• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

Reza_rt5

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها من امروز رفتم توچال. اونقدر هم بد نبود. اولش برف یخ زده بود منم که اولین بارم بود تا پایین 100 بار خوردم زمین:wacko: ولی از بار دوم به بعد هم پیست بهتر شد هم دیگه زیاد زمین نمیخوردم! در کل خیلی خوب بود تقریبا خلوت بود!
بردم 2 -3 تا خط کوچولو روش افتاد ولی میشد بیشتر سنگا رو رد کرد!
ممکنه چند روز دیگه هم باز باشه ولی به زودی بسته میشه!:(

Last edited:

Biowolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به خدا منم همینو میگم رفیق
پیست خیلی خوبه
نه
نه خیلی
اما بدم نیست دیگه میشه اسکی کرد درست حسابی
تازه خوبیش اینه که راحت میشه حرکت زد روش
بدی ما اینه که عادت کردیم به برف زیاد و نکوبیده
اما باید بگم که بهترین برف برای Free Style برف کوبیده شده و اصولاً یخه
من که راحت همهء Trick هامو روش لند کردم
خیلیم بهم حال داد
اما از حق نگزریم نکوبیده با برد یه حال دیگه ای میده ! :دی

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
اولایه آبان، با شور و اشتیاق ، بردمو از انباری آواردم تو خونه، کلی تمیزش کردم، فیکساشو سفت کردم، گذاشتمش کنار تختم که وقتی بیدار میشم صبحا اول بردمو ببینم، لباسامو از تو ساک در آواردم؛ تو کمدم آویزونشون کردم که هر وقت میخوام لباسب بر دارم، یه نگاهیم به لباس اسکی هام بندازم، با اینکه دمه در جا زباد نیست و مامانم هی بهم غر میزد، بوتامو گذاشته بودم تو جا کفشی که دمه دست باشه، آخه میخواستم هفته ای 1 بارو حداقل برم :(
بهدش هی نشستم برف بیاد، هی نشسنم ، ولی نیومد، snoe forcast رو چک کردم، دیدم روز به روز داره گرم تر میشه، زیره درحتا علف سبز شده، امسال بهارم هوا اینقد گرم نبودش، 5 ساله نحسی مملکتو گرقته، دست از سره مام ور نمیداره

امروز دوباره همشونو جمع کردم ، دوباره گذاشتم تو انباری

از خاطرات یک اسنویرد سوار شکست خورده برف ندیده :(:(:(:(:((

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
متاسفانه برای منم همچین اتفاقی افتاده امسال بعد از 2سال زخیره کردن پول بلاخره اون ستی رو که چندین سال تو فکرش بودم گرفتم ولی چه فایده نقشش با نقش پوستری که ازش تو اتاق دارم یکی هست

:(:(:(

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
منم ست جدید گرفتم 1 روز بیشتر نتونستم باهاش اسکی کنم!
این تعطیلیای هلو رو بگو چه حیف!
برف نخواستیم لاقل یه باد بیاد!
من که روزی 30 بار بردم رو با اون عظمت 178 سانتیش نگاه میکنم و ....!
در کمک به گرم تر نشدن کره زمین کوتاهی نکنید دوستان!حتی 1 لامپ!
البته بیشترین گرما مربوط به قسمت صنعتی آمریکا و چین هست!{فکر کنم دوباره همه به این حرفم اعتراض نکنن حالا}
همه موفق باشید!

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
این پست های آخری چقدر غم انگیز بود.دلم کباب شد بابا:hmm::(

mrd.neo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه چیزی بگم قول بدین جان من همگی پی گیری کنیم تا این اتفاق بیوفته:eek:
پیست توچال با این که امسال بد ترین سال از نظر بارشه ولی بازم با همون 3 روز بارش راه افتاد تنها مشکل سنگای پیسته
اگه یه سال تو تابستون بودجه بزارن (که فکرنمی کنم 4-5 ملیون بیشتر باشه) سنگای پیست رو جدا کنن و پیست تبدیل بشه به یه تپه خاکی.
باور کنین اگه امسال سنگ نداشت تا خود برج 10 بدون بارش هم پیست باز بود
زحمتش یه نامست به مدیر مجموعهء توچال با مضمون این که ممنونیم از بهتر شدن وضعیت هتل و سیژ نیم قله که تکیه گاه صندلیاش عوض شده یا حصارهای جدیدی که اضافه شده اما پیست نیاز به یه تعمیر اساسی داره​
[CENTER]میدونم که پیست توچال برای حرفه ای ها یه پیست دم دستی و ضعیفه ولی چیکار کنیم همینیه که داریم باز خدا رو شکر تهران همین رو داره شهرهای دیگه که هیچی نداره باز خدا به ما کلی حال داده [/CENTER]

mrd.neo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما گفتیم ، اونام انجام دادن ;)

یه استشهاد محلی پر کنیم ببریم کلانتری محل به جان خودم جواب می ده:lol:
ولی بی شوخی کار نشد نداره از این کارا بعضی مواقع جواب میده منظورم کلانتری و این جور جاها نیستا:p
این مدیریت توچال معلومه که عوض شده از کارهایی که کردن پیداست الان هم تو جوووو ِ ِ ِ شاید قبول کرد
من از مسئول تنیس اونجا شنیدم 300-400 ملیون خرج کردن پیست 5 تا 7 رو راه بندازن یعنی فقط دم دستگاه هاش رو خریدن حالا راست یا دروغش با خودش

Reza_rt5

Registered User
لایک‌ها
0
من قبلا یه پست در مورد شن اسکی داده بودم! فک کنم باید بیشتر در موردش فکر کنیم با این اوضاع بی برفی!
البته مثل اینکه خیلی باهاله. فقط تا بالایه تپه رو باید پیاده رفت!
sand-boarding-in-namibia.jpg
jeffreys-bay-sand-board.jpg
از چند نفر هم تعریف مرنجاب رو هم براش شن اسکی شنیدم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اسکی روی شن هم باید خیلی باحال باشهههه ... اما طبیعیه که لذت برف رو نداره

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
تابستون فصل ماهیگیری ، گردشگرها و ماهیگیرها محیط سد لار رو حسابی آلوده کردند .
پائیز آقای اینانلو در تلویزیون اعلام نیاز کمک برای پاکسازی اطراف سد کرد و هماهنگ کردند و
خیلی از مردم بسیج شدند و همکاری کردند و همه محیط را پاکسازی کردند .
من تخصصی راجع به سنگهای پیست ندارم . اما اگه دوستان فکر می کنند با یک چنین همکاری میشه
وضع سنگهای پیست را سر و سامان داد میشه از حالا برنامه ریزی کرد و تابستون آینده همه بسیج بشویم
و بریم بالا و یک هفته ای همه کار رو تموم کنیم . هم فال هم تماشا هم ورزش .

در ضمن من اطلاع دارم که مدیر مجموعه زمستون سال قبل عوض شده ...

A_R_Z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . من امسال اسنوبرد رو شروع کردم از اولین هفته ای که توچال باز شده هم هر هفته رفتم (خوره بازی دیگه :blush: ) خلاصه خیلی حال میده . می خواستم ببینم کسی سایتی برای آموزش اسنو برد سراغ نداره آخه هرکی تو پیست یه جور نظر میده . البته page های قبلی رو خوندم ولی بیشتر آموزش وسایل و آمادگی جهت اسنوبرد بود نه آموزش خود اسنوبرد .
من پنجه ، پاشنه رو کار کردم ولی تو تبدیل اینا به هم یکی گفت باید از کمرت کمک بگیری یکی گفت نباید از کمرت کمک بگیری تمام بدنت باید باهم حرکت کنه خلاصه من گیج شدم :blink:

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
یه استشهاد محلی پر کنیم ببریم کلانتری محل به جان خودم جواب می ده:lol:
ولی بی شوخی کار نشد نداره از این کارا بعضی مواقع جواب میده منظورم کلانتری و این جور جاها نیستا:p
این مدیریت توچال معلومه که عوض شده از کارهایی که کردن پیداست الان هم تو جوووو ِ ِ ِ شاید قبول کرد
من از مسئول تنیس اونجا شنیدم 300-400 ملیون خرج کردن پیست 5 تا 7 رو راه بندازن یعنی فقط دم دستگاه هاش رو خریدن حالا راست یا دروغش با خودش

تابستون فصل ماهیگیری ، گردشگرها و ماهیگیرها محیط سد لار رو حسابی آلوده کردند .
پائیز آقای اینانلو در تلویزیون اعلام نیاز کمک برای پاکسازی اطراف سد کرد و هماهنگ کردند و
خیلی از مردم بسیج شدند و همکاری کردند و همه محیط را پاکسازی کردند .
من تخصصی راجع به سنگهای پیست ندارم . اما اگه دوستان فکر می کنند با یک چنین همکاری میشه
وضع سنگهای پیست را سر و سامان داد میشه از حالا برنامه ریزی کرد و تابستون آینده همه بسیج بشویم
و بریم بالا و یک هفته ای همه کار رو تموم کنیم . هم فال هم تماشا هم ورزش .

در ضمن من اطلاع دارم که مدیر مجموعه زمستون سال قبل عوض شده ...

این سنگ های کوچیک به خاطر عامل فرسایش از سنگ های بزرگتر جدا میشن .برودت هوا باعث میشه سنگ یخ بزنه و به مرور زمان و نفوذ آب ناشی از ذوب شدن برف به قطعات کوچکترتقسیم بشه که این پدیده هرسال آخر فصل اتفاق میفته //
فکر کنم دستگاه مخصوصی برای این منظور هست (چیزی شبیه پیست کوب)

نوشته ای از A_R_Z :
سلام . من امسال اسنوبرد رو شروع کردم از اولین هفته ای که توچال باز شده هم هر هفته رفتم (خوره بازی دیگه ) خلاصه خیلی حال میده . می خواستم ببینم کسی سایتی برای آموزش اسنو برد سراغ نداره آخه هرکی تو پیست یه جور نظر میده . البته page های قبلی رو خوندم ولی بیشتر آموزش وسایل و آمادگی جهت اسنوبرد بود نه آموزش خود اسنوبرد .
من پنجه ، پاشنه رو کار کردم ولی تو تبدیل اینا به هم یکی گفت باید از کمرت کمک بگیری یکی گفت نباید از کمرت کمک بگیری تمام بدنت باید باهم حرکت کنه خلاصه من گیج شدم

سایت یوتوب ویدیو های آموزشی زیادی داره می تونی از اونا کمک بگیری ;)

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
پیچ زدن قلق خاصی داره که معمولا با گفتن دستت نمیاد!
ولی اون طوری که برای خودم هست و بهترین روش هست اینه که با وزنت اول تا جایی که میشه دور بزنی بعد با استفاده از زانو و پنجه و پاشنه!
ضربه زدن به غیر از مواقع اضطراری نباید استفاده بشه!

مگه برفه هنوز بالا ؟
من 2 بار بیشتر امسال نیومدم!!
چون برفا در حال یخ زدن بود!

mrd.neo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیچ زدن قلق خاصی داره که معمولا با گفتن دستت نمیاد!
ولی اون طوری که برای خودم هست و بهترین روش هست اینه که با وزنت اول تا جایی که میشه دور بزنی بعد با استفاده از زانو و پنجه و پاشنه!
ضربه زدن به غیر از مواقع اضطراری نباید استفاده بشه!

مگه برفه هنوز بالا ؟
من 2 بار بیشتر امسال نیومدم!!
چون برفا در حال یخ زدن بود!

کاملاً درست ِ بعلاوه دیدن حرکات هم خیلی میتونه کمکت کنه
یه آزمایش روی 2تا تیم بسگتبال انجام دادن یکی فقط پنالتی تمرین میکرد اون یکی تیم فقط با دقت نگاه میکرد
میزان پیشرفت تیمی که نگاه می کرد از تیمی که تمرین می کرد دسته کمی نداشت:cool:
به جون خودم راست میگم:f34r:

OverGod

Registered User
لایک‌ها
14
سلام خدمت دوستام من میخوام تازه اسکی رو شر.ع کنم فرق میخواستم ببینم واسه من کدوم بهتره و هر کدوم چیه
freestyle free ride allminten

Biowolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بستگی به خودت داره رفیق
میخوای سرعتی اسکی کنی؟
میخوای حرکت بزنی و با بردت بازی کنی؟
چی میخوای؟

LOVE_SNOWBOARD

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
یک جفت بوت سالامون [ Boot Snowboard Salomon 2010 ] به علت نیاز مالی فروخته می شود فوری فوری فوری قیمت هم 180میدم .بوت آکبند می باشد و با شناسنامه و کارتون است . باتشکر

تصویر بوت :
51%2BYxN0Oz1L.jpg

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستام من میخوام تازه اسکی رو شر.ع کنم فرق میخواستم ببینم واسه من کدوم بهتره و هر کدوم چیه
freestyle free ride allminten

:blink:سلام!
این عجیب ترین سوالی هست که دارم جواب میدم!
به نظر من و خیلی ها الان اصلا شما نه میتونی نه موقعشه که بخوای نوع اسکی کردن رو انتخاب کنی!
بسته به استعداد و پشتکارت حداقل باید 1 یا 2 فصل اسکی کنی تا همه چی اسکی و شرایط پیست ها دستت بیاد!
البته اگه قبلا الپاین کار میکردی که کلا بحثش جداست!
ولی اگه تا حالا اصلا اسکی نکردی الان برای این حرف خیلی خیلی زوده من خودم تو فصل اولم فقط دراپاژ میومدم تا اینکه توسط یک نیرو بالای سرم در اخرین جلسه اسکی و اخرین دور اسکی اون سالا یدفعه 50 تا پیچ زدم!
ولی مثلا من کلا همیشه سرعت رو دوست دارم و تو اسکی هم از فصل دوم تا جایی که میتونستم هر دور تند تر میرفتم تا تجربه بیشتر میشه و میتونی بری برد حرفه ای برای اونی که انتخاب کردی بگیری!

حالا شما میتونی اگه از الان یکدوم رو دوست داری بیشتر رو حرکاتش تمرین کنی!
ولی حداقل باید 1 فصل اسکی کنی!:blush:

اگه از الان رشته خاصی رو دوست داری بگو تا حرکاتی که بیشتر تو اون مورد نیازه رو بگم!
ولی این رو هم مد نظر داشته باش که مثلا من که هارد کار میکنم تا حد کمی و کار را انداز جامپ زدن و نکوبیده و ..
رو بلدم تا بتونم تو هر شرایطی راحت اسکیمو بکنم!

در آخر یادآوری میکنم:این حرفا نظر شخصی منه و قصد جسارت به هیچ کسی رو ندارم بقیه دوستان هم نظرات خود را بدهند!
اینو گفتم چون همیشه اخر هر حرفیم یکی باهام نسبتا درگیر میشه!:D:rolleyes::cool:

بالا