• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
حالا چرا ترک پرشین تولز پوریا جان ؟!

از حرف ما ناراحت شدی ؟

از دست Cp-You ناراحتم ... به خاطر اون ترک پی تی میخوام بکنم ... به قلب شیر و قطبیه امپراطور توهین کرده :happy:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سایت گل- تیم پرسپولیس حضور در بیست و چهارمین دوره جام حذفی را با بازی مقابل نفت محمود آباد تجربه می کند. پرسپولیس تنها تیمی است که در همه ادوار جام حذفی حضور داشته و 4 بار نیز عنوان قهرمانی را از آن خود کرده است. اما پرسپولیس جام حذفی را در ادوار گذشته چگونه آغاز کرده است:

1355: پرسپولیس اولین دوره جام حذفی را جدی نگرفت و در همان اولین بازی 2- صفر به پاس باخت و از گردونه مسابقات حذف شد.

1356: پرسپولیس از مرحله یک شانزدهم نهایی وارد جام حذفی شد و دوباره با پاس روبرو شد. این بار شاگردان مهراب شاهرخی پاس را با گل آلن ویتل بردند و به مرحله بعدی صعود کردند.

1365: پرسپولیس در مرحله 16/1 در ساری با تیم استقلال بندرترکمن روبرو شد و با دو گل عباس کارگر پیروز و به مرحله بعدی رفت.

1366:تیم سازمان گوشت اصفهان حریف سرخپوشان در اولین مرحله جام حذفی شد و پرسپولیس 1-1 در بازی رفت و 3-1 در بازی برگشت، در مجموع به پیروزی رسید.

1367: استقلال انزلی حریف پرسپولیس بود که بازی رفت در آزادی به تساوی 1-1 انجامید و در بازی برگشت پرسپولیس 2- صفر برد و صعود کرد.

1368: پرسپولیس قبل از مرحله یک شانزدهم وارد مسابقات شد و با تیم استقلال رشت روبرو شد. بازی رفت در تهران 7- صفر و بازی برگشت در رشت نیز 2-1 به نفع پرسپولیس خاتمه یافت.

1370: در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی تیم استقلال همدان حریف پرسپولیس شد. سرخپوشان در آزادی این تیم را 2- صفر بردند و در همدان نیز 4-1 پیروزی خود را تکرار کردند.

1372: تیم تربیت ایلام حریف پرسپولیس در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی شد: برد 2-1 در ایلام و 1- صفر در تهران.

1374: پرسپولیس با تیم امید خود در جام حذفی حضور یافت و در اولین بازی به آرارات 2-1 باخت و از گردونه مسابقات حذف شد.

1375: سرخپوشان پایتخت جام حذفی را با تساوی بدون گل مقابل تیم صنعت آب خرمشهر آغاز کردند و در بازی برگشت با پیروزی 5- صفر به مرحله بعدی رفتند.

1377: پرسپولیس جام حذفی این دوره را از ابتدا جدی گرفت و با پیروزی 2- صفر در بازی رفت و 4-1 در بازی برگشت مقابل تیم دسته دومی بهپاک بهشهر صعود کرد و در نهایت هم قهرمان شد.

1378: آدنیس مشهد حریف پرسپولیس در مرحله یک شانزدهم نهایی بود. پرسپولیس در بازی رفت با ترکیبی از جوانان خود در مشهد 1- صفر پیروز شد و در بازی برگشت نیز 3-1 برد، اما از ادامه جام حذفی انصراف داد.

1379: سرخپوشان از مرحله یک هشتم نهایی وارد جام حذفی شدند و با تیم شموشک روبرو شدند. پرسپولیس بازی رفت را 1- صفر برد و در بازی برگشت نیز اتفاقات ورزشگاه ساری رخ داد و در نهایت پرسپولیس از جام حذفی کنار کشید.

1380: برق تهران با امیر قلعه نوعی حریف پرسپولیس بود که سرخپوشان به سختی و با نتیجه 3-2 از سد این تیم در مرحله یک شانزدهم نهایی عبور کردند.

1381:ماشین سازی تبریز حریف پرسپولیس بود که پرسپولیس هر دو بازی رفت و برگشت را با نتیجه 1- صفر از این تیم برد و صعود کرد.

1382: پرسپولیس بحران زده در مرحله یک شانزدهم نهایی با تیم پیام مشهد روبرو شد که در تهران 3- صفر این تیم را برد و در بازی برگشت 3-2 باخت و در نهایت صعود کرد.

1383: سرخپوشان در اولین بازی جام حذفی مقابل تیم دسته دومی فجر **** تهران قرار گرفتند و با تک گل یحیی گل محمدی به پیروزی رسیدند.

1384: کشت و صنعت شوشتر حریف پرسپولیس در مرحله یک شانزدهم نهایی بود که شاگردان آری هان این تیم را 2- صفر بردند.

1385: در مرحله یک شانزدهم نهایی تیم کاوه تهران حریف پرسپولیس بود که این تیم را 4-2 برد و به مرحله بعدی صعود کرد.

1386: پرسپولیس قبل از مرحله یک شانزدهم وارد مسابقات شد و با تیم لیگ برتری نفت در آبادان دیدار کرد. نتیجه بازی لیگ برتر در اینجا نیز رقم خورد و پرسپولیس 3-2 این تیم را برد و صعود کرد.

1387: تیم صنایع طلایی سمنان حریف پرسپولیس در مرحله اول جام حذفی بود که سرخپوشان 3-1 از سد این تیم در سمنان گذشتند.

1388: فصل قبل نیز تیم ایرانجوان بوشهر اولین حریف پرسپولیس در جام حذفی بود که سرخپوشان این تیم را 2-1 بردند و در نهایت هم تا قهرمانی جام حذفی پیش رفتند.

;););););)

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از بازي امروز مقابل نفت محمودآباد در نشست خبري خود اظهار داشت: ابتدا جا دارد به همه خبرنگاران خسته‌ نباشيد گرمي بگويم و جا دارد يادي از محسن آقا‌زاده(سرمربي فقيد فولاد يزد) كنيم كه اگر آن اتفاق نمي‌افتاد شايد امروز با تيم آنها بازي مي‌كرديم. به خانواده او از طرف خودم و باشگاه پرسپوليس تسليت عرض مي‌كنم.
وي افزود: با توجه به نتايج بدي كه گرفته بوديم امروز با چهره‌اي جديد به ميدان آمديم. بازي مقابل اين‌گونه تيم‌ها خوب است، چون به دليل ناشناخته بودن رويارويي با آنها هميشه سختي خاص خودش را دارد.
دايي ادامه داد: به اين ترتيب قطعا زدن گل اول به تيم‌ها سخت است اما گل اول را زديم و ديديد كه در نيمه دوم نيز 4 گل ديگر زديم اما متاسفانه 10 گل نزديم. تيم نفت محمودآباد برنده اين بازي بود چون به ما يك گل توي زمين خودمان زد و من فقط ناراحتي‌ام از اين است كه در ورزشگاه آزادي يك گل خورديم.
دايي خاطرنشان كرد: آن گل هم به خاطر اين بود كه بچه‌هاي ما به دنبال بازي جوانمردانه بودن، به خاطر همين ايستادند و چنين گلي را دريافت كردند پس نمي‌شود به طور فني در موردش بحث كرد اما به نظر من قبل از بازي با ذوب‌آهن مرور تاكتيكي خيلي خوبي بود مخصوصا در نيمه دوم كه يك بازي خوب براي تيم من بود. خوشبختانه كارهايي را كه در زمين مي‌خواستيم انجام داديم.
وي در خصوص شيث رضايي و اخراج موقت وي گفت: علت غيبت ايشان مسائل فني و حاشيه‌اي بود و توضيح اضافه نمي‌دهم. ما يك تيم هستيم و كسي جدا از مسير تيم نبايد حركت كند چون همه بايد در يك خانواده به دنبال يك هدف باشيم. متاسفانه شيث خواسته‌هاي من را هم از لحاظ فني و هم از لحاظ حاشيه‌اي در تيم به عنوان يك بزرگتر و كاپيتان دوم نتوانست انجام دهد.
وي در جواب سؤالي كه تصميم نهايي شما در قبال رضايي چيست، گفت: من تصميمم را گرفته‌ام. رضايي در بين ما نيست. بحثي به نام ادامه دادن با شيث نداريم چون تصميمم را گرفتم. او را نمي‌خواهم.
دايي در جواب سؤالي كه آيا اخراج شيث رضايي به گلزني فرهاد مجيدي ربط دارد يا خير، نيز گفت: اصلا اينطور نيست. تصميم كنار گذاشتن شيث رضايي را زودتر گرفته بودم. بعد از بازي با ملوان چون بازي بزرگي در مقابل استقلال داشتيم به خاطر آن صبر كردم تادربي تمام شود و يك فرصت ديگر به او دادم اما استفاده نكرد.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در باره حضورش در جمع 50 اسطوره برتر جهان گفت:‌ خواست خدا بود. خدا را شكر مي‌كنم هميشه اتفاقاتي را پيش مي‌آورد كه من فكرش را نمي‌كنم به همين دليل هميشه سعي مي‌كنم سپاسگزار او باشم.
وي با اشاره به دربي 69 گفت: در اين دربي برنده واقعي تماشاگران پرسپوليس بودند هيچ وقت در دربي‌هاي قبل جو دربي 69 را نديده بوديم. تيم به بزرگترين رقيبش ببازد و مردم بلند شوند و براي تيم بازنده دست بزنند. به نظر من برندگان واقعي هواداران پرسپوليس بودند كه فرهنگ واقعي پرسپوليس را نشان دادند و من جا دارد كه دست همه آنها را ببوسم.
دايي در پايان در مورد سفرش به زوريخ نيز گفت: دوست ندارم در اين باره صحبت كنم. فقط به خاطر حضور در كميته فني فيفا عازم زوريخ شده بودم نه مسئله خاص ديگر.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

ایستاده از راست :

محمد پنجعلی ، امیر موسوی نیا ، حمید روزبهانی ، محمود خوراکچی ، رضا شاهرودی ، جمشید شاه محمدی

نشسته از راست :

حمید استیلی ، ناصر محمدخانی ، حمید درخشان ، جواد منافی ، محمد خاکپور

;););););)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
حاشيه ديدار پرسپوليس و نفت محمودآباد؛
تبريك هواداران به دايي و اعتراض پرسپوليسي‌ها به داور چهارم

هواداران تيم فوتبال پرسپوليس در حاشيه بازي امروز مقابل نفت محمودآباد به علي دايي تبريك گفتند.

ایسنا، حدود 600 هوادار حاضر در ورزشگاه آزادي بازي امروز پرسپوليس و نفت محمود آباد را از نزديك تماشا مي‌كنند. حدود 200 نفر از اين هواداران از مازندران به تهران آمدند و با در دست داشتن پرچم‌هاي زرد و آبي تيم نفت محمود آباد را تشويق مي‌كنند.

* هواداران پرسپوليس حاضر در ورزشگاه آزادي در ابتداي بازي به علي دايي بابت حضورش در بين 50 اسطوره برتر جهان تبريك گفتند.

* در ابتداي بازي كادر فني پرسپوليس با دسته‌گل‌هايي به سمت نيمكت نفت محمودآباد رفت و به آنها خوشامد گفت.

* در جايگاه ويژه بيوتر مربي تيم ملي فوتبال، حبيب كاشاني، جلال اكبري و محمد دايي حضور دارند و از نزديك بازي را تماشا مي‌كنند.

* هواداران تيم فوتبال پرسپوليس بنري از محسن آقازاده مربي تيم فوتبال تربيت يزد كه هفته گذشته دچار عارضه قلبي شد و درگذشت را به ورزشگاه ‌آزادي آوردند و ياد و خاطره او را گرامي داشتند.

