majid_b
Registered User
من امروز ساعت سه بعداز ظهر ولنجك بودم . كلي ماشين از اسكي برميگشت
منم بام بودم، دیدمشون، چس کلاسه، فقط واسه آفتاب گرفتنه که میرن بالا
من امروز ساعت سه بعداز ظهر ولنجك بودم . كلي ماشين از اسكي برميگشت
منم بام بودم، دیدمشون، چس کلاسه، فقط واسه آفتاب گرفتنه که میرن بالا
شما حرفه ایا حال نمی کنید اونجا اسکی کنید.
واسه ما مبتدیا اون وساطاش که سنگ نداره جون می ده واسه تمرین.
در ضمن اگه سنگاشم بیشتر شه باز من می رم.سال اولمه بابا.1 هفته انتظار می کشم تا اون روزی که می خوام برم.
شما خودت اینجوری نبودی.اصلا چرا ما یادمون میره یه روزی خودمون تو هر کاری مبتدی بودیم.این اخلاق ایرانی جماعته دیگه.
اینارو گفتم بدونید بیکار نیستیم اول صبح پاشیم بریم اون بالا حموم آفتاب بگیریم .![]()
امیر گفتم یه دور بری دربند سر کلا توچال رو میندازی به آشغال دونی مغزت دربند سر جون میده برا مبتدی حرفهای هر مدلی توش حال میکنن
بعدشم با این پشکار و علاقهای که تو تو میبینم سال دیگه توپ شدی برادر پس انقد نا امید نباش .
آفرین پشتکار!!
موفق باشی!
احتمالا زیر 20 سالی دیگه نه؟؟؟{جسارتا}
منم تینیجم ولی جز اون گروهی که دوستان گفتن نیستم!بلکه دشمنشونم!
دیزین باز شه دیگه عمرا توچال نمیرم!
البته فعلا توچال هم نمیرم!
همه موفق باشین!
سلام دوستان من مدت ها هست توی این سایت عضو هستم با اکانت old_snake ولی متاسفانه هیچ وقت فعال سازیش نیومد و مجبور شدم دوباره عضو شم ... (اگر مدیری میخونه پستم رو لطفاً ایمیلِ فعال سازی رو بفرسته)
تاپیکِ خیلی خوبی هست، اطلاعاتم واقعاً زیاد شد ...
یکم از خودم بگم که بچه ها باهام آشنا شن :دی من 6،7 سال پیش که 11،12 سالم بود چند بار آلپاین رفته بودم (شمشک و توچال) ولی زیاد خوشم نمیومد تا اینکه پارسال تو دیزین اسنوبورد کرایه کردم و خیلی خوشم اومد و امسال وسایلم رو خریدم :دی
من کلاً از مارکِ Burton خوشم میومد (واسه کلاسش زیاد نمیگم به خدا، کلاً دوس داشتم وسایلم برتون باشه) و از اونجایی که قدم بلنده (194) و وزنم هم کم نیست (105) نتونستم چیزِ خوب 2010 پیدا کنم و برای همین صبر کردم که 2011 ها بیاد و الان بردِ Custom X با بایندینگ (فیکسِ خودمون) Custom خریدم.
من خواستم به جبران اون همه مطالبی که تو این سایت خوندم و متاسفانه آدرس مغازه ها و لیست قیمت ها نبود برای کسایی که مثل خودم میخوان برتون بخرن این لیست رو آماده کنم ...
آدرس مغازه هایی که تو تهران میفروشن و هیچکدوم هم به هم ربطی ندارن به این صورت هست:
شهرک غرب رو به روی ایران زمین
پاسداران، برج سفید، تلفن: 22554083
فرشته، پاساژ الهیه
اسکان، طبقه پایین
من خودم از برج سفید خریدم ...
Method
![]()
2,320,000
Vapor
![]()
1,550,000
T7
![]()
1,160,000
Cutom X
![]()
990.000
Fish
![]()
930,000
Malola
![]()
850,000
Supermodel
![]()
850,000
Custom
![]()
850,000
Restricted Easy Livin
![]()
820,000
The White Collection Pro
![]()
770,000
Joystick
![]()
770,000
Love
![]()
760,000
Sherlock
![]()
750,000
Jermey Jones
![]()
720,000
Hero
![]()
690,000
Process
![]()
620,000
Whammy Bar
![]()
620,000
Whammy Bar Marley
![]()
650,000
Blunt
![]()
550,000
Deuce
![]()
550,000
Hate
![]()
550,000
Bullet
![]()
495,000
Clash
![]()
495,000
Ration
![]()
450,000
The White Collection Standard
![]()
450,000
قیمت ها به تومان هست. این فقط برد ها بود، بعداً اگر خواستین بگین فیکس و بوت ها رو هم با قیمت بذارم ...
salam 2ste aziz, shoma modele JEREMY JONES ro khodet to farkam ya eskan ya jaye dg didi? i
man mikhastam 1mah pish be farkam sefaresh bedam vali goftan be khatere designesh nemiaran
ببخشید آقا امیر!
اخه من خودم چون همونقدرم دیدم که نوع علاقه ی شدیدی که دارین مثل خودمه فکر کردم شاید حدود سنیمون یکی باشه!
من از شما معذرت میخوام!
برای چی عجله مگه تو مسابقه میخواین شرکت کنین؟؟؟
من شرمندم!
آقا این دربندسر که برفساز داره پس چرا راه نمیندازه؟!؟
دما که به حد زیر صفر رسیده میتونن روشن کنن!!!
مشکلی وجود داره؟؟
موفق باشین!