italia1o
کاربر تازه وارد
سلام یک سوال فوری دارم خواهشن کمک
من داماد خانواده ای هستم که پدرش جانباز 30 درصد هست و دخترشون تک فرزند هستند آیا به من چیزی تعلق میگیرد؟!
ممنون
چی میخوای تعلق بگیره ؟
متاهل هستی میوفتی شه خودت
کسری نه
سلام یک سوال فوری دارم خواهشن کمک
من داماد خانواده ای هستم که پدرش جانباز 30 درصد هست و دخترشون تک فرزند هستند آیا به من چیزی تعلق میگیرد؟!
ممنون
من یک دی ماه اعزامم، مدرکم فوق دیپلم ه، چند تا سوال داشتم، ممنون میشم اگر از دوستان کسی اطلاع داره منو راهنمایی کنه
1 - دو ماهی میشه برگه سبز خدمتم اومده اما محل خدمت رو نوشته "متعاقباً اعلام خواهد شد" دو هفته مونده به اعزامم، تکلیف من چیه؟ فقط میدونم اول دی از پادگان اراک اعزام میشم، همین
2 - منو برادرم به فاصله دو ماه با هم میریم خدمت سربازی، میتونیم ترتیبی بدیم که یک از ما بیفته شهر خودمون؟!
3 - پدرم کمی سابقه جبهه حین سربازی داره، میتونم برای معافیت چند ماهه ازش استفاده کنم؟ گویا میشه، منتهی گفتن بعد از آموزشی باید اقدام کنم. مشکلی نداره؟! (البته میگن این معافیت تا آخر امسال اعتبار داره)
پیشاپیش از رهنمایی دوستان تشکر میکنم![]()
سلام عجله نکنید برگ کدتون میاد دم در خونه
اگه یک برادر در حین انجام خدمت باشه اونیکی برادر میتونه تا پایان خدمت برادرش خدمت خودش رو به عقب بندازه
اره باید موقع اموزشی گواهی اشتغال به خدمت برادرت را ببری تا بعد از اموزشی بیفتی شهر خودت بعد اموزشی هم اگه ببری فکر کنم انتقالی بدن!واسه انتقالی به شهرمون میتونیم اقدام کنیم؟ یه نفرمون
بردارم الان دستغیب اموزشی هست 10/1 تمام میشه!نبود دستغیب جهرم 1/10/89 15 روزه دیگه
فکر میکنم سالی 45 روز..سلام. بچه ها براي هر سال بسيج فعال چقدر كم ميشه از خدمتت؟؟؟
بسيج دانشجويي هم حساب ميشه يا نه بايد عضو بسيج پادگاني جايي باشي؟؟؟
اره باید موقع اموزشی گواهی اشتغال به خدمت برادرت را ببری تا بعد از اموزشی بیفتی شهر خودت بعد اموزشی هم اگه ببری فکر کنم انتقالی بدن!
بردارم الان دستغیب اموزشی هست 10/1 تمام میشه!
فکر میکنم سالی 45 روز..
اره بسیج بسیجه دیگه!
نبود دستغیب جهرم 1/10/89 15 روزه دیگه
اره از 5 هفته 4 هفته را پنجشبه جمعه ها اومده مرخصیبرادرتون مرخصی هم بهش دادن ؟ چجور جایی هست، تعریف کرده ؟
شما از کجا اعزامی؟شیراز ؟
pm دادم جواب ندادی
اره از 5 هفته 4 هفته را پنجشبه جمعه ها اومده مرخصیالبته با پارتی..
خدمت هست دیگه سخته!
با سلام
من در تاریخ 18/12/85 به خدمت سربازی اعزام شدم
من در اول نیروی مازاد بودم و بعدا ما رو تقسیم کردن بعضی از بچه ها و دوستام افتادن **** بعضی نیروی انتظامی و از بخت بد ما ، ما هم افتادیم ارتش جمهوری اسلامی اونهم نیروی زمینی!!
خلاصه با اتوبوس مارو سوار کردن و راه افتادیم سمت عجبشیر جلوی در برگه های امریه رو از ما گرفتن و ما رو فرستادن توی یک محوطه کوچیک
بعد از تقریبا 1-2 ساعت تقریبا ساعت 12 ظهر ما رفتیم توی پادگان دژبان کلا همه ماهارو گشت که چیزی نداشته باشیم
وسایلی که میتونید روز اول همراه داشته باشین
تیغ(بهتره ژیلت باشه تا اگه دژبان تخسی گیرت افتاد بهتون گیر نده)
حتما کلوچه یا بیسکوییت بردارین (روز اول چون هنوز امارتون مثلا نرفته توی لیست غذا نمیدن اجازه بوفه رفتن هم ندارین)
چند دست لباس زیر(شرت و زیر پیرهن)
برای زمستون حتما لباس گرم بردارین(پلیور و... کاپشن با خودتون نبرین)چون فقط جا میگیره و به هیچ دردتوت نمیخوره
در ضمن وسایل حموم یادتون نره
کاغذ دستمالی جیبی
استامینوفن و ایبوپروفن /سرماخوردگی/مفنامیک اسید یا نوافین(برای دندان درد)
شربت پاکتی
مسواک و خمیر دندون(خودشون میدن ولی با مسواکشون میتونی گلاب بروتون توالت بشوری اینقدر که سفته)
جوراب چند جفت ببرین بهتره سیاه باشه تا راحت استفده کنید/نخی هم بود که نور الانور میشه چون جورابهایی که خودشون میدن پلاستیکی هست و بعد از مدتی پا درد میگیرین(سفید و.. نبرین چون 100% گیر میدن)
حتما اگه تونستین آبلیمو بخرین و بخورین چون باعث میشه نزنین جدول چون توی خدمت هرچه قدر تصادف داشته باشین خودتون اذیت میشین
یم ظرف ساندیس بزرگ رو بخیرین بخورین و از سر با قیچی قشنگ ببرین تا بعنوان لیوان بتونین ازش استفاده کنین و همیشه توی جیبتون باشه
کلاه کشی سبز رنگ داشته باشین
بهترین کار اینکه قبل از اعزام به خدمت سر خودتون رو با صفر بزنید و همیشه در طول خدمت هم همیشه موی سرتون کم باشه چون هرگز مثل خونتون نمیتونین برین حموم و موی بلند باعث میشه تا کچلی و قارچ و... بگیرین
در ضمن اگه چند ماه به خدمتتون مونده حتما فعالیتهای ورزشی خودتون رو زیاد کنید بخصوص روی پاهاتون زیاد وقت بزارین تا تو پادگان کم نیارین
توی پادگان بیشتر از همه از گروهبان های وظیفه باید حساب ببرید چون اغلب خیلی جوگیر و عقده ای هستند و دوست دارن اذیت کنند
هر چی گفتن انجام بدین ولی بهشون معلوم نکنید که مثلا کارهای فنی بلدید و... چون مثل .... از آدم کار میکشند آخرش هم که هیچی
ما تو 2 هفته اول آموزش 2 تا شیر آب داشتیم برای 120 نفر که حساب کنید مثل اینکه از لوله سرم داره آب میاد اونوقت صبح زود که بلند میشین( اغلب ساعت 5) باید دست و صورت خودتون رو بشورین یقلوی رو بشورین و... توی 15 دقیقه اونهم 120 یا 200 نفر حالا خودتون حساب کنید که چه خبره
غذاشون که افتضاحه میریختیم جلوی گربه نمیخورد!!! به خدا راست میگم
من خودم 85 کیلو بودم رفتم بعد از 2 هفته بعلت اینکه عید بود بهمون 10 روز مرخصی دادن اومدم خونه شده بودم 65 کیلو درست 20 کیلو توی 14 روز!!!!
توی آموزشی حتما سعی کنید یدونه پارتی داشته باشین تا بتونین هر هفته پنجشنبه و جمعه رو برین مرخصی و یا اینکه کارهاتون رو دریف کنه
توی انجام ورزش هرگز کم نیارین چون اگه ببینن کم اوردی حتما اذیتتون میکنند
اگه تونستین موقع رفتن به پادگان حتما یک جفت پوتین بخرین و اندازه پاتون باشه و 2-3 هفته قبل از اعزام ازش به شدت استفاده کنید و وقتی میرین خودتون رو معرفی کنید این پوتینها پاتون باشه تا توی پادگان وقتی پوتین میدن اونها رو بگیرین و بذارین توی کیسه انفرادیتون تا بعد آموزش یا توی اولین مرخصی اونها رو بفروشین .اینجوری دیگه پاهاتون تاول نمیزنه (درضمن پوتینهاتون رو زیاد از کار نندازین چون شاید یکی بهتون گیر بده در ضمن از این پوتین امریکایی ها هم نخرین چون حتما کش میرن)
حتما با خودتون چند تا قفل کوچیک داشته باشین با چند تا کلید اضافه چون اگه کمد دادن واسه کمد در غیر اینصورت باید به کیسه انفرادیهاتون بزنین
در کل عجبشیر جای خیلی بدیه و فرقی به حال دیپلم /فوق دیپلم و لیسانس نداره همشون رو اذیت میکنند
در آخر دوره رفتیم اردم
8کیلو متر پیاده روی با یک کوله پشتی 30کیلویی و یک تفنگ 5 کیلویی توی دستت
توجه کنید موقعیکه میخواهین کوله رو ببندین اول اینکه بندارو قشنگ سفت کنید تا کوله اویزون نشه چون آویزون بشه بعد از 5 دقیقه دیگه سرشونه هاتون درد میگیره شدید!!
زیر لباستون و روی شونه هاتون حوله های کوچیک ولی نرم قرار بدین تا فشار مستقیم به شونه هاتون نیاد
من خودم این کارو موقع رفتن نکردم وقتی رسیدیم تا 1 ساعت هر دو دستم بیحس شده بود چون
ارتش چرا نداره و اگه اعتراض کنی کاری میکنن که اشکت در بیاد!
ولی اردو گاه خر تو خره و هیشکی به هیشکی میشه جون شما خیلی حال میده
بعد از اردو هم که برگه های تقسیم رو میدن که شمارو به خیر و مارو به سلامت
ولی توی پادگان موقع تمرین رژه ویا ورزشهای صبحگاهی و... چون با شعار و ... هست خیلی حال میده و به آدم میچسبه
بعد از یک مدت هم که پوست کلفت شدین دیگه بعضی وقتها تنتون میخاره تا تنبیه بشین
ما رو همیشه تنبیه میکردن چون میگفتن که توی تمرین رژه ما از پشت نگاه میکنیم اگه پای یکی رو از پشت نبینیم(یعنی پاهاتون رو اونقدر باید بالا بیارین که از سرتون هم بره بالاتر) همه رو تنبیه میکنیم و ما هم همیشه خوب میرفتیم و چون همشون عقده ایی هستن دوست دارن آدم رو اذیت کنند
تو اون موقع که در حال مانور شدن هستین هی فحشه که به زمین و زمان میدین ولی همین که تموم شد میگین ای خدا میشه دوباره تنبیه بشیم!!!
برای تیر اندازی هم تقریبا 4-5 کیلومتر پیاده راه میرین و میایین و هر کسی نتونست تیر اندازی کنه موقع برگشت باید جعبه فشنگهای خالی رو بیاره
درسهاتون رو خوب بخونین تا امتیازتون بالا باشه ولی زیاد خوب تیراندازی نکنین چون احتمال افتادن لب مرز و یگانهای ویژه و هوابرد وتکاور خیلی زیاد میشه
فعلا اینهارو داشته باشین تا بعدا هم بیشتر از عجبشیر مینویسم و یگان آموزشی و...
خلاصه اگه تونستین کاری کنید که ارتش نیفتید
چون آسمون ارتش کلا یک رنگه و خیلی کم با هم فرق دارن
سلام
دوستان من فوق دیپلم کامپیوتر دارم و از تهرانم و اول دی اعزامم ! امروز رفتم **** وظیفه بپرسم کجا افتادم گفت کد 226 خوردی یعنی مازاد !! احتمال داره جای خوب یا تهران بیفتم ؟