* در حاشيه بازي بارها علي دايي و آرفي به تصميمات داور بازي مخصوصا در هنگام آفسايدگيري اعتراض داشتند.

* بنرهاي الكترونيكي دور زمين در 40 دقيقه ابتداي بازي خاموش بود.

* كليه عكاسان و خبرنگاران فقط پشت دروازه نفت محمودآباد جمع شد‌ه‌اند و هيچ عكاسي پشت دروازه پرسپوليس ديده نمي‌شود.

* حضور پرچم‌هاي قرمز رنگ با اعلام نيروي انتظامي در جايگاه VIP ممنوع بود. مأموران نيروي انتظامي اعلام كردند كه داشتن پرچم در اين قسمت از مجموعه ممنوع است.

* ماموران حراست مستقر در درب ورودي ورزشگاه باز هم به خبرنگاران اولتيماتوم دادند كه كارت‌هاي خبري خبرنگاران مورد تاييد نيست و بايد تغيير كند. اين در شرايطي است كه هنوز سازمان تربيت بدني كارته اي جديد را صادر نكرده است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
پروین: بمیرم به تیم استقلال تبریک نمی‌گویم !
مراسم اکران فیلم "سلطان" سه‌شنبه شب با حضور علی پروین، خانواده وی و جمعی از ورزشکاران و هنرمندان در تالار ایوان شمس برگزار شد.

مراسم اکران فیلم "سلطان" ساخته مجید توکلی که اختصاص به نمایش گوشه‌ای از زندگی علی پروین بازیکن و مربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس داشت، ساعت 19:30 سه‌شنبه با تاخیری 90 دقیقه‌ای در تالار ایوان شمس و در غیاب بازیکنان و مربیان و مسئولان فدراسیون فوتبال برگزار شد.

به گزارش مهر، به غیر از علی پروین، کاظم اولیایی، قاسم پناهگر، محمد فنایی، هوشنگ نصیرزاده، مسعود مرادی، سعید مظفری‌زاده از چهره‌های ورزشی و محمدرضا شریفی نیا (تهیه کننده فیلم سلطان)، لیلا بلوکات، ژیلا صادقی و لیندا کیانی از هنرمندان در این مراسم حضور داشتند.

در ابتدای این مراسم مجری برنامه به انتقاد از وضعیت کنونی فوتبال کشور پرداخت و حتی اعلام کرد در یکی از جلسات اتحادیه فوتبال که حاضر بوده، از 90 دقیقه بحث مطرح شده در آن حتی یک دقیقه هم به فوتبال اختصاص نداشته است.

انتقاد از عدم توجه به مسائل فرهنگی در فوتبال کشور مورد دیگری بود که مجری برنامه بدان اشاره کرد و در مورد دلیل حضور نیافتن مسئولان فدراسیون فوتبال در این مراسم جمله "همه مسئولان فدراسیون در سفر هستند" را به کار برد.

همچنین وی در بخش دیگری از مراسم اعلام کرد برای دعوت از مایلی کهن و دادکان پیغام‌های متعددی برای آنها گذاشته است اما هیچکدام پاسخش را نداده‌اند.

پس از صحبت‌های برخی از میهمانان و شرکت کنندگان در این مراسم، فیلم "سلطان" برای حاضران پخش که در این فیلم محمد مایلی‌کهن عامل موفقیت علی پروین را پشتکار و تمرین بسیار دانست.

وی که یکی از منتقدان علی پروین است، با بیان اینکه دوست ندارد یک خار به پای پروین برود، در مورد خصوصیات فنی وی اظهار داشت: "پروین در تمرینات به دروازه‌بان‌های بزرگ ایران می‌گفت توپ را می‌خواهم به فلان زاویه بزنم و در نهایت هم توپ را در همان زاویه به گل تبدیل می‌کرد. این مسئله میسر نمی‌شود مگر با تمرین بسیار".

در بخشی از این فیلم از علی پروین در مورد آینده محمد پسرش در فوتبال پرسدیدند و او گفت: "محمد فوتبالیست بزرگی می‌شود اگر تن به کار و تمرین بدهد".

پروین در فیلم سلطان با بیان اینکه اگر من توی والیبال به محمد ببازم تا صبح خوابم نمی‌برد اما بعضی‌ها در فوتبال غیرت و تعصب را فراموش کرده‌اند، تصریح کرد:" مربی تیمش چهار تا گل می‌خورد و می‌‎بازد و بعد از آن به تیم مقابل تبریک می‌گوید، من بمیرم به تیم مقابل پیروزی‌اش را تبریک نمی‌گویم".

سرمربی پیشین تیم ملی در فیلم زندگی خود خاطراتی را بیان کرد که یکی از جالب ترین آنها در مورد همایون بهزادی است. او گفت: "همایون بهزادی بعد از مساوی تمام وسائل رختکن امجدیه را خرد می‌کرد چه برسد تیم ببازد اما امروز خیلی راحت تیم‌ها نتیجه نمی‌گیرند و بازیکنان عین خیالشان نیست".

در فیلم سلطان مسعود کیمیایی، عبدالعلی چنگیز، حسین کلانی، علی انصاریان و تنی چند از پیشکسوتان در مورد علی پروین صحبت کردند اما جای خالی نفراتی همچون ناصر حجازی، امیر قلعه نویی و ... در این فیلم خالی بود. ضمن اینکه در بخشی از آن به احترام مادر مرحوم علی پروین "مامان نصرت" حاضران یک دقیقه سکوت کردند. پخش آهنگ "پروین پا طلایی" پایان بخش این مستند 38 دقیقه‌ای بود.

