CP-YOU
Registered User
می بینم که یه روز داور نیومد کمکشون ، بد سولاخ شدن سولاخا :دی
الان خوشحالی ؟!می بینم که یه روز داور نیومد کمکشون ، بد سولاخ شدن سولاخا :دی
یادشم رفته باشه الان یادش اوردی :lol:تو به اونا میگی سولاخ ؟ خودتون که بیشتر سولاخید بابا ! مثه اینکه یادت رفته هنوز زیر سایه اصفهانید
حامد خوبی ؟؟ کم پیدائی ؟!الان خوشحالی ؟!
تو به اونا میگی سولاخ ؟ خودتون که بیشتر سولاخید بابا ! مثه اینکه یادت رفته هنوز زیر سایه اصفهانید :happy:
حامد خوبی ؟؟ کم پیدائی ؟!فقط میخواستم بگه یادت نره کل یومن نون بازوی خودت رو بخوری حامد جان .
خودتون رو به ذوب اهن نچسبونید . بنده خداها گناه دارن
پ.ن 1: حامد فقط به خاطر تو دوباره اومدم توی این تاپیک بعد از 3-4 ماه خدایئَش. بعدشم دوباره میرم
چون امسال آقای خاموش یه رقیب جدی هم تو تیم بعضیها پیدا کرده .. فعلا شما و اونا دارید بدجوری برای رسیدن به صدر جدول لیگ برتر پاک ! و پر کردن جیب فدراسیون از درامدهای حاصل از خرید د.ل.ب ( و مسعود مرادی عزیز ) تلاش میکنید . به نظر من رقیبتون خیلی سرسخته چون اونها تاکتیک خرید از کنار برای کنار رو علاوه بر خرید مستقیم هم دارن پیاده میکنن و قراره یه پولسار برای بعضی ها بخرن که علاوه بر وسط زمین کنار زمین رو هم داشته باشن . چون مشخص شده کنار زمین هم میتونه نتیجه رو عوض کنه و البته خیلی مهمه . از اینها مهم تر اینکه تاکتیک جنگ نرم رو هم دارن پیاده میکنن و چند تا از مهندسینی که در بلاد فرنگ دسترسی به برنامه fotoshap ( یا همون مغازه عکس فروشی به زبون خودمون ) رو گذروندن ، رو با هزینه های بسیار گزاف آوردن اینجا برای اینکه در اون جبهه هم پیشتاز باشن و دارن موفقیتهای بسیار بزرگی رو بدست میارن . خدارو چه دیدی شاید رویای تی وی شوی لاست به حقیقت بپیونده و انسان بتونه در زمان جابجا بشه . فدراسیون هم که خرخودتونه ( یعنی خر پوله ... یعنی نه اینکه خرپوله ها نه یعنی با پول خر میشه ) . معذالک :blink: توی این اوضاع نابسامان ، موندن توی سطح اول رقابت خیلی سخته خدایئَش ، قبول دارم اینو . باید خیلی تلاش کنید . رقیبتون خیلی حالیشه ما که عددی نیستیم . ما فقط میتونیم 90 دقیقه فوتبال بازی کنیم . حالا خوب و بدش با خداست و نتیجش بسته به همت بچه ها .
ولی فعلا شما دارید توی یه لیگ 2 تیمی بازی میکنید و بقیه به گرت پاتون هم نمیرسیَن . بهرحال مواظب خودت باش .
:lol:
پ.ن 2 : آخی ذوب آهن رفته ته جدول ! کی اینجوری شد ؟!!:blink:
بمیرم ... مهرداد اینجوری نگو دلم کباب میشهما فقط میتونیم 90 دقیقه فوتبال بازی کنیم . حالا خوب و بدش با خداست و نتیجش بسته به همت بچه ها .
خیلی ارادت داریم مهرداد جان:happy:
مهرداد دیگه قرار نشد بی انصافی بکنیا ! ما امسال کدوم داوری به نفع مون بوده ؟! تازه به ضررمون هم بوده (نمونه اش بازی با استقلال! )
! ما امسال کدوم داوری به نفع مون بوده ؟! تازه به ضررمون هم بوده (نمونه اش بازی با استقلال! )
f34r:
![]()
سلاماوه اوه اوه
سلام
ببخشید حامد جان کجای بازی با سپاهان به ضررتون داوری شد؟
دیگه مظفری عملا همه کار برای سپاهان کرد. نیمه دوم با خطاهای بیجهتی که گرفت اعصاب همه رو بهم ریخت و عملا بازی رو از دست ما خارج کرد. خداوکیلی بی انصافیه. در تمام ادواری که این آقا داوری کرده واقعا یه صحنه هم به سود استقلال اشتباه نکرده.
نفت آبادانی که ما تو آبادان بردیم استقلال رو با دو گل لوله کردمگه تیم های درپیت رو ببرید که بیاید بالا..
چند تا بازیه تو آزادی دارید بازی میکنید؟
همش هم با تیم های ته جدول!
