• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

shahab-rap

Registered User
لایک‌ها
0
دعواهای مسخره بین برد و آلپاین ... متاسفم

تمام حرف هایی که آرش زد، مربوط به برد آدم نمیشه، مربوط به شعور آدمه، آدمی که شعور نداشته یاشه، سوار SL500 بشه و باز بی شعوره، چرا فک میکنین آدم یا برد بیاد پیست ، اومده داف یازی؟؟؟؟

تائید میشه

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
b-cable-lock.jpg

مهندس، خوب اینو چطوری میبندن؟؟؟ بسیار پیچیده میباشد :D:D

arashhh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا من کجای حرفام دعوا کردم؟! فقط یکم اسنوبردیای (غیر حرفه ای رو) به چالش کشیدم که همه ماشالا گارد گرفته آماده دعوان :lol:
آخه پسر خوب مسابقه راید تو توچال مگه معنی میده؟ من یکی دوبار اونجا اسکی کردم اونم انقدر شیبش کم بود که شوس بدون حتی یه پیچ کوچیک میومدم پایین :blink:
افتتاحیه دیزین بریم قله تا نیم قله! واسه جامپ هم آسانسوری هست هم کنارش! (فقط حواست باشه اگه میخوای جامپ بزنیم تو هم با آلپاین بیا!)​

v.shemirani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از مورد هایی که به حرفام اضافه کردین!
منم واقعا در این مورد ها با شما موافقم!
منم هستم اگه اون مورد بین آلپاین و اسنوبرد رو کنار بگذاریم میتونیم با هم اسکی کنیم!
البته من یه مشکلی دارم می خوام ببینم شما هم دارین یا نه؟؟؟!!؟؟!!؟!
من معمولا 3 جلسه اول فصل سال های گذشته ریب میزدم هی تپ و تپ با صورت میومدم تو برف!
امیدوارم امسال این مشکل با توجه به ورزش هایی که در طول تابستون کردم کمتر بشه!
دوستان شما هم این مشکل ها رو داری؟یه جوریه انگار سیخکی رو برد وا میستی!
من که دیگه تحمل ندارم میخوام برم کوه(پیست رو میگما)!!!!!{حتی توچال}
VIVA!
viva!
F2!!!!!!!!!!

قربونت :)

شما 6 ماه سال راید می کنی - 6 ماه بقیه سال باید ورزش کنی طوری که همیشه انگار هفته دیگه پیست باز میشه باید آماده باشی -خودت خوب میدونی اسکی کردن برعکس ظاهر زیبا و راحتش فوق العاده ورزش سنگینیه و شدیدا اگه تمرین نباشه به بدن فشار می آره .
شما و چندی از دوستان که مشخصه کننده کار هستین و قدمت دارین - ولی برای کسانی که تازه میخوان شروع کنن حد اقل نرمش قبل راید رو انجام بدن و سعی کنن سریع به استایل مورد نظر تو راید برسن آسیب های این ورزش که به دلیل تمرین نداشتن و روی استاندارد راید نکردن بوجود میآد در طولانی مدت خودشو نشون میده.

تو این ورزش حتی زمین خوردنشم باید روی اصول باشه یعنی بدونی وقتی داری میخوری چه عکس العملی نشون بدی مخصوصا تو برد که اگه باسرعت زیات و شدت زمین بخوری بر عکس آلپاین که فیکساش باز میشه شما یا بردتون میشکنه یا پاتون که 70 % برد از پای شما قویتره :D

این مطلب رو مخصوصا برای داداشای مبتدی هر دو رشته چه برد چه دابل می گم . کوهستان جو عجیب و سنگینی داره سال اول خودتونو کنترل کنین دیگه دستتون میاد .شما می خواین آخر هفته مثلا برین لذت ببرین جوری جو زده نشین که مثل پارسال هر گوشه دیزینو که میدیدی خون پاشیده بود رو برف این پیستورای بیچاره همین جوری بالا پایین میرفتن مصدوم جم میکردن.

دیگه زیاد نصیحت کردم بابا بزرگ شدم

ای بابا من کجای حرفام دعوا کردم؟! فقط یکم اسنوبردیای (غیر حرفه ای رو) به چالش کشیدم که همه ماشالا گارد گرفته آماده دعوان :lol:
آخه پسر خوب مسابقه راید تو توچال مگه معنی میده؟ من یکی دوبار اونجا اسکی کردم اونم انقدر شیبش کم بود که شوس بدون حتی یه پیچ کوچیک میومدم پایین :blink:
افتتاحیه دیزین بریم قله تا نیم قله! واسه جامپ هم آسانسوری هست هم کنارش! (فقط حواست باشه اگه میخوای جامپ بزنیم تو هم با آلپاین بیا!)​

آره دیزینم پایم ولی کی می تونه صبر کنه تا دیزین واز شه از قصه میمیرم تا دیزینو واز کنن :( و امیدوارم مثل پارسال که بهمن اومد پیستو درست وسط گل فصل بستن دیگه از این اتفاقا نیوفته قله تا نیم قله رم پایتم بد جور . همون آسانسوری هم بهترین جا برای این کاره هرکسی نمیآد شلوغ نمیشه . منم با برد جامپ میزنم برد من برای snow park ساخته شده مثه آدامس flexible داره .

میتونیم همین قرارو بعد توچال تو دیزینم بزاریم هر کی خواست بیاد

هكتور

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان اگه میشه چند فروشگاه که کاپشن شلوار فصل قبل داره رو بگید میخوام برم ببینم

ممنون

دوست عزيز منم آ اس پ اسپورتو معرفي مي كنم.من خودم و چندتا از دوستا امسال قبل از فصل هم ست اسكي و عوض كرديم هم لباس گرفتيم به نظرم بد نبود .بررسي كردم
آدرسشم ميرداماد بازار بزرگ ميرداماد واحد 7 -محمد اسم يكي از اون بچه هاست. 88870068 اينم شمارش ديگه؟;)

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
با تشکر از دوست عزیز v.shemirani!
بله من با جوش کاملا آشنام 4 سال اسنوبرد کار کردم!{ممکنه کم به نظر بیاد ولی به نسبت سن کمم بد نیست}
من الان 5 ماهه اسکی نکردم و تو این 5 ماه هیچ هفته ای نبوده که به آمادگی بدنیم نرسم!کلی علاوه بر ورزش های مخصوص حرکات و گرم کردن قبل اسنوبرد؛در طول تابستون دویدم و دوچرخه سواری سنگین کردم تا تنفسم هم بهتر شه!
با توجه به اینکه سال های پیش این کارها رو نکردم امیدوارم امسال که آمادگیم رو حفظ کردم با 1 جلسه یا حتی بدون 1 جلسه برگردم رو فرم!

اما در مورد تکنیک ها و مسائل ریز در مورد اسنوبرد برای مبتدی خیلی زیاده و همون طور که شما اشاره کردی در مورد های مختلف و سرعت های مختلف باید استایل و حتی نهوه زمین خوردن تغییر کنه!{اینو برای دوستان که تازه میخوان شروع کنن گفتم}

مرسی از همه فقط ببخشید چون من تو کار جامپ نبودم و الانم که هارد خریدم قاعدتا ازش به کل کنار رفتم یکی لطف کنه دقیق بگه آسانسوری کجاست؟؟؟
همون سمت راست سیژ قله است؟؟؟
ممنون!
Viva

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان چه برفی میباره از امشب تا 4شنبه توچال!ایول 15 سانت تقریبا دما هم کلا در هر زمان زیر صفر!
دوستان همگی خودتون رو برای باز شدن پیست ها اماده کنید!
برای دیدن نوشته Ctrl+A
Viva!

v.shemirani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان چه برفی میباره از امشب تا 4شنبه توچال!ایول 15 سانت تقریبا دما هم کلا در هر زمان زیر صفر!
دوستان همگی خودتون رو برای باز شدن پیست ها اماده کنید!
برای دیدن نوشته Ctrl+A
Viva!

ببخشيد اين مپ ديزينو ميخوام اپ كنم از ديشب تو http://upload4pic.co.cc/ نميدونم هي وسطش گير ميكنه ميخواستم از روي مپ نشون بدم بهتون به هر حال سمت چپ كابين قله از بالا به پايين يه مسير advance وجود داره رو مپ با خط مشكي مشخصه تا وسطاش كه مياي پايين به سمت راست عمود كه بشي يه صحنه با صفا مي بيني يه شيب تند كه پايينش ميشه پريد البته بين قله اصلي و قله سي چال هم ماله اين كاره يه سري به اونجا ميرن يه سري به اينور ;)

يه مطلب خيلي مهم آقايون احتمالا كسي تو مجموعه توچال آشنا نداره ؟ واسه تهيه بليت ميخوام اخه توچال ساعت 4 هم بري نفر اول صف هم باشي باز نفر 100 اوم ميري بالا :hmm: من واقعا حوصله صف مزخرف توچالو ندارم زور بزني ساعت 10 ميرسي بالا اگه اولاي صف باشي .... ساعت 1 هم كه بايد برگردي اينجوري به دستشويي رقتنم نميرسي :p بايد تيز بري پايين بياي بالا كه حد اقل يه بيست و 3 4 دور تو اين 2 3 ساعت بري . تنها راه حل اينه كه يا اشنا داشته باشي بليط زود بگيري بري يا رديف كني 2 روز پشت هم هتل بگيري -----. به هر حال آشنا تو توچال خريداريم :D

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
دوستان می بخشید اگه تکراری بود ، اما خوب هرچقدر خوندم ندیدم یکی اینو به پرسه :

1 - خوب من زیاد حرفه ی اسکی نکردم ، یه چند سالی همین جوری اسکی کردم الان هم 3 سال از اخرین سالی که اسکی رفتم می گزره ، خوب حالا به نظر شما من باید باز مربی بگیرم برم بالا تو پیست یا اسکی هم مثل دوچرخه سواری می مونه ؟

2 - من یادم همیشه اولین سری ها که اسکی می رفتم وقتی می امدم خونه تیک می گرفتم تا چند ساعت ، تیکم دقیقا انگار داشتم اسکی می کردم ، از بوس رد می شی یه حالتی بدنت می شه تا شب من اونجوری می شم ، هرچند دوستمم که از بچگی اسکی می کنه اینجوری می شه ،
حالا به نظر شما این حالت طبیعیه ؟ و برای اینکه اینجوری نشم چه کار باید بکنم ؟ واقعا افتضاحه این تیکه

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
فکر نکنم لازم باشه مربی بگیرین. همون که میگن the body remembers شاید سرعت عمل آدم کم بشه و با تمرین دوباره برگرده, ولی تکنیک فراموش نمیشه.