در پایان اکران فیلم مجید توکلی روی صحنه آمد و با تشکر از دختر علی پروین، محمدرضا شریفی نیا (تهیه کنندده فیلم سلطان) و محمدزمان وفاجویی، آنها را عامل اصلی ساخت این فیلم دانست که مراحل ساخت و تدوین آن 2 سال طول کشیده است. وی همچنین از تمام منتقدانش تشکر کرد.

در نهایت علی پروین در میان تشویق فراوان حاضران روی صحنه آمد و در ابتدا با تشکر از خانواده‌اش به خصوص برادر بزرگترش محمود پروین گفت: "باید از همه شما تشکر کنم زیرا من فوتبالم را به عشق شما مردم شروع و به عشق شما هم به پایان رساندم".

وی با بیان اینکه خودش نمی‌خواست در فیلم "سلطان" بازی کند اما دخترش وی را وادار به حضور در این فیلم کرد، افزود: "وقتی مقابل هنرمندان بازی خودم را در این فیلم می‌بینم خجالت می‌کشم. هر کسی را برای کاری ساخته‌اند و من ورزشکار هستم و نمی‌توانم فیلم بازی کنم".

پخش کلیپی از علی پروین و تقدیر از مسعود مرادی و سعید مظفری‌زاده بخش پایانی این مراسم بود. اظهارنظر مرادی در مورد پروین جالب بود که گفت: جامعه داوری کشور هم مدیون علی پروین است زیرا وی زمانیکه مظفری داور هرمزگانی به دلیل تصادف دچار مصدومیت شدید شد، تیم استیل آذین را برای برگزاری دیدار دوستانه به شهر محل زندگی آن داور برد تا مبلغ قابل توجهی برای درمان وی جمع شود. امروز این داور صحیح و سالم است و باید به همین دلیل از پروین قدردانی کرد.

همچنین قرار بود در این مراسم از فرهاد مجیدی بهترین بازیکن شهرآورد شصت و نهم تقدیر شود که وی در این مراسم حضور نیافت تا هدایای در نظر گرفته شده برای او به کاظم اولیایی اهدا شود.

-------------------
ولي‌پور: برابر پرسپوليس كسب تجربه كرديم

A0917704.jpg

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال نفت محمود آباد گفت: براي كسب تجربه و سنجش توانمندي خود برابر پرسپوليس بازي كرديم.

به گزارش خبرگزاري فارس، يوسف ولي‌پور پس از شكست 5 بر يك برابر پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پيش از اين مسابقه به بازيكنان گفته بودم كه خود را براي ديدار با تيمي بزرگ بايد آماده كنيم. علي دايي كه اسطوره و مايه افتخار كشورماست سرمربي پرسپوليس است و باعث خوشحالي بود كه به عنوان شاگرد از ايشان درس ياد بگيرم.
وي در مورد شكست سنگين در اين مسابقه گفت: پرسپوليس تيم بزرگي است و مربي ايده‌آلي هم دارد و ما براي كسب تجربه برابر اين تيم بازي كرديم و من در اين ديدار توانمندي بازيكنان وژ خودم را مورد سنجش قرار دادم. در تمرينات آينده اشتباهاتي را كه امروز مرتكب شديم مرور خواهيم كرد تا ديگر تكرار نكنيم.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
بازی خیلی خوبی بود برد شیرینی برای پرسپولیسی ها بود
ان شاءالله برای جام قهرمانی تلاش می کنیم

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
Last edited by a moderator:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سايت گل ـ سکوت سنگینش ادامه داشت. منتظر نظر علی دایی بود. خودش هم نمی‌داند دلیل این تصمیم چه بوده است. هر چند که در این چند روز حرف و حدیث‌های زیادی را شنیده و خبرهایی که باورشان به قول خودش برای او بسیار سخت است. از لطف تعدادی از همبازیانش! تا دوستانی که مقابل او دم از عاشقی می‌زنند و در غیابش اخبار ریز و درشت را به برخی رسانه‌ها منتقل می‌کنند.
پنجشنبه شب بود که با شیث صحبت کردیم. تازه از مشهد برگشته بود. سفری چند ساعته داشت به این شهر برای زیارت آقا امام رضا (ع). حال و حوصله حرف زدن نداشت. هنوز هم می‌گفت وقت مصاحبه نیست. این که در این مدت با هیچ رسانه‌ای صحبت نکرده. اما حرف‌هایش رفته‌رفته به گفت‌وگویی تبدیل شد که خبر از نیت واقعی و درونی شیث دارد. پسری که دیگر آن شورشی سابق نیست و به بازیکنی آرام تبدیل شده است.
* سکوت اختیار کردی یا حرفی برای گفتن نداری؟
نمی‌دانم چی بگم. به هر حال این تصمیمی است که سرمربی تیم گرفته و من را به کمیته انضباطی باشگاه سپرده است، من هم منتظرم تا جلسه کمیته انضباطی برگزار شود. منتظرم تا با برگزاری این جلسه مشخص شود چه تصمیمی گرفته‌اند. به هر حال فکر می‌کنم حرف زدن یا حرف نزدنم دردی را دوا نمی‌کند. چون ممکن است هر حرف یا جمله من با برداشت‌های متفاوتی روبرو شود. البته در این مدت یکی، دو بار با حبیب کاشانی صحبت کردم. تصمیم دارم هر حرفی باشد با باشگاه در میان بگذارم تا مشکلی ایجاد نشود.
* طی چند روز اخیر یعنی از دربی به بعد حرف‌های زیادی مطرح شده و مسائل ریز و درشتی به تو منتسب شده است.
رفتم شمال و بعد به پابوس امام رضا (ع) تا از این حرف و حدیث‌ها دور باشم. هر چند که خیلی از آنها توسط خود مردم به من منتقل شد. این چند روز فرصت خوبی بود تا فکر کنم و تمرکز کنم روی گذشته، زندگی ورزشی‌ام را مرور کردم. حالا که می‌بینم متوجه می‌شوم فرصت خوبی بود تا دوست و دشمنم را بشناسم. به این نتیجه رسیدم که این وسط عده‌ای هستند که فرصت خوبی برای تخریب من به دست آورده‌اند. از طرفی وقتی اعلام شد در اختیار باشگاه هستم، خیلی‌ها دنبال دلایل این تصمیم بودند. علی دایی به زوریخ رفت و باشگاه هم اظهار نظری نکرد و همه چیز را به جلسه کمیته انضباطی منوط کرد.به همین دلیل ماجرا مبهم بود و این ابهام به حدس و گمان‌ها و شنیده‌ها و شایعات دامن زد. طوری شد که بیش از 20 موضوع به عنوان دلیل این تصمیم مطرح شد. خیلی از آنها هم غیر منصفانه بود. اصلاً انتظار نداشتم برخی از رسانه‌ها این گونه برخورد کنند. البته نمی‌توان ایرادی هم گرفت. چون این تصمیم بسیار مبهم بود. هم برای رسانه‌ها، هم برای مردم و هم برای خود من.
* به همین دلیل تصمیم گرفتی حتی شکایت هم نکنی؟
بله، تصمیم گرفتم اما منصرف شدم. من با چند تا از بچه‌های روزنامه‌ای که این مطالب را علیه من نوشتند، ارتباط خوبی داشتم. با توصیه چند تا از بچه‌ها مطبوعاتی هم تصمیمم عوض شد. بهرحال نمی خواهم در این شرایط تصمیمی بگیرم که در آینده نتوانیم وقتی که چشم توی چشم شدیم به هم نگاه کنیم و از کنار هم مثل غریبه‌ها رد شویم.
*عنوان شد که شیث رضایی به دنبال تخریب علی دایی بوده تا او را در پرسپولیس دچار مشکل کند.
در مورد این چیزها دلیلی نمی‌بینم حرفی بزنم. چون بسیار ناجوانمردانه و غیر منصفانه است، این را همه می‌دانند. همین چیزها است که مرا آزار می‌دهد. موضوعی که مردم هم آن‌ها را باور نمی‌کنند. خود علی دایی می‌داند مشکلی با او نداشته‌ام و همیشه برایم قابل احترام بوده است. او بزرگ این فوتبال است و من شاگرد او بوده‌ام. همیشه هم دوستش داشتم. این را به خودش هم گفته‌ام. بزگترین درسی که از او گرفتم حس پیروزی‌طلبی و برتری‌جویی‌اش در هر میدان است. از بازی دوستانه والیبال گرفته تا مسابقات رسمی فوتبال.
*پس دلیل این تصمیم چه بود؟
به خدای احد و واحد خودم هم نمی‌دانم. در این مدت که تیم نتیجه نگرفت خیلی‌ها سعی کردند مرا مورد سبل انتقاد قرار دهند. به‌هرحال هر بازیکنی یک خصلت‌‌هایی دارد. من خیلی توی چشم بودم. یک سری اتفاقاتی هم افتاد که کاملاً به ضرر من رقم خورد. در بازی با ملوان برروی یک اشتباه، داور پنالتی گرفت. پرسپولیس هم شکست خورد. بعد مشخص شد که اصلاً در آن صحنه پنالتی رخ نداده است اما دیگر کسی نگفت داور اشتباه کرده، گفتند شیث اشتباه کرد. دقیقه 90 بازی با استقلال هم آن اتفاق افتاد. شکی نیست که یک مدافع باید آن‌قدر قوی باشد که فرصتی به مهاجمان حریف ندهد اما در آن صحنه اشتباهات دیگری هم رخ داد. اشتباهاتی که دست به دست هم داد تا توپ تبدیل به گل شد. البته فکر کنم خود دایی هم گفته که این موضوع ربطی به دیدار دربی نداشت.
*بله، همین طور است.

من همیشه بهترین بازی‌هایم را مقابل استقلال انجام داده‌ام، خوشحال کردن هواداران و شناختن حساسیت‌های خاصشان همیشه انگیزه خاصی به من داده است، این را دیگر همه می‌دانند و موضوعی نیست که بتوان آن را کتمان کرد. در 2 بازی فصل قبل هم همین طور. فیلم بازی‌ها موجود است. عملکرد من به گونه‌ای بود که از سوی اکثر کارشناسان، هواداران و حتی برخی از منتقدانم عنوان بهترین بازیکن زمین را کسب کردم. اما در این مسابقه به رغم این که مستحق پیروزی بودیم، شکست خوردیم. گل محمد نوری را نگرفتند. در نیمه دوم هم کاملاً سوار بازی بودیم اما توپ‌هایمان توی گل نرفت. به هیچ وجه مستحق این شکست نبودیم. خدا می‌‌داند که از این شکست چقدر ناراحتم. اما نمی‌خواهم حرفی بزنم نمک به زخم هوادار بپاشم. پرسپولیس نیاز به آرامش دارد. اگر هرگونه حرفی بزنم که از سوی من کوچکترین خدشه‌ای به آرامش تیم وارد کند، گناهی مرتکب می‌‌شوم که نمی‌توانم خودم را ببخشم. باید همه تلاش کنیم تا پرسپولیس بازی مقابل ذوب‌آهن را ببرد. هم بچه‌ها، هم هواداران و هم من که این روزها با تصمیم علی دایی بیرون گود هستم. پرسپولیس، حبیب کاشانی و علی دایی نیاز به این برد دارند.
*یعنی واقعاً تو هیچ مشکلی با علی دایی نداشتی؟
به مکه‌ای که رفتم قسم می‌‌خورم که هیچ مشکلی با او نداشتم. خود او هم می‌‌داند که چقدر دوستش دارم. بحث این حرف‌ها نیست. او بزرگتر از من است و نمی‌توانم با او مشکلی داشته باشم. خیلی‌ها زیر سایه علی دایی خنک می‌‌شوند، خیلی‌ها. من با دایی مشکلی ندارم.
*اما خیلی‌ها پیش‌بینی می‌‌کردند علی دایی با حضورش در پرسپولیس بازهم باتو به مشکل برمی‌خورد.
مشکلی نبود. حرف من هم این است که مشکلی نبود. من چند سال قبل در بازی پرسپولیس و سایپا به عنوان یار مستقیم در چند صحنه با او درگیر شدم، بخاطر پرسپولیس بود اما شاید کمی هم جوانی کردم، سن و سالی نداشتم. همه گفتند که دایی هیچوقت شیث را نمی‌بخشد. اما دایی دقیقاً در مقطعی مرا به تیم‌ملی دعوت کرد که خودم هم انتظار نداشتم، تا بحال این را هیچ جا نگفتم، اما این تصمیم دایی باعث شد تا مرا مدیون خودش کند. تصمیم گرفتم هر طور شده برایش جبران کنم. تا اینکه او به پرسپولیس آمد. در همان مقطع هم از 100 نفر، 95 نفر گفتند که دایی با شیث به مشکل می‌‌خورید. اما تمام فکر و ذکر من این بود که دینم را به او ادا کنم. من فصل قبل و حتی این فصل در بدترین شرایط برای او و پرسپولیس بازی کردم.دماغم شکسته بود. تنها یک هفته بعد از عمل جراحی وقتی که تمام دکترها می‌‌گفتند ممکن است با هر ضربه‌ای، بینی‌ام بترکد، به او گفتم که می‌‌خواهم کمک کرده و بازی کنم. با دوقلوی پاره بازی کردم. منتی هم ندارم. برای پرسپولیس کردم و برای اینکه دینم را به او ادا کنم. در تمام این مدت هم البته بجز چند هفته اخیر و بخصوص فصل قبل ارتباط صمیمانه‌ای با او داشتم. دایی بیشتر از هر بازیکنی با من شوخی می‌‌کرد و سر به سرم می‌‌گذاشت. طوری که اعتماد به نفس فوق‌العاده‌ای پیدا کردم. همه هم دیدند که فصل قبل با آمدن دایی، چطور بازی می‌‌کردم. اما...!
*اما چی؟ همه دنبال همین اما هستند. از شدت علاقه‌ات کم شد؟ دایی ارتباطش را با تو کم کرد؟ در تمرینات تحقیرت کرد؟ چه شد؟ تو او را اذیت کردی؟ بالاخره باید یک چیزی این وسط اتفاق افتاده باشد!
خدا می‌‌داند که دوستش دارم. چند بار این را گفتم و دیگر هم نمی‌گویم. چون می‌‌دانم طور دیگری برداشت می‌‌کنند. نمی‌دانم چه شد اما هرچه هست او صلاح دانسته و تصمیم گرفته که من نباشم. اگر هم حرفی دارم تصمیم گرفته‌ام با خودش حرف بزنم. اگر گلایه‌ای هست، تصمیم دارم به خودش بگویم. اگر سئوالی هست دوست دارم از خودش بپرسم نه اینکه در رسانه‌ها مطرح کنم.پس هیچ حرفی نخواهم زد. نباید حرفی بزنم که باعث برهم خوردن آرامش پرسپولیس و ناراحتی هوادار شود و خدای ناکرده من را مقابل دایی قرار دهد.
*به علی دایی بابت این تصمیم حق می‌‌دهی؟ حتی یک درصد؟
خدا شاهده من از دلیل این تصمیم بی‌خبرم که بگویم به او حق می‌‌دهم یا نه. بعد از بازی با استقلال و در رختکن هم حرفی زده نشد. حتی فردای بازی و در تمرین هم مشکلی نبود و دایی از بچه‌ها بخاطر بازی خویشان تشکر کرد اما به یکباره ساعت 30/3 از سایت باشگاه این موضوع اعلام شد. خواب بودم، وقتی بلند شدم دیدم نزدیک 100 تا missedcall دارم. بعد گفتند که دایی این تصمیم را گرفته و ...
*دایی اعلام کرد که بعد از بازی با ملوان تصمیم داشت چنین تصمیمی بگیرد.
نمی‌خواهم وارد جزئیات شوم اما می‌‌توانم بگویم در این چند وقت اخیر تمام تلاشم را کرده‌ام. وقتی تیمی 5 بازی را نمی‌برد، نمی‌شود فقط یک نفر مشکل داشته باشد. وقتی تیمی می‌‌برد همه در آن سهیم‌ هستند و وقتی هم که می‌‌بازد، همه در آن شریک‌. خیلی از بچه‌ها از این نتایج راضی نیستند. طبیعی هم هست. کتمان نمی‌کنم. یک سری دلخوری‌هایی هم ایجاد شده که باید در خانواده خودمان حل شود. چه کسی گفته شیث رضایی بی‌عیب است؟ اما شیث رضایی این افتخار را دارد که سال‌ها برای پرسپولیس بازی کرده و به همین دلیل هم این شهامت را دارم که اگر اشتباهی کرده باشم عذرخواهی کنم.
*اما قبول کن خیلی‌ها تو را هنوز هم به‌عنوان بازیکن حاشیه‌ای می‌‌شناسند.
چه کنم؟ این هم از شانس من است. در این مدت و در تمام این سال‌ها کوچکترین حرف‌ها و مسائلم را زیر ذره‌بین برده‌اند. از راه رفتنم و حتی نگاه کردنم به اسکوربورد ورزشگاه هم سوژه ساختند. هزار حرف و حدیث برایم ایجاد کردند، محال است کوچکترین حرکتی بکنم و سوژه نشود، ممکن است اشتباه‌ات هم کرده باشم. مثل تمام مردم. اما وقتی همه رویت زوم می‌‌کنند، خواه ناخواه تمرکزت به هم می‌‌ریزد.
*مثل همین تراشیدن موی سر؟
خدا وکیلی دیدید بخاطر این موضوع چقدر تهمت به من زدند، از کلانتری گرفته تا...! خدا می‌‌داند که این پیشنهاد یکی از دوستانم بود. من هم که خودم را مقصر بازی با ملوان می‌‌دیدم، این کار را کردم اما دیدید چقدر حرف و حدیث ساختند؟ به‌هرحال باید حواسم را بیشتر از این‌ها جمع کنم. چون خیلی‌ها دنبال این هستند که مرا مشکل‌دار جلوه بدهند. حالا هم تصمیم گرفته‌ام از این به بعد بیشتر سرم را توی لاکم بکنم.
*حالا اگر کمیته انضباطی تصمیم بگیرد که طبق اعلام نظر دایی تو را تا آخر فصل بیرون بگذارد چه می‌‌کنی؟
مطمئن هستم که واکنش بدی نخواهم داشت. فکر می‌‌کنم تابع نظر دایی و باشگاه باشم. یعنی باید این طور باشد. طی این چند روز خیلی فکر کردم که تصمیم اشتباهی نگیرم. همانطور که گفتم دوست ندارم آرامش پرسپولیس را برهم بزنم.
*از دایی انتظار داری که تو را برگرداند؟
تمام خواسته قلبی‌ام این است که بازی کنم. با پرسپولیس زندگی کرده‌ام و با هواداران عشق می‌‌کنم. این را دیگر فکر نمی‌کنم کسی منکر شود. از دربی به بعد روزها و ساعت‌های عذاب‌آوری را پشت‌سر گذاشته‌ام. مهم نتیجه گرفتن تیم است. چه با من، چه بی‌من. اما دور بودن از تیم را نمی‌توانم تحمل کنم. امیدوارم این مشکل حل شود.
*خیلی‌صادقانه بگو، درحال حاضر، در این ساعت و دقیقه که با ما حرف می‌‌زنی، چه احساسی نسبت به دایی داری؟
نمی‌دانم. حرفی هم نزنم بهتر است. نمی‌خواستم این را بگویم. اما بگذار هرکس هر فکری می‌‌خواهد بکند این را فقط به مادرم گفتم و یکی از دوستانم و البته حبیب کاشانی. همین حالا که با شما صحبت می‌‌کنم (عصر روز پنجشنبه) مشهد هستم و از حرم آقا امام رضا(ع) برمی‌گردم. به همان حرم قسم می‌‌خورم که یک گوسفند برای موفقیت دایی و پرسپولیس نذر کردم و 2 رکعت نماز برای پدر مرحومش خواندم. کاری که در مکه کردم و به خود دایی هم گفتم. دیگر چیزی نگویم بهتر است.
*مباحثی مطرح شده که اگر دایی تو را نخواهد، به تیم‌های دیگری خواهی رفت. جریان مذاکره‌ات با این تیم‌ها چیست؟
با هیچ تیمی مذاکره نکرده‌ام. چند تیم خواهان من هستند. چندتایی با من صحبت کردند و چندتایی هم با باشگاه. اما من هیچ پاسخی نداده‌ام. به‌هرحال وقتی یک بزرگتر با تو تماس می‌‌گیرد نمی‌توانی جوابش را ندهی. در همین تماس‌ها پیشنهادها ارائه شد اما در این مقطع اصلاً به ‌آنها فکر هم نمی‌کنم. هیچ حرفی هم ندارم. چون اگر می‌‌خواستم بروم به مسائل مالی فکر کنم، حالا جای دیگری بودم. پیشنهاد‌های فوق‌العاده‌ای داشته‌ام اما برای من پرسپولیس مهمتر از هر مبلغی است. این را دیگر فکر می‌‌کنم به هواداران ثابت کرده‌ام. پیراهن پرسپولیس برایم بی‌قیمت است. با افتخار آن را به تن کرده‌ام و هرچه دارم متعلق به این تیم است. لطفی که هواداران به من داشته‌اند با هیچ رقم و چک تضمین شده‌ای قابل قیاس نیست. در چنین شرایطی چطور می‌‌توانم به تیم دیگری فکر کنم؟!
*پس از پرسپولیس نمی‌روی؟
نه. حتی اگر بگویند به تیم «ب» برو حاضرم با تیم نوجوانان و نونهالان پرسپولیس تمرین کنم اما پیراهن هیچ تیم دیگری را نپوشم.
*حتی اگر دایی و باشگاه اعلام کنند که باید بروی.
آن وقت قضیه فرق می‌‌کند. به‌هرحال آنها صلاح پرسپولیس را می‌‌خواهند و اگر به صلاح پرسپولیس باشد، من چه کسی هستم که مخالفت کند.

