• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
عرض سلام مجدد
این نمایی از بهترین تیم این روزهای کشور هست ، اما همین تیم هم مشکلات خاص خودش رو داره . در دفاع بازیکنهای این تیم گاها خطا زیاد می کنند خصوصا احمدی دفاع وسط این تیم.

این قسمتی از پست من در روز قبل از بازی پرسپولیس و ذوب آهن هست که اشاره کرده بودم به خطاهای زیادی که احمدی میکنه . اتفاقا همین بازیکن با یک خطای غیر حرفه ای و در حالی که کردان به استقبال نوروزی اومده بود خودش رو روی نوروزی خراب کرد تا هم یک پنالتی بده به پرسپولیس هم تیمش رو 10 نفره بکنه.

از اینها بگذریم میخوام تحلیلی داشته باشم روی بازی دیروز از 4 منظر:

1-بازی تیمی: تیم نسبت به بازیهای گذشته بسیار جنگنده تر و دونده تر بازی کرد . خط دفاعی تیم به ***** سپهر روز کم اشتباهی رو سپری کرد. به نظر من دفاعهای کناری خصوصا محمد چندان نفوذی نداشت و به همین دلیل تیم از کناره ها آسیبی ندید. علی عسگر هم همونطور که که سایر دوستان گفتند واقعا موثر و خوب بازی کرد. نورمحمدی هم خیلی جنگید و ضربه سر محکمی زد که توپ به تیرک خورد. در چندین صحنه خط دفاع در مصافهای تک به تک مهاجمان حریف رو به تمام معنا منکوب کرد که برای من حداقل در یکسال اخیر این حرکات تازگی داشت . فقط امیدوارم این سازمان دفاعی فقط برای یک بازی نباشه. در خط هافبک نوری واقعا تبدیل به لیدر تیم شده و زارع به مانند یک سرباز جان بر کف در تمام صحنه ها حضور داره و بر خلاف دوستان به غیر از صحنه ای که بادامکی فرصت سوزی کرد به نظرم بسیار مفید بازی کرد.
اما در حمله فشنگچی سانترهای خوبی داشت و همینطور رضایی بسیار در خدمت تیم بود و نوروزی هم به نوعی ستاره بازی دیروز که یک گل زد ، یک پنالتی گرفت و آرمانی ظاهر شد. استفاده از دو گوش و یک نوک ثابت برای پرسپولیس جواب داد.

2- دروازه بان بی روحیه؟ حقیقی دیروز خیلی بی روحیه بود. دوبار خروج افتضاح داشت که یکبار اشتباهش میتونست روند بازی رو تغییر بده. بعد از اون اشتباه واضح در دو صحنه جایی که باید بیرون میومد در دروازه موند و صدای دفاع رو در آورد.کلا من هیچوقت نظر مثبتی روی حقیقی نداشتم (نظر شخصی) و فکر می کنم در آسیا ما نیاز به گلری با استانداردهای بالاتر داریم.

3- آیا مشکلی بین نوروزی و رضایی هست؟ در صحنه ای نوروزی در حالتی که بهترین نفر برای پاس دادن رضایی بود به او پاس نداد و توپ رو به کناره زمین جایی شاید 10 متر دورتر از 18 قدم حریف به بادامکی یا نوری سپرد و یک موقعیت مسلم رو با پاس ندادن به رضایی از تیم گرفت. در صحنه گل هم رضایی میتونست به تیر دوم که نوروزی حضور داشت پاس گل بده و لی ریسک کرد و با پاس روبه بیرونش نوری رو صاحب توپ کرد. بعد از گل دوم هم چندان نوروزی رو تحویل نگرفت . امیدوارم این دو بازیکن مشکلی با هم نداشته باشند.

