• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
راستی کسی متوجه نشد روی نیمکت علی کریمی به فریدون چی گفت؟

فک کنم با صادق درودگر بود!!((درودگر داشت اشاره می کرد جای صندلیش رو عوض کنه؟؟؟))

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من فکر کنم اعتراضش به این بود که چرا فریدون زندی اومد بین اون 2 تا نشست !
با توجه به خیس بودن و خالی بودن اطراف ...
شایدم توهم زدم !

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
دوستان اون مواردی که میخواید سانسور کنید لااقل توی اسپویلر بزارید باز ببینیم تو خماری نمونیم :D

در مورد بازی تیم راه اهن بود . :D:lol:

این اکبر پور جدا مخش تعطیله ... نوشته پرسپولیس به جز تبدیل کردن 2 موقعیتش به گل کار دیگری نکرد
من نمیدونم مگه قرار چه کار دیگه ای بکنیم ؟
پشتک بالانس قراره بزنیم ؟ 2 تا زدیم و به اونا هم فرصت ندادیم کاری کنن ... واقعا آدم به شعور بعضیا شک میکنه :eek:

اکبرپور مخش تعطیله ، مهدوی کیا هم مخش تعطیله ؟ گفته برتر از پرسپولیس بودیم . کدوم برتری ..خدا داند
یا افشین خان که ارادت داریم بهش فرمودن : با بازیکنان امید بازی کریم . یه دونه امید اگه تو تیمش پیدا کردید به ما هم خبر بدید . ( شاید همون یارو که جای مهدوی کیا اومد سنش کم باشه ) . آخه برادر اگه تیمت امید بود که نیمه دوم راه نمیرفتید تو زمین . و یا حرفهای مسخره دیگه که از پرسپولیسی ها لااقل بعید بود . بازم دم علی کریمی گرم که فعلا حرفی نزده . :lol:
بهرحال از این حرفها زیاده . مهم اینه که 3 امتیاز رو گرفت . گرچه چنگی به دل نزد :wacko:
...
در مورد داوری هم فکر میکنم داورهای ما هم افت کردن . ترکی هم زیاد جالب نبود داوریش

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
بازی واقعا پربرخورد و نفس گیری بود. من اول تبریک میگم به همه طرفداران گل پرسپولیس دومین بازی رو که با پیروزی و بدون گل خورده پشت سر گذاشتیم. الان یواش یواش با این 4 گلی که توی این دو بازی زدیم داریم به تفاضلمون هم یه سرو سامانی میدیم که با توجه به این رقابت فشرده شاید در هفته های آتی به کارمون بیاد. اما تحلیل من از بازی:

1- داوری : به نظرم داوری بسیار پرسوت بود. شاید پربرخورد بودن بازی و حساسیتی که معمولا جدال این دو تیم داره کار رو برای ترکی سخت کرده بود. همه کارتها درست بود ولی میشد چند کارت رو نده. کلا داوری دلچسب نبود که شاید دلیل اصلیش فیزیکی بودن بازی بود.

2- دروازه : در روزی که نیمه اول اصلا متعلق به پرسپولیس نبود حقیقی باعث شد تیم در نیمه اول گل نخوره . دوبار واکنش عالی داشت و واقعا ایده آل بازی کرد . کلا دو اشتباه داشت یکی اونجا که با دفاع قاطی کرد و غلامی دروازه خالی رو کوبید هوا ، دومی هم ضربه شوت نیمه دوم کاظمی که فکر کنم پاش سر خورد و اصلا به سمت توپ نرفت.

3- سازمان دفاعی: بدتر از بازی با ذوب آهن و بهتر از بازیهای قبلتر . الان خط دفاع فهمیده بعضی وقتها خطا چاره کار هست .

4- تیاگو بهتره یا زارع ؟ به نظرم زارع بهتره چون باهوشتره . تیاگو خیلی دوید ولی اون خلاقیت مازیار رو نداره.

5- بادامکی: واقعا برای من مشکله بازی کردنش در ترکیب رو درک کنم حتما دایی یه چیزی می دونه !!

