• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sarzamineajayeb

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من 1 دی اعزامم کد 36 ارتش افسریه 02 تهران.
فوق دیپلم مکانیک دارم.
به مکانیک دوره کد میخوره؟
امکان داره خدمت تهران بیفتم؟
متشکرم :)

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من چنتا سوال داشتم
1: کسی میدونه هادی شهر جای خوبیه یا نه
چون من تبریز بودم از اموزشگاه ولیعصر (ع) پرسیدم گفت اینجا کد 1 هستش گفتم کد 76 برای کجاست گفت جلفا هادی شهر
است حالا کسی خبر داره یا نه
2: ایا لب مرز میگن کمتر حساب میشه حدود چقدر کمتر حساب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حدودن چند روز خدمت میکنن وچقدر مرخصی میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین

لب مرز هر ماه که خدمت کنی 3 روز کسری میخوری . لب مرز هر 45 روز میتونی با تو راهی و ... حدودا 20 روز مرخصی بگیری . زیاد خدمت رو سخت نگیر خیلی زود میگذره . من الان 6 ماه خدمتم 12 - 24 استراحتم در کل همش خاطرست .:)

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها من یه آشنا داشتم توی **** بهش گفتم اگه میتونه کاری کنه که بیفتم شهر خودمون . این بابا هم گویا یه کارایی کرد و گفت بعد اموزشی میفتم شهر خودمون . الان میخوام ببینم توی آموزشی که خواستیم تقسیم شیم ، لازم نیست ازینجا نامه ای چیزی داشته باشم که بدونن یا خودشون میفهمن ؟

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان. این دوروزه من خیلی سوال پرسیدم معذرت اما اگه اینم جواب بدید دیگه شرمو میکنم میرم خدمت P:

سوالم اینه که آقا این 3ماه اضافه خدمتی که بخاطر غیبت در نظر گرفته میشه خیلی ها میگن شامل لطف ***** میشه (!)
و بخشودگی می خوره و خیلی ها هم میگن نه این قضیه مال قدیمه و الان دیگه بخشیده نمی شه. الان سوال من اینه که بخشیده میشه یا خیر؟

قوانین رو که می خوندم گفته بودن اگر یکی از موارد معافیت (مثلا کفالت) در حین خدمت شخص
اتفاق بیوفته طرف میتونه در 6 ماه آخر خدمتش درخواست بده و اون 3ماه اضافه خدمت بخشیده میشه
من پدرم آذر سال 91 سنش 59 سال تمام میشه پیش خودم تنظیم کردم اگر 3 یا 4 ماه دیگه خدمت رفتنو
عقب بندازم می تونم سه ماه اضاف رو طبق این قانون بخشودگی بگیرم.

حالا می خواستم بپرسم اگر اون سه ماه رو معمولا خودشون بخشودگی میزنن من بیخودی 3 ماه عقب نندازم
وگرنه ارزشش رو داره که 3،4 ماه عقب بندازم عوضش 3 ماه کمتر خدمت کنم. تازه تو این فرصت یه پولی هم
جمع میکنم برا دوران خدمت. نظر شما چیه؟

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
سلام دوستان. این دوروزه من خیلی سوال پرسیدم معذرت اما اگه اینم جواب بدید دیگه شرمو میکنم میرم خدمت P:

سوالم اینه که آقا این 3ماه اضافه خدمتی که بخاطر غیبت در نظر گرفته میشه خیلی ها میگن شامل لطف ***** میشه (!)
و بخشودگی می خوره و خیلی ها هم میگن نه این قضیه مال قدیمه و الان دیگه بخشیده نمی شه. الان سوال من اینه که بخشیده میشه یا خیر؟

قوانین رو که می خوندم گفته بودن اگر یکی از موارد معافیت (مثلا کفالت) در حین خدمت شخص
اتفاق بیوفته طرف میتونه در 6 ماه آخر خدمتش درخواست بده و اون 3ماه اضافه خدمت بخشیده میشه
من پدرم آذر سال 91 سنش 59 سال تمام میشه پیش خودم تنظیم کردم اگر 3 یا 4 ماه دیگه خدمت رفتنو

حالا می خواستم بپرسم اگر اون سه ماه رو معمولا خودشون بخشودگی میزنن من بیخودی 3 ماه عقب نندازم
وگرنه ارزشش رو داره که 3،4 ماه عقب بندازم عوضش 3 ماه کمتر خدمت کنم. تازه تو این فرصت یه پولی هم

دوست عزیز شما اصلا نمی تونی بر اساس حرف ها و وعده ها که اینا می دن برنامه ریزی کنی الان نزدیک به 3 سال است که **** این غیبت ها را نبخشید و ممکن است امسال و سال اینده هم همنطور باشه التبه شایعه است که در بهمن ماه امسال می خواد دوباره ببخشه اما همانطور که گفتم شایعه است.

marhab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هرکی افتاده دستغیب جهرم پیام بده تا با هم آشنا بشیم .

Mr.Aras

Registered User
لایک‌ها
1
...

سوالی که الان از شما دوستان دارم اینه که طبق آخرین اخبار و تجربیات شما منکه لیسانس دارم اگر تا آخر همین ماه
(آذر 89) دفترچه بفرستم مراحل کارم تا روز اعزام چندماه به درازا میکشه(به طور معمول)؟؟ آیا ممکنه جاهای خیلی دربو داغون بیوفتم؟ (زنده بر می گردم؟ :) )
...
من 22 آبان از طریق پلیس +10 ثبت نام کردم. اعزامم شده 90/2/1 . فکر کنم اول صف باشم. :) هنوزم برگ سبزم نیومده.

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
من بعد از یکسال تصمیم گرفتم دفترچم رو بفرستم، پارسال تو همین تاپیک هم پست دادم اما نفرستادم! الان می بینم که باید بالاخره رفت، چه بهتر که زودتر شرش رو بکنم!
فقط یه سئوالی، از دانشگاه چه چیزی لازم هستش بگیرم برای سربازی؟ برگه ای چیزی نیازه؟ پارسال درسم تموم شد و فوق دیپلم دارم.

ممنون

peyman4736

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من اصفهانم و 1/10 اعزامم کدم خورده نیرو هوایی مشهد. مال ارتشه ییا ****؟ چه جور جاییه؟ راسی ممکنه روز اعزام کد عوض بشه؟

smsbaz

Registered User
لایک‌ها
20
89/10/1 اعزامم

یعنی 16 روز دیگه :p

هتل مشکین شهر :f34r:

نیروی انتظامی

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
من بعد از یکسال تصمیم گرفتم دفترچم رو بفرستم، پارسال تو همین تاپیک هم پست دادم اما نفرستادم! الان می بینم که باید بالاخره رفت، چه بهتر که زودتر شرش رو بکنم!
فقط یه سئوالی، از دانشگاه چه چیزی لازم هستش بگیرم برای سربازی؟ برگه ای چیزی نیازه؟ پارسال درسم تموم شد و فوق دیپلم دارم.

ممنون
اره . نامه ی فراغت از تحصیل رو میگیری میبری پلیس +10 ثبت نام میکنی

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
اره . نامه ی فراغت از تحصیل رو میگیری میبری پلیس +10 ثبت نام میکنی

ممنون، اما چرا پلیس +10 ؟ یعنی دفترچه رو پست نکنم ببرم اونجا؟
ببخشید اگه سئوالم خیلی مسخرست، هیچ آشنایی ای به کل با روند اداریش ندارم.:(

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
ممنون، اما چرا پلیس +10 ؟ یعنی دفترچه رو پست نکنم ببرم اونجا؟
ببخشید اگه سئوالم خیلی مسخرست، هیچ آشنایی ای به کل با روند اداریش ندارم.:(

کاری مربوط به اعزام به خدمت و... را دیگه باید از طریق پلیس +10 انجام داد! فقط دفترچه را از پست میگیری...

inspire

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
120
سلام یک سوال فوری دارم خواهشن کمک
من داماد خانواده ای هستم که پدرش جانباز 30 درصد هست و دخترشون تک فرزند هستند آیا به من چیزی تعلق میگیرد؟!
ممنون

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
کاری مربوط به اعزام به خدمت و... را دیگه باید از طریق پلیس +10 انجام داد! فقط دفترچه را از پست میگیری...

آقا یک دنیا ممنون.
فردا بریم ببینیم چند چندیم. اگر این دانشگاه اذیتمون نکنه مثل همیشه و کارمون رو راه بندازه. علافی که نداره گرفتن این برگه؟ چون اینا عادت دارن اذیت کنن.

tarnas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک دی ماه اعزامم، مدرکم فوق دیپلم ه، چند تا سوال داشتم، ممنون میشم اگر از دوستان کسی اطلاع داره منو راهنمایی کنه :)

1 - دو ماهی میشه برگه سبز خدمتم اومده اما محل خدمت رو نوشته "متعاقباً اعلام خواهد شد" دو هفته مونده به اعزامم، تکلیف من چیه؟ فقط میدونم اول دی از پادگان اراک اعزام میشم، همین

2 - منو برادرم به فاصله دو ماه با هم میریم خدمت سربازی، میتونیم ترتیبی بدیم که یک از ما بیفته شهر خودمون؟!

3 - پدرم کمی سابقه جبهه حین سربازی داره، میتونم برای معافیت چند ماهه ازش استفاده کنم؟ گویا میشه، منتهی گفتن بعد از آموزشی باید اقدام کنم. مشکلی نداره؟! (البته میگن این معافیت تا آخر امسال اعتبار داره)

پیشاپیش از رهنمایی دوستان تشکر میکنم :)

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
آقا یک دنیا ممنون.
فردا بریم ببینیم چند چندیم. اگر این دانشگاه اذیتمون نکنه مثل همیشه و کارمون رو راه بندازه. علافی که نداره گرفتن این برگه؟ چون اینا عادت دارن اذیت کنن.
والا به ما که این برگه رو اخر تسویه حساب دادن . یعنی تمام کارهای تسویه رو انجام دادیم مرحله ی اخر به جای مدرک این برگه ی معرفی به **** وظیفه رو دادن . گفتن کارت پایان خدمت که اوردی بیا مدرکو بگیر

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اگه **** بیاد به استان محل سکونتت یا استان محل خدمت 3 ماه دفترچه ایت بخشیده میشه .
در ضمن ملاقات با سردار بگیری اللته اخرا خدمتت 1 ماه رو میبخشه

بالا