4-داوری : به نظرم داوری خوب نبود و در اول بازی به نوعی می خواست دل پرسپولیسی ها رو بعد از اتفاقات هفته گذشته به دست بیاره . به نظر من خطای پنالتی روی نوروزی اخراج نداشت چون احتمال 100% گل در اون صحنه برای نوروزی وجود نداشت. اخطارهای بعد از نگرفتن اون آفساید مخصوصا به کردان خیلی اعصاب ذوبی ها رو به هم ریخت. در صحنه ای هم که یک خطا روی خلعتبری توسط بادامکی شد خلعتبری به عمد بادامکی رو زد که حداقل یک اخطار داشت که با توجه به اخطار قبلیش باید اخراج میشد. یک صحنه دیگه هم روی نوروزی خطا شد که به نظر من باید پنالتی اعلام می شد.

حقیقی دوبار خروج اشتباه بدی داشت :|
دقیقا در بالاهم بهش اشاره کردم منصور جان

ساسان جان اینم یه پست از اون پستهائی که دوست داری

مهرداد جان ممنون ، کلی استفاده کردم :)

تبریک ... بازی این مدلی دوست دارم که تیم حریف 1 فرصت داشته باشه و همه کار رو ما انجام بدیم

از این بازی آدم لذت میبره ... فشنگچی که رفت پشت توپ به خدا گفتم گل نمیشه ... بهترین پنالتی زنمون اول

نوریه که عالی پنالتی میزنه و دوم هم ستار زارع ... این گولاخ چرا پنالتی زد خدا میدونه

اما برد حیاتی بود برامون

من هم گفتم گل نمیشه . معلوم بود از استیلش . رونان جان صحبتهات رو درباره پنالتی زنها تایید میکنم . واقعا باید پنالتی ها رو نوری بزنه ، مسلط و تکنیکی .
اون دومی هم که گفتی مازیار هست نه ستار :lol:

به امید تداوم پیروزیهای تیم . من به این تیم اعتقاد دارم این تیم تاکتیک رو میشناسه فقط باید به تیمهای مقابلش با دوندگی زیاد فضا نده درست مثل بازی دیروز . به قول سی پی یو این تیم بعد از دنیزلی تاکتیکی ترین تیم پرسپولیس هست ، فقط امیدوارم نتیجه گرا تر از تیم استاد دنیزلی باشه.

شاد و پیروز باشید

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من هم گفتم گل نمیشه . معلوم بود از استیلش . رونان جان صحبتهات رو درباره پنالتی زنها تایید میکنم . واقعا باید پنالتی ها رو نوری بزنه ، مسلط و تکنیکی .
اون دومی هم که گفتی مازیار هست نه ستار :lol:

به امید تداوم پیروزیهای تیم . من به این تیم اعتقاد دارم این تیم تاکتیک رو میشناسه فقط باید به تیمهای مقابلش با دوندگی زیاد فضا نده درست مثل بازی دیروز . به قول سی پی یو این تیم بعد از دنیزلی تاکتیکی ترین تیم پرسپولیس هست ، فقط امیدوارم نتیجه گرا تر از تیم استاد دنیزلی باشه.

شاد و پیروز باشید

به خدا این قدر از دست این فشنگچی شاکیم که اسم این بنده خدا رو هم اشتباهی نوشتم :happy:

فشنگچی کلا به خاطر یه حرکت بسیار بدی که انجام داده پیش من خیلی منفوره ... نه دز زمین فوتبال

خارج از اون ... برای همین روش حساسیت دارم

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
به خدا این قدر از دست این فشنگچی شاکیم که اسم این بنده خدا رو هم اشتباهی نوشتم :happy:

فشنگچی کلا به خاطر یه حرکت بسیار بدی که انجام داده پیش من خیلی منفوره ... نه دز زمین فوتبال

خارج از اون ... برای همین روش حساسیت دارم
پوریا جان به من میگی چیکار کرده؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منصور باز زدی تو جاده خاکی :)

این پوریا اگه میخواست بگه میگفت

حکایت خالی بستنش سر قضیه مهمانی شبانه و عکس هاست تو تاپیک گفتگوی ازاد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
خارج از اون ...

