• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
می بینم که یه روز داور نیومد کمکشون ، بد سولاخ شدن سولاخا :دی

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
می بینم که یه روز داور نیومد کمکشون ، بد سولاخ شدن سولاخا :دی
الان خوشحالی ؟!
تو به اونا میگی سولاخ ؟ خودتون که بیشتر سولاخید بابا ! مثه اینکه یادت رفته هنوز زیر سایه اصفهانید :happy:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
مگه تیم های درپیت رو ببرید که بیاید بالا..

چند تا بازیه تو آزادی دارید بازی میکنید؟

همش هم با تیم های ته جدول!

استیل آذین و نفت و فردا هم لابد با شهرداری

lol

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
الان خوشحالی ؟!
تو به اونا میگی سولاخ ؟ خودتون که بیشتر سولاخید بابا ! مثه اینکه یادت رفته هنوز زیر سایه اصفهانید :happy:
حامد خوبی ؟؟ کم پیدائی ؟! :) فقط میخواستم بگه یادت نره کل یومن نون بازوی خودت رو بخوری حامد جان . :D خودتون رو به ذوب اهن نچسبونید . بنده خداها گناه دارن
پ.ن 1: حامد فقط به خاطر تو دوباره اومدم توی این تاپیک بعد از 3-4 ماه خدایئَش :D. بعدشم دوباره میرم :p چون امسال آقای خاموش یه رقیب جدی هم تو تیم بعضیها پیدا کرده .. فعلا شما و اونا دارید بدجوری برای رسیدن به صدر جدول لیگ برتر پاک ! و پر کردن جیب فدراسیون از درامدهای حاصل از خرید د.ل.ب ( و مسعود مرادی عزیز ) تلاش میکنید . به نظر من رقیبتون خیلی سرسخته چون اونها تاکتیک خرید از کنار برای کنار رو علاوه بر خرید مستقیم هم دارن پیاده میکنن و قراره یه پولسار برای بعضی ها بخرن که علاوه بر وسط زمین کنار زمین رو هم داشته باشن . چون مشخص شده کنار زمین هم میتونه نتیجه رو عوض کنه و البته خیلی مهمه . از اینها مهم تر اینکه تاکتیک جنگ نرم رو هم دارن پیاده میکنن و چند تا از مهندسینی که در بلاد فرنگ دسترسی به برنامه fotoshap ( یا همون مغازه عکس فروشی به زبون خودمون ) رو گذروندن ، رو با هزینه های بسیار گزاف آوردن اینجا برای اینکه در اون جبهه هم پیشتاز باشن و دارن موفقیتهای بسیار بزرگی رو بدست میارن . خدارو چه دیدی شاید رویای تی وی شوی لاست به حقیقت بپیونده و انسان بتونه در زمان جابجا بشه . فدراسیون هم که خرخودتونه ( یعنی خر پوله ... یعنی نه اینکه خرپوله ها نه یعنی با پول خر میشه ) . معذالک :blink: توی این اوضاع نابسامان ، موندن توی سطح اول رقابت خیلی سخته خدایئَش ، قبول دارم اینو . باید خیلی تلاش کنید . رقیبتون خیلی حالیشه ما که عددی نیستیم . ما فقط میتونیم 90 دقیقه فوتبال بازی کنیم . حالا خوب و بدش با خداست و نتیجش بسته به همت بچه ها .
ولی فعلا شما دارید توی یه لیگ 2 تیمی بازی میکنید و بقیه به گرت پاتون هم نمیرسیَن . بهرحال مواظب خودت باش .
:lol::D
پ.ن 2 : آخی ذوب آهن رفته ته جدول ! کی اینجوری شد ؟!!:blink:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
حامد خوبی ؟؟ کم پیدائی ؟! :) فقط میخواستم بگه یادت نره کل یومن نون بازوی خودت رو بخوری حامد جان . :D خودتون رو به ذوب اهن نچسبونید . بنده خداها گناه دارن
پ.ن 1: حامد فقط به خاطر تو دوباره اومدم توی این تاپیک بعد از 3-4 ماه خدایئَش :D. بعدشم دوباره میرم :p چون امسال آقای خاموش یه رقیب جدی هم تو تیم بعضیها پیدا کرده .. فعلا شما و اونا دارید بدجوری برای رسیدن به صدر جدول لیگ برتر پاک ! و پر کردن جیب فدراسیون از درامدهای حاصل از خرید د.ل.ب ( و مسعود مرادی عزیز ) تلاش میکنید . به نظر من رقیبتون خیلی سرسخته چون اونها تاکتیک خرید از کنار برای کنار رو علاوه بر خرید مستقیم هم دارن پیاده میکنن و قراره یه پولسار برای بعضی ها بخرن که علاوه بر وسط زمین کنار زمین رو هم داشته باشن . چون مشخص شده کنار زمین هم میتونه نتیجه رو عوض کنه و البته خیلی مهمه . از اینها مهم تر اینکه تاکتیک جنگ نرم رو هم دارن پیاده میکنن و چند تا از مهندسینی که در بلاد فرنگ دسترسی به برنامه fotoshap ( یا همون مغازه عکس فروشی به زبون خودمون ) رو گذروندن ، رو با هزینه های بسیار گزاف آوردن اینجا برای اینکه در اون جبهه هم پیشتاز باشن و دارن موفقیتهای بسیار بزرگی رو بدست میارن . خدارو چه دیدی شاید رویای تی وی شوی لاست به حقیقت بپیونده و انسان بتونه در زمان جابجا بشه . فدراسیون هم که خرخودتونه ( یعنی خر پوله ... یعنی نه اینکه خرپوله ها نه یعنی با پول خر میشه ) . معذالک :blink: توی این اوضاع نابسامان ، موندن توی سطح اول رقابت خیلی سخته خدایئَش ، قبول دارم اینو . باید خیلی تلاش کنید . رقیبتون خیلی حالیشه ما که عددی نیستیم . ما فقط میتونیم 90 دقیقه فوتبال بازی کنیم . حالا خوب و بدش با خداست و نتیجش بسته به همت بچه ها .
ولی فعلا شما دارید توی یه لیگ 2 تیمی بازی میکنید و بقیه به گرت پاتون هم نمیرسیَن . بهرحال مواظب خودت باش .
:lol::D
پ.ن 2 : آخی ذوب آهن رفته ته جدول ! کی اینجوری شد ؟!!:blink:

