• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستام من میخوام تازه اسکی رو شر.ع کنم فرق میخواستم ببینم واسه من کدوم بهتره و هر کدوم چیه
freestyle free ride allminten

به نظر من فعلا برد فري استايل بگير خوبه . البته توي يه سايت خارجي خوندم كه تقريبا چهل درصد مردم ال مانتين ﻣﻴﺨﺮند . اما بهترين برد را براي شروع فري استايل معرفي كرده ﺑﻮﺩ

Last edited:

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
اگه منظور شما این بود که چه بردی بخری پس من هر چی گفتم چرت بوده!
اگه برای خرید گفتی شما وسایلت رو با فلکس 3-4 بگیری خوبه!

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
اگه بخواهم دقیق تر توضیح بدهم ، باید بگم که
free style بردهای نرم تری هستند . سبک تر . برای کارهای اکروباتیک ، پرش و ...
اما در سرعت از همه بردها پاینتر هست . شکل اونها کاملا متقارن هست .
این بردها برای شروع آموزش snowboard پیشنهاد میشوند و به علت انعطاف بالا کنترل آسانی دارند .

All mountain برای پر کردن فاصله بیین بردهای فری استایل و آلپایان بردها بوجود اومدند .
این بردها کمی خشک تر هستند و به نسبت free Style کمی سنگین تر . و سرعت بیشتری دارند .
گاهی شکل اونها کمی نامتقارن تر هست . این بردها هم برای شروع مناسب هستند .
و طبق امارها بیش از 40 درصد علاقمندان از این نوع بورد استفاده می کنند تا هم برخی کارهای
freeStyle را انجام دهند و هم کمی به سرعت AlpineBoard ها نزدیک شوند و از Ride لذت ببرند .

Alpine Board این بردها از لحاظ شکل کاملا شبیه به اسکی آلپاین هست اما پهن تر . و کاملا نا متقارن .
برای سرعت طراحی شده اند و به علت انعطاف بسیار کم ،مهارت ویژه ای لازم دارند .

نام دیگر alpine Baord ها FreeRide هست . اما در برخی منابع بین اسمها تضاد وجود داره گاهی به بردها
AllMountain هم FreeRide گفته شده .

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
سلام خدمت دوستام من میخوام تازه اسکی رو شر.ع کنم فرق میخواستم ببینم واسه من کدوم بهتره و هر کدوم چیه
freestyle free ride allminten

برد های freestyle دوستان هم گفتن برای حرکات نمایشی به کار میره و این حرکات هم توی snow park ها انجام میدن که توی ایران نداریم !

پس شما یا freeride بگیر یا all mountain که مخصوص کوه هست نه پارک! چرا؟! جون ما پارک نداریم:p و حرکات نمایشی روی کوه هم محدوده.

Biowolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blink:سلام!
این عجیب ترین سوالی هست که دارم جواب میدم!
به نظر من و خیلی ها الان اصلا شما نه میتونی نه موقعشه که بخوای نوع اسکی کردن رو انتخاب کنی!
بسته به استعداد و پشتکارت حداقل باید 1 یا 2 فصل اسکی کنی تا همه چی اسکی و شرایط پیست ها دستت بیاد!
البته اگه قبلا الپاین کار میکردی که کلا بحثش جداست!
ولی اگه تا حالا اصلا اسکی نکردی الان برای این حرف خیلی خیلی زوده من خودم تو فصل اولم فقط دراپاژ میومدم تا اینکه توسط یک نیرو بالای سرم در اخرین جلسه اسکی و اخرین دور اسکی اون سالا یدفعه 50 تا پیچ زدم!
ولی مثلا من کلا همیشه سرعت رو دوست دارم و تو اسکی هم از فصل دوم تا جایی که میتونستم هر دور تند تر میرفتم تا تجربه بیشتر میشه و میتونی بری برد حرفه ای برای اونی که انتخاب کردی بگیری!

حالا شما میتونی اگه از الان یکدوم رو دوست داری بیشتر رو حرکاتش تمرین کنی!
ولی حداقل باید 1 فصل اسکی کنی!:blush:

اگه از الان رشته خاصی رو دوست داری بگو تا حرکاتی که بیشتر تو اون مورد نیازه رو بگم!
ولی این رو هم مد نظر داشته باش که مثلا من که هارد کار میکنم تا حد کمی و کار را انداز جامپ زدن و نکوبیده و ..
رو بلدم تا بتونم تو هر شرایطی راحت اسکیمو بکنم!

در آخر یادآوری میکنم:این حرفا نظر شخصی منه و قصد جسارت به هیچ کسی رو ندارم بقیه دوستان هم نظرات خود را بدهند!
اینو گفتم چون همیشه اخر هر حرفیم یکی باهام نسبتا درگیر میشه!:D:rolleyes::cool:

I Agree

shahinkenzo

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان
من تازه امروز این سایت رو پیدا کردم و گفتم که تا عضو شدم یه خبر خوب به اسکی بازان محترم بدم
*

افتتاح پیست توچال به عنوان اولین پیست اسکی درسال 89
تعطیل شدن پیست اسکی توچال به عنوان اولین پیست اسکی در سال 89 :(:(:(:(:(

:(:(:(:(

LOVE_SNOWBOARD

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
یک جفت بوت سالامون [ Boot Snowboard Salomon 2010 ] به علت نیاز مالی فروخته می شود فوری فوری فوری قیمت هم 180میدم .بوت آکبند می باشد و با شناسنامه و کارتون است . باتشکر

تصویر بوت :
51%2BYxN0Oz1L.jpg

کسی نبود ؟؟؟؟

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
اخ داداش ببین اوضاع چقدر خرابه که آقای جرمن هم دیگه میگن اینجا جای خرید و فروش نیست!

در مورد خبر خوب:خبر خوب چی بود؟؟؟؟باز شدن یا بسته شدن؟!؟!؟

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم به دوستمون اگه تو ایران هستند پیشنهاد میکنم اسکی رو اصلا شروع نکنن ! چون با این وضعی که پیش میره گویا دیگه تو تهران برفی نمیباره ! هر سال بد تر از سال قبله!

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
اخ داداش ببین اوضاع چقدر خرابه که آقای جرمن هم دیگه میگن اینجا جای خرید و فروش نیست!

در مورد خبر خوب:خبر خوب چی بود؟؟؟؟باز شدن یا بسته شدن؟!؟!؟

من که خرید و فروش نکردم شما گفتی ویپر میخوای منم گفتم اگه میخوای دارم مگرنه هرگز همچین کاری نمیکنم

موفق باشید

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
سلام . من امسال اسنوبرد رو شروع کردم از اولین هفته ای که توچال باز شده هم هر هفته رفتم (خوره بازی دیگه :blush: ) خلاصه خیلی حال میده . می خواستم ببینم کسی سایتی برای آموزش اسنو برد سراغ نداره آخه هرکی تو پیست یه جور نظر میده . البته page های قبلی رو خوندم ولی بیشتر آموزش وسایل و آمادگی جهت اسنوبرد بود نه آموزش خود اسنوبرد .
من پنجه ، پاشنه رو کار کردم ولی تو تبدیل اینا به هم یکی گفت باید از کمرت کمک بگیری یکی گفت نباید از کمرت کمک بگیری تمام بدنت باید باهم حرکت کنه خلاصه من گیج شدم :blink:

از دی وی دی های این سایت هر چی بتونید پیدا کرده دانلود کنید (یا اگر می توانید بخرید) خیلی خوبه. از این جهت میگم خرید که قیمتاش به نسبت کیفیتش اصلا بالا نیست. البته خود انجام خرید مشکله.

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
امروز داشتم یکی از اين کانال های فارسی رو میدیدم میگفت به دلیل تحریم بنزین , ایران مجبوره خودش بنزین مورد نيازش رو تولید کنه منتهی این بنزین وطنی دارای اکتان پایینتری نسبت به بنزین وارداتی هست !!!!...همین عامل باعث میشه تا الایندگی بسیار بالایی داشته باشه :wacko:
اين ألودگي هوا اونم تو شهري مثل تهران كه كاملا توي دامنه قرار گرفته , ميمونه و نمي تونه خارج بشه ....
نتيجه اينكه هیچ ابری نمیونه به این محدوده نزدیک بشه و طبیعتا بارشی هم اتفاق نخواهد افتاد :(:hmm:

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
امروز داشتم یکی از اين کانال های فارسی رو میدیدم میگفت به دلیل تحریم بنزین , ایران مجبوره خودش بنزین مورد نيازش رو تولید کنه منتهی این بنزین وطنی دارای اکتان پایینتری نسبت به بنزین وارداتی هست !!!!...همین عامل باعث میشه تا الایندگی بسیار بالایی داشته باشه :wacko:
اين ألودگي هوا اونم تو شهري مثل تهران كه كاملا توي دامنه قرار گرفته , ميمونه و نمي تونه خارج بشه ....
نتيجه اينكه هیچ ابری نمیونه به این محدوده نزدیک بشه و طبیعتا بارشی هم اتفاق نخواهد افتاد :(:hmm:

حرفت درسته دوست عزيز . اما من آب و هواي تبريز ، آنكارا و استابول را هم دائم رصد مي كنم .

كلا همه جا تعطيله ! بارش فقط تو اروپا و آمريكا هست .

انگار هرچي سهميه آب بوده براي خاورميانه ، همش تابستون رفته بوده پاكستان ... شده سيل D:

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22

اکتان پایین بنزین فقط به موتور صدمه میزنه، هرچی اکتان میره بالاتر ، قدرت انفجاریه بنزین میاد پایین تر

مشکل بنزین ایران اضافه کردن، متانول، تولوئن، بنزن و چند حلال دیگه است که وظیفه افزایش حجم بنزین رو به عهده میگیرن که در صورت تنفس یا تماس با پوست، 1 ساله دخله آدمو میاره :hmm:

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
اکتان پایین بنزین فقط به موتور صدمه میزنه، هرچی اکتان میره بالاتر ، قدرت انفجاریه بنزین میاد پایین تر

مشکل بنزین ایران اضافه کردن، متانول، تولوئن، بنزن و چند حلال دیگه است که وظیفه افزایش حجم بنزین رو به عهده میگیرن که در صورت تنفس یا تماس با پوست، 1 ساله دخله آدمو میاره :hmm:

همه جوره به فکر ما هستن !!!! :eek:

Last edited:

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
درسته مستر جرمن!
من که چیزی نگفتم!
من دنبال برد بودم شما هم لطف کردی گفتی!

دوستان فکر میکنید کی برف بیاد؟؟!
حداقل بارون کی میاد؟؟!
اصلا بارونم نه فکر میکنید کی باد بیاد؟!؟

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
من امروز ساعت سه بعداز ظهر ولنجك بودم . كلي ماشين از اسكي برميگشت

بالا