1288472253.jpg

6- نوروزی و رضایی : در این بازی معلوم شد با هم مشکلی ندارند. در نیمه دوم با تمهیدات دایی هر دو به کمک خط دفاع اومدن و برای توپگیری به عقب میومدن. با عقب اومدنشون تا اندازه ای فشار رو از روی دفاع پرسپولیس برداشتند. گل نوروزی با سانتر عالی فشنگچی شبیه طعمه گرفتن یک عقاب بود که بسیار برق آسا طعمه اش رو به دام میندازه.

7- آرفی :من دوستش دارم . دوست دارم دایی بیشتر بهش بازی بده. استیل یک فوروارد واقعی رو داره . دیشب نشون داد از فرصتها چه جوری باید بهره برد. شیره آرفی !!!!

1288472017.jpg

اتفاق ویژه : با غیرت بازی کردن استیل جوری که نیمه دوم خستگی از سر و روشون میبارید . به نظرم صحبتهای حبیب کاشانی حسابی بهشون انگیزه داده بود !!! مدیرعامل ما با حرفاش به حریف انگیزه میده . واقعا که .
یکی نیست به ایشون بگه حاجی جنس شما با سایرین فرق داره نباید دنبال حرفای تحقیر آمیز باشی . آخه این چه حرفیه که ما باید به دنبال تفاضل گل باشیم جلوی استیل ؟؟!! اگر دیروز پرسپولیس بازی رو واگذار می کرد به نظر من مسوولش فقط حاج حبیب بود و بس.

پ.ن: رنگ لباس پرسپولیس خیلی با کلاس بود :دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
1288472545.jpg

این هم اخبار پرسپولیس بعد از بازی دیشب به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس

علی دایی: تیمی در شان هواداران پرسپولیس بودیم

آرفی: محبت هواداران را حس می‌کنم

نوروزی: با این روند قهرمانی در نیم فصل را به دست می آوریم

این هم روی جلد روزنامه پرسپولیس مورخ 9 آبان 89 با تیتر اصلی شلیک آپاچی که به ضربه آرفی اشاره داره :)

شاد و پیروز باشید

فایل های ضمیمه

• 1288497508.jpg
    1288497508.jpg
    155.2 KB · نمایش ها: 9

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
لباس سوم پرسپولیس خیلی قشنگ بودا

فک کنم شبیه لباس دوم آث میلان بود

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
به نظرم صحبتهای حبیب کاشانی حسابی بهشون انگیزه داده بود !!! مدیرعامل ما با حرفاش به حریف انگیزه میده . واقعا که .
یکی نیست به ایشون بگه حاجی جنس شما با سایرین فرق داره نباید دنبال حرفای تحقیر آمیز باشی . آخه این چه حرفیه که ما باید به دنبال تفاضل گل باشیم جلوی استیل ؟؟!! اگر دیروز پرسپولیس بازی رو واگذار می کرد به نظر من مسوولش فقط حاج حبیب بود و بس.

پ.ن: رنگ لباس پرسپولیس خیلی با کلاس بود :دی

منم موافقم با حرفات ساسان جان
به نظر من کاشانی بیشتر به درد مدیریت داخلی میخوره . یه چیزی تو مایه های کدخدای ده :D
اصلا اون دیسیپلین و چی بهش میگن .... قدرت و تسلط لازم رو برای رقابت با بقیه مدیرهای لیگ نداره .
تازه بازم امسال فکر میکنم یه کمی چیدمان مدیریتی لیگ ضعیفتر از قبله ..

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

این هم چند خبر جدید درباره پرسپولیس و حاشیه هایش :)

تغییر زمان دیدار مس کرمان و پرسپولیس

پرونده شيث رضايي دوشنبه بررسي مي‌شود

فشگنچي:بازي در پرسپوليس زمين تا آسمان با بازي در صبا فرق مي‌كند

عنایت: کریمی، مثل بازي استقلال – پرسپوليس اشتباه كرد

بازیهای تدارکاتی پرسپولیس در ترکیه/مصاف با اینتراخت فرانکفورت، ترابوزان و کلن

این هم روی جلد روزنامه امروز پرسپولیس که به صحبتهای غلامرضا رضایی اشاره کرده که امیدواره زلزله پرسپولیس برای کسی مشکل ساز نشه :دی

شاد و پیروز باشید

فایل های ضمیمه

• 1288575272.jpg
    1288575272.jpg
    163.1 KB · نمایش ها: 2

Am8!N

Registered User
لایک‌ها
5
فقط پرسپولیس

دم همه طرفداری گل پرسپولیس گرم.

