• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام samsalim عزیز
1.gif

. باز هم خوش به حال بعضي از شماها! در شيراز سرعت شبانه همچنان 16~24 كيلوبايت/ثانيه هست!
17.gif
تصوير گويا هست(دقيقن قبل از اتمام شبانه!)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/09/09
26.gif
103.gif

فایل های ضمیمه

• utorrent  Date_2010-11-30 Time_07-44-01.gif
    utorrent Date_2010-11-30 Time_07-44-01.gif
    138 KB · نمایش ها: 26

Ali_Wm

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان نمیدونم چرا چند روزیه شارژ الکترونیکی من باز نمیشه و پیغامServer not found
برای شماها هم همینطوره ؟

mellllanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
واسه تهران که دیشب همون عتیقه قبلی بود . بین 20 و 30 .

دیگه دارن شورشو در می آرن .........

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
فکر کنم اکثر بچه ها کوچ کرده باشن.
من هم تا چند روز دیگه شارژم تموم میشه و بعد از 2 سال! از صبا میرم. مقصد بعدی احتمالا لایزر خواهد بود.

hamed-pc

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام
ما هم در نظر داریم کوچ کنیم به یک شرکت دیگر. البته هنوز انتخابی انجام نداده ام اگر ک شرکت مناسبتری یافتم تمامی یوزرها ی معرفی شده از سمت خودم رو هم انتقال میدم

behnam9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فکر کنم اکثر بچه ها کوچ کرده باشن.
من هم تا چند روز دیگه شارژم تموم میشه و بعد از 2 سال! از صبا میرم. مقصد بعدی احتمالا لایزر خواهد بود.

لایزر بدرد نمیخوره
میری متوجه میشی
نکنه دوست داری با سرعت 50 دانلود کنی

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
لایزر بدرد نمیخوره
میری متوجه میشی
نکنه دوست داری با سرعت 50 دانلود کنی
قیمتش خوب بود. یکی دو تا از آشناها هم داشتن و راضی بودن.
یه سرویسی اگه مثل 2 سال پیش صبا پیدا میشد خوب بود!!:D
شما جای بهتری پیشنهاد میکنی؟

samsalim

Registered User
لایک‌ها
8
اگر مشهد هستید،فن اوا بد نیست.اگه 512 بگیرید سرعت دانلود روزانه و شبانه تان حدود 120k است وساعت شبانه هم از 1 تا 7 است.
اگه هم میتونید تا ماه بعد صبر کنید،تو نمایشگاه کامپیوتر قراره 30 درصد تخفیف بدن و هزینه رانژه هم احتمالا نگیرن.
الا 512 یک ماهه با 10 گیگ ترافیک را 33 میدن

MNDE

Registered User
لایک‌ها
325
سلام
من صبانت دارم و هرشب از تورنت بین 2 گیگ تا 3 گیگ دانلود دارم
وضعیت برای همه همینطوره یا خیر ؟ 128 دارم

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام tatu.memol عزیز
1.gif

سلام
من صبانت دارم و هرشب از تورنت بین 2 گیگ تا 3 گیگ دانلود دارم
وضعیت برای همه همینطوره یا خیر ؟ 128 دارم
و
. اول خوش به حالتان! دوم پاسخ سوالتان در همين صفحه و حداقل 5 صفحه اخير همين تاپيك فراوان هست! از همه جاي ايران و اصفهان! 98% صبانتي‌ها به دعاگويي صبانت مشغولند! (فعلش معوس بود!)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/09/15
26.gif
103.gif

Last edited:

MMJ431

Registered User
لایک‌ها
0
سلام samsalim عزیز
1.gif

. باز هم خوش به حال بعضي از شماها! در شيراز سرعت شبانه همچنان 16~24 كيلوبايت/ثانيه هست!
17.gif
تصوير گويا هست(دقيقن قبل از اتمام شبانه!)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/09/09
26.gif
103.gif

IgImAx عزیز اینجا هم قبل از ساعت 7 داستان تورنت همینه. نمی دونم، فکر می کنم از ترافیک بالای پورت تورنت باشه؛ اسکرین شات زیر برای ساعت 7:44 صبح

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سرعت ما در شرکت خیلی بالاست مثل اینکه حواسشون نشده سرعتمون شده 200 کیلو ( 2 مگا بیت)

mesgar

Registered User
لایک‌ها
1
سرعت ما در شرکت خیلی بالاست مثل اینکه حواسشون نشده سرعتمون شده 200 کیلو ( 2 مگا بیت)

اولا لطفا دوستان لطف کنند هر وقت خواستند وضعیت اینترنتشون رو بگن منطقه مخابراتیشون رو بگن تا ببینم کجاها چه جوری هست
دوما این سرعتی که گفتی تو روزه یا شب و آیا برای چند دقیقه متوالی تست کردید یا فقط برای مدت کوتاهی مثل یک دقیقه تست کردید ؟
چون من هم سرعتم در یک دقیقه اول یک مگ هست ولی امان از دقیقه دوم به بعد :wacko:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام MMJ431 عزیز
1.gif

IgImAx عزیز اینجا هم قبل از ساعت 7 داستان تورنت همینه. نمی دونم، فکر می کنم از ترافیک بالای پورت تورنت باشه؛ اسکرین شات زیر برای ساعت 7:44 صبح
. آقا خوش به حال شما!؟ شما كه 214 را تو سقف آمار چسبونديد!! اون عكس من در ساعت 7:44AM و اون سرعت ~24KB/s من شامل تمامي سااعات شبانه هست!!!

. بحث ترافيك تورنت يا كل شبكه كه نيست! آخه اينها سرعت 70~90% كاربرانشون را تا اين حد كم كرده‌اند! ديگه ترافيكي باقي نمونده!!! اون موقع ها كه وضع عادي بود!! من اصلن نمي‌تونستم در زمان 3 تا 7 بامداد فايلي Upload يا بازي آنلايني را انجام دهم!! از بس كه ترافيك بالا بود. اما الان هيچ فشاري ري هيچ برنامه‌اي در اون زمانها كه ذكر كردم نيست!

. اونهاييم كه سرعتشون خوبه يا در بعضي از ساعت خوبه! مطمئنن تنظيماتي هست كه از مركز صبانت انجام شده! (من كه هيچي از شبكه حاليم نيست! اما دوستم كه اينكارست گفت تمامي تنظيمات سرعت/پهناي باند و ... در مراكز مخابراتي و حتا تك تك پورت‌ها دست نمايندگي‌ها نيست بلكه توسط سروهاي مركزي صبانت يا هر ISP ديگه‌اي انجام ميشه!)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/09/16
26.gif
103.gif

MNDE

Registered User
لایک‌ها
325
این صبانت دیگه شورش و دراورده یه هفته سرعتش افتضاحه یه هفته عالیه
چرا اینطوری میکنن

illidan053

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من از اول مهر مدام این تاپیک رو دنبال میکنم به این امید که خبر تازه ای برسه و اوضاع رو به راه بشه ولی مثل اینکه قصد تغییری نیست.
تنها مزیت صبانت قبلا سرعت بالای شبانه بود که الان چند ماهه از اون خبری نیست و اگه بذاری کنار قطعی های بیشمار، کلا غیر قابل تحمل میشه .

قبلا شبانه صبانت از تورنت شبی 1.8 تا 2.2 به طور متوسط دانلود داشتم اما بعد مهر، اولش سرعت شد 12 کیلو بایت، بعد 20 و الان دو هفته ای میشه که سرعت تورنت تو حدود 50 کیلو بایت ثابت میشه و حتی بعد از ساعت 7

من الان ساکن شهرستان سبزوارم، وقتی شرکت دیگری هست که 256 رو با 12 گیگ ترافیک در سه ماه و به قیمت 42 هزار تومن ارائه میده(سرعت شبانه تورنت به طور معمول 160 و اگه لینک مستقیم از یه سرور خوب باشه 220کیلوبایت) دیگه استفاده کردن از اینترنت صبانت یه نوع دیوانگیه.
فقط منتظرم این 2.5 گیگ باقیمانده از ترافیک تا بعد از امتحاناتم تموم بشه و از صبانت برم، فکر کنم بهترین کار برای اکثر کاربرا همین باشه.

m a j i d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من از اول مهر مدام این تاپیک رو دنبال میکنم به این امید که خبر تازه ای برسه و اوضاع رو به راه بشه ولی مثل اینکه قصد تغییری نیست.
تنها مزیت صبانت قبلا سرعت بالای شبانه بود که الان چند ماهه از اون خبری نیست و اگه بذاری کنار قطعی های بیشمار، کلا غیر قابل تحمل میشه .

قبلا شبانه صبانت از تورنت شبی 1.8 تا 2.2 به طور متوسط دانلود داشتم اما بعد مهر، اولش سرعت شد 12 کیلو بایت، بعد 20 و الان دو هفته ای میشه که سرعت تورنت تو حدود 50 کیلو بایت ثابت میشه و حتی بعد از ساعت 7

من الان ساکن شهرستان سبزوارم، وقتی شرکت دیگری هست که 256 رو با 12 گیگ ترافیک در سه ماه و به قیمت 42 هزار تومن ارائه میده(سرعت شبانه تورنت به طور معمول 160 و اگه لینک مستقیم از یه سرور خوب باشه 220کیلوبایت) دیگه استفاده کردن از اینترنت صبانت یه نوع دیوانگیه.
فقط منتظرم این 2.5 گیگ باقیمانده از ترافیک تا بعد از امتحاناتم تموم بشه و از صبانت برم، فکر کنم بهترین کار برای اکثر کاربرا همین باشه.

آقا اسم این شرکتی که میگی چیه ؟ بگو تا ماهم از شر گداگستر خلاص شیم کوچ کنیم به یه جای بهتر.
شما سبزواری این شرکت مشهد هم سرویس میده؟

بالا