• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
همیشه که وضعیت یک طور نیست ، من نسبت به مدرکتون و وضع موجود گفتم که حداقل 2 ماه ، چون لیسانس و فوق لیسانس ها تا 6 ماه هم طول میکشه.

شما اگر تو همین هفته ارسال کنید احتمال اینکه دی یا بهمن اعزام بشید زیاده.

ممنون بهمن که نیست پرسیدم گفتن فوق دیپلم به بالا اول ماه های زوج ! یعنی یا دی یا اسفند

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
ممنون بهمن که نیست پرسیدم گفتن فوق دیپلم به بالا اول ماه های زوج ! یعنی یا دی یا اسفند

آها ببخشید حواسم به این موضوع نبود پس 90% اسفند هستید...

Nio

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا دوره های قبل فقط هیئت علمی و نخبه ها رو می گرفت
ولی الان چند دورست لیسانس به بالا هم میگیره
من با پذیرش افتادم اونجا
ولی کسایی بودن که شانسی اونجا افتادن

راستی اونجا ، فرماندمون میگه آموزشیتون 2 ماهه
هر بار میپرسیم چند روزه میگه دو ماه
خیلی چیزارو به ما نمیگه
ولی رو در و دیوار وزیر تخت نوشتن آموزشی 45 روزه
شما میدونی قضیش چیه ؟
ما که تو نیشابور بودیم و حدود 2 هفته قبل از پایان دوره خودمون از طریق واسطه و دوستان خبر رسید که مدرس کرج داره ترخیص می کنه (45 روزه) ولی دقیق نمی دونم که آیا هیئت علمی ها و نخبه ها رو (از لیسانس ها) جدا می کنن و زودتر ترخیص می کنن یا نه همه رو یه جا ترخیص می کنن.

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
برو بچ کرمانشهای یه آمار از ستاد فرماندهی کرمانشاه میخاستم. تقسیم ما افتاده فرماندهی کرمانشاه.
کدوم خیابونه؟ وضعیت سربازا اونجا چجوره؟ و باقی قضایا

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام
دوستام من 31 شهریور در مقطع فوق لیسانس فارغ التحصیل شدم.
اعزامی های فوق چه ماه هایی هست.
شاید برای امریه مجبور شم سریع دفترچه بفرستم، امکانش هست قبل از عید آموزشی شروع بشه؟!
ممنون

majid_K

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستام من 31 شهریور در مقطع فوق لیسانس فارغ التحصیل شدم.
اعزامی های فوق چه ماه هایی هست.
شاید برای امریه مجبور شم سریع دفترچه بفرستم، امکانش هست قبل از عید آموزشی شروع بشه؟!
ممنون

baraye gereftane amrie barge sabze marboote be elame zamane ezam dari
faghat enerjie atomie ke bedoone dashtane barge sabz mitooni vase amrie eghdam koni
pas shoma negarane zaman nabash madareketo befrest
barge sabzet ke biad roosh trikhe 4 mahe bado vase ezamet zade
2mah forsat dari ye ja amrie joor koni chon 2mah ghable az tarikhe ezamet bayad nameye amriat rafte bashe nezam vazie
dar zemn yadet nare ke faghat az ye sazman vase amrie eghdam koni chon age chanja ok beshe amrieat be moshkel mikhore
man khodam foghe lisanse mechanicam
amrie vezarate defa ro gereftam alanam daram amoozeshio migzaroonam
dirooz ferestadanemon khone lebasamono fit konim
farda mirim ta 5shambe dige
age soali dar morede amrie vezarate defa dashti man dar khedmatam
movafagh bashi

majid_K

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرخصي 1 روزه از جوادنياي قزوين!

امروز ساعت 9 از ترمينال غرب رفتيم جوادنيا و بعد از 4 ساعتي كه پادگان بوديم بهمون يه ساك دادن و گفتن بريد و چهارشنبه صبح اينجا باشيد! البته با لباس نظامي :wacko:

فقط فاصله پادگان از اتوبان زياده!!! از تهران ميشه 1 ساعت و 15 دقيقه اي رسيد به جاده پادگان ولي از جاده تا دم دژباني يه 1 ساعتي پياده راه هست!!!
انصافا برخوردشون تو اين چند ساعت خيلي خوب بود. فوق ديپلم ها رو جدا كردن و اونا افتادند گردان جمعي 2

و گردان ما كه شامل ليسانس و فوق ليسانس و دكتري پزشكي و غير پزشكي بودند گردان 1 دانشجويي معرفي شد. انصافا همه بچه ها با شخصيت بودن تا ببينيم بعدها چه خواهد شد...

agha manam gordane 1 daneshjooei hastam
raftam emrooz emam hosein lebasamo fit kardam o arma ro dookhtam e 50 tomani piade shodam!!!
koja barkhordeshon khoob bood agh?
in hame beshin pasho dadano in hame maro zire aftab negah dashtan
az bachehaye foghe diplom shenidam ba oon aslan kari nadashtan
hata beshin pasho ham beheshon nadadan

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
از دوستان اطلاعي از شهر اروميه بدن ممنون ميشم تقسيم افتادم مرزباني اروميه .

آموزشي هم افتادم مالك اشتر به نظر من بهترين پادگان البته سعي كنيد گردان كربلا نيوفتيد ...:happy:

سلام دوست من
من خودم اهل اورمیه هستم
هر سوالی داشتی در خدمتم
آیدی من far_kh1986

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
داشتم دنبال کد 186 میگشتم برای یکی از اشنایان گفتم بگذارم توی این تاپیک برای اطلاع رسانی
کد186 ماله هنگ مرزی نیروی انتظامی زاهدانه

nargol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آموزشی من هم توی 02 تموم شد جدا خوش گذشت ! سوالی راجه به 02 بود در خدمتم

راستی توی تقسیم افتادم نیروی زمینی ارتش گروه 33 توپخانه پرندک کسی اطلاع خاص داره بده از لحاظ مسیر و رفت و آمد

سلام، اول اینکه خسته نباشید.
بعد از خواندن 413 صفحه حدس می زنم که اولین خانمی هستم که این جا سؤال می پرسه. به هر حال ببخشید اگر به خودم اجازه میدم تو یک تاپیک کاملاً تخصصی مردانه سؤال بپرسم.
سؤال من درباره پادگان 02 هست. شما از برنامه سین پادگان خبر دارین؟ ممکنه که سربازها روزبرگ بشن؟ فکر می کنم گردان وحدت که معروفه به وحشت سخت ترین گردان هست. ممکنه روال گردان ها با هم فرق کنه؟ یعنی ممکنه گردان نصر روزبرگ بشن اما وحدت نه؟

Last edited:

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من 1 دی اعزام هستم از شیراز به نظرتون کجا ها احتمال داره بیافتم؟
مدرکم هم لیسانس برق هست
ممنون:)

flower boy2

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
از دوستان کسی هست که آموزشی رو تو نیروی انتظامی مرزبانی شهدا کرمانشاه گذرونده باشه؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام دوستان
مدرکم هم لیسانس برق هست

ببینید به نظر من اصلا مشخص نیست !!

شما الان در نظر داشته باش که خیلی ها کد مازاد میخورن یعنی همون روز تازه بهشون میگن.. چه برسه به اینکه چند ماه قبل بخوای بفهمی..

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
سلام دوستان
مدرکم هم لیسانس برق هست
دوست من امریه گرفته و اعزامش 1 دی هست.به احتمال زیاد نیشابوره.احتمالش هست تهران بیفتید...

hakan2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..دوستان من کد مازاد بودم...روز تقسیم شد کد 181 ...
دیروز مشهد که رفتم اسمم تو لیست نبود پذیرش نکردند...جالبتر اینکه کد 12 رو برگ سفید زده بودند!!!!!کی و چه وقت نمیدونم...
به هر حال امروز تهران رفتم **** وظیفه باز پرینت کرد کد 12 بود...اما واسم عوض کرد به 181 و مدارک لازم رو واسه پذیرش داد...حالا اگه پادگان پذبرش نکرد چی میشه؟
غیبت و فرار نزنن واسم؟
اینم شانس ت...ی ما بود

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، اول اینکه خسته نباشید.
بعد از خواندن 413 صفحه حدس می زنم که اولین خانمی هستم که این جا سؤال می پرسه. به هر حال ببخشید اگر به خودم اجازه میدم تو یک تاپیک کاملاً تخصصی مردانه سؤال بپرسم.
سؤال من درباره پادگان 02 هست. شما از برنامه سین پادگان خبر دارین؟ ممکنه که سربازها روزبرگ بشن؟ فکر می کنم گردان وحدت که معروفه به وحشت سخت ترین گردان هست. ممکنه روال گردان ها با هم فرق کنه؟ یعنی ممکنه گردان نصر روزبرگ بشن اما وحدت نه؟

پادگان های 01 و 02 معمولاً برنامه سین مشابهی دارند(اصولاً همه پادگان های ارتش برنامه سین یکسانی دارند). به جز هفته اول، از هفته های بعد میشه روی مرخصی های روزانه حساب کرد. معمولاً درصدیه، هفته اول روزی ده درصد یگان، هفته دوم بیست درصد و...

هر چهار گردان میشه یک هنگ که فرمانده اش قاعدتاً یک سرهنگه، به همین دلیل معمولاً روال گردان ها یکسانه.
زیاد نگران نباشید، معمولاً بعد از دو سه هفته اکثر بچه ها(و تقریباً همه متاهل ها) روزبرگ میشن.

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
مدرکم هم لیسانس برق هست

دوست عزیز بستگی داره کدوم نیرو بیفتی، ارتش، ****، نیرو انتظامی. ارتش برای لیسانس و بالاتر، پادگان های 01، 02 و 06 رو در نظر گرفته که هر سه تا هم در تهران هستند. **** و نیرو انتظامی هم معمولاً شاهرود، اراک و اینجور شهر ها رو برای آموزشی لیسانس و بالاتر در نظر گرفتن. تا اونجاییکه میدونم شیراز مرکز آموزشی نداره.

راستی، من خودم دوره کد مرکز پیاده شیراز بودم! یادش بخیر چه شهری کاکو!

بالا