• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
چرا بازی مهم میلان - آژاکسو نشون نمیده ؟ آخه اینا چرا این قدر .... :hmm:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662

Amir 1986

Registered User
لایک‌ها
16
با تک گل همین بازیکن برد جنوئا رو. من که خیلی از زلاتان خوشم می اد. چه وقتی تو بارسا بود چه الان تو میلان :D
من کلا ازش خوشم نمیاد ...
هرچقدرم که خوب باشه ، من کلا از اول از زلاتان خوشم نمیومد :puke: ، حالا از شانس بدم اومده تو میلان ! :grrr:

من به گل زنیش کاری ندارم ، ازش بدم میاد ، حالا حرفیه داداش ؟! :cigar:

Amir 1986

Registered User
لایک‌ها
16
دارم به این نتیجه میرسم که آلگری فاشیست تشریف داره ! آخه این پسره گتوزو چرا باید بازی کنه ؟!!!!!
بابا دمت گرم ، معلومه آث میلانیه با تعصب نیستی !
گتوزو نماد میلانه !
همین بازیکنا به میلان هویت دادن ، من که خیلی از روحیه جنگندگیش خوشم میاد ...
icon12.gif

خوب یه سری از بازیکنا ، حتی اگه خوب بازی هم نکنن ، تو تیم می مونن ، چون به تیم و هوادارا روحیه میدن و طرفدار دارن و با عشق بازی می کنن ...

گتوزو هم یه آث میلانیه واقعی هستش ...

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
ماااااااااااااااااااااااااااااااا ، عجب شوتي زد اين پيرلو
ميلان امشب چقدر قشنگ بازي ميكنه

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
تبریک بابت پیروزی . واقعآ گل فوق العاده ای بود . منو یاد قدیمای پیرلو انداخت ... خیلی حال کردم
اگه اشتباه نکنم الان صدر هستیم با 11 امتیاز و یک بازی بیشتر از اینتر !

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
بازیکن صاحب توپ اصلا دیده نمی شد!

کلی با tv ور رفتیم بعد فهمیدم مشکل از فرستندس:دی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
امشب میلان میتونست راحتتتتتتتتتتتتت بازی رو 6-0 کنه

چه عجبببببببببببببببببببببببببببب یک حرکت مفید از این پیلو دیدیم

هر 1 دلاره که میگیری اضافیه ... به جز گل شانسیش همه چیزش افتضاح بود

کاشتشم که افتضاح ... زلاتان عالی بود ... خیلی موقعیت خلق کرد و بدون شک بهترین بازیکن زمین

کسی نبود جز رونالدینهو ... پاتو و روبی هم خوب نبودن زیاد ... سیدورفو من ندیدم ... اگر نبوده و من ندیدم که هیچی

اما اگر بوده و من ندیدم که باید بگم امیدوارم هررررررررررررررررررررررررر چه زود تر از تیم اخراج بشه

چقدر این خرس قهوه ای ( خیابانی ) دری وری میگفت ... روی زلاتان خطا کردن بازیکن حریف کارت گرفت بعد خرس

میگفت بلههه حالا زلاتان کارت میگیره روی این حرکتی که انجام میده ( حالا صحنه آهسته داره نشون میده روش خطا

شده )

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب چند وقتیه زیاد پست نمیدم ولی بازی مهمی پیش روست پس بریم به پیشوازش.
رئال مادرید-میلان

اول از همه بی صبرانه منتظر خبر های تکمیلی در مورد وضعیت سیلوا هستم که بدون حضورش قطعا به مشکل میخوریم. نکته ی مثبت اینه که حداقل برای بازی دعوت شده و ظاهرا حضورش در بازی تصمیم لحظه ی آخر هست. بقیه ی بازیکن ها هم که مشکل خاصی برای بازی ندارن و میشه گفت تیم کامل هست.

ترکیب ایده آل من اگه سیلوا برسه اینه:

پاتو ----- زلاتان

دینهو

بوآتنگ --- پیرلو --- سیدورف

زامبرو ---- نستا ---- سیلوا ---- لوکا

آبیاتی

روبینیو با وجود گلی که زد اصلا آماده نشون نمیده و امیدوارم از روی جو گیری بهش بازی داده نشه و فقط به عنوان تعویضی بیاد. به علاوه سیستم 2-1-3-4 داره خوب جواب میده و پاتو دیگه مجبور نیست بال راست بازی کنه و هدر بره. میتونه جایی بازی کنه که براش زاده شده! جایی که حداکثر کارایی رو داره و زیاد گلزنی میکنه، یعنی سانترفوروارد!

اگه سیلوا نرسه، یعنی دفاع مون جلوی اونهمه بازیکن خوب هجومی رئال در معرض خطر جدی هست که در اون صورت باید سیدورف رو (با وجود اینکه مرد بازی های بزرگه!) با یک هافبک دفاعی دیگه جایگزین کرد. فلامینی یا گتوزو فرق چندانی نداره.. اوائل فصل طرفدارش نبودم ولی گتوزو تو یکی دو بازی اخیر خوب کار کرده. به نظرم (بی رودربایستی) تاکتیک این تیم میلان (که همچنان خط میانی خوبی نداره و مدافع اصلی اش هم احتمالا نمیرسه به بازی) در برنابئو باید دفاع/ضد حمله باشه! خصوصا از سمت چپ اونها که مارسلو بازی میکنه. پارسال سر گل دوم پاتو نشون داد هوش دفاعیش چقدره، امیدوارم امسال هم رومون رو سفید کنه :دی

چیزی که واضحه اینکه در مقایسه با فصل پیش، روی میلان خواه ناخواه حساب بیشتری بازی میشه. منظورم اینه که فصل قبل ما کاملا underdog بودیم و برای همین بدون اینکه فشار زیادی رومون باشه رفتیم و بردیم. ولی این فصل فرق داره که این میتونه به ضررمون هم باشه.

در مورد رئال بیشتر از همه از مورینیو میترسم. خوب بلده چجوری تو همچین بازی هایی به تیمش روحیه بده. از بین بازیکن ها لسانا دیارا (@ دوستان رئالی، بازی میکنه دیارا؟)، راموس، اوزیل و دی ماریا منو بیشتر نگران میکنن. از بین بازیکن های خودمون فقط، آنتونینی، که به عنوان یک ذخیره خیلی خوبه ولی برای تیمی مثل میلان افت داره که دفاع چپش این باشه. ناسلامتی امثال مالدینی و سرجینیو اونجا فرمانروایی میکردن!

انی وی، به امید یک نمایش قابل قبول. نتیجه اونقدر ها هم مهم نیست چون مرحله ی گروهی هست و قابل جبران...

Last edited:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
اگه سیلوا بازی کنه خط دفاعی ما (با توجه به این که راموس رو ندارن) از رئال بهتر خواهد شد . زوج نستا- سیلوا خیلی بهتر از په په - کاروالیو است ! (اگه کاروالیو قابل اعتماد بود کارلتو ولش نمیکرد ) . فاکتور تجربه هم ما سرتریم . مقایسه

کنید , پیرلو گتوزو رونی ابر نستا زامبروتا رو با امثال دیماریا اوزیل خدیرا مارسلو آربلوا!! از طرفی فرصت طلب مهاجم های ما هم بیشتره . مثلا" پاتو و ابرا خیلی بهتر از هیگوآین و دیماریا و اوزیل هستن . در کل فکر میکنم اگه اگه آلونسو رو

نداشتن نتیجه به صورت نسبی به نفع ما میشد 100% .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
از خیلی جهات برتری خاصی نداریم جز همون تجربه! تجربه ای که معمولا تو این بازی ها بیشتر به درد میخورن تا بازی های معمولی و لیگ.

امیدوارم سیلوا برسه. هر چند بازی کردن با مصدومیت شاید از کیفیت کارش کم کنه.. نرسیدن راموس خبر بسیار خوبی بود!

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
اگه سیلوا بازی کنه خط دفاعی ما (با توجه به این که راموس رو ندارن) از رئال بهتر خواهد شد . زوج نستا- سیلوا خیلی بهتر از په په - کاروالیو است ! (اگه کاروالیو قابل اعتماد بود کارلتو ولش نمیکرد ) . فاکتور تجربه هم ما سرتریم . مقایسه

کنید , پیرلو گتوزو رونی ابر نستا زامبروتا رو با امثال دیماریا اوزیل خدیرا مارسلو آربلوا!! از طرفی فرصت طلب مهاجم های ما هم بیشتره . مثلا" پاتو و ابرا خیلی بهتر از هیگوآین و دیماریا و اوزیل هستن . در کل فکر میکنم اگه اگه آلونسو رو

نداشتن نتیجه به صورت نسبی به نفع ما میشد 100% .

البته اوزیل و هیگواین اونا خیبی خوبه ولی خوب واقعآ پاتو و ایبرا سر تر هستن از همه لحاظ .

پ.ن : چه تعارفی تیکه پاره می کنن این مورینیو و ابرا :دی
پ.ن 2 : این مادریدی ها چقدر از بروبچ ِ Ultras Del Milano میترسن
nerdylaff.gif

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
به نظر من اگه بخوايم تك به تك مقايسه كنيم بازيكناي ميلان قوي ترن،اما كار تيمي رئال كمي بهتره .
احساس ميكنم بازي مساوي مي شه
پ.ن : دلم براي رونالدينيو به شدت تنگ شده ،اميدوارم يكي ازون بازي هاي معروف خودش رو انجام بده

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
واقعاااااااااااااا این رئالیا فکر میکنن از ما بهترن ؟ :lol::lol::lol::lol::lol: پاتو و ابرا و رونی چپ و راستشون میکنن

اون زمان که ما کلااااااااااااااا 1 بازیکن داشتیم به اسم پاتو اینارو بردیم وای به حال الان

مورینیو هم دلقکی بیش نیست :)

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
تا ایبرا و رونالدینیهو رو دارید غمی نداشته باشید
خون بارسایی هنوز تو تنشه و عطش باز کردن دروازه ی*** رئال رو داره :p
من قول میدم میلان می تونه پیروز بشه
شاید کمی مشکل باشه ولی می تونه

Last edited by a moderator:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نیمه اول که 2 - 0 عقب افتادیم

2 دقیقه 2 گل خوردیم

راستی خالکوبی روی دست ایبر به زبان فارسی (یا عربی) بود
نوشته بود ابراهیم

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من خیلی دوست دارم عکس العمل های دوستان ( .:Bermoda:. - Ronan - Mehraɴ ) رو ببینم :D
همینجوری فقط ببینیم چی میگن ...

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
من خیلی دوست دارم عکس العمل های دوستان ( .:Bermoda:. - Ronan - Mehraɴ ) رو ببینم :D

وقتی مربی ما روبینیو که وقتی اومد تو عالی بود رو میذاره چند دقیقه پایانی میاره تو زمین یا پیرلو یه شوت میزنه و بعدش صد تا سوتی میده یا ابرا نقش چیز باقر رو داره معلومه که باید ببرید !

و اما در مورد گل هایی که زدید !

اون گلی که کاشته زدید که دیوار دفاعی 3 متر از هم باز شد و از اون وسط رفت تو گل ! اون یکی گلتون هم که خورد به بازیکن ما و کمونه کرد تو دروازه ! یه موقعیت هزار درصد رو هم نزدیم و یه موقعیت دیگه رو هم کاسیاس گرفت !

در کل مبارکتون باشه ! ایشالا ال کلاسیکو :دی

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
نه مثل اینکه بردن ریال:دی کار میلان نیست :wacko:
قلقتون فقط دست بارسا و پپ کاتالان هست :p

بالا