هویت یک پرسپولیسی واقعی - کارت هواداری پرسپولیس

http://www.perspoliscard.com/

رئیس کانون هواداران باشگاه پرسپولیس، با تشریح نحوه عضوگیری کانون هواداران این باشگاه، گفت: هواداران باشگاه پرسپولیس از چهارشنبه این هفته می توانند با مراجعه به مراکز پستی سراسر کشور، برای دریافت "پرسپولیس کارت" اقدام کنند.

ابوذر مختاری در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، درباره نحوه عضوگیری و خدمات ارائه شده به اعضای کانون هواداران این باشگاه، تصریح کرد: کانون هواداران باشگاه پرسپولیس در راستای سازماندهی هواداران پرشمار این باشگاه، در مرحله اول اقدام به عضوگیری و صدور کارت هواداری می کند.
آغاز ثبت نام از چهارشنبه
وی افزود: هواداران باشگاه پرسپولیس برای دریافت "پرسپولیس کارت" و عضویت در کانون هواداران این باشگاه می توانند از روز چهارشنبه مورخ 15/2/89 با در دست داشتن یک برگ کپی شناسنامه، کپی کارت ملی و یک قطعه عکس3x4 به کلیه مراکز پستی کشور مراجعه و با پرداخت مبلغ 12500 تومان پاکت مخصوص را دریافت کنند.
مزاياي "پرسپوليس كارت"
رئیس کانون هواداران باشگاه پرسپولیس درباره مزایای "پرسپولیس کارت " خاطرنشان کرد : "پرسپولیس کارت" تمام قابلیت‌های ملی کارت اعم از افتتاح حساب شخصی،دریافت و پرداخت از تمام دستگاه‌های خودپرداز کشور را داراست و هواداران با تهیه این کارت، در کنار دریافت کد هواداری امکان استفاده از این مزایا را خواهند یافت.
مختاری ادامه داد: هواداران ما همچنین می توانند با پرسپولیس کارت از تمامی مراکز طرف قرارداد باشگاه پرسپولیس اقدام خرید کرده و از تخفیف های ویژه از 5 تا 85 درصد استفاده کنند. لیست این م راکز تا پایا ن ماه اعلام می شود و به طور مرتب نیز به تع داد این مراکز در سراسر کشور افزوده خواهد شد.
رئیس کانون هواداران باشگاه پرسپولیس از بیمه شدن تمام اعضای کانون هواداران پرسپولیس خبر داد و افزود: با مذاکراتی که باشگاه با مراکز بیمه انجام می دهد، بعد از آماده شدن بانک اطلاعاتی، دارندگان پرسپولیس کارت تا سقف مشخصی بیمه خواهند شد.
همراهی در سفرهای داخلی و خارجی
وی همراهی در سفرهای داخلی و خارجی با تیم فوتبال پرسپولیس را از دیگر مزایای در نظر گرفته شده برای دارندگان پرسپولیس کارت عنوان کرد و گفت: بعد از ثبت نام و سازماندهی هواداران، باشگاه به صورت هفتگی و ماهانه در بین هواداران عضو، قرعه کشی کرده و برندگان این قرعه کشی‌ها می توانند به همراه خانواده خود در اردوی های داخلی و خارجی، تیم فوتبال پرسپولیس را با هزینه باشگاه همراهی کنند.
ابوذر مختاری از برگزاری جشن های استانی توسط باشگاه پرسپولیس خبر داد و تاکید کرد: با توجه به اینکه باشگاه پرسپولیس در برنامه های آتی خود، برگزاری جشن های استانی را در دستور کار خود قرار داده است، هواداران ما در شهرهای مختلف با داشتن پرسپولیس کارت، می توانند در این جشن ها که با حضور پیشکسوتان، بازیکنان و مسئولان باشگاه و پیش بینی برنامه‌های متنوع برگزار می شود، شرکت کنند.

