانسا به ما میداد. هتل بین المللی جواد نیا معروفه
فقط وسط بیابونه دیگه :D اما جای توپیه. عشق و حاله فقط

برادر شما سرباز وزارت دفاعی که اینقدر مطمئن اطلاعات غلط میدی؟!!

عرض شود که به لحاظ فیزیکی و حجم برنامه ها، دوران آموزشی نسبتا سختی رو پیش رو دارید اما با امکانات و رسیدگی خوب. کلا گردان دانشجویی خیلی سخت بهشون نمیگذره. هر هفته چهارشنبه ساعت 2 سرویس میاد میدون صبحگاه سوارتون میکنه و میبره ترمینال آزادی پیادتون میکنه (یعنی میرید مرخصی!) و باید جمعه عصر هم خودتون رو مجددا به پادگان معرفی کنید.

زمان ما استخر و پیست سوارکاریش در حال تعمیر بود و احتمالا الان آماده شده برای استفاده. از بابت غذا میشه گفت به "نسبت غذای آموزشی" توی کل نیروهای مسلح کم نظیره پس از نظر امکانات نگران نباشید.

هر هفته یکشنبه ها برنامه کوهنوردی دارید ( از هفته دوم با کوله و از هفته سوم با اسلحه) و چهارشنبه ها صبحگاه مشترک برگزار میشه که فرمانده پادگان یا جانشینش میاد و از رژه تک تک گروهانها سان میگیره و اگر خیلی وضعیت رژه رفتن بد باشه ممکنه مرخصی لغو بشه یا مدتش کمتر بشه. نماز اجباری نیست. ورزش صبحگاهی هم برای گردان دانشجویی دوبار در هفته داخل همون میدون صبحگاه برگزار میشه.

کلاس ها از هفته دوم شروع میشه که هفته آخر هم یه امتحان ازتون میگیرن و نمره اش به هیچ جایی ارتباطی پیدا نمیکنه! میدون تیر هم ماه دوم میرید که شامل دو مرحله است: 100 متر دراز کش (با ژ3) و 200 متر نشسته با ماسک (با ژ3) و با فاصله زمانی 2 روز از هم برگزار میشه، سعی کنید جمع نمرتون صفر نشه اما مطمئن باشید اگر دقت کافی اشته باشید در مجموع بالای 50 میزنید (من 67 زدم)

همیـــــــن!

در مورد تقسیم به نظر من وزارت دفاع یکی از نا عادلانه ترین تقسیمات رو داره! و واقعا معلوم نمیکنه که کی کجا میوفته... بدترین جا برای خدمت (نه برای آموزش) همون جوادنیاست, جای خوب هم الی ماشاالله زیاده. اما بودند توی دوستانم بچه هایی که باوجود اینکه متاهل بودند و ساکن تهران اما جاهای خیـــــلی بدی افتادند!!

*اگر مدرک نجات غریقی دارید حتما حتما حتما بهم بگید که اگه از دستم بربیاد راهنمائیتون کنم یکی از همون بهترین جاها خدمت کنید.

سرباز خسته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر شما سرباز وزارت دفاعی که اینقدر مطمئن اطلاعات غلط میدی؟!!

عرض شود که به لحاظ فیزیکی و حجم برنامه ها، دوران آموزشی نسبتا سختی رو پیش رو دارید اما با امکانات و رسیدگی خوب. کلا گردان دانشجویی خیلی سخت بهشون نمیگذره. هر هفته چهارشنبه ساعت 2 سرویس میاد میدون صبحگاه سوارتون میکنه و میبره ترمینال آزادی پیادتون میکنه (یعنی میرید مرخصی!) و باید جمعه عصر هم خودتون رو مجددا به پادگان معرفی کنید.

زمان ما استخر و پیست سوارکاریش در حال تعمیر بود و احتمالا الان آماده شده برای استفاده. از بابت غذا میشه گفت به "نسبت غذای آموزشی" توی کل نیروهای مسلح کم نظیره پس از نظر امکانات نگران نباشید.

هر هفته یکشنبه ها برنامه کوهنوردی دارید ( از هفته دوم با کوله و از هفته سوم با اسلحه) و چهارشنبه ها صبحگاه مشترک برگزار میشه که فرمانده پادگان یا جانشینش میاد و از رژه تک تک گروهانها سان میگیره و اگر خیلی وضعیت رژه رفتن بد باشه ممکنه مرخصی لغو بشه یا مدتش کمتر بشه. نماز اجباری نیست. ورزش صبحگاهی هم برای گردان دانشجویی دوبار در هفته داخل همون میدون صبحگاه برگزار میشه.

کلاس ها از هفته دوم شروع میشه که هفته آخر هم یه امتحان ازتون میگیرن و نمره اش به هیچ جایی ارتباطی پیدا نمیکنه! میدون تیر هم ماه دوم میرید که شامل دو مرحله است: 100 متر دراز کش (با ژ3) و 200 متر نشسته با ماسک (با ژ3) و با فاصله زمانی 2 روز از هم برگزار میشه، سعی کنید جمع نمرتون صفر نشه اما مطمئن باشید اگر دقت کافی اشته باشید در مجموع بالای 50 میزنید (من 67 زدم)

همیـــــــن!

در مورد تقسیم به نظر من وزارت دفاع یکی از نا عادلانه ترین تقسیمات رو داره! و واقعا معلوم نمیکنه که کی کجا میوفته... بدترین جا برای خدمت (نه برای آموزش) همون جوادنیاست, جای خوب هم الی ماشاالله زیاده. اما بودند توی دوستانم بچه هایی که باوجود اینکه متاهل بودند و ساکن تهران اما جاهای خیـــــلی بدی افتادند!!

*اگر مدرک نجات غریقی دارید حتما حتما حتما بهم بگید که اگه از دستم بربیاد راهنمائیتون کنم یکی از همون بهترین جاها خدمت کنید.

با سلام
جناب آقاي Lufthansa واقعا ممنون. اطلاعاتتون كامل بود و به درد بخور.
ممنونم. موفق باشيد. يا علي مدد

filit

Registered User
لایک‌ها
7
تو اموزشی زیاد به مدرک کار ندارن ولی بر عکس تو یگان فقط مدرک مهمه

کلا **** اموزشیه سختی داره مخصوصا پادگانه ما

خلاصه هرچی بود گذشت و داره به خاطره میپیونده...

hakan2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستانی که دوره های قبل رفتن.... کد 226 مازاد با مدرک لیسانس IT وضعیتش چیه؟ کجا میندازن؟

اگر بگن برین 2ماه دیگه بیاین، این 2ماه جزو مدت خدمت حساب میشه؟

بالا