:lol:آقا این تیم منتخب هیات داوران :happy: امروزم 1-0 برد . من بازیشو ندیدم
مثل کل بازیهای قبلی
پنالتی حریف رو نگرفتن یا پنالتی مفت بهش دادن ؟ یا گل صحیح حریف رو آفساید گرفتن یا ... ؟ خلاصه چجوری بردوندنش ؟ :lol:
لنگیا :happy:سولاخا :happy:
آقا این تیم منتخب هیات داوران :happy: امروزم 1-0 برد . من بازیشو ندیدم
مثل کل بازیهای قبلی
پنالتی حریف رو نگرفتن یا پنالتی مفت بهش دادن ؟ یا گل صحیح حریف رو آفساید گرفتن یا ... ؟ خلاصه چجوری بردوندنش ؟ :lol:
پ.ن : این حاجی فتح الله زاده هم خیلی بانمکه خداییش . میگه حتی اگر گل پرسپولیس ثبت می شد وقتی اینا 10 نفره می شدن ( اشاره به اخراج بادامکی ) ما 6 تا بهشون می زدیم !!
طنز روزگار اینه که در زمان مدیریت همین دکتر حاجی ، یکبار در دربی پرسپولیس 9 نفره شده اونم دقیقه حدود 30 ( یعنی 70 دقیقه حدودا 90 نفره بازی کردیم ) مربی ما هم پروین بود و اینا گل که نتونستن به ما بزنن هیچ تازه دقایق آخر بازی دفاع هم می کردن . فکر کنم بزیک بود که 1-2 بار تک به تک شد با دروازه بانشون .
زمان همون مومن زاده اینا هم بود که دکتر حاجی بهش می گفت احمد دل پیرو !!
خلاصه حاجی جان شما ممکنه 10 ثانیه بعد از بازی رو هم یادت نیاد که گفتی " پرسپولیس خیلی بهتر بازی کرد " ولی ما یادمونه 6-7 سال پیش تیم 9 نفره ما رو هم نتونستید ببرید اونوقت الان که روی دوش داور ها قرار گرفته اید رجز می خونید که اگر 10 نفره می شدن 6 تاییشون می کردیم !!
سولاخا :happy:
آقا این تیم منتخب هیات داوران :happy: امروزم 1-0 برد . من بازیشو ندیدم
مثل کل بازیهای قبلی
پ.ن : این حاجی فتح الله زاده هم خیلی بانمکه خداییش . میگه حتی اگر گل پرسپولیس ثبت می شد وقتی اینا 10 نفره می شدن ( اشاره به اخراج بادامکی ) ما 6 تا بهشون می زدیم !!
طنز روزگار اینه که در زمان مدیریت همین دکتر حاجی ، یکبار در دربی پرسپولیس 9 نفره شده اونم دقیقه حدود 30 ( یعنی 70 دقیقه حدودا 90 نفره بازی کردیم ) مربی ما هم پروین بود و اینا گل که نتونستن به ما بزنن هیچ تازه دقایق آخر بازی دفاع هم می کردن . فکر کنم بزیک بود که 1-2 بار تک به تک شد با دروازه بانشون .
زمان همون مومن زاده اینا هم بود که دکتر حاجی بهش می گفت احمد دل پیرو !!
خلاصه حاجی جان شما ممکنه 10 ثانیه بعد از بازی رو هم یادت نیاد که گفتی " پرسپولیس خیلی بهتر بازی کرد " ولی ما یادمونه 6-7 سال پیش تیم 9 نفره ما رو هم نتونستید ببرید اونوقت الان که روی دوش داور ها قرار گرفته اید رجز می خونید که اگر 10 نفره می شدن 6 تاییشون می کردیم !!
سولاخا :happy:
مگه تراکتور بالای جدول ِ یا همیشه داره میبره که میگی حال داد ؟!//
راستی امروز خيلی حال داد اين تراکتوری ها باختند:lol::lol:
مگه تراکتور بالای جدول ِ یا همیشه داره میبره که میگی حال داد ؟!
آخه اين مربی های جوگير که ميبازن لذت بخشه ،حالا جلو تيم و دار و دسته شما هم باشه عيب نداره:lol::wacko:
البته تو چند هفته اخير هم بد نتيجه نگرفته بودن
ببین این اس تق لالی ها که بعد از نود و بوقی واسه 24 ساعت اومدن بالا چطور دارن خز بازی در میارن!
یه جوری رفتار نکنید که هر کی ندونه فکر کنه امسال صعود کردید به لیگ برتر
برنامه نود یه نظر سنجی باید بذاره که کدوم تیم حال بهم زن تر از همه بازی می کنه! افتضاح بود تیمتون امروز
ای بابا مثل این که امسال استقلالیا کمیته داورا رو خریدن
حالا چند خریدید ؟؟؟
پ.ن : پارسال بعضیا چه تهمتایی به بعضیای دیگه میزدن :blush:
ببین این اس تق لالی ها که بعد از نود و بوقی واسه 24 ساعت اومدن بالا چطور دارن خز بازی در میارن!
آخی نازی نازییه جوری رفتار نکنید که هر کی ندونه فکر کنه امسال صعود کردید به لیگ برتر
برنامه نود یه نظر سنجی باید بذاره که کدوم تیم حال بهم زن تر از همه بازی می کنه! افتضاح بود تیمتون امروز
من به آمار که نگاه می کنم یه باخت 6-0 واسه شما می بینم!آخه پسر خوب برو آمار این 10 ساله لیگ برتر رو در بیار ببین کدوم تیم هفته های بیشتری رو صدر نشین بوده؟
رو چه حسابی این حرف رو میزنی؟
آخی نازی نازی
شما فعلا برید افتضاح کاپیتانتون رو جمع کنید که مشخص شد علت تراشیدن سرش و اخراجش چی بوده!
آقا شب قبل بازی توی یه پارتی دستگیر شده! کاپیتان مست ندیده بودیم که به میمنت و مبارکی جور شد :lol:
طالب لو لباس چی پوشیده بود؟ مرد عنکبوتی؟:دی رودباریان باید لباس لاک پشت می پوشید!
مظلومی هم داره از سیستم جذاب و نوین دفاع 11 نفره تو منطقه جریمه استفاده میکنه
دست خدا و کمک داور و دربازبان های حریف پشت و پناهتان باد
ببخشید ؟
کاپیتان مست بهتره یا ع.ا که تولید کراک و شیشه می کرده و در معرض اعدامه ؟ روماریو ی اعدامی ندیده بودیم که به مبارکی و میمنت جور شد :happy: تازه به برخی عناصر همیشه خمار روی نیمکت هم اشاره نمی کنم و همچنین به آن جوانک خضیراوی که باند فساد و فحشا و خانه عفاف و اینها راه انداخته بود
دیگه صحبت مشکل اخلاقی نفرمایید که در این یک زمینه نیازی به نظر سنجی 90 نیست و واضحه که بدجوری از همه ی تیمهای خاورمیانه جلو هستید :happy:
من به آمار که نگاه می کنم یه باخت 6-0 واسه شما می بینم!
در ضمن مرسی از لطفت، متقابلا شما رو هم موش بخوره!![]()