خیلی ارادت داریم مهرداد جان ;):happy:
عرضم به حضورت که ذوب هم از خودمونه ، فعلا صدر رو دادیم به ذوب که شماها صدر نباشید و زیادی خوشتون نشه تا بعد که شرایط ما خوب شد بیام بالاسر همتون :p
مهرداد دیگه قرار نشد بی انصافی بکنیا ! ما امسال کدوم داوری به نفع مون بوده ؟! تازه به ضررمون هم بوده (نمونه اش بازی با استقلال! )
بیشتر حرفات به من ربطی نداره چون تیکه به استقلال بود :D که آره قبول دارم! امسال شدیدا داوری به نفعشون بوده :eek: ولی ما رو با اونا قاطی نکن :f34r:

2 هفته دیگه باهاتون بازی داریم ، جام حذفی هم احتمالا به هم میخوریم پس حالا حالا ها با هم کار داریم :happy:
ما فقط میتونیم 90 دقیقه فوتبال بازی کنیم . حالا خوب و بدش با خداست و نتیجش بسته به همت بچه ها .
بمیرم ... مهرداد اینجوری نگو دلم کباب میشه :(

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
خیلی ارادت داریم مهرداد جان ;):happy:

ارادت از ماست اخوی ...
راستش خیلی وقت بود اینجا پست نزده بودم ، پست تو رو بهونه کردم .:D

مهرداد دیگه قرار نشد بی انصافی بکنیا ! ما امسال کدوم داوری به نفع مون بوده ؟! تازه به ضررمون هم بوده (نمونه اش بازی با استقلال! )

کل یومن همیشه زمین و زمان به ضرر شماست . نازی ! :D
تا بعد ... ان شااله

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
! ما امسال کدوم داوری به نفع مون بوده ؟! تازه به ضررمون هم بوده (نمونه اش بازی با استقلال! )
f34r:
:(

اوه اوه اوه

سلام
ببخشید حامد جان کجای بازی با سپاهان به ضررتون داوری شد؟
دیگه مظفری عملا همه کار برای سپاهان کرد. نیمه دوم با خطاهای بیجهتی که گرفت اعصاب همه رو بهم ریخت و عملا بازی رو از دست ما خارج کرد. خداوکیلی بی انصافیه. در تمام ادواری که این آقا داوری کرده واقعا یه صحنه هم به سود استقلال اشتباه نکرده.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
اوه اوه اوه

سلام
ببخشید حامد جان کجای بازی با سپاهان به ضررتون داوری شد؟
دیگه مظفری عملا همه کار برای سپاهان کرد. نیمه دوم با خطاهای بیجهتی که گرفت اعصاب همه رو بهم ریخت و عملا بازی رو از دست ما خارج کرد. خداوکیلی بی انصافیه. در تمام ادواری که این آقا داوری کرده واقعا یه صحنه هم به سود استقلال اشتباه نکرده.
سلام
جواد من اعتقاد دارم اون توپی که محسن بنگر زد از خط رد شد و گل شد و از توی دروازه توپ رو بیرون کشیدید
نیمه دوم سپاهان خیلی فشار آورد و شما هم مجبور بودید خطا کنید ، به نظر من که خطاها مشکلی نداشتند

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
مگه تیم های درپیت رو ببرید که بیاید بالا..

