دوستان لطفا راهنمایی کنید...
من اول آبان باید برم میدون ****...کد مازاد 226
وسایل رو ببرم؟ساک این چیزا؟
ایا موهامو بزنم یا وقت دارم بیام خونه و .......
سریع بگین....مرسی
برا من سخترین چیز تو این دوران آموزشی دوری از کامپیوتر و اینترنت خواهد بود من که نزدیک 15 ساله پیشه کامپیوتر واینترنت میخوابم و با اون بلند میشم نمیدونم این وصال و دوری رو بتونم طاقت بیارم یا نهواسه همین دنبال یه جایگزین بودم که به ذهنم منچ و شطرنج و... رسید شاید هم همون روزهای اول فراری شدم چون که من توان دوری از خانواده یا همون کامپیوتر و ماهواره و اینترنت و به خصوص تراختور رو ندارم رفیق بی کلک تراختور
به هر حال نبود 23 ساعت دیگه![]()
از نو از نو :blink:یه پیغام واسه تمومه بچه هایی که فردا مثه خودم رهسپار ارتش میشن:
دوستم دیروز از آموزشی ارتش ترخیص شد
درجه ها در ارتش به هیچ عنوان تا پایان سال 89 کم نخواهد شد
هو و و را ااااااااااااااااااااااااااااااا
ما رفتیم
این آخرین پست من بود
ما رفتیم تا بعد آموزشی
بدو
هک دو سه چار
اوه راستی
از نو فرمودن![]()
18 ساعت دیگه نبود :wacko:19ساعت دیگه نبود:f34r:
خب آموزشی منم در پادگان خاتمی یزد تموم شد. سخت گذشت ولی گذشت!
سوالی بود در خدمتم.
سلام مجدددوره آموزشی من امروز تموم شد پادگان هاشمی نزاد نیشابور بودم گردان حضرت رسول گروهان 102 دوره 174 بچه هایی که این دوره بودن همشون 102 رو فکر کنم بشناسن. دوره خیلی خوبی بود کاری کرده بودیم که هر کاری دلمون می خواست انجام می دادین. هرکی هاشمی نزاد افتاده سوالی داره بپرسه
بچه های **** نیشابور شما خشم شب هم داشتین؟
سلام مجدد
آقا تو باغرود پامرغی و کلاغ پر هم میبرن؟؟
یا فقط سینه خیز و بشین پاشو؟؟
انجام کارای کسری خدمت توی پادگان حدود یک ماهی طول میکشه ...البته اگه پارتی داشته باشی یک روزه انجام میشهفقط سوم آبان میرم برای معرفی خودم و دادن مدارک کسری خدمتم و انجام کارای اداری و ترخیص و پایان همیشگی دوران سربازیم.
همین دیگه، فعلن یا شاید هم برای همیشه خداحافظ.
یه پیغام واسه تمومه بچه هایی که فردا مثه خودم رهسپار ارتش میشن:
دوستم دیروز از آموزشی ارتش ترخیص شد
درجه ها در ارتش به هیچ عنوان تا پایان سال 89 کم نخواهد شد
هو و و را ااااااااااااااااااااااااااااااا
ما رفتیم
این آخرین پست من بود
ما رفتیم تا بعد آموزشی
بدو
هک دو سه چار
اوه راستی
از نو فرمودن![]()
دوستان سلام
من دیروز آموزشیم تو 06 ارتش ( آموزشگاه جواد الائمه ) پاسداران تموم شد
اگه سوالی دارین بپرسین خوب میتونم راهنماییتون کنم
مرسی رفیق پس با این حساب بقیه وسایل رو در بیارم فقط این سوال رو واضح بگو :
من از ریش متنفرم و دوروزی یه بار سفید میکنم البته میدونم **** با تبغ مخالفه اما به نظرت اگه یه ماشین فیلیپس سه تیغه ببرم گیر میدن؟ اگه نبردم چطور صورت رو اونجا تمیز می کردی ؟ نمیشه که دوماه ریش گذاشت؟ یعنی خودش آرایشگاه داره میرفتی برات مرتب و کوتاه میکرد؟ یکم توضیح بده ... اگه میدونی به این ماشین اصلاح گیر میدن بگو نبرم اگه هم موردی نداره که هیچ فقط جان من دقیق بگو؟ اخه من مرتب بودن صورت برام مهمه حالا نمیخوام سفید کنم ولی تمیر باشه !!! بگو چطور اونجا با این مساله کنار اومدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما از کجا اعزام بودی؟
مدرک تحصیلی؟
درجه نظامی؟
کل دوره اموزشی چند روز بود؟
اگه نکته ای مونده بگو تا اونجا استفاده کنم چون این روز آخر تو خونم و....