• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamid Miran

Registered User
لایک‌ها
51
پرسپوليس براي بازي با نفت محمودآباد پشت درهاي بسته تمرين كرد

www.farsnews.com

خبرگزاري فارس: تمرين عصر امروز تيم فوتبال پرسپوليس با حضور علي دايي و پشت درهاي بسته برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين امروز در حالي پشت درهاي بسته برگزار شد كه مسئولان باشگاه در اين زمينه اطلاع رساني نكرده بودند.
هواداران پرسپوليس كه اجازه ورود به محل تمرين را نيافتند، از اينكه تمرين به خاطر بازي با نفت محمودآباد پشت درهاي بسته برگزار شد، ابراز تعجب كردند.
تنها فردي كه از طرف رسانه‌ها مجوز حضور درون ورزشگاه را گرفت خبرنگاري از سايت باشگاه بود البته محمود خوردبين از اتفاق امروز خبري نداشت.
تيم فوتبال پرسپوليس تهران در چارچوب جام حذفي فردا چهارشنبه در ورزشگاه آزادي ميزبان نفت محمود آباد خواهد بود.

25r30wi.gif
25r30wi.gif
واسه دیدار با نفت دنقوز آباد پشت درهای بسته تمرین کردن
25r30wi.gif
25r30wi.gif
یعنی تو ببین اینا چه تاکتیکی میخوان برای نفت دنغوز آباد اجرا کنن
25r30wi.gif
25r30wi.gif
یا خدااااااااااااااااااااااااااااا
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif

اتفاقا پارسال هم استقلال برای بازی با تیم ذرت کاران تبریز تمریناتش بدون تماشاگر بود :lol:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
عزیز درست که گل درست بود ولی دقیقه 28 بادامکی باید اخراج میشد بعد باید که آبکش میشدید :rolleyes:

فردوسی پور به خوردبین گفت خوب بادامکی کهاخراج میشد ممکن بود استقلال 6 تا بهتون بزنند :lol: بعد خوردبین گفت ما تا اون موقع 3 تا می زدیم :lol: بعد فردوسی پور گفت شما اگه می تونستید از دقیقه 5 تا 90 یکی می زدید :lol::lol:

چرا نمی خوان قبول کنید باختید :happy:
پرسپولیس اگه 10نفره میشد بازم پس کار استقلال برمیاد
اخه استقلال با این مهاجم هایی که داره بدرد لای جرز دیوار می خوره میداوودی و برهانی مثل دیوار می مونند چقدر این 2تا موقعیت داشتند همش زدند تو اسمون استقلال فقط یه مهاجم داره اونم مجیدی تازه اونم پس دفاع 4نفره پرسپولیس برنمیاد پس نتیجه می گیریم بازی با برد پرسپولیس به پایان می رسد

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
اخه استقلال با این مهاجم هایی که داره بدرد لای جرز دیوار می خوره میداوودی و برهانی مثل دیوار می مونند چقدر این 2تا موقعیت داشتند همش زدند تو اسمون استقلال فقط یه مهاجم داره اونم مجیدی تازه اونم پس دفاع 4نفره پرسپولیس برنمیاد پس نتیجه می گیریم بازی با برد پرسپولیس به پایان می رسد
:blink:
آقا شما چند سالتونه ؟

شما سنت بالای 16 سال باشه پیش من یه جایزه خوشمزه و خوشگل گوگولی داری گلم ///

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642

اول این رو ترجمه کن :D
دوم خوب با منطق شما اگه اون گل هم حساب میشد پرسپولیس بعدش 5 تا می خورد :lol:
مثلا با دفاع اتوبان شما منظورتون هست دیگه :lol:
همون فرهاد مجیدی برای کل تیمتون بسه دیگه برهانی و میداوودی لازم نیست :)
نتیجه گیری هات هم مثل تیم درپیت پرسپولیس می مونه :happy:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
اول این رو ترجمه کن :D
دوم خوب با منطق شما اگه اون گل هم حساب میشد پرسپولیس بعدش 5 تا می خورد :lol:
مثلا با دفاع اتوبان شما منظورتون هست دیگه :lol:
همون فرهاد مجیدی برای کل تیمتون بسه دیگه برهانی و میداوودی لازم نیست :)
نتیجه گیری هات هم مثل تیم درپیت پرسپولیس می مونه :happy:
بسه دیگه کل کل نکن حالا بازی برگشتی هم وجود داره اون موقع بهت میگم پرسپولیس یعنی چی:cool:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
واقعا زمانی که داوری به ضرر ما هم بود اینقدر پریدیم بالا و پایین .. به ..
خب یکی به برداشون اضافه شد آفرین .. ایرادی نداره که تا به ما برسین خیلی مونده
چه از لحاظ ستاره روی لوگو .. چه از لحاظ برد ..
آمار هم کاملا درسته . . شما یه خورده حافظت جاهایی که به نفعت نیس ضعیف میشه تقصیر خودت نیست ..

جون هرکی دوست دارین هرکی و به ما میچسبونین .. خیابانی رو نچسبونین که اصلا این انگ رو قبول نخواهیم کرد و همه دیگه فهمیدن خیابانی پرسپولیسیه.. در سطح تیم ملی باو !! ای باابا! :wacko:

بابا صد رحمت به ما اگه حافظمون ضعیف میشه شماها وقتی یه جاهایی به نفعتون نیست کور میشین!! نمونش فتل دیشب میگه توپ داره گل می خوره!!حاجی بلند شده توپ از زمین نمی بینی؟!!مورد میلاد میداوودی صحنه به اون واضحی رو دوربین 90 گرفته فتل میگه مرادی گفت برخورد کرد! مرادی بگه تو چشاتو باز کن!!
والا کر مصلحتی شنیده بودیم کور مصلحتی ندیده بودیم!!
آره در صحت آمار شما شکی نیست احتملا سال دیگه به این لیست این هم اضافه میشه:
نیم فصل اول 89-90 سوخت شدن پنالتی واضح بر روی میلاد میداوودی!!
بازم بگم؟!!

:lol::lol:

با توجه به این که خیابانی فینال باشگاههای آسیا پیراهن استقلال رو پوشید(و چقدر هم بهش میومد :دی!) نتیجه می گیریم پرسپولیسیه! جور دیگه ای نمیشه استنباط کرد!

Last edited:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
:blink:
آقا شما چند سالتونه ؟

شما سنت بالای 16 سال باشه پیش من یه جایزه خوشمزه و خوشگل گوگولی داری گلم ///
شما تاحالا تو عمرت حرف حساب نشنیدی؟;)
بعد 5سال اونم با کمک داور بازی ناحق بردی حالا خیلی قیافه می گیری

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
سایت گل- تیم پرسپولیس حضور در بیست و چهارمین دوره جام حذفی را با بازی مقابل نفت محمود آباد تجربه می کند. پرسپولیس تنها تیمی است که در همه ادوار جام حذفی حضور داشته و 4 بار نیز عنوان قهرمانی را از آن خود کرده است. اما پرسپولیس جام حذفی را در ادوار گذشته چگونه آغاز کرده است:

1355: پرسپولیس اولین دوره جام حذفی را جدی نگرفت و در همان اولین بازی 2- صفر به پاس باخت و از گردونه مسابقات حذف شد.

1356: پرسپولیس از مرحله یک شانزدهم نهایی وارد جام حذفی شد و دوباره با پاس روبرو شد. این بار شاگردان مهراب شاهرخی پاس را با گل آلن ویتل بردند و به مرحله بعدی صعود کردند.

1365: پرسپولیس در مرحله 16/1 در ساری با تیم استقلال بندرترکمن روبرو شد و با دو گل عباس کارگر پیروز و به مرحله بعدی رفت.

1366:تیم سازمان گوشت اصفهان حریف سرخپوشان در اولین مرحله جام حذفی شد و پرسپولیس 1-1 در بازی رفت و 3-1 در بازی برگشت، در مجموع به پیروزی رسید.

1367: استقلال انزلی حریف پرسپولیس بود که بازی رفت در آزادی به تساوی 1-1 انجامید و در بازی برگشت پرسپولیس 2- صفر برد و صعود کرد.

1368: پرسپولیس قبل از مرحله یک شانزدهم وارد مسابقات شد و با تیم استقلال رشت روبرو شد. بازی رفت در تهران 7- صفر و بازی برگشت در رشت نیز 2-1 به نفع پرسپولیس خاتمه یافت.

1370: در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی تیم استقلال همدان حریف پرسپولیس شد. سرخپوشان در آزادی این تیم را 2- صفر بردند و در همدان نیز 4-1 پیروزی خود را تکرار کردند.

1372: تیم تربیت ایلام حریف پرسپولیس در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی شد: برد 2-1 در ایلام و 1- صفر در تهران.

1374: پرسپولیس با تیم امید خود در جام حذفی حضور یافت و در اولین بازی به آرارات 2-1 باخت و از گردونه مسابقات حذف شد.

1375: سرخپوشان پایتخت جام حذفی را با تساوی بدون گل مقابل تیم صنعت آب خرمشهر آغاز کردند و در بازی برگشت با پیروزی 5- صفر به مرحله بعدی رفتند.

1377: پرسپولیس جام حذفی این دوره را از ابتدا جدی گرفت و با پیروزی 2- صفر در بازی رفت و 4-1 در بازی برگشت مقابل تیم دسته دومی بهپاک بهشهر صعود کرد و در نهایت هم قهرمان شد.

1378: آدنیس مشهد حریف پرسپولیس در مرحله یک شانزدهم نهایی بود. پرسپولیس در بازی رفت با ترکیبی از جوانان خود در مشهد 1- صفر پیروز شد و در بازی برگشت نیز 3-1 برد، اما از ادامه جام حذفی انصراف داد.

1379: سرخپوشان از مرحله یک هشتم نهایی وارد جام حذفی شدند و با تیم شموشک روبرو شدند. پرسپولیس بازی رفت را 1- صفر برد و در بازی برگشت نیز اتفاقات ورزشگاه ساری رخ داد و در نهایت پرسپولیس از جام حذفی کنار کشید.

1380: برق تهران با امیر قلعه نوعی حریف پرسپولیس بود که سرخپوشان به سختی و با نتیجه 3-2 از سد این تیم در مرحله یک شانزدهم نهایی عبور کردند.

1381:ماشین سازی تبریز حریف پرسپولیس بود که پرسپولیس هر دو بازی رفت و برگشت را با نتیجه 1- صفر از این تیم برد و صعود کرد.

1382: پرسپولیس بحران زده در مرحله یک شانزدهم نهایی با تیم پیام مشهد روبرو شد که در تهران 3- صفر این تیم را برد و در بازی برگشت 3-2 باخت و در نهایت صعود کرد.

1383: سرخپوشان در اولین بازی جام حذفی مقابل تیم دسته دومی فجر **** تهران قرار گرفتند و با تک گل یحیی گل محمدی به پیروزی رسیدند.

1384: کشت و صنعت شوشتر حریف پرسپولیس در مرحله یک شانزدهم نهایی بود که شاگردان آری هان این تیم را 2- صفر بردند.

1385: در مرحله یک شانزدهم نهایی تیم کاوه تهران حریف پرسپولیس بود که این تیم را 4-2 برد و به مرحله بعدی صعود کرد.

1386: پرسپولیس قبل از مرحله یک شانزدهم وارد مسابقات شد و با تیم لیگ برتری نفت در آبادان دیدار کرد. نتیجه بازی لیگ برتر در اینجا نیز رقم خورد و پرسپولیس 3-2 این تیم را برد و صعود کرد.

1387: تیم صنایع طلایی سمنان حریف پرسپولیس در مرحله اول جام حذفی بود که سرخپوشان 3-1 از سد این تیم در سمنان گذشتند.

1388: فصل قبل نیز تیم ایرانجوان بوشهر اولین حریف پرسپولیس در جام حذفی بود که سرخپوشان این تیم را 2-1 بردند و در نهایت هم تا قهرمانی جام حذفی پیش رفتند.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
شما تاحالا تو عمرت حرف حساب نشنیدی؟;)
بعد 5سال اونم با کمک داور بازی ناحق بردی حالا خیلی قیافه می گیری
:eek:
پس میگن حرف حق رو از بچه بشنو همینه :D ؟

آخه مرد حسابی ، شما گل اول رو میزدید که فاتحه خودتون خونده شده بود :lol:

شما اگه شناگر بودین که آب به اندازه کافی بود براتون ....

تو 90 دقیقه یه گل نتوستید بزنید ، بعدا اومدین میگین اون گل شده بود نمیباختین ؟ :lol: آخه یه چیزی بگو با عقل جور در بیاد عزیز دل برادر

من میگم شما سن و سالت کمه ، بگو نه ...

اصلا از طرز صحبتت مشخصه که از روی احساس و غرور جوونی داری صبت میکنی :blink:

فقطم رو یه چیز بند کردی همونو تکرار میکنی ....

جم کن دیگه قربونت برم :D من به شما علاقه دارم ... بنده شمارو دوست دارم آقای سناتور عزیز :blush:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
آقا تبریک به همه پرس پولیسی های عزیز بابت این برد شیرین
25r30wi.gif
25r30wi.gif

http://www.farsnews.com

خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال نفت محمود آباد در ورزشگاه آزادي عكس يادگاري گرفتند.
25r30wi.gif

بازيكنان نفت محمود آباد كه براي اولين بار است به ورزشگاه آزادي مي آيند، در بين دو نيمه در ورزشگاه آزادي عكس يادگاري از خودشان گرفتند.برخي از آنها با خودشان دوربين آورده بودند و از هم تيمي‌هايشان عكس مي‌گرفتند.

*حدود 600 تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند كه حدود 200 نفر آنها طرفدار نفت محمود آباد هستند با اين حال آنها علي دايي سرمربي پرسپوليس را هم تشويق كردند.
25r30wi.gif
25r30wi.gif

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
:eek:
پس میگن حرف حق رو از بچه بشنو همینه :D ؟

آخه مرد حسابی ، شما گل اول رو میزدید که فاتحه خودتون خونده شده بود :lol:

شما اگه شناگر بودین که آب به اندازه کافی بود براتون ....

تو 90 دقیقه یه گل نتوستید بزنید ، بعدا اومدین میگین اون گل شده بود نمیباختین ؟ :lol: آخه یه چیزی بگو با عقل جور در بیاد عزیز دل برادر

من میگم شما سن و سالت کمه ، بگو نه ...

اصلا از طرز صحبتت مشخصه که از روی احساس و غرور جوونی داری صبت میکنی :blink:

فقطم رو یه چیز بند کردی همونو تکرار میکنی ....

جم کن دیگه قربونت برم :D من به شما علاقه دارم ... بنده شمارو دوست دارم آقای سناتور عزیز :blush:
تا حالا تو بازی فوتبال اسمی از روحیه شنیدی؟؟;)
وقتی تو این بازی حساس چنین اشتباهی داور می کنه معلومه روحیه بازیکنان خراب میشه و برای این موقعیت های گل خراب می کردند
دیگه بحث ادامه نده

Last edited:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
تا حالا تو بازی فوتبال اسمی از روحیه شنیدی؟؟;)
وقتی تو این بازی حساس چنین اشتباهی داور می کنه معلومه روحیه بازیکنان خراب میشه و برای این موقعیت های گل خراب می کردند
دیگه بحث ادامه نده
خوب پس خودت قبول داری که روحیه تیمت خراب شده :lol:
میدونی روحیه کی خراب میشه ؟ :lol: دقیقا وقتی که بدونی مقابل تیمی بازی میکنی که شاید تو 90 دقه ، فقط یه موقعیت گل به دس بیاری :lol: و وقتی نتونی اون رو گل کنی ، واسه همین روحیه تیمیت به F میره
اونم چی ؟ تو دقیقه 6 ؟ روحیه تیمتون از دس رف ، واویلا لیلی ، آخ دوست دارم خیلی :lol:

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
خیابانی؟!! نزن این حرف رو خدایی! این تابلو استقلالیه که!!

جون هرکی دوست دارین هرکی و به ما میچسبونین .. خیابانی رو نچسبونین که اصلا این انگ رو قبول نخواهیم کرد و همه دیگه فهمیدن خیابانی پرسپولیسیه.. در سطح تیم ملی باو !! ای باابا! :wacko:

با توجه به این که خیابانی فینال باشگاههای آسیا پیراهن استقلال رو پوشید(و چقدر هم بهش میومد :دی!) نتیجه می گیریم پرسپولیسیه! جور دیگه ای نمیشه استنباط کرد!
ای خداااااا!!

(اسمایلی اون یارو سبزه که با چکش می زنه توی کله خودش)!!