هوادارانی که در ادوار گذشته ثبت نام کرده اند
وي درباره آن دست از هواداراني كه در سال هاي گذشته مبالغي را جهت دريافت كارت هواداري يا عضويت در كانون هواداران باشگاه به حساب هاي اعلام شده از سوي باشگاه واريز نموده اند، گفت:" اين هواداران مي توانند ضمن ارسال مدارك خود توسط پاكت هاي پستي مخصوص اسناد مثبته پرداخت هاي قبلي خود را به باشگاه ارسال تا ضمن دريافت پرسپوليس كارت و عضويت رسمي در كانون،‌ مبالغ پرداختي قبلي را از طريق اين حساب جديد دريافت نمايند."

فقط "پرسپولیس کارت"های رسمی، معتبرند
مختاري همچنين نسبت به سوء استفاده هاي احتمالي براي صدور غيرمجاز كارت هاي هواداري باشگاه پرسپوليس هشدار داد و تاكيد كرد:" به غير از پاكت هاي پستي مخصوصي كه به طور رسمي از طريق مراكز پستي سراسر كشور توضيع مي شوند پاكت ها و حساب هاي متفرقه با اين باشگاه در ارتباط نبوده و فاقد اعتبار هستند."
رئیس کانون هواداران باشگاه پرسپولیس در پایان تاکید کرد: اصلی ترین نگاه مدیریت باشگاه این است که در دراز مدت، هواداران فعال بتوانند سهامداران اصلی باشگاه باشند و سهام باشگاه به این عزیزان واگذار شود.

منبع : http://fc-perspolis.com

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
فقط پرسپولیس

دم همه طرفداری گل پرسپولیس گرم.

دوست عزیز ورودتون رو به بخش فوتبال خصوصا تاپیک هواداران پرسپولیس خوشامد میگم. امیدوارم لحظات خوبی رو در کنار هم در تاپیک پرسپولیس داشته باشیم.

شاد و پیروز باشید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
عمادرضا بازیکن عراقی تیم الزمالک مصر هفته آینده برای عقد قرارداد با باشگاه پرسپولیس به تهران می‌آید.

عمادرضا که بر سر دریافت رضایت‌نامه از باشگاه سابقش الزمالک مصر با مشکلاتی مواجه بود بعد از حل مشکلات خود با این باشگاه مصری هفته آینده به تهران سفر می‌کند و اگر مشکل خاصی به وجود نیاید رسما قراردادش را با پرسپولیس منعقد می‌کند.

این بازیکن عراقی حدود سه هفته قبل هم برای مذاکرات اولیه به ایران سفر کرده بود که همان موقع قرار شد به مصر برود و از باشگاهش رضایت‌نامه بگیرد.

حالا به نظر می‌رسد او موفق به انجام این کار شده و اگر با پرسپولیس قرارداد ببندد می‌تواند از نیم فصل دوم برای این تیم بازی کند.

منبع : خبر آنلاین

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
عمادرضا بازیکن عراقی تیم الزمالک مصر هفته آینده برای عقد قرارداد با باشگاه پرسپولیس به تهران می‌آید.

عمادرضا که بر سر دریافت رضایت‌نامه از باشگاه سابقش الزمالک مصر با مشکلاتی مواجه بود بعد از حل مشکلات خود با این باشگاه مصری هفته آینده به تهران سفر می‌کند و اگر مشکل خاصی به وجود نیاید رسما قراردادش را با پرسپولیس منعقد می‌کند.

این بازیکن عراقی حدود سه هفته قبل هم برای مذاکرات اولیه به ایران سفر کرده بود که همان موقع قرار شد به مصر برود و از باشگاهش رضایت‌نامه بگیرد.

حالا به نظر می‌رسد او موفق به انجام این کار شده و اگر با پرسپولیس قرارداد ببندد می‌تواند از نیم فصل دوم برای این تیم بازی کند.

منبع : خبر آنلاین

ای بابا اینجا ایرانه .... 2 فصل قبل هم قرار بود بیاد پرسپولیس .. حتی با اون یارو مصطفوی تموم کرده بود همه چیز رو .. 24 ساعت بعدش انقدر پول به پاش ریختن که رفت قاطی فوتبال پاکیا ... :D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
من اون سالی که مهندس عابدینی بود کارت هوا داری گرفتم.
بردم تمدید کنم باشگاه از شانس من زدو دعوا مدیریتی پیش اومد نمی دونم کارتم چی شد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
جلسه امروز(دوشنبه) کمیته فنی تیم فوتبال پرسپولیس میزبان شیث رضایی بود تا مدافع این تیم توضیخات خود را به کادر فنی تیم و مدیریت باشگاه ارائه کند .