:eek::eek::eek::eek::eek:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سايت گل ـ پس از اينكه علي دايي تصميم به اخراج شيث رضايي گرفت خيلي‌ها در انتظار مصاحبه جنجالي اين بازيكن بودند ولي كاپيتان دوم پرسپوليس در مصاحبه‌اي كه انجام داد به هيچ عنوان به حاشيه نرفت و ترجيح داد با تعريف و تمجيد از دايي، شانس خود را براي بازگشت به پرسپوليس بيشتر كند. در اين ميان محمود خوردبين سرپرست پرسپوليس هم اميدوار است كه شيث به پرسپوليس برگردد.
خوردبين در پاسخ به اين سوال كه آيا مشكل رضايي حل خواهد شد به خبرنگار سايت گل مي‌گويد:« فعلا هيچ چيز مشخص نيست، قرار است جلساتي در باشگاه برگزار شود تا تصميم نهايي گرفته شود.» خوردبين در پاسخ به اين سوال كه با توجه به مصاحبه شيث، احتمال بازگشت او به پرسپوليس وجود دارد تأكيد مي‌كند:«به هر حال حرف‌هاي مدنظر مسئولان باشگاه و سرمربي خواهد بود. احتمال رضايي وجود دارد و اميدوارم همه چيز حل شود.»

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:​

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
سايت گل ـ پس از اينكه علي دايي تصميم به اخراج شيث رضايي گرفت خيلي‌ها در انتظار مصاحبه جنجالي اين بازيكن بودند ولي كاپيتان دوم پرسپوليس در مصاحبه‌اي كه انجام داد به هيچ عنوان به حاشيه نرفت و ترجيح داد با تعريف و تمجيد از دايي، شانس خود را براي بازگشت به پرسپوليس بيشتر كند. در اين ميان محمود خوردبين سرپرست پرسپوليس هم اميدوار است كه شيث به پرسپوليس برگردد.
خوردبين در پاسخ به اين سوال كه آيا مشكل رضايي حل خواهد شد به خبرنگار سايت گل مي‌گويد:« فعلا هيچ چيز مشخص نيست، قرار است جلساتي در باشگاه برگزار شود تا تصميم نهايي گرفته شود.» خوردبين در پاسخ به اين سوال كه با توجه به مصاحبه شيث، احتمال بازگشت او به پرسپوليس وجود دارد تأكيد مي‌كند:«به هر حال حرف‌هاي مدنظر مسئولان باشگاه و سرمربي خواهد بود. احتمال رضايي وجود دارد و اميدوارم همه چيز حل شود.»

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:​

شیث یه مقدار اخلاقش تنده و زود قضاوت می کنه ولی درکل اگه فرصت بهش بدن بازیکن خوبیه
ان شاءالله زود برمی گرده
کاملا موافقم!
همین بازیکن بیچاره اگه 10% از قراردادش یک روز جلو وعقب بشه چنان جنجالی به پا میکنه که انگار آخر دنیاست!
نه اینطور نیست اون موقعی که دایی یه مدت بهش گفت تو تمرینات تیم شرکت نکن وچند هفته ای بازی نکرد هیچ حرفی وبحث با دایی نکرد وحرف علی دایی تایید کرد به هیچ عنوان همچنین بازیکنی نیست

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

سعید مظفری زاده داور دیدار پرسپولیس-ذوب آهن

خبر بالا نشون میده به زودی باید با صدرنشین لیگ کشورمون و فینالیست باشگاههای آسیا روبرو بشیم. ذوب آهن تیمی تاکتیکی هست و از فوروارد سرعتی چون خلعتبری استفاده میکنه که میتونه برای خط دفاع کند پرسپولیس ایجاد مشکل کنه. این تیم خط دفاع مستحکمی داره که در این خط گلزن ترین دفاع این روزهای فوتبال کشور در اون حضور داره ، سید محمد حسینی . خط هافبک کارا و قوی که با حضور بازیکنی چون حدادی فر و یا اسماعیل فرهادی میتونه برای هر تیمی وزنه ای قابل اتکا باشه.
این نمایی از بهترین تیم این روزهای کشور هست ، اما همین تیم هم مشکلات خاص خودش رو داره . در دفاع بازیکنهای این تیم گاها خطا زیاد می کنند خصوصا احمدی دفاع وسط این تیم. همینطور این تیم بازی سنگینی با الهلال داشته و شاید این مورد هم کمی در نحوه بازیش تاثیر داشته باشه. البته هم ذوب و هم پرسپولیس روز 4 شنبه بازی داشتند و با توجه به اینکه قرمزها هم با ترکیب اصلی در جام حذفی به میدان رفت شاید مورد خستگی برای هر دو تیم وجود داشته باشه.
به هر حال این بازی میتونه برای آخرین بار شروعی دوباره برای سرخ های پایتخت باشه ، چه اینکه بعد از بازی دربی و باخت به اون شکل پرسپولیس نیاز به روحیه ای دوباره برای ادامه راه داره. این بازی فرصت آخر برای بازگشت روحیه تیمی هست که باید به عنوان نماینده دوم کشورمون در مسابقات جام باشگاههای آسیا به میدون بره.نکته منفی پرسپولیس که همون دفاع تیمی فلت و باز هست بعید می دونم ترمیم شده باشه و اگر هم نتیجه ای برای پرسپولیس باشه شاید بحث ایجاد جو روانی و ترغیب میل پیروزی بازیکنان از سوی دایی باشه.

شاد و پیروز باشید

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
شیثو اسکول کردن :lol:

باز الان که خوبه
یه زمانی واقعا اسکول میشدن ( البته طرفدارها ) . امروز طرف رو محروم میکردن ، فرداش با 2 کیلو شیرینی + 4 شاخه گلایل میرفت سر تمرین و ماچ و موچ و آشتی ....
گل سرسبدشون هم علی پروین و بهروز ***** فرد بودن :D

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
باز الان که خوبه
یه زمانی واقعا اسکول میشدن ( البته طرفدارها ) . امروز طرف رو محروم میکردن ، فرداش با 2 کیلو شیرینی + 4 شاخه گلایل میرفت سر تمرین و ماچ و موچ و آشتی ....
گل سرسبدشون هم علی پروین و بهروز ***** فرد بودن :D
آها آره. یاد اون روزا به خیر

ولی خودمونیم به جای فوتبال باید همش با دیدن خاله بازی اینا سرگرم میشدیم. البته الانم تقریبا همونجوره

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
نتایج بالای جدول
سپاهان1-مس کرمان1
استقلال1-تراکتورسازی تبریز1
موقعیت خوبی برای نزدیک شدن صدر جدول هست
ان شاءالله فردا ذوب اهن می بریم وبه صدر جدول نزدیک میشیم

SABZSEFIDSORKH

Registered User
لایک‌ها
135
نتایج بالای جدول
سپاهان1-مس کرمان1
استقلال1-تراکتورسازی تبریز1
موقعیت خوبی برای نزدیک شدن صدر جدول هست
ان شاءالله فردا ذوب اهن می بریم وبه صدر جدول نزدیک میشیم

ان شاءالله فینالیست آسیا رو ببریم.
خدایا کمکمان کن.حتی ذوب آهن هم خرج کرد و رسید فینال اما پرسپولیس هنوز هم نرسیده.:(:wacko:

بالا