بابا دفعه بعدی که گزارش اینها رو گوش می کنی فقط یه کمی دقت کن! نمی خواد زیاد هم دقت کنی، فقط یه کمی! (تابلوتر از این حرف ها هستند).

در مورد خیابانی هم یه سرچ توی گوگل بزن:

[ame="http://www.google.com/search?hl=fa&client=opera&rls=en&q=%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C+%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C&btnG=%D8%A8%D9%8A%D8%A7%D8%A8&lr="]خیابانی پرسپولیسی[/ame]

و بعد هم:

[ame="http://www.google.com/search?hl=fa&client=opera&rls=en&q=%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C+%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84%DB%8C&btnG=%D8%A8%D9%8A%D8%A7%D8%A8&lr="]خیابانی استقلالی[/ame]

تعداد نتایج رو با هم مقایسه کن، به نتیجه خوبی می رسی! :D

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
بابا دفعه بعدی که گزارش اینها رو گوش می کنی فقط یه کمی دقت کن! نمی خواد زیاد هم دقت کنی، فقط یه کمی! (تابلوتر از این حرف ها هستند).
ببین تو دقت هم نمی خواد بکنی! دفعه بعد فقط بشین پای گزارش خیابانی یا اصلا بگیر بخواب! وقتی بیدار شدی رفته توی ضمیر ناخودآگاهت که خیابانی استقلالیه !
اینقدر تابلوئه که توی یه برنامه از شبکه جام جم کاشانی رک برداشت بهش گفت: ببینید هرکسی به یه تیمی علاقه داره مثلا آقای خیابانی شما استقلالی هستید!! خیابانی نیشش 40 سانت باز شد!البته کمکی انکار کرد ولی لپهای گل انداخته جوات گویای همه چی بود!

اینو هم یه نیگا بنداز!! جواد خیابانی استقلالی

با این یه مقایسه کن میاد دستت![ame="http://www.google.com/search?hl=en&safe=off&q=%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%AF+%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C+%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C&btnG=Search&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai="] جواد خیابانی پرسپولیسی![/ame]

طرف پیراهن استقلا رو پوشیده آقا به چه زبونی بگه! تو یه مورد دیگه از گزارشگرهای حال حاضر بگو که پیرهن استق یا پرسپولیس رو پوشیده باشند!
این ننگ رو نمی پذیریم!:دی!!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
ببین تو دقت هم نمی خواد بکنی! دفعه بعد فقط بشین پای گزارش خیابانی یا اصلا بگیر بخواب! وقتی بیدار شدی رفته توی ضمیر ناخودآگاهت که خیابانی استقلالیه !
اینقدر تابلوئه که توی یه برنامه از شبکه جام جم کاشانی رک برداشت بهش گفت: ببینید هرکسی به یه تیمی علاقه داره مثلا آقای خیابانی شما استقلالی هستید!! خیابانی نیشش 40 سانت باز شد!البته کمکی انکار کرد ولی لپهای گل انداخته جوات گویای همه چی بود!

اینو هم یه نیگا بنداز!! جواد خیابانی استقلالی

با این یه مقایسه کن میاد دستت! جواد خیابانی پرسپولیسی!

طرف پیراهن استقلا رو پوشیده آقا به چه زبونی بگه! تو یه مورد دیگه از گزارشگرهای حال حاضر بگو که پیرهن استق یا پرسپولیس رو پوشیده باشند!
این ننگ رو نمی پذیریم!:دی!!

اگه به گفتن این و اون باشه که به فردوسی پور هم تو برنامه 90 صد بار گفتن تو ضد پرسپولیس و استقلالی هستی (نکنه می خوای بگی اون هم استقلالیه)؟
بارها هم گفتن تو پرسپولیسی یی (نکنه می خوای بگی هم استقلالیه هم پرسپولیسی)؟

راجع به خیابانی و مزدک هم بحث زیاد شده (البته کمتر از عادل)، ولی واقعا بهترین راه برای فهمیدن پرسپولیسی بودن اینها دقت به گزارش شونه! تعصب رو هم این یه بار بذار کنار (اصلا نمی تونم باور کنم غیر از تعصب دلیل دیگه ای باشه که مانع این بشه که از گزارش اینا به پرسپولیسی بودن شون پی برد)...

حرفی که کاشانی زده هم که اصلا ملاک نیست! در مورد پوشیدن پیراهن استقلال هم اگر منبعی داری لطف کن بذار (هر چند اون هم دلیل واضح و مسلمی نیست).

سرچی هم که گذاشته بودی تعداد نتایجش برای خیابونی مساوی بود (ولی مال من 40-30 برابر به نفع پرسپولیسی بودنش بود). ;)

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
اگه به گفتن این و اون باشه که به فردوسی پور هم تو برنامه 90 صد بار گفتن تو ضد پرسپولیس و استقلالی هستی (نکنه می خوای بگی اون هم استقلالیه)؟
بارها هم گفتن تو پرسپولیسی یی (نکنه می خوای بگی هم استقلالیه هم پرسپولیسی)؟

راجع به خیابانی و مزدک هم بحث زیاد شده (البته کمتر از عادل)، ولی واقعا بهترین راه برای فهمیدن پرسپولیسی بودن اینها دقت به گزارش شونه! تعصب رو هم این یه بار بذار کنار (اصلا نمی تونم باور کنم غیر از تعصب دلیل دیگه ای باشه که مانع این بشه که از گزارش اینا به پرسپولیسی بودن شون پی برد)...

حرفی که کاشانی زده هم که اصلا ملاک نیست! در مورد پوشیدن پیراهن استقلال هم اگر منبعی داری لطف کن بذار (هر چند اون هم دلیل واضح و مسلمی نیست).

در مورد عادل پارس فوتبال یه مصاحبه کرده بود باهاش گفته بود به یک اندازه ضد هر دوتاشون هستم(یا یه چیز تو این مایه ها)
در مورد بقیه هیچ سندی در دست نیست الا جواد!هیچ کس غیر جواد پیراهن استق یا پرسپولیس رو نپوشید و بیاد گزارش کنه!!!دلیل از این واضح تر؟!
تلویزیون می بینی؟با فرض این که جواب مثبته! فینال باشگاههای آسیا سال 78 استقلال - جوبیلو ایواتا ورزشگاه آزادی! مربی ناصر حجازی بود! هنوز یادت نمیاد؟!علی موسوی گند زد تو اون بازی!جواد خیابانی با پیراهن استقلال اومد تو ورزشگاه و گزارش کرد!!این از تلویزیون پخش شد!!
اتفاقا من نمی تونم باور کنم به غیر از تعصب الکی و روی زیاد یا احیانا آلزایمر دلیل دیگه ای واسه انکار این قضیه داشته باشی!!

Last edited:

Hamid Miran

Registered User
لایک‌ها
51
ماهی:
از این آشنایی ها هم که گفتی ما زیاد دیدیم!

حتما من بگم پسر عموی محمود میران قهرمان جودو هستم هم باور نمیکنی؟
مرد حسابی!
دارم میگم از آشناها و فامیل های مادری ما هست این جواد خیابانی.
استقلالی تیر هست اما در گزارش هاش بیشتر تمایل به پرسپولیس داره که لو نره.
اتفاقا یک بار در تالار عروسی با چند تا از فامیل های ما بحث میکرد که چرا دوست ندارن مردم بفهمن طرفدار چه تیمی هستن.

شما هم یکم ادب داشته باش و فکر نکن هر کسی حرفی میزنه و بر خلاف عقیده شما هست داره دروغ میگه!!!!!!!!!!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
مزدک استقلالی تیر هستش !
فقط دوست داره به نفع پرسپولیس گزارش کنه تا لو نره !!!!!!
(از آشناهای ماست)

ماهی:

حتما من بگم پسر عموی محمود میران قهرمان جودو هستم هم باور نمیکنی؟
مرد حسابی!
دارم میگم از آشناها و فامیل های مادری ما هست این جواد خیابانی.
استقلالی تیر هست اما در گزارش هاش بیشتر تمایل به پرسپولیس داره که لو نره.
اتفاقا یک بار در تالار عروسی با چند تا از فامیل های ما بحث میکرد که چرا دوست ندارن مردم بفهمن طرفدار چه تیمی هستن.

شما هم یکم ادب داشته باش و فکر نکن هر کسی حرفی میزنه و بر خلاف عقیده شما هست داره دروغ میگه!!!!!!!!!!
داداش گلم شما یه مقداری "کم حافظه" تشریف ندارید؟

توی پست قبلی تون نوشته بودید مزدک میرزایی فامیل تونه، حالا می گید جواد خیابانی فامیل تونه؟

حالا اشکالی نداره، من پیشنهاد می کنم مثل عکس العمل بقیه پرسپولیسی ها توی این جور مواقع، وانمود کنید هیچ اتفاق مهمی نیافتاده و دیگه بیشتر از این هم سوتی ندین! حالا خودتون مختارید!!
gigglesmile.gif

در مورد عادل پارس فوتبال یه مصاحبه کرده بود باهاش گفته بود به یک اندازه ضد هر دوتاشون هستم(یا یه چیز تو این مایه ها)
در مورد بقیه هیچ سندی در دست نیست الا جواد!هیچ کس غیر جواد پیراهن استق یا پرسپولیس رو نپوشید و بیاد گزارش کنه!!!دلیل از این واضح تر؟!
تلویزیون می بینی؟با فرض این که جواب مثبته! فینال باشگاههای آسیا سال 78 استقلال - جوبیلو ایواتا ورزشگاه آزادی! مربی ناصر حجازی بود! هنوز یادت نمیاد؟!علی موسوی گند زد تو اون بازی!جواد خیابانی با پیراهن استقلال اومد تو ورزشگاه و گزارش کرد!!این از تلویزیون پخش شد!!
اتفاقا من نمی تونم باور کنم به غیر از تعصب الکی و روی زیاد یا احیانا آلزایمر دلیل دیگه ای واسه انکار این قضیه داشته باشی!!
بابا تو دیگه کی هستی! حتی پرسپولیسی بودن فردوسی پور رو هم قبول نداری؟؟ :blink: :D

به هر حال دلایلت برای استقلالی بودن اینها تا به حال به این شرح بوده:
- فلانی به اون یارو گفت تو استقلالی یی و اون یارو هم لبخند زد! :blink:
- اون یارو خودش ادعا کرد که من ضد هر دو تاشونم! :blink: :blink:
- گزارش هاشون رو در حالت خواب و وقتی مخ آدم تعطیله اگه گوش کنی می فهمی که استقلالین! :blink: :blink: :blink:

در مورد بیابونی من ازت خواستم یه دونه مدرک ارائه بدی برای این قضیه! نه این که یه ساعت توضیحات بدی و طفره بری! بگرد پیدا کن وگرنه به جرم نشر اکاذیب دچار این سرنوشت میشی:
126fs4147532.gif

Hamid Miran

Registered User
لایک‌ها
51
اشتباه تایپی بود.
اون تاپیک سوتی گزارشگر ها را میخواندم همش ذهنم روی خیابانی بود.
اونی که آشنای ماست مزدک هست.
حالا شما بشین بگو پرسپولیسیه.

Last edited by a moderator:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
بابا تو دیگه کی هستی! حتی پرسپولیسی بودن فردوسی پور رو هم قبول نداری؟؟ :blink: :D

به هر حال دلایلت برای استقلالی بودن اینها تا به حال به این شرح بوده:
- فلانی به اون یارو گفت تو استقلالی یی و اون یارو هم لبخند زد! :blink:
- اون یارو خودش ادعا کرد که من ضد هر دو تاشونم! :blink: :blink:
- گزارش هاشون رو در حالت خواب و وقتی مخ آدم تعطیله اگه گوش کنی می فهمی که استقلالین! :blink: :blink: :blink:

در مورد بیابونی من ازت خواستم یه دونه مدرک ارائه بدی برای این قضیه! نه این که یه ساعت توضیحات بدی و طفره بری! بگرد پیدا کن وگرنه به جرم نشر اکاذیب دچار این سرنوشت میشی:
126fs4147532.gif

من شیفته دلایل تو هستم !!!!
کل استدلالها تو این مایه ها که:
بابا این که معلومه پرسپولیسیه!:blink: اونو که همه می دونن!:blink: یعنی اینو هم قبول نداری؟!!:blink:
تو مصاحبه طرف رو قبول نداری! بعد توقع داری حرفهای بی منطق تو قابل قبول باشه!!

ببند دیگه حس با تو بحث کردن رو ندارم!
snapoutofit.gif

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا