• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

behykh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من اگه جات بودم می رفتم یه ست معمولی جمع میکردم در حد 500-600 یا بیشتر یا کمتر ولی یه یکی 2 سالی رو با اینا تمرین می کردم، چون معمولا سال اول بیشترش تمرینه :(اگه بخوای پیشرفت کنی ;)
همون طور که دوستمون گفت(شما با سافت شروع کنی بهتره! )
شروع کردن، زمین خوردن:wacko: تو دیوار رفتن:eek: برد خط انداختن :(داره اونوقت دیگه دلت نمی سوزه:blink: تازه برات تجربه هم میشه​
لذت برد خریدن وقتی حرفه ای شدی 10 برابر وقتیه که مبتدی هستی
البته این نظر شخصی منه:)

سلام

واقعا با 500 تومن میشه ست جمع کرد؟

لباس و عینک و ... چی؟

sami90

Registered User
لایک‌ها
0
گلستان طبقه اخر نیک اسپرت سالامون برد و بوت و فیکس و میده 490

Reza_rt5

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی شما بذار ببینیم فیض ببریم!:)
یه کمی عکساش بزرگه که به بزرگی خودتون ببخشین دیگه!برنامه نداشتم سایزشو تغییر بدم!
board1.jpg

board2.jpg

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیشب سایت زده بود ابری امروز افتابی کردش !

من جای دوستمون بودم از اول یه برد خوب میگرفتم چون خودم با همین فکر شما 4 5 با برد عوض کردم و این یعنی ضرر !
در صورتی که از بار اول دوم به بعد هیج بلایی سر برد نمیاد اونقدم زمین نمیخوری من که اینجوری بودم !

در ضمن شما اگه یه برد فری استایل بگیری جز خط افتادن که با یه واکس درست میشه چه بلایی میتونی سرش بیاری؟
باهاش میپرن میرن رو میله هیچیش نمیشه شما میخوای چی کارش کنی؟ اصلا واسه همین گرونه ! البته اگه درست حسابی باشه
اما الان اگه بری از این بردا که 500 تومن همه چی میدن بخری پس فردا هم کیفیت نداره هم راضیت نمیکنه میری یکی دیگه میخری مثل من و او 500 تومن الکی به باد رفته و میتونی مثل من باهاش دوستاتو که تازه کارن ببری بهشون حال بدی همین !

در ضمن سالامون اصلا برداش خوب نیست !!! همچنین بوتش !!!

بازم در ضمن k2 اصلا جز مارکها به حساب نمیاد واقعا در پیت مغازه میرداماد هم70% کشیده روش بعد 40 % تخفیف میده !!! واقعا جنسای سطح پایینی داره ! (خودم رفتم دیدم ) مغازه دارشم که هیچی بلد نیست !

این مغازه دارا اصلا فکر شما نیستن اصلا نمیدوننن فرق free ride و free style چیه فقط الکی پیشنهاد میدن!

تنها جایی که همه چیو ازت میپرسه و بعد درست حسابی بهت توضیح میده و خوب پیشنهاد میده نمایندگی برتون فرشتس ( من فقط این جارو دیدم )

اگه نه خودت باید بدونی چی داری میخری !

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

لباس و عینک و ... چی؟

کم کم باید 400 واسه عینک و لباسو دستکش بزاری.این حداقلشه.اگه خوش سلیقه باشی و لباسای زیقی رو نپسندی باید بیشتر بدی.

sami90

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر شما این برد خوبه؟f2 sonic ؟خیلی خوشم اومد ازش قیمتشم فک کنم 480 بود!البته مدلش یا 2008 بود یا 2009 دقیق یادم نسیت

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر شما این برد خوبه؟f2 sonic ؟خیلی خوشم اومد ازش قیمتشم فک کنم 480 بود!البته مدلش یا 2008 بود یا 2009 دقیق یادم نسیت

هر جنسي كه انتخاب كردي . قبل خريد تو اينترنت سرچ كن ببين قيمتش به دلار چنده . اينطوري يه معياري ﺩﺍﺭﻱ

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7

mrd.neo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1.من جای دوستمون بودم از اول یه برد خوب میگرفتم چون خودم با همین فکر شما 4 5 با برد عوض کردم و این یعنی ضرر !
2.در صورتی که از بار اول دوم به بعد هیج بلایی سر برد نمیاد اونقدم زمین نمیخوری من که اینجوری بودم !
3. در ضمن شما اگه یه برد فری استایل بگیری جز خط افتادن که با یه واکس درست میشه چه بلایی میتونی سرش بیاری؟
4.اما الان اگه بری از این بردا که 500 تومن همه چی میدن بخری پس فردا هم کیفیت نداره هم راضیت نمیکنه میری یکی دیگه میخری مثل من و او 500 تومن الکی به باد رفته و میتونی مثل من باهاش دوستاتو که تازه کارن ببری بهشون حال بدی همین !
1.البته از این نظر خداییش راست می گی، ولی من چون کمتر برد عوض می کنم نظرم اینه که وقتی یه برد توپ می گیری حداقل 2،3 سال رو میشه باهاش حال کرد
2.چرا داداش وقتی دوستان و آشنایان با خوش رویی و لب خندان از رو بردت رد میشن :eek:چی می تونی بگی ؟:(
3.معمولا بیشتر بلاها تو سال دوم سر آدم میاد چون هم اسکی رو یاد گرفتی و هم خیلی چیزا هست که تجربه نکردی، :eek:می تونی خوب کنترل کنی و اسکی کنی:cool: ولی وقتی تو اول یا آخر فصل با سرعت 100 تا به یه تخته سنگ بر میخوری نمی دونی چیکار کنی :eek:و با همون سرعت از روش رد میشی:( اونوقت دیگه با هیچ تعمیری درست نمیشه
4.من آخرین بار اواخر فصل بود که رفتم بهترین ستی رو فکر میکردم میتونم بخرم با یه برد تقریبا معمولی گرفتم(که یه آف توپ هم خورد) الان هم خیلی راضیم:) خوبی اینکار این بود که بردم بترکه دلم کمتر میسوزه​

mrd.neo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

لباس و عینک و ... چی؟

نه دیگه!:blush:
یکی از بچه ها با شلوار 30-40 تومنی شروع کرد کاپشن هم از همین معمولی ها داشت یه عینک کار راه بندازی 20 تومنی خرید(البته با این جور عینکا بیشتر باید اسکی رو تحمل کنی تا این که حال کنی)دستکش هم معمولی.
کلاه 50 تومن خرج کرد از اون ور آخر فصل 60تومن رو شلوار 100 تومن روکاپشن 55 تومن رو عینک 40 تومن رو دستکش off خورد.50 خرج کرد 250 تخفیف گرفت 200 به نفعش شد
تو که میخوای تمرین کنی، شرایط سخت و راحت برات فرقی داره؟
به نظرم اگه میخوای چیز خوب بگیری و هزینهء کمتری بپردازی بذار اواخر اسفند​

Biowolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا به شبه نشستم تاپیکو قورت دادم رسیدم به اینجا
خیلی خوب بود حال کردم
من 7 سال که بورد کار میکنم
چند بار با شاگردای بهمن کلهر کار کردم یه کوچولو سرم میشه یاد دادن :)
تنها چیزی که میتونم پیشنهاد بدم به تازه کارا اینه که اصلا" نترسن
نترس بودن با کله شق بودن معنیش فرق میکنه
یارو دفعه دومه میاد اسکی , بوس رو میپره موقع لند کردن زبونش میمونه بین دندوناش پدرش در میاد , این یعنی کله شقی D:

بعد هم دومین پیشنهاد من اینه
آقا نمیخوای صف توچال واسی؟ کم اسکی میکنی؟
باشه
3 نفر 4 نفر جمع شین
یه اتاق 3 نفره بگیرین با تخت اضافه "2 نفره هم میشه گرفت 3 نفر چپید توش , هر نفر اضافه باید 30 تومن بده"
2 روز 3 روز اسکی کن , عشق کن , صف وا نستا , کله صحر بیدار نشو , بعد که اومدی خونه روحت همچین ارضاء میشه که وا میسی دیزین و بقیه پیستا باز بشه... تازه ارزون تر هم میفته... 3 روز اسکی 100 تومن , یه همچین چیزی میشه تقریبا

سومین چیزی که میخواستم بگم اینه
Snowboard F2 Glide 2009
Free Style
----
Binding Head P4

500.000
گذاشتم بفروشم D:
پیغام بدین شمارمو میدم

عکسشم میذارم رفتم خونه

موفق باشین همه

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
آشنایان یه چیزی میگن که یه چیزی گفته باشن و شما هم بگی آشناها چیز هایی گفتن! ولی همش چیزه! چیز!:p

http://www.snow-forecast.com/resorts/Dizin/6day/top

اقای من شوخی کردم!!!!
من هیچ آشنای محلی در اون حد ندارم!;)

من خودم از همین سایت میبینم از رو .... که حرف نمیزنم!
اینم عکسش!
البته چند روز پیش زده بود 3-4 سانت میشینه!این ماله امروزه!:cool:
چ
PHP:
[PHP]
[/PHP]

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
فیلما و کلیپای اسنوبردو از کجا می شه download کرد؟

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر جنسي كه انتخاب كردي . قبل خريد تو اينترنت سرچ كن ببين قيمتش به دلار چنده . اينطوري يه معياري ﺩﺍﺭﻱ

معیار خوبی نیستا !!! چون یه دفعه میبینی یه برد خیلی گرونه اما اصلا برای شما مناسب نیست !!!
در ضمن به قیمت سایت مقدار زیادی مالیات اضافه میشه ! و هزینه حمل و گمرک !!!! من میخواستم بخره کسی برام بفرسته زیاد به صرفه نبود !

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
معیار خوبی نیستا !!! چون یه دفعه میبینی یه برد خیلی گرونه اما اصلا برای شما مناسب نیست !!!
در ضمن به قیمت سایت مقدار زیادی مالیات اضافه میشه ! و هزینه حمل و گمرک !!!! من میخواستم بخره کسی برام بفرسته زیاد به صرفه نبود !

من گفتم بعد از انتخاب مدل مناسب ...! فقط براي اينكه اينجا فروشنده جنس 350 دلاري را ميفروشه
600 هزار تومن . اين مغازه پايين پاسداران اينطوري بود .

به هر حال من سال قبل هر چي خريدم تو اينترنت ديدم كه حدودا به دلار همه جاي دنيا در يه رنج قيمت بوده
خيالم راحت شد كه فروشنده از خودش قيمت نپرونده ...
فقط در همين حد ...

Last edited:

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
با این وضیعت پیش بره دیزین تا اواسط دی باز نمیشه ( یا کلا باز نمیشه) توچال اینا هم که از 10 روز دیگه بسته میشه

(امسال از بدترین سال های بارش برف بوده تا جایی که من به یاد دارم)

بالا