استیل آذین و نفت و فردا هم لابد با شهرداری
lol
فعلا که هم پرسپولیس ذوب آهن رو سوسک کرد و هم استقلال سه پا هان رو!الان خوشحالی ؟!
تو به اونا میگی سولاخ ؟ خودتون که بیشتر سولاخید بابا ! مثه اینکه یادت رفته هنوز زیر سایه اصفهانید :happy:
داداش هر رفتی برگشتی داره! 2 تا بازی دست نخورده توی اصفهان مونده هنوزفعلا که هم پرسپولیس ذوب آهن رو سوسک کرد و هم استقلال سه پا هان رو!
خوش باشی
نفت آبادانی که ما تو آبادان بردیم استقلال رو با دو گل لوله کرد
بازی با نفت تهران هم که تو تهران آچمز شدید و صفر صفر کردید
مقابل استیل آذین هم که تا دقیقه نود باخته بودید
حالا کی درپیته ... اس تق لال
داداش هر رفتی برگشتی داره! 2 تا بازی دست نخورده توی اصفهان مونده هنوز
مهم اینه که پارسال رده 1 و 2 دست ما بود ، امسال هم فعلا صدریم ، غصه نخور ایشالله به زودی سایه ی بالاسرتون رو دوبله اش میکنیم !
:lol: دادا من حاضرم پرسپولیس بالامون باشه ولی یه تیم اصفهانی بالامون نباشه.هر وقت زدی بیا حرفشو بزن!
امسال قهرمان از تهرانه![]()
میدونم که خیلی سخته برات و حاضری رقیب سنتی تون بالاسرتون باشه ولی تیم اصفهانی بالاسرتون نباشه ولی خب چی کار میشه کرد؟ واقعیت تلخه باید قبول کنی
نظرت محترمه ولی من میگم جام توی اصفهان میمونه![]()
![]()
سپاهان ، فقط بلده ستاره جم کنه ، بگه من قهرمان شدم !
ولی من واقعا ذوب آهن اصفهان رو دوست دارم ، چون بازیکناش رو خودش ساخته و داره این کارو هم ادامه میده ...
کی فکر میکرد ذوب آهن اینقدر خوب نتیجه بگیره تو این دو فصلی که گذشت ؟
کدوم بازیکناش رو تو خودت سال پیش میشناختی ؟
ولی امسال دیگه همه ستاره شدن !
من به شخصه خوش حال میشم که امسال قهرمانی به ذوب آهن برسه ...
ولی تنفر شدیدی دارم از سپاهان ، که فقط با سرمایه میلیاردیش تیم میبنده و میاد بالا
نه آرمین ... اشتباه میکنی
توی فوتبال موفق شدن فقط بازیکن ستاره خریدن نیست ، موفقیت توی فوتبال بیشتر از ستاره گرفتن به مدیریت و برنامه ریزی احتیاج داره
الان استیل آذین هم پولداره و کلی ستاره داره ولی چرا وضعش اینه؟ اول فصل اومدن با پول کلان بازیکن خریدند ولی یکم به مدیریت به خرج ندادند حتی توی بازیکن خریدن ! (هرچی بازیکن مهاجم بود خریدند که مجبور شدند علی کریمی رو بذارن توی دفاع!!)
این یه نمونه بود که بهت بگم سپاهان اگه موفق بوده فقط و فقط به خاطر پول نبوده
ذوب آهن هم به خاطر مدیریت و مربی بسیار خوبش موفق شد و من مطمئنم سال دیگه بازیکن ستاره هم میخره چون تیم بزرگ بازیکن بزرگ میخواد
با اين که دوست ندارم اين اتفاق بيافته ولی فکر ميکنم شانس اول قهرمانی امسال باز هم سپاهان هست
ولی تنفر شدیدی دارم از سپاهان
آرمین جون سرمایه ما از شما استقلالیا کمتر نباشه بیشتر نیستولی تنفر شدیدی دارم از سپاهان ، که فقط با سرمایه میلیاردیش تیم میبنده و میاد بالا
نه آرمین ... اشتباه میکنی
توی فوتبال موفق شدن فقط بازیکن ستاره خریدن نیست ، موفقیت توی فوتبال بیشتر از ستاره گرفتن به مدیریت و برنامه ریزی احتیاج داره
الان استیل آذین هم پولداره و کلی ستاره داره ولی چرا وضعش اینه؟ اول فصل اومدن با پول کلان بازیکن خریدند ولی یکم به مدیریت به خرج ندادند حتی توی بازیکن خریدن ! (هرچی بازیکن مهاجم بود خریدند که مجبور شدند علی کریمی رو بذارن توی دفاع!!)
این یه نمونه بود که بهت بگم سپاهان اگه موفق بوده فقط و فقط به خاطر پول نبوده
ذوب آهن هم به خاطر مدیریت و مربی بسیار خوبش موفق شد و من مطمئنم سال دیگه بازیکن ستاره هم میخره چون تیم بزرگ بازیکن بزرگ میخواد