سلام. ممنون ميشم اگه بگي دوره آموزشي تو اين پادگان چه جوريه و بعد از تقسيم چه جاهايي ممكنه بيفتيم. من ساكن تهران هستم. احتمالش هست كه بيفتم تهران؟
پيشاپيش ار راهنمائيهاتون ممنونم.
داداش بعد از آموزشی یا می افتی افسریه با اینکه رباط کریم این جور جاها .ولی به احتمال زیاد تهران افسریه
راستی آموزشی بهترین جای ممکن افتادی .خدا کاش از این شانسا به ما میداد. هتل بین المللی جواد نیا معروفه
فقط وسط بیابونه دیگه

اما جای توپیه. عشق و حاله فقط
برادر شما سرباز وزارت دفاعی که اینقدر مطمئن اطلاعات غلط میدی؟!!
عرض شود که به لحاظ فیزیکی و حجم برنامه ها، دوران آموزشی نسبتا سختی رو پیش رو دارید اما با امکانات و رسیدگی خوب. کلا گردان دانشجویی خیلی سخت بهشون نمیگذره. هر هفته چهارشنبه ساعت 2 سرویس میاد میدون صبحگاه سوارتون میکنه و میبره ترمینال آزادی پیادتون میکنه (یعنی میرید مرخصی!) و باید جمعه عصر هم خودتون رو مجددا به پادگان معرفی کنید.
زمان ما استخر و پیست سوارکاریش در حال تعمیر بود و احتمالا الان آماده شده برای استفاده. از بابت غذا میشه گفت به "نسبت غذای آموزشی" توی کل نیروهای مسلح کم نظیره پس از نظر امکانات نگران نباشید.
هر هفته یکشنبه ها برنامه کوهنوردی دارید ( از هفته دوم با کوله و از هفته سوم با اسلحه) و چهارشنبه ها صبحگاه مشترک برگزار میشه که فرمانده پادگان یا جانشینش میاد و از رژه تک تک گروهانها سان میگیره و اگر خیلی وضعیت رژه رفتن بد باشه ممکنه مرخصی لغو بشه یا مدتش کمتر بشه. نماز اجباری نیست. ورزش صبحگاهی هم برای گردان دانشجویی دوبار در هفته داخل همون میدون صبحگاه برگزار میشه.
کلاس ها از هفته دوم شروع میشه که هفته آخر هم یه امتحان ازتون میگیرن و نمره اش به هیچ جایی ارتباطی پیدا نمیکنه! میدون تیر هم ماه دوم میرید که شامل دو مرحله است: 100 متر دراز کش (با ژ3) و 200 متر نشسته با ماسک (با ژ3) و با فاصله زمانی 2 روز از هم برگزار میشه، سعی کنید جمع نمرتون صفر نشه اما مطمئن باشید اگر دقت کافی اشته باشید در مجموع بالای 50 میزنید (من 67 زدم)
همیـــــــن!
در مورد تقسیم به نظر من وزارت دفاع یکی از نا عادلانه ترین تقسیمات رو داره! و واقعا معلوم نمیکنه که کی کجا میوفته... بدترین جا برای خدمت (
نه برای آموزش) همون جوادنیاست, جای خوب هم الی ماشاالله زیاده. اما بودند توی دوستانم بچه هایی که باوجود اینکه متاهل بودند و ساکن تهران اما جاهای خیـــــلی بدی افتادند!!
*اگر مدرک نجات غریقی دارید حتما حتما حتما بهم بگید که اگه از دستم بربیاد راهنمائیتون کنم یکی از همون بهترین جاها خدمت کنید.