چند تا بازیه تو آزادی دارید بازی میکنید؟

همش هم با تیم های ته جدول!

استیل آذین و نفت و فردا هم لابد با شهرداری

lol
نفت آبادانی که ما تو آبادان بردیم استقلال رو با دو گل لوله کرد
بازی با نفت تهران هم که تو تهران آچمز شدید و صفر صفر کردید
مقابل استیل آذین هم که تا دقیقه نود باخته بودید
حالا کی درپیته ... اس تق لال

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
الان خوشحالی ؟!
فعلا که هم پرسپولیس ذوب آهن رو سوسک کرد و هم استقلال سه پا هان رو!
خوش باشی

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
فعلا که هم پرسپولیس ذوب آهن رو سوسک کرد و هم استقلال سه پا هان رو!
خوش باشی
داداش هر رفتی برگشتی داره! 2 تا بازی دست نخورده توی اصفهان مونده هنوز :)
مهم اینه که پارسال رده 1 و 2 دست ما بود ، امسال هم فعلا صدریم ، غصه نخور ایشالله به زودی سایه ی بالاسرتون رو دوبله اش میکنیم !

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
نفت آبادانی که ما تو آبادان بردیم استقلال رو با دو گل لوله کرد
بازی با نفت تهران هم که تو تهران آچمز شدید و صفر صفر کردید
مقابل استیل آذین هم که تا دقیقه نود باخته بودید
حالا کی درپیته ... اس تق لال

:lol:

شما مطمئنی فوتبال میبینی؟

از نظر شما کل هفته های یک لیگ شبیه همن تیم ها؟

ما موقعی با استیل آذین مساوی کردیم که این تیم اینجوری گیر پاز نکرده بود و همه ستاره هاش با جون و دل بازی میکردن! دقیقا اول فصل!

بعدشم اگه تیم لنگ سازی بندر عباشم بعد از داربی همش تو آزدی بازی کنه از بحران در میاد!

ذوب اهن رو هم موقعی بردید که تیمشون 2 روز بود از عربستان و بازی سنیگن اومده بود حج هم رفته بودن از کول و کمر افتاده بودن! اون برد به درد عمتون میخوره عزیز.:lol:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
داداش هر رفتی برگشتی داره! 2 تا بازی دست نخورده توی اصفهان مونده هنوز :)
مهم اینه که پارسال رده 1 و 2 دست ما بود ، امسال هم فعلا صدریم ، غصه نخور ایشالله به زودی سایه ی بالاسرتون رو دوبله اش میکنیم !

:lol: دادا من حاضرم پرسپولیس بالامون باشه ولی یه تیم اصفهانی بالامون نباشه.هر وقت زدی بیا حرفشو بزن!

امسال قهرمان از تهرانه :)

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
:lol: دادا من حاضرم پرسپولیس بالامون باشه ولی یه تیم اصفهانی بالامون نباشه.هر وقت زدی بیا حرفشو بزن!

امسال قهرمان از تهرانه :)

میدونم که خیلی سخته برات و حاضری رقیب سنتی تون بالاسرتون باشه ولی تیم اصفهانی بالاسرتون نباشه ولی خب چی کار میشه کرد؟ واقعیت تلخه باید قبول کنی

نظرت محترمه ولی من میگم جام توی اصفهان میمونه ;)

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
میدونم که خیلی سخته برات و حاضری رقیب سنتی تون بالاسرتون باشه ولی تیم اصفهانی بالاسرتون نباشه ولی خب چی کار میشه کرد؟ واقعیت تلخه باید قبول کنی

نظرت محترمه ولی من میگم جام توی اصفهان میمونه ;)
126fs4147532.gif

:D
سپاهان ، فقط بلده ستاره جم کنه ، بگه من قهرمان شدم !

ولی من واقعا ذوب آهن اصفهان رو دوست دارم ، چون بازیکناش رو خودش ساخته و داره این کارو هم ادامه میده ...
کی فکر میکرد ذوب آهن اینقدر خوب نتیجه بگیره تو این دو فصلی که گذشت ؟
کدوم بازیکناش رو تو خودت سال پیش میشناختی ؟
ولی امسال دیگه همه ستاره شدن !
من به شخصه خوش حال میشم که امسال قهرمانی به ذوب آهن برسه ...

ولی تنفر شدیدی دارم از سپاهان ، که فقط با سرمایه میلیاردیش تیم میبنده و میاد بالا

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
126fs4147532.gif

:D
سپاهان ، فقط بلده ستاره جم کنه ، بگه من قهرمان شدم !

ولی من واقعا ذوب آهن اصفهان رو دوست دارم ، چون بازیکناش رو خودش ساخته و داره این کارو هم ادامه میده ...
کی فکر میکرد ذوب آهن اینقدر خوب نتیجه بگیره تو این دو فصلی که گذشت ؟
کدوم بازیکناش رو تو خودت سال پیش میشناختی ؟
ولی امسال دیگه همه ستاره شدن !
من به شخصه خوش حال میشم که امسال قهرمانی به ذوب آهن برسه ...

ولی تنفر شدیدی دارم از سپاهان ، که فقط با سرمایه میلیاردیش تیم میبنده و میاد بالا

نه آرمین ... اشتباه میکنی
توی فوتبال موفق شدن فقط بازیکن ستاره خریدن نیست ، موفقیت توی فوتبال بیشتر از ستاره گرفتن به مدیریت و برنامه ریزی احتیاج داره
الان استیل آذین هم پولداره و کلی ستاره داره ولی چرا وضعش اینه؟ اول فصل اومدن با پول کلان بازیکن خریدند ولی یکم به مدیریت به خرج ندادند حتی توی بازیکن خریدن ! (هرچی بازیکن مهاجم بود خریدند که مجبور شدند علی کریمی رو بذارن توی دفاع!!)
این یه نمونه بود که بهت بگم سپاهان اگه موفق بوده فقط و فقط به خاطر پول نبوده ;)
ذوب آهن هم به خاطر مدیریت و مربی بسیار خوبش موفق شد و من مطمئنم سال دیگه بازیکن ستاره هم میخره چون تیم بزرگ بازیکن بزرگ میخواد

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
توی فوتبال موفق شدن فقط بازیکن ستاره خریدن نیست ، موفقیت توی فوتبال بیشتر از ستاره گرفتن به مدیریت و برنامه ریزی احتیاج داره
الان استیل آذین هم پولداره و کلی ستاره داره ولی چرا وضعش اینه؟ اول فصل اومدن با پول کلان بازیکن خریدند ولی یکم به مدیریت به خرج ندادند حتی توی بازیکن خریدن ! (هرچی بازیکن مهاجم بود خریدند که مجبور شدند علی کریمی رو بذارن توی دفاع!!)
این یه نمونه بود که بهت بگم سپاهان اگه موفق بوده فقط و فقط به خاطر پول نبوده ;)
ذوب آهن هم به خاطر مدیریت و مربی بسیار خوبش موفق شد و من مطمئنم سال دیگه بازیکن ستاره هم میخره چون تیم بزرگ بازیکن بزرگ میخواد

البته ستاره های استيل رو نميشه با سپاهان مقايسه کرد
اکثر به اصطلاح ستاره های استيل رو به تعطيل شدن هستن اما ستاره های سپاهان بهترين بازيکن های ليگ و ايران هستن،البته 100% بحث مديريت رو نميشه ناديده گرفت
با اين که دوست ندارم اين اتفاق بيافته :happy:ولی فکر ميکنم شانس اول قهرمانی امسال باز هم سپاهان هست و شانس دوم هم مال ذوب آهنه،به استقلال هم تا اين جا اميد زيادی ندارم ,اميد وارم نيم فصل دوم اوضاع تغيير کنه:cool: .

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
با اين که دوست ندارم اين اتفاق بيافته ولی فکر ميکنم شانس اول قهرمانی امسال باز هم سپاهان هست

ولی تنفر شدیدی دارم از سپاهان

منم جای شماها بودم اینقدر از سپاهان بدم میومد :lol:
میدونم سپاهان حسرت خیلی چیزارو به دلتون گذاشته :cool:

آرمین جون سرمایه ما از شما استقلالیا کمتر نباشه بیشتر نیست :eek:
تازه اگه در اختیار داشتن بهترین ورزشگاه ایران , پخش زنده تلویزیونی , حمایت مسئولین تربیت بدنی , این همه هوادار در سراسر کشور و ... رو فاکتور بگیریم:rolleyes:
تازه امسالم که توی کمیته داوران عامل نفوذی دارید :blush:

چرا اینقدر می نالید :eek:
حداقل مرد باشید بیاین بگید همه چی داریم ولی ارزه قهرمان شدنو نداریم:)

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
این یه نمونه بود که بهت بگم سپاهان اگه موفق بوده فقط و فقط به خاطر پول نبوده

تایید میشه در حد تیم ملی :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا