• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
از محمود عزیز و سایر دوستان هم خواهش می کنم دیگه این بحث رو ادامه ندن.

پ.ن: آرمین عزیز لطفا انقدر اسپم نکن وسط دعوا :D

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
آقا این تیم منتخب هیات داوران :happy: امروزم 1-0 برد . من بازیشو ندیدم
مثل کل بازیهای قبلی
پنالتی حریف رو نگرفتن یا پنالتی مفت بهش دادن ؟ یا گل صحیح حریف رو آفساید گرفتن یا ... ؟ خلاصه چجوری بردوندنش ؟ :lol:

پ.ن : این حاجی فتح الله زاده هم خیلی بانمکه خداییش . میگه حتی اگر گل پرسپولیس ثبت می شد وقتی اینا 10 نفره می شدن ( اشاره به اخراج بادامکی ) ما 6 تا بهشون می زدیم !!
طنز روزگار اینه که در زمان مدیریت همین دکتر حاجی ، یکبار در دربی پرسپولیس 9 نفره شده اونم دقیقه حدود 30 ( یعنی 70 دقیقه حدودا 90 نفره بازی کردیم ) مربی ما هم پروین بود و اینا گل که نتونستن به ما بزنن هیچ تازه دقایق آخر بازی دفاع هم می کردن . فکر کنم بزیک بود که 1-2 بار تک به تک شد با دروازه بانشون .
زمان همون مومن زاده اینا هم بود که دکتر حاجی بهش می گفت احمد دل پیرو !!

خلاصه حاجی جان شما ممکنه 10 ثانیه بعد از بازی رو هم یادت نیاد که گفتی " پرسپولیس خیلی بهتر بازی کرد " ولی ما یادمونه 6-7 سال پیش تیم 9 نفره ما رو هم نتونستید ببرید اونوقت الان که روی دوش داور ها قرار گرفته اید رجز می خونید که اگر 10 نفره می شدن 6 تاییشون می کردیم !!

سولاخا :happy:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
مثل کل بازیهای قبلی
پنالتی حریف رو نگرفتن یا پنالتی مفت بهش دادن ؟ یا گل صحیح حریف رو آفساید گرفتن یا ... ؟ خلاصه چجوری بردوندنش ؟ :lol:
:lol:
وای ببین چی میگه این ....

شما اول بشین بازی رو ببین ، بعدا به خودت اجازه اظهار نظر کن ... لطفا ;)
اتفاقا ما امروز گفته بودیم که از راه دور گل بزنن ، اونم 35 متری :lol: تا دهن یه عده بسته بمونه :lol:
که شکر خدا ، بازم این کار بسی سخت است با وجود کسانی مثل شما که بازی رو ندیده فقط دنبال حاشین و اظهار نظر میکنن :happy:

لنگیا :happy:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
مثل کل بازیهای قبلی

پ.ن : این حاجی فتح الله زاده هم خیلی بانمکه خداییش . میگه حتی اگر گل پرسپولیس ثبت می شد وقتی اینا 10 نفره می شدن ( اشاره به اخراج بادامکی ) ما 6 تا بهشون می زدیم !!
طنز روزگار اینه که در زمان مدیریت همین دکتر حاجی ، یکبار در دربی پرسپولیس 9 نفره شده اونم دقیقه حدود 30 ( یعنی 70 دقیقه حدودا 90 نفره بازی کردیم ) مربی ما هم پروین بود و اینا گل که نتونستن به ما بزنن هیچ تازه دقایق آخر بازی دفاع هم می کردن . فکر کنم بزیک بود که 1-2 بار تک به تک شد با دروازه بانشون .

خلاصه حاجی جان شما ممکنه 10 ثانیه بعد از بازی رو هم یادت نیاد که گفتی " پرسپولیس خیلی بهتر بازی کرد " ولی ما یادمونه 6-7 سال پیش تیم 9 نفره ما رو هم نتونستید ببرید اونوقت الان که روی دوش داور ها قرار گرفته اید رجز می خونید که اگر 10 نفره می شدن 6 تاییشون می کردیم !!

برو دم خونتون بازی کن.