پیست اسکی توچال هم میگن از جمعه باز شده...البته فقط تو سایت تبیان دیدم تا حالا. کسی خبری داره؟

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه
من خودم با مسوول توچال الان صحبت کردم گفت هنوز برای عموم باز نشده 1 روز قبل از باز شدنش خودم همینجا خواهم گفت!

مرسی از دوستم که گفتن اسانسوری کجاست!v.shemirani
دوست عزیز با توجه به این که فکر کنم بتونیم با هم خوب اسکی کنیم{بردین دیگه نه}من هر جمعه نفر اول صفم اگه خواستین هماهنگ کنیم که من که وا میستم شما هم بیای با هم نفرای اول بریم بالا!{اگه خواستین}
چون توچال مال بنیاد مستضعفینه اشنا بی اشنا {نداریم}!
اگه خواستین بگین!{دادا اهل دود که نیستی ایشالا من با دود و دودی خوب نیستم!}

دوستان منتظرم که پیست باز شه قرارمون اولین جمعه!!!

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
سلام خدما همه اسکی بازا(مخصوصا بردیا:D )
من تازه نارم.یعنی امسال تازه می خوام بیام پیست.تجربه نداشتم قبلا.هوای مارم داشته باشین دیگه تو پیست.
2 تا سوال:
1:چند جلسه باید با مربی تمرین کنم.
2:کی پس این پیست توچال باز می شه؟(شبا خوابم نمی بره از عشقش):(

v.shemirani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
من خودم با مسوول توچال الان صحبت کردم گفت هنوز برای عموم باز نشده 1 روز قبل از باز شدنش خودم همینجا خواهم گفت!

مرسی از دوستم که گفتن اسانسوری کجاست!v.shemirani
دوست عزیز با توجه به این که فکر کنم بتونیم با هم خوب اسکی کنیم{بردین دیگه نه}من هر جمعه نفر اول صفم اگه خواستین هماهنگ کنیم که من که وا میستم شما هم بیای با هم نفرای اول بریم بالا!{اگه خواستین}
چون توچال مال بنیاد مستضعفینه اشنا بی اشنا {نداریم}!
اگه خواستین بگین!{دادا اهل دود که نیستی ایشالا من با دود و دودی خوب نیستم!}

دوستان منتظرم که پیست باز شه قرارمون اولین جمعه!!!

:D حتما کی از شما بهتر آره بردیم - اونم از نوعه DC . بابا یادت رفته مگه :p من هروقت بخای بری پایم:happy: دودیم نیستم داداش خیالت راحت ;)

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
اوه شما همون ماجرای DC!!!!!!
کلا یادم نبود ماجرارو!
فقط یه مشکل هست اونم اینکه من هر هفته نمیتونم بیام{دانش اموزم مثلا}
هر جمعه ای که خواستم برم با هم هماهنگ کنیم بریم!!

در جواب دوست عزیز تازه:من نظرم اینه که همین جمعه با توجه به بارندگی ها باید باز شه اگه باز نشه مشکل از خود توچاله!

Last edited:

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
اوه شما همون ماجرای DC!!!!!!
کلا یادم نبود ماجرارو!
فقط یه مشکل هست اونم اینکه من هر هفته نمیتونم بیام{دانش اموزم مثلا}
هر جمعه ای که خواستم برم با هم هماهنگ کنیم بریم!!
من سپهرم 17 سالمه!
شما؟؟؟؟

در جواب دوست عزیز تازه:من نظرم اینه که همین جمعه با توجه به بارندگی ها باید باز شه اگه باز نشه مشکل از خود توچاله!

مطمئن باش حد اقل 15 روز دیگه طول میکشه تا باز شه دیزین هم بین 10تا 30 اذر

قیمت توچال احتمالا اخر هفته ها 25 و روز های معمولی 22 هست

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
میگم این بلیط اسکی؛هزینه تله سیژ و تله اسکیه پیستم شامل می شه یا هزینه اون جداست؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
سلام خدما همه اسکی بازا(مخصوصا بردیا:D )
من تازه نارم.یعنی امسال تازه می خوام بیام پیست.تجربه نداشتم قبلا.هوای مارم داشته باشین دیگه تو پیست.
2 تا سوال:
1:چند جلسه باید با مربی تمرین کنم.
2:کی پس این پیست توچال باز می شه؟(شبا خوابم نمی بره از عشقش):(

2، 3 جلسه با مربی بری، حله حله ، سوال دومم از خدا و ابراش باید بپرسی :cool:

بالا