e4lyas
Registered User
میـــــــبینیــــــــــــم که بردیـــــــــــــــم :دی 
راستی کسی متوجه نشد روی نیمکت علی کریمی به فریدون چی گفت؟
دوستان اون مواردی که میخواید سانسور کنید لااقل توی اسپویلر بزارید باز ببینیم تو خماری نمونیم![]()
این اکبر پور جدا مخش تعطیله ... نوشته پرسپولیس به جز تبدیل کردن 2 موقعیتش به گل کار دیگری نکرد
من نمیدونم مگه قرار چه کار دیگه ای بکنیم ؟
پشتک بالانس قراره بزنیم ؟ 2 تا زدیم و به اونا هم فرصت ندادیم کاری کنن ... واقعا آدم به شعور بعضیا شک میکنه![]()
به نظرم صحبتهای حبیب کاشانی حسابی بهشون انگیزه داده بود !!! مدیرعامل ما با حرفاش به حریف انگیزه میده . واقعا که .
یکی نیست به ایشون بگه حاجی جنس شما با سایرین فرق داره نباید دنبال حرفای تحقیر آمیز باشی . آخه این چه حرفیه که ما باید به دنبال تفاضل گل باشیم جلوی استیل ؟؟!! اگر دیروز پرسپولیس بازی رو واگذار می کرد به نظر من مسوولش فقط حاج حبیب بود و بس.
پ.ن: رنگ لباس پرسپولیس خیلی با کلاس بود :دی
فقط پرسپولیس
دم همه طرفداری گل پرسپولیس گرم.
عمادرضا بازیکن عراقی تیم الزمالک مصر هفته آینده برای عقد قرارداد با باشگاه پرسپولیس به تهران میآید.
عمادرضا که بر سر دریافت رضایتنامه از باشگاه سابقش الزمالک مصر با مشکلاتی مواجه بود بعد از حل مشکلات خود با این باشگاه مصری هفته آینده به تهران سفر میکند و اگر مشکل خاصی به وجود نیاید رسما قراردادش را با پرسپولیس منعقد میکند.
این بازیکن عراقی حدود سه هفته قبل هم برای مذاکرات اولیه به ایران سفر کرده بود که همان موقع قرار شد به مصر برود و از باشگاهش رضایتنامه بگیرد.
حالا به نظر میرسد او موفق به انجام این کار شده و اگر با پرسپولیس قرارداد ببندد میتواند از نیم فصل دوم برای این تیم بازی کند.
منبع : خبر آنلاین
من اون سالی که مهندس عابدینی بود کارت هوا داری گرفتم.
بردم تمدید کنم باشگاه از شانس من زدو دعوا مدیریتی پیش اومد نمی دونم کارتم چی شد.
من دوتا کارت هواداری از زمان عابدینی دارم. اما زمان غمخوار، برای خودم و دونفر از اقوام نفری 3000 تومن واریز کردم... نه از کارت خبری شد، نه پول برگشت...