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این جلسه با حضور حبیب کاشانی، علی دایی، حسین عبدی و محمد رسائی در ساعت 15 آغاز و از میانه جلسه به بعد، شیث رضایی نیز به این جمع اضافه شد.

مشاور اجرایی باشگاه پرسپولیس در مورد این بخش از جلسه گفت: "مطرح کردن موارد مورد نظر کادر فنی با حضور شیث رضایی و پاسخ وی بیش از یک ساعت از زمان جلسه را به خود اختصاص داد. رضایی پس از شنیدن صحبت‌های کادر فنی توضیحاتی را ارائه داد و در پایان توضیحات خود اعلام کرد که تابع تصمیم کادر فنی و باشگاه پرسپولیس خواهد بود، چه این تصمیم مبنی بر ادامه همکاری باشد یا قطع آن. در پایان قرار شد تا علی دایی و به همراه کادر فنی پس از انجام بررسی لازم نظر نهایی خود را در فرصت آینده اعلام کنند. به این ترتیب امروز راجع به جدایی یا ادامه کار با شیث رضایی تصمیمی گرفته نشد."

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
من اون سالی که مهندس عابدینی بود کارت هوا داری گرفتم.
بردم تمدید کنم باشگاه از شانس من زدو دعوا مدیریتی پیش اومد نمی دونم کارتم چی شد.

من دوتا کارت هواداری از زمان عابدینی دارم. اما زمان غمخوار، برای خودم و دونفر از اقوام نفری 3000 تومن واریز کردم... نه از کارت خبری شد، نه پول برگشت...

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من دوتا کارت هواداری از زمان عابدینی دارم. اما زمان غمخوار، برای خودم و دونفر از اقوام نفری 3000 تومن واریز کردم... نه از کارت خبری شد، نه پول برگشت...

عابدینی و مخصوصاااااااااااااااا غمخوار جزوی از بزرگترین دزدان ایران هستن

مخصوصا اون غمخوار که بد جوری بی پدره

خوب مثل اینکه قراره با بارسا بازی کنیم :lol:

خبرگزاري فارس: به گفته معاون بين‌المللي اتحاديه فوتبال مسئولان باشگاه پرسپوليس مذاكراتي را با يكي از

باشگاه‌هاي بزرگ جهان انجام دادند تا ديداري دوستانه در دي ماه بين اين دو تيم به ميزباني ايران برگزار شود.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

این هم آخرین مصاحبه کاپیتان کریم با سایت گل

گفت‌وگوي اختصاصي سايت گل با كريم باقري: اختلافي با دايي ندارم،‌ناراحت هم نيستم/ دوست دارم مهدوي‌كيا و كريمي هم در پرسپوليس باشند

كريم باقري كاپيتان محبوب پرسپوليس چند هفته‌ايست كه از روي نيمكت بازي‌هاي تيمش را دنبال مي‌كند. براي خيلي‌ها غيرقابل باور است كه اين بازيكن را روي نيمكت ببينند ولي حالا اين اتفاق افتاده و كاپيتان سرخ‌ها حتي به عنوان بازيكن تعويضي هم وارد زمين نمي‌شود. البته همه مي‌دانند باقري اهل اعتراض نيست و نسبت به خيلي از بازيكنان فوتبال ايران خصوصيات متفاوتي دارد. او با اينكه نيمكت‌نشين شده است اما عليه سرمربي و باشگاه حرفي نمي‌زند. آقا كريم كه معمولا خيلي كم مصاحبه مي‌كند در گفت‌وگويي اختصاصي با خبرنگار سايت گل به سوالات پاسخ داد.

*آقاي باقري، از اوضاع پرسپوليس چه خبر؟
خدا را شكر همه چيز خوب است. ما بعد از اينكه به استقلال باختيم توانستيم خيلي زود خودمان را جمع وجور كنيم. گرفتن 6 امتياز از دو بازي كار ساده‌اي نبود ولي ما به اين مهم دست پيدا كرديم.

