• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
باسلام خدمت تمام دوستان
یک سوال داشتم:تا حالا اتفاق افتاده که مثلا توی برگه سفید کسی یک کد اموزشی خورده باشه و زمانی که میره میدان **** زور اعزام و برگه سفید را ازش می گیرند بهش ادرس و کد یک جایی دیگر را بدهند؟!

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
باسلام خدمت تمام دوستان
یک سوال داشتم:تا حالا اتفاق افتاده که مثلا توی برگه سفید کسی یک کد اموزشی خورده باشه و زمانی که میره میدان **** زور اعزام و برگه سفید را ازش می گیرند بهش ادرس و کد یک جایی دیگر را بدهند؟!

سلام عزیز
اتفاق افتاده ولی خیلی خیلی کم پیش میاد شما امیدوار نباش

ali4646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان/من مالك اشتر اراك نيروي انتظامي هستم/ديروز 3 روز اردوگاه هم تموم شد/روزها ميرفتيم يكم گردش و غروب هم برميگشتيم پادگان/ديروز هم كوه پيمايي 15 كيلومتري با خود سرهنگ قجري(عجب آدم با حاليه هيچكي بهش نميرسيد)داشتيم/احتمالا هم 23 آذر ترخيص ميشيم/واقعا پادگان خوبيه/به هيچ عنوان بهت بي احترامي نمي كنند/فرمانده گروهانمون سروان محمدي فر كه واقعا دمش گرم/من فوق ليسانس دارم و تو گروهان جهاد گردان عاشورام/غذاش هم خيلي خوبه /انقدر هست كه كلي زيادي هم مياد /مثلا با اينكه تو اردو يوديم ناهار كباب و مرغ و ماهي دادند اين 3 روز/جاي خوبيه اصلا نترسيد...

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز منم میخوام برم بپرسم میشه بگی سازمان **** وظیفه کدوم سالن و کدوم اتاق باید برم بپرسم که کجا افتادم
من لیسانس دارم و اول دی هم اعزامم . شما لیسانس هستید که کد 87 پایگاه خاتمی یزد افتادید.

من هم لیسانسم و اول دی اعزامم
در مورد این پادگان چیزی میدونید؟

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
سلام عزیز
اتفاق افتاده ولی خیلی خیلی کم پیش میاد شما امیدوار نباش

ممنون دوست عزیز البته من از جهت دیگری سوال کردم امیدوار هم هستم که این اتفاق نیافته چون فعلا اموزشیم افتاده بابل:D

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من الان موقع ارسال دفترچه گیج شدم.
نوشته برگه ی سنوات ماقبل 64 تکمیل شود.
اون وقت زیر این برگه ی سنوات نوشته این برگه باید توسط **** وظیفه تکمیل شود.
اخرش نفهمیدم چی شد.
اینم عکسش:
http://www.mojoimage.com/free-image-hosting-07/8783IMG_0001.jpg

http://www.mojoimage.com/free-image-hosting-07/29972.jpg

در مورد شورای پزشکی برای معافی اگه کسی رفته یه توضیحی بده که چه جوریه.
چی کار می کنن؟

Last edited:

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان من الان موقع ارسال دفترچه گیج شدم.
نوشته برگه ی سنوات ماقبل 64 تکمیل شود.
اون وقت زیر این برگه ی سنوات نوشته این برگه باید توسط **** وظیفه تکمیل شود.
اخرش نفهمیدم چی شد.
در مورد شورای پزشکی برای معافی اگه کسی رفته یه توضیحی بده که چه جوریه.
چی کار می کنن؟

ببین دوست عزیز اگر سال تولد شما قبل از 1364 است باید ببری تا **** وظیفه شهرتون پرش کنه ومهر کنه(اگر غیبت خوردی زیاد مهم نیست چون اصلا ازت نمی گیرند)

شوار پزشکی هم دقیقا متوجه نشدم منظورت چیه اگر برای معافیت می خوای بدونی باید دفترچه را برای معافیت پزشکی بفرستی یعنی فرم مربوط به معافیت پزشکی را پر کنی و زمان ارسال هم ازت سوال می کنند معمولا که برای اعزام است یا معافیت.بعد از فکر کنم 2 یا 3 هفته هم جوابش میاد و مابقی داستان.

فقط یک توصیه دوستانه در صورتی که مطمئن هستی معاف می شی اقدام کن.

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین دوست عزیز اگر سال تولد شما قبل از 1364 است باید ببری تا **** وظیفه شهرتون پرش کنه ومهر کنه(اگر غیبت خوردی زیاد مهم نیست چون اصلا ازت نمی گیرند)

یعنی این برگه رو من نباید پر کنم؟
**** وظیفه باید پرش کنه؟
من هیچی نباید توش بنویسم؟

تو تهران کجا واکسن می زنن؟؟
من میرداماد هستم شنیدم تجریش واکسن می زنن درسته؟؟

Last edited:

ستارخان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 1 دی ازامم

برگه سفید من نیومده

من تو **** وظیفه اشنا دارم

زنگ زدم گفت افتادی مشکین شهر

مشکین شهر اردبیل فقط فوق دیپلم و لیسانس بر میداره

دومین اموزشگاه نمونه شناخته شده

همه چیزش بهترینه به جز حمومش

سلام دوست عزیز من مشگین شهر دارم دوران آموزشیم رو طی میکنم
چند نکته رو قبل از اعزام به این مرکز به تو یاد آوری میکنم
1- اولا سعی کن بیفتی گردان امام و عاشورا نیفتی
2-اگه افتادی عاشورا سعی کن بیفتی گورهان میثم حدقل سعی کن به هیچ عنوان مثل من بدبخت عمار نیفتی
3- حمومش هم بر خلاف گفته شما عالی هست و مشکلی نداره
4-همه چیزش بهترینه به نظر من خوب نیست چون باید از خودمون به پرسیم چه طور میشه بهترین میشه جوابش اینکه اونقدر قوانین رو سفت و سخت میگیرند که بهترین میشه
5-از نظر من فقط روز اول و دومش سخت بود و زجر آور و تا حدی هفته اول بعد اون دیگه رفته رفته راه میفتی حال میکنی
ضمنا موقع تقسیم تو مرحله آخر اگه با دوستات خواستی یک گورهان بیفتی به صورت ستونی وایستید که همتون یک گورهان بیفتید ما چهار تا دوست بودیم که به دلیل اینکه کسی به ما نگفته بود هر کدوم تو یک گورهان مجزا افتادیم که این برا من یک نوع شکست روحی قلمداد شد البته بعدا اونقدر دوست و دشمن پدا کردم که اون قدیمیها از یادم رفتند

به هر حال موفق باشید در هتل مشگین شهر

saeid33

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
یکی از آشناهامون میگه اگر میخوای می تونم تو رو نیروی انتظامی بندازم به نظر شما ارتش خوبه یا نیروی انتظامی **** هم کارت بسیج فعال میخواد من نمیتونم برم خودم میگم برم نیروی انتظامی تک فرزند پسر هستم شاید بعد از آموزشی بقیه خدمتم را افتادم تو شهر خودم؟
تا اونجایی که من فهمیدم میگن نیروی انتظامی خوب نیست یکی از دوستای پدرم پلیسه یعنی اون هم نمی تونه یک کاری برام آنجام بده که بعد از آموزشی یک جای خوبی تقسیم بشم؟
اگر آموزشی (نیروی انتظامی یا ارتش)را نزدیک به شهر خودم بیافتم آیا روزهای پنج شنبه و جمعه و یا تعطیل را میزارن بیام خونه یا نه؟

filit

Registered User
لایک‌ها
7
اگه اشنا داشته باشي **** بهترين جاس

و ميتونه بدون بسيج جور كنه برات

saeid33

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
یکی از آشناهامون میگه اگر میخوای می تونم تو رو نیروی انتظامی بندازم به نظر شما ارتش خوبه یا نیروی انتظامی **** هم کارت بسیج فعال میخواد من نمیتونم برم خودم میگم برم نیروی انتظامی تک فرزند پسر هستم شاید بعد از آموزشی بقیه خدمتم را افتادم تو شهر خودم؟
تا اونجایی که من فهمیدم میگن نیروی انتظامی خوب نیست یکی از دوستای پدرم پلیسه یعنی اون هم نمی تونه یک کاری برام آنجام بده که بعد از آموزشی یک جای خوبی تقسیم بشم؟
اگر آموزشی (نیروی انتظامی یا ارتش)را نزدیک به شهر خودم بیافتم آیا روزهای پنج شنبه و جمعه و یا تعطیل را میزارن بیام خونه یا نه؟
دوستان اگر نظری دارید ممنون میشم بگید
اگه اشنا داشته باشي **** بهترين جاس

و ميتونه بدون بسيج جور كنه برات

کارت بسیج فعال ندارم و خودش هم میگه داخل **** آشنا ندارم

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اگر نظری دارید ممنون میشم بگید

کارت بسیج فعال ندارم و خودش هم میگه داخل **** آشنا ندارم

اگه می خواهی بری نیروی افتضاحی باید پارتی خیلی خیلی گردن کلفتی داشته باشی تا خدمت راحتی داشته باشی وگرنه خدمت توی کلانتری و پاسگاه حتی تو شهر خودت هم نسبت به ارتش خیلی سخته!

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
من یک شیش، خاتمی یزد بودم. سوالی داشتین بپرسین!

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

تا جایی که من میدونم برای تک فرزندی هر کدوم که باشی میفتی شهر خودت در این مورد خودت باز بپرس از منابع معتبر
در کل خدمت در نیروی انتظامی بدرد نمیخوره و زجر آوره ارتش بهتر از اونه

bia2a3moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من امروز رفتم **** وظیفه ( بخش اعزام ) پرسیدم که میخوام بدونم کد اعزامم چند هستش .
شمارم و زد تو سیستم به من گفت نیروی مازادی
حالا دوستان میخوام بدونم نیروی مازاد برای آموزشی کجا می ندازن.
اینم بگم که من لیسانس دارم و 1 دی اعزامم.
کدوم پادگان ها نیروی مازاد می گیرن؟
دوستان راسته کد 256 : مازاد (یعنی در روز تقسیم هر جا که نیرو لازم بود به انجا اعزام خواهید شد)
كد 256 دیگر كد مازاد نیست و كد پادگان آموزشی نیروی زمینی **** شادگان شهید مدرس اتوبان كرج هست

Last edited:

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان سلام حرفه مهمی دارم !

من برگ سبزم نیمده بود رفتم **** وظیفه یدونه گرفتم اول اسفند اعزام بودم گفتم بندازن دی و قبول کردن ! یدونه برگه سبز جدید دادن(من 3ماه اضافه خورده بودم اما توی برگ سبزم نزده بود) اومدم خونه دیدم برگه سبز قبلیم اومد و همون که اسفند اعزام بودم توی اون زده بود 90روز اضافه خدمت به دلیل غیبت ! اما توی جدیدم نزده بود و روی جدیده زده بود تمدید شد ! امروز دیدم یدونه برگ سبز دیگه اومده باز دره خونه واسه همون اول دی اما روی اون نزده بود تمدید شد د نوشته بود اضافه خدمت ! یعنی ممکنه اضافم خط خورده باشه ؟

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
سلام دوستان
من امروز رفتم **** وظیفه ( بخش اعزام ) پرسیدم که میخوام بدونم کد اعزامم چند هستش .
شمارم و زد تو سیستم به من گفت نیروی مازادی
حالا دوستان میخوام بدونم نیروی مازاد برای آموزشی کجا می ندازن.
اینم بگم که من لیسانس دارم و 1 دی اعزامم.
کدوم پادگان ها نیروی مازاد می گیرن؟
دوستان راسته کد 256 : مازاد (یعنی در روز تقسیم هر جا که نیرو لازم بود به انجا اعزام خواهید شد)
كد 256 دیگر كد مازاد نیست و كد پادگان آموزشی نیروی زمینی **** شادگان شهید مدرس اتوبان كرج هست

من یکی از دوستان همین چند ماه پیش مثل شما مازاد خورده بود اینجوری که که اون تعریف می کرد نسبت به نیاز نیرو در پادگان های اموزشی خالی اعزام میشید.این دوست من افتاد ارتش نیروزمینی 01 بود فکر کنم اما ماه بعدش یکسری دیگه از دوستان فکر کنم توی همین سایت بودن افتاد نیروانتظامی.فکر می کنم خیلی شانسی باشه.برای اطمینان از این که مازاد است و یا ماله **** است شما باید بری **** وظیفه سوال کنید اما یک سوالی شما مگه از جایی پذیرش گرفتی؟!منظورم پادگان های **** است؟!

دوستان سلام حرفه مهمی دارم !

من برگ سبزم نیمده بود رفتم **** وظیفه یدونه گرفتم اول اسفند اعزام بودم گفتم بندازن دی و قبول کردن ! یدونه برگه سبز جدید دادن(من 3ماه اضافه خورده بودم اما توی برگ سبزم نزده بود) اومدم خونه دیدم برگه سبز قبلیم اومد و همون که اسفند اعزام بودم توی اون زده بود 90روز اضافه خدمت به دلیل غیبت ! اما توی جدیدم نزده بود و روی جدیده زده بود تمدید شد ! امروز دیدم یدونه برگ سبز دیگه اومده باز دره خونه واسه همون اول دی اما روی اون نزده بود تمدید شد د نوشته بود اضافه خدمت ! یعنی ممکنه اضافم خط خورده باشه ؟

دوست عزیز تا جایی که من می دونم زیاد توجه به نوشه روی برگ سبز ندارن و الان هم کاری به غیبت شما ندارند و از زمانی که می رید برای خدمت بعد از اموزشی وضعیت شما بررسی می شه.ایشالا توی این کاغذ بازی های غیبت پریده باشه.:happy:

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان؛
من بهمن سال 88 درسم تموم شد (لیسانس الکترونیک) اما از اونجاکه جایی مشغول به کار بودم
اصلا دلم نمیومد ول کنم برم خدمت؛ خلاصه خودم و خانوده رو به این وضع راضی کرده بودم تا اینکه
داییم دیشب اومد خونمون که بابا پاشو برو فردا نه گواهینامه میتونی تمدید کنی و خارج میتونی بری و....
بدجوری تو دلم آشوب شده فکر کنم سر همین صحبت ها تا قبل عید دفترچه پر کنم بفرستم (مرگ یبار شیون یبار) :(

سوالی که الان از شما دوستان دارم اینه که طبق آخرین اخبار و تجربیات شما منکه لیسانس دارم اگر تا آخر همین ماه
(آذر 89) دفترچه بفرستم مراحل کارم تا روز اعزام چندماه به درازا میکشه(به طور معمول)؟؟ آیا ممکنه جاهای خیلی دربو داغون بیوفتم؟ (زنده بر می گردم؟ :) )

من کار برنامه نویسی می کنم و یه حقوق بخورو نمیری داریم همش از این میترسم که تا برم و برگردم
دیگه علمی که دارم به روز نباشه و دیگه نتونم به وضعیت فعلیم برگردم!! شما اگه جای من بودی چه تصمیمی می گرفتید؟؟

بالا