به نقل از منصور قیامت :

زیاد منتظرت نمیزاره منصور جون . با این روندی که پیش گرفته تا چند وقت دیگه همین احساس رو بین همه هوادارها هم پیدا میکنه . البته اینبار داخل اون :D

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من که نگرفتم منظور حرفاتونو :D

راستی چرا روزنامه پرسپولیس رو سایت فوتبال برتر نمیزاره عکس صفحه اولشو؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

برات پی ام کردم

حکایت خالی بستنش سر قضیه مهمانی شبانه و عکس هاست تو تاپیک گفتگوی ازاد

خالی بستن ؟ کدوم خالی بندی ؟

پس خوبه اینجارو بخونی

کد:
   کاشانی با اشاره به وضعیت شیث رضایی گفت: او اخراج نشده است. از رسانه‌ها خواهش می‌کنم 

از لفظ اخراج برای بازیکنان پرسپولیس استفاده نکنید، رضایی به مرخصی رفته است و هنوز تصمیمی درباره او 

نگرفته‌ایم.

وی درباره اینکه رضایی به تمرینات این تیم برمی‌گردد یا نه افزود: هنوز معلوم نیست. [B][COLOR="Red"]احتمالا 

او تا پایان فصل به مرخصی با حقوق خواهد رفت! [/COLOR][/B]

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
سلام به همه پرسپولیسی ها عزیز
فکر میکنم شما هم همچین صحبت هایی داشتید
همیشه به عنوان یک پرسپولیسی با دوستام درگیر این قضیه بودیم که کدوم تیم بیشتر طرفدار داره تیم عشق پرسپولیس یا تیم دوست نزدیکم استقلال که خوشبختانه این قضیه بعد از 15 سال برای من و خیلی از پرسپولیسی ها روشن شد
که واقعا در همه نظر سنجی ها اس مسی پرسپولیسی ها دو برابر یا یک نیم برابر استقلالی ها بودند
با تشکر

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
برات پی ام کردم

خالی بستن ؟ کدوم خالی بندی ؟

پس خوبه اینجارو بخونی

کد:
   کاشانی با اشاره به وضعیت شیث رضایی گفت: او اخراج نشده است. از رسانه‌ها خواهش می‌کنم 

از لفظ اخراج برای بازیکنان پرسپولیس استفاده نکنید، رضایی به مرخصی رفته است و هنوز تصمیمی درباره او 

نگرفته‌ایم.

وی درباره اینکه رضایی به تمرینات این تیم برمی‌گردد یا نه افزود: هنوز معلوم نیست. [B][COLOR=Red]احتمالا 

او تا پایان فصل به مرخصی با حقوق خواهد رفت! [/COLOR][/B]

خود خبر که درست بود

قضیه عکسهاش خالی بندی بود :D:D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
سلام به همه پرسپولیسی ها عزیز
فکر میکنم شما هم همچین صحبت هایی داشتید
همیشه به عنوان یک پرسپولیسی با دوستام درگیر این قضیه بودیم که کدوم تیم بیشتر طرفدار داره تیم عشق پرسپولیس یا تیم دوست نزدیکم استقلال که خوشبختانه این قضیه بعد از 15 سال برای من و خیلی از پرسپولیسی ها روشن شد
که واقعا در همه نظر سنجی ها اس مسی پرسپولیسی ها دو برابر یا یک نیم برابر استقلالی ها بودند
با تشکر

دوست عزیز به تاپیک خودت خوش اومدی. امیدوارم شاهد فعالیت روزافزون شما دوست عزیز در این تاپیک باشیم. شاد و پیروز باشید

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
استیل و کلیه فلزات عزیز :D برای مدت حدودا 24 ساعت سوراخ میباشند . ان شاا.. ( اگه اینها هم یهو بارسلون نشدن ) .
...
ما دیروز از روی ناچاری و بداقبالی تمام مجبور شدیم بازی راه آهن رو ببینیم . واقعا از خمیازه های بازیکنهای ذخیره کیفیت بازی مشخص بود . مخصوصا .... اما 2 تا نکته جالب داشت این بازی :
1- همچنان .............................. ( حیف که نمیشه گفت )
2- بهادر عبدی عزیز .... عجب بازیکنی شده ! :blink:

Last edited:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
دوستان اون مواردی که میخواید سانسور کنید لااقل توی اسپویلر بزارید باز ببینیم تو خماری نمونیم :D

ان شاا.. ( اگه اینها هم یهو بارسلون نشدن ) .

اوه اینو خوب اومدی. هرکی میاد جلوی ما یا میشه رئال مادرید یا بارسلون :(

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ان شاا.. ( اگه اینها هم یهو بارسلون نشدن ) .
...
:blink:

مهرداد جان من فکر می کنم دلیل اینکه تیمهای مقابل جلوی پرسپولیس شیر میشن تقصیر خود پرسپولیسه. پرسپولیس باید توی همون 15-20 دقیقه اول چنان روی دروازه حریف حمله کنه که تیم مقابل نتونه نفس بکشه . درست همونکاری که جلوی ذوب کردن و نفس این تیمو گرفتن. والا اگر اجازه عرض اندام به حریفان بدن با وضعیت نه چندان خوب سازمان دفاعی احتمال گل خوردن و بازی تاخیری حریف هست که هم باعث میشه تیم بی روحیه بشه هم اعصاب و روان هوادار به هم می ریزه.
--------------------------------------------------------------------
خب درباره بازی فکر می کنم با شکست تیم ذوب آهن پرسپولیس از افت جدا شد و امروز بار دیگه شاهد پیروزی تیم سرخپوش پایتخت خواهیم بود. به نظرم امروز هم میتونیم بالای یک گل بزنیم و چقدر عالی میشه اگر بتونیم دروازه مون رو بسته نگه داریم. به امید پیروزی پرسپولیس و رسیدن به صدر جدول

این هم اخبار پرسپولیس تا قبل از بازی امروز با استیل آذین

استيل آذين مقابل پرسپوليس قرمز نمي پوشد

استیل آذین با 4 غایب مقابل پرسپولیس/کریمی در لیست 18 نفره قرار دارد

كاشاني: استيل‌آذين به هر تيمي ببازد، دوست دارد پرسپوليس را ببرد

این هم روی جلد روزنامه امروز پرسپولیس که عنوان جالبی داره : شلیگ به گاوصندوق خالی !!

شاد و پیروز باشید

فایل های ضمیمه

• 1288418202.jpg
    1288418202.jpg
    187.4 KB · نمایش ها: 8

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
نیمه ی اول تموم شد ...
امان از یه فرصت گلزنی یا یه حرکت هماهنگ ...:eek:

امید به نیمه ی دوم هر چند که معلومه نیمه ی دوم شق القمر رخ نمیده !

.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
کلا مثل بازی با ذوب آهن نبودیم اما بد هم نبودیم ... امیدوارم روند بردهامون حفظ بشه چون چند تا تیم با هم مدعی

شدن

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
استیل کیک و ساندیس :lol:

راستی کسی متوجه نشد روی نیمکت علی کریمی به فریدون چی گفت؟

برد رو هم به همه پرسپولیسی ها تبریک میگم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
این اکبر پور جدا مخش تعطیله ... نوشته پرسپولیس به جز تبدیل کردن 2 موقعیتش به گل کار دیگری نکرد

من نمیدونم مگه قرار چه کار دیگه ای بکنیم ؟

پشتک بالانس قراره بزنیم ؟ 2 تا زدیم و به اونا هم فرصت ندادیم کاری کنن ... واقعا آدم به شعور بعضیا شک میکنه :eek:

بالا