*بعد از آن باخت فكر مي‌كرديد پرسپوليس خيلي زود به شرايط عادي برگردد؟
براي ما خيلي خوب شد كه بعد از شكست مقابل استقلال در جام حذفي مقابل يك تيم ضعيف قرار گرفتيم و بازيكنان تا حدودي آن باخت را فراموش كردند. بعد از آن بازي هم مقابل ذوب آهن يكي از پرقدرت‌ترين تيم‌هاي آسيا قرار گرفتيم ولي اين تيم را شكست داديم. بازي با استيل آذين هم برخلاف سال گذشته حاشيه خاصي نداشت و دو تيم فوتبال بازي كردند. ما در نيمه اول بد بازي كرديم ولي در نيمه دوم تيم برتر ميدان بوديم و بازي را برديم.

*موافقيد در مورد نيمكت‌نشيني‌تان حرف بزنيم؟
اين كه اتفاق مهمي نيست. به هر حال فوتباليست هم نيمكت‌نشين مي‌شود.

*ولي در ده،‌ پانزده سال اخير خيلي كم پيش آمده كه شما در چند بازي پشت سر هم نيمكت‌نشين باشيد. اينطور نيست؟
بله، من خيلي كم نيمكت‌نشين شده‌ام ولي بايد به تصميم سرمربي احترام گذاشت.

*شما ناراحت نيستيد؟
هيچ بازيكني دوست ندارد روي نيمكت بنشيند ولي من با حرفه‌اي فكر كنم. علي دايي سرمربي تيم است و او تصميم مي‌گيرد كه چه كسي بازي كند و چه كسي روي نيمكت بنشيند.

*ولي خيلي‌ها معتقدند پشت اين نيمكت‌نشيني مسائلي وجود دارد؟
منظورتان چيست؟

*مي‌گويند شما با دايي اختلاف داريد؟
اصلا اينطور نيست. من با دايي هيچ اختلافي ندارم و اين خبر فقط در حد شايعه است.

*اگر اين نيمكت‌نشيني ادامه دهد چه واكنشي مي‌دهيد؟
شما چرا اينقدر در مورد نيمكت‌نشيني سوال مي‌كنيد. من گفتم كه تابع تصميم سرمربي هستم و اين حرف دل من است. هيچ مشكلي هم از اين بابت ندارم.

*در بازي با استيل آذين لحظاتي با مهدي مهدوي‌كيا و علي كريمي گرم حرف زدن بوديد. در اين مورد صحبت مي‌كنيد؟
به هر حال ما با هم خاطرات خوبي داشتيم و در اين مسابقه با يكديگر احوالپرسي كرديم.

*دوست داريد مهدوي‌كيا و كريمي هم در پرسپوليس باشند؟
آنها جزو نوابغ فوتبال ايران هستند و من دوست دارم كه اين دو بازيكن به پرسپوليس بيايند ولي دوست داشتن من مهم نيست و اين مسائل به تصميم سرمربي و مسئولان باشگاه مربوط مي‌شود.

115062_hp.jpg

*شنيده‌ايد كه قطبي بعد از جام ملت‌ها از تيم ملي مي‌رود و حتي نامه خداحافظي نوشته است؟
من زياد روزنامه نمي‌خوانم و در جريان اين مسائل نيستم. فقط بايد بگويم كه براي تيم ملي در جام ملت‌ها آرزوي موفقيت دارم.

*در مورد بازي با نفت تهران چه صحبتي داريد؟
همه بازي‌هاي ليگ برتر سخت است و ما در اين بازي‌ كار سختي در پيش داريم. نفت تهران حريف آساني نيست ولي ما فقط به كسب سه امتياز فكر مي‌كنيم. الان فقط يك امتياز با صدرجدول فاصله داريم و مي‌توانيم خيلي زود صدرنشين شويم.

پ.ن: خوبه که کریم به این نیمکت نشینی اعتراضی نداره ، چون به نظر میرسه تیم به ترکیب ایده آلش رسیده و جابجایی در ترکیب میتونه تا اندازه ای برای تیم ایجاد مشکل نه. به هر حال شیره کریم باقری !!!

شاد و پیروز باشید

بالا