جواب ندادی؟
یادته قبلا چی گفته بودی؟
حالا اطلاع ثانوی چی بزم؟

amin4all

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا ما که باز اومدیم پایین چه اوضع بدی شده این روزا

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
مثل کل بازیهای قبلی

وقتی شما ميگيد اگه اون گل رو قبول ميکردن باز هم گل ميزديد و ديگه گل نميخورديد، و 100% برنده بازی بوديد، خوب طبيعی هست حاجی هم همچين جوابی بهتون بده!:happy:
شما که همين چند تا بازی قبل هم يادتون نيست که همش اولش گل زديد بعدش باختيد،حالا تو اين بازی با گل دقيقه 5 ميخواستيد گل های بيشتری هم بزنيد و گل هم نخوريد.:hmm:

مربيتون بی منطق حرف ميزنه ،بی منطق هم جواب ميگيره! اين قدر قر قر کرد که ذوب آهن بيچاره مجبور شد کلی از زمان بازی رو 10 نفره بازی کنه ، تا دايی دهنش رو ببنده اينقدر از داوری حرف نزنه! خدا رو چه ديدی شايد بازی با استيل هم تيم داوری يه حالی به تيمتون بده ،که خدايی نکرده تو چند تا بازی ديگه نريد نيمه پايينی جدول ،چون اون موقع دايی دوباره شروع ميکنه.

//

راستی امروز خيلی حال داد اين تراکتوری ها باختند:lol::lol:

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
ببین این اس تق لالی ها که بعد از نود و بوقی واسه 24 ساعت اومدن بالا چطور دارن خز بازی در میارن!
یه جوری رفتار نکنید که هر کی ندونه فکر کنه امسال صعود کردید به لیگ برتر
برنامه نود یه نظر سنجی باید بذاره که کدوم تیم حال بهم زن تر از همه بازی می کنه! افتضاح بود تیمتون امروز

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
ای بابا مثل این که امسال استقلالیا کمیته داورا رو خریدن ;)

حالا چند خریدید ؟؟؟
پ.ن : پارسال بعضیا چه تهمتایی به بعضیای دیگه میزدن :blush:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
مگه تراکتور بالای جدول ِ یا همیشه داره میبره که میگی حال داد ؟!

آخه اين مربی های جوگير که ميبازن لذت بخشه ،حالا جلو تيم و دار و دسته شما هم باشه عيب نداره:lol::wacko:

البته تو چند هفته اخير هم بد نتيجه نگرفته بودن

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
آخه اين مربی های جوگير که ميبازن لذت بخشه ،حالا جلو تيم و دار و دسته شما هم باشه عيب نداره:lol::wacko:

البته تو چند هفته اخير هم بد نتيجه نگرفته بودن

آهان ، پس از اون نظر حال کردی باختن :happy:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
ببین این اس تق لالی ها که بعد از نود و بوقی واسه 24 ساعت اومدن بالا چطور دارن خز بازی در میارن!
برنامه نود یه نظر سنجی باید بذاره که کدوم تیم حال بهم زن تر از همه بازی می کنه! افتضاح بود تیمتون امروز

شما فعلا برید افتضاح کاپیتانتون رو جمع کنید که مشخص شد علت تراشیدن سرش و اخراجش چی بوده!

آقا شب قبل بازی توی یه پارتی دستگیر شده! کاپیتان مست ندیده بودیم که به میمنت و مبارکی جور شد :lol:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
ای بابا مثل این که امسال استقلالیا کمیته داورا رو خریدن ;)

حالا چند خریدید ؟؟؟
پ.ن : پارسال بعضیا چه تهمتایی به بعضیای دیگه میزدن :blush:

گرون خریدیم وسعتون نمیرسه

آخه پسر خوب برو آمار این 10 ساله لیگ برتر رو در بیار ببین کدوم تیم هفته های بیشتری رو صدر نشین بوده؟
رو چه حسابی این حرف رو میزنی؟
آخی نازی نازی

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
آخه پسر خوب برو آمار این 10 ساله لیگ برتر رو در بیار ببین کدوم تیم هفته های بیشتری رو صدر نشین بوده؟
رو چه حسابی این حرف رو میزنی؟

آخی نازی نازی
من به آمار که نگاه می کنم یه باخت 6-0 واسه شما می بینم!
در ضمن مرسی از لطفت، متقابلا شما رو هم موش بخوره!:D

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
شما کلا به اون 6-0 که تیم تاج رو بردید دلتونو خوش کنید.

ما هم به برد های بیشتر در بازی های رو در رو و قهرمانی ها در آسیا و نایب قهرمانی در آسیا .

اوکی؟

شما مارو 70 سال پیش 6-0 نبردید. تحریف شده عزیزم. شما ما رو 8-0 بردید. 3 تا پنالتی هم باید میگرفتن براتون که نگرفتن..

خب الان خوشحالی؟

مبارکه.

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
طالب لو لباس چی پوشیده بود؟ مرد عنکبوتی؟:دی رودباریان باید لباس لاک پشت می پوشید!

مظلومی هم داره از سیستم جذاب و نوین دفاع 11 نفره تو منطقه جریمه استفاده میکنه

دست خدا و کمک داور و دربازبان های حریف پشت و پناهتان باد

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
شما فعلا برید افتضاح کاپیتانتون رو جمع کنید که مشخص شد علت تراشیدن سرش و اخراجش چی بوده!

آقا شب قبل بازی توی یه پارتی دستگیر شده! کاپیتان مست ندیده بودیم که به میمنت و مبارکی جور شد :lol:

ببخشید ؟
کاپیتان مست بهتره یا ع.ا که تولید کراک و شیشه می کرده و در معرض اعدامه ؟ روماریو ی اعدامی ندیده بودیم که به مبارکی و میمنت جور شد :happy: تازه به برخی عناصر همیشه خمار روی نیمکت هم اشاره نمی کنم و همچنین به آن جوانک خضیراوی که باند فساد و فحشا و خانه عفاف و اینها راه انداخته بود
دیگه صحبت مشکل اخلاقی نفرمایید که در این یک زمینه نیازی به نظر سنجی 90 نیست و واضحه که بدجوری از همه ی تیمهای خاورمیانه جلو هستید :happy:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
طالب لو لباس چی پوشیده بود؟ مرد عنکبوتی؟:دی رودباریان باید لباس لاک پشت می پوشید!

مظلومی هم داره از سیستم جذاب و نوین دفاع 11 نفره تو منطقه جریمه استفاده میکنه

دست خدا و کمک داور و دربازبان های حریف پشت و پناهتان باد

قرار شده به سیستمهای اون LCD تاچ اسکرین برنامه فوتبال برتر ، سیستم نوین استقلال رو هم اضافه کنن

اینا 10 . 0 . 1 بازی می کنن که اون 10 تا باهم به کمک تیر دروازه و کمک داور وظیفه دفاع رو به عهده دارند . اون 0 وسط آرش برهانی هست که بود و نبودش خیلی مهم نیست و 1 هم معمولا مسعود مرادیه ، اگر مرادی روی فرم نباشه از سیستم چرخشی استفاده می کنن و محسن ترکی جایگزین میشه

این سیستم واسه تیم حاجی فتح الله زاده خیلی جواب داده تا حالا و پیش بینی میشه در جام جهانی آتی ، بسیاری از تیمها از این سیستم استفاده کنن

پ.ن : فرازی از سخنان گهربار حاجی

آقای فردوسی پور شما داری تهمت می زنی ، اون عکسی که ما بعنوان صیانت از بردمون روی جلد زدیم فتوشاپ بود اما کار بچه های ما نبود ! تهمت نزنید لطفا :happy:

دکتر نمی گه که ببخشید که با این سن و سال و اینهمه ادعا برای حفظ آبرو ، عکس فتوشاپی زدیم روی جلد ! فقط می گه این کار ما نبوده :happy:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
ببخشید ؟
کاپیتان مست بهتره یا ع.ا که تولید کراک و شیشه می کرده و در معرض اعدامه ؟ روماریو ی اعدامی ندیده بودیم که به مبارکی و میمنت جور شد :happy: تازه به برخی عناصر همیشه خمار روی نیمکت هم اشاره نمی کنم و همچنین به آن جوانک خضیراوی که باند فساد و فحشا و خانه عفاف و اینها راه انداخته بود
دیگه صحبت مشکل اخلاقی نفرمایید که در این یک زمینه نیازی به نظر سنجی 90 نیست و واضحه که بدجوری از همه ی تیمهای خاورمیانه جلو هستید :happy:

فقط به يه نکته اشاره کنم که ع.ا اون آخر ها بازيکن تيم شما بود نه بازيکن ما:lol:
تو تيم ما بود سالمه سالم بود
لطفا اين وصله ها رو به ما نچسبونيد:cool:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
من به آمار که نگاه می کنم یه باخت 6-0 واسه شما می بینم!
در ضمن مرسی از لطفت، متقابلا شما رو هم موش بخوره!:D

کدوم 0-6؟
اگه قرار بود منو موش بخوره تا حالا خورده بود:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا