• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
من یکی از دوستان همین چند ماه پیش مثل شما مازاد خورده بود اینجوری که که اون تعریف می کرد نسبت به نیاز نیرو در پادگان های اموزشی خالی اعزام میشید.این دوست من افتاد ارتش نیروزمینی 01 بود فکر کنم اما ماه بعدش یکسری دیگه از دوستان فکر کنم توی همین سایت بودن افتاد نیروانتظامی.فکر می کنم خیلی شانسی باشه.برای اطمینان از این که مازاد است و یا ماله **** است شما باید بری **** وظیفه سوال کنید اما یک سوالی شما مگه از جایی پذیرش گرفتی؟!منظورم پادگان های **** است؟!

دوست عزیز تا جایی که من می دونم زیاد توجه به نوشه روی برگ سبز ندارن و الان هم کاری به غیبت شما ندارند و از زمانی که می رید برای خدمت بعد از اموزشی وضعیت شما بررسی می شه.ایشالا توی این کاغذ بازی های غیبت پریده باشه.:happy:

خوب مگه نباید بگن که غیبت خوردی ؟ یکی گفت اگه روی برگه سفیدتم نزده باشن چون دو ماه انداختی زودتر بری احتمالاً مالیده شده ! من تاریخ اتمام درسم 31/4/89 هستش !

bia2a3moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یکی از دوستان همین چند ماه پیش مثل شما مازاد خورده بود اینجوری که که اون تعریف می کرد نسبت به نیاز نیرو در پادگان های اموزشی خالی اعزام میشید.این دوست من افتاد ارتش نیروزمینی 01 بود فکر کنم اما ماه بعدش یکسری دیگه از دوستان فکر کنم توی همین سایت بودن افتاد نیروانتظامی.فکر می کنم خیلی شانسی باشه.برای اطمینان از این که مازاد است و یا ماله **** است شما باید بری **** وظیفه سوال کنید اما یک سوالی شما مگه از جایی پذیرش گرفتی؟!منظورم پادگان های **** است؟

دوست عزیز ممنونم از راهنماییت . من از هیچ جایی پذیرش نگرفتم . از **** وظیفه هم پرسیدم گفتش که معلوم نیست سپاهی یا ارتش . حالا به نظر شما نیرو های مازادو بیشتر **** میفرستن یا ارتش یا نیروی انتظامی؟
اینم بگم که من تاریخ اعزامم اول اسفند بود که حدود یک ماه پیش جلو انداختمش ( اول دی انداختم).

bodybuilder_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عذر می خواهم ، کسی که الان در دوره خدمت هست ، بنا به چه نیاز و یا چه تائیدیه ، احتیاج هست که دوباره به یگان اموزشی که اونجا بوده ( در شهری که که خیلی دور از تر محل خدمت فعلیش هست ) ، برگرده ؟؟؟؟
سئوال دومم ، اینه که اگه کسی دفترچه بیمه شو گم کنه ( حین خدمت ) چند وقت طول می کشه تا المثنی شو ، صادر کنند ؟؟ ( در بهترین حالت و بدترین حالت )

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
خوب مگه نباید بگن که غیبت خوردی ؟ یکی گفت اگه روی برگه سفیدتم نزده باشن چون دو ماه انداختی زودتر بری احتمالاً مالیده شده ! من تاریخ اتمام درسم 31/4/89 هستش !

نه دوست عزیز اصلا اینطوری نیست من خودم غیبت دارم ولی توی برگ سفید من چیزی ننوشته.اما زمانی که رفتم حوزه **** وظیفه و شماره کارت ملی را گرفت و گفت شما غیبت 3 ماه دفترچه ای تون اینجا ثبت شده.اما همانطور که گفتم مشکل از کاغذ بازی همین سازمان وظیفه عمومی است.

سلام دوست عزیز من یک نصیحت دوستانه به شما می کنم من متولد 63 هستم سال 85 از دانشگاه اراک انصراف دادم به خاطر مشکلاتی که داشتم اما در زمینه دیگر تحصیل کردم و مدارک ...MICrosoft , Cisco را گرفتم و اوضاع مالی هم بد نیست اما 2 بار شرایطی برام فراهم شد که بتوانم مهاجرت کنم به یک کشور دیگر برای زندگی و کار اما بخاطر این سربازی موفق نشدم به نظر من رفتن به خدمت را جدی بگیر چون ممکن همین شرایط برای شما هم به وجود بیاد ولی اگر مشکل سربازی نداشته باشی راحت تر می تونی تصمیم بگیری.
موفق باشی.

دوست عزیز ممنونم از راهنماییت . من از هیچ جایی پذیرش نگرفتم . از **** وظیفه هم پرسیدم گفتش که معلوم نیست سپاهی یا ارتش . حالا به نظر شما نیرو های مازادو بیشتر **** میفرستن یا ارتش یا نیروی انتظامی؟
اینم بگم که من تاریخ اعزامم اول اسفند بود که حدود یک ماه پیش جلو انداختمش ( اول دی انداختم).

والا من تا جایی که می دونم یا ارتش می افتید یا نیرو انتظامی چون معمولا در **** خدمت کردم و پذبرش شدن یک شرایطی داره و خیلی به ندرت میشه که کسی بیافته **** بدون این که خودش کار نکرده باشه.اما بودن کسانی هم که مازاد بودن و روز تقسیم افتاده ****.زیاد نگران نباش ایشالا که یک جایی خوب می افتی خدمتت را.اگر پدرت بازنشسته ارتش است می تونی امریه بازنشستگی بگیری که در هر ارگانی خدمت کنی بعد از اموزشی شهر خودتون هستی.

Last edited:

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز من یک نصیحت دوستانه به شما می کنم من متولد 63 هستم سال 85 از دانشگاه اراک انصراف دادم به خاطر مشکلاتی که داشتم اما در زمینه دیگر تحصیل کردم و مدارک ...MICrosoft , Cisco را گرفتم و اوضاع مالی هم بد نیست اما 2 بار شرایطی برام فراهم شد که بتوانم مهاجرت کنم به یک کشور دیگر برای زندگی و کار اما بخاطر این سربازی موفق نشدم به نظر من رفتن به خدمت را جدی بگیر چون ممکن همین شرایط برای شما هم به وجود بیاد ولی اگر مشکل سربازی نداشته باشی راحت تر می

ممنونم دوست عزیز خودم هم دقیقا از یه همچین مسائلی میترسم که راضی شدم به خدمت رفتن. به هرحال تا چندوقت دیگه دفترچه رو میفرستم.
اما اگر ممکنه جواب قسمت اول سوالم رو هم بدید، اگر الان دفترچه بفرستم به طور معمول ممکنه چقدر طول بکشه تا اعزامم؟؟ آخه شنیدم بعضیا تا ۵ یا ۶ ماه تاروز اعزامشون اسیر مشن بعضی ها هم ۱کی ۲ماه میخوانشون برا خدمت.
این قضیه قانون یا تاریخ خاصی داره یا همش شانسیه؟ 

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
ممنونم دوست عزیز خودم هم دقیقا از یه همچین مسائلی میترسم که راضی شدم به خدمت رفتن. به هرحال تا چندوقت دیگه دفترچه رو میفرستم.
اما اگر ممکنه جواب قسمت اول سوالم رو هم بدید، اگر الان دفترچه بفرستم به طور معمول ممکنه چقدر طول بکشه تا اعزامم؟؟ آخه شنیدم بعضیا تا ۵ یا ۶ ماه تاروز اعزامشون اسیر مشن بعضی ها هم ۱کی ۲ماه میخوانشون برا خدمت.
این قضیه قانون یا تاریخ خاصی داره یا همش شانسیه؟ 

تاریخ اعزام فوق دیپلم و لیسانس و...اول ماهای زوج هست و اونهایی را هم که غیبت دارن در اولویت هستند و زودتر میفرستن.
شما تاریخ اعزامت میفته برای اول اسفند...

bodybuilder_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عذر می خواهم ، کسی که الان در دوره خدمت هست ، بنا به چه نیاز و یا چه تائیدیه ، احتیاج هست که دوباره به یگان اموزشی که اونجا بوده ( در شهری که که خیلی دور از تر محل خدمت فعلیش هست ) ، برگرده ؟؟؟؟
سئوال دومم ، اینه که اگه کسی دفترچه بیمه شو گم کنه ( حین خدمت ) چند وقت طول می کشه تا المثنی شو ، صادر کنند ؟؟ ( در بهترین حالت و بدترین حالت )

کسی نبود جواب بده ؟؟؟؟

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
یک نکته دیگر هم در زمان عزام وجود داره اون هم وجود تعداد سرباز هایی است که در پادگان هایی اموزشی هستند یک وقت ها تعداد این سرباز ها زیاد میشه و جایی برای ورود نفرت جدید ندارند در نتیجه ممکن تاریخ اعزام یکم طولانی تر بشه.

Diablo

Registered User
لایک‌ها
7
یه چند تا سوال رو که دیدم دوستان پرسیدن جواب میدم شاید جالب باشه
در تاریخ 1-8 که میخواستن نیرو های مازاد رو تقسیم کنند اول برای شهرستان ها ظرفیت رو تکمیل کردند و بعد تنها پادگانی که نیرو لیسانس مازاد در تهران میگرفت 06 پاسداران بود از 900 نفری که اومده بودن 100 یا 120 نفر افتادن اینجا ولی مابقی به اراک - یزد - مشهد - تبریز - اصفهان - کرمان و یه جای دیگه که یادم نمیاد افتادن ما هم شانسی افتادیم 06 (پیشنهاد میکنم در صورت مازاد بودن ته صف بشینید)
در مورد محل خدمت افرادی که شرایط دار هستند میوفتند به محل زندگیشون
انواع شرایط
تک فرزند پسر
پدر نظامی
متاهل
فوت پدر
افراد تحت پوشش خدمات کمیته امداد و امثال اینها
باید برای اینها مدارک مورد نیاز رو برابر اصل کنید (به جز مورد اول و دوم)
در مورد مرخصی هم به ما از هفته اول 5شنبه و جمعه رو دادند و از هفته سوم روز برگ رو یک روز در میون کردن برای متاهلین
تا میتونید تو ارتش مسئولیت نگیرید به هیچ وجه تاکید میکنم به هیچ وجه
شاد باشید راستی ما اخر همین هفته اردو میریم بعدش اگر فرصت شد در مورد اونم مینویسم براتون

bia2a3moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه چند تا سوال رو که دیدم دوستان پرسیدن جواب میدم شاید جالب باشه
در تاریخ 1-8 که میخواستن نیرو های مازاد رو تقسیم کنند اول برای شهرستان ها ظرفیت رو تکمیل کردند و بعد تنها پادگانی که نیرو لیسانس مازاد در تهران میگرفت 06 پاسداران بود از 900 نفری که اومده بودن 100 یا 120 نفر افتادن اینجا ولی مابقی به اراک - یزد - مشهد - تبریز - اصفهان - کرمان و یه جای دیگه که یادم نمیاد افتادن ما هم شانسی افتادیم 06 (پیشنهاد میکنم در صورت مازاد بودن ته صف بشینید)
انواع شرایط
تک فرزند پسر
پدر نظامی
متاهل
فوت پدر
در مورد مرخصی هم به ما از هفته اول 5شنبه و جمعه رو دادند و از هفته سوم روز برگ رو یک روز در میون کردن برای متاهلین
تا میتونید تو ارتش مسئولیت نگیرید به هیچ وجه تاکید میکنم به هیچ وجه
شاد باشید راستی ما اخر همین هفته اردو میریم بعدش اگر فرصت شد در مورد اونم مینویسم براتون

دوست عزیز من امروز رفنم میدون **** (**** وظیفه ) به من گفت که نیروی مازادی .
می خواستم بدونم چون من نیروی مازادم پس برای روز تقسیم بهتره آخر صف برم؟
یعنی میگی اول شهرستان هارو پر می کنند بعدش تهران رو پر می کنند؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199

الان شما توی یگان هست دیگه لازم نیست که بری به یگان اموزشی که اونجا بودی بری!

باید برای دفترچه بری به سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح که فکر کنم همان روز بدن یا یکی دو روز بعد! یه شماره هم داره برای تعویض تلفنی ولی فکر نکنم برای کمشدن تلفنی بشه درخواست داد!

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
انواع شرایط
تک فرزند پسر
پدر نظامی
متاهل
فوت پدر

آقا این شرایط که میگید تک فرزند پسر توی شهر خودش میوفته قضیش چیه؟؟
من این قضیه شامل حالم میشه باید چکار کرد حالا؟ باید دنبالش دویید یا اینکه با توجه
به اطلاعاتی که تو دفترچه پر می کنیم خودشون می فهمن؟(بعید به نظر میرسه)...

ماکه از هیچ لحاظ شانس نیاوردیم شاید تو این زمینه یه قانون گزاشتن حال بدن؟!(البته من غیبت هم دارما)

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
ایضاً شرایط منم کپی ایشونه راهنمایی کنید .

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
من این قضیه شامل حالم میشه باید چکار کرد حالا؟ باید دنبالش دویید یا اینکه با توجه

ماکه از هیچ لحاظ شانس نیاوردیم شاید تو این زمینه یه قانون گزاشتن حال بدن؟!(البته من غیبت هم دارما)

باید توی اموزشی مدارک را تحویل بدی به پادگان...
تک فرزند پسر - ارائه مدارک از ثبت احوال

اینم 7 تا شرایط با مدارک لازم...
تک فرزند پسر - ارائه مدارک از ثبت احوال
پدر نظامی - معرفی نامه از یگان یا کانون بازنشستگان نیروهای مسلح
فرزند شهید - ارائه مدارک از بنیاد شهید
تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی - ارائه مدارک از ادارات مذکور
متاهل بودن - ارائه شناسنامه خود و همسر به همرا سند ازدواج
سرپرسن خانواده - ارائه حکم حضانت از دادگستری
برادر حین خدمت - ارائه گواهی اشتغال به خدمت از یگان مربوطه

saeid33

Registered User
لایک‌ها
37

ایضاً شرایط منم کپی ایشونه راهنمایی کنید .

وقتی که شما برای آموزشی اعزام میشید بعد اونجا سوال میکنند که کدام افراد واجب شرایط هستند شما هم مییگید من تک فرزند پسر هستم بعدش به شما یک برگه میدهند برگه را میبرید ثبت احوال برای شما تایید میکند و بعد برگه شناسنامه فکر کنم خودت و پدر و مادرتون را میبرید دادگستری که اونجا هم باید برای شما برابر با اصل بکنند

saeid33

Registered User
لایک‌ها
37
میشه موی سر را ماشین نزد و وقتی که برای درست کردن لباس مرخصی دادن بیام ماشین بزنم

masoudjamalzade

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من چنتا سوال داشتم
1: کسی میدونه هادی شهر جای خوبیه یا نه
چون من تبریز بودم از اموزشگاه ولیعصر (ع) پرسیدم گفت اینجا کد 1 هستش گفتم کد 76 برای کجاست گفت جلفا هادی شهر
است حالا کسی خبر داره یا نه
2: ایا لب مرز میگن کمتر حساب میشه حدود چقدر کمتر حساب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حدودن چند روز خدمت میکنن وچقدر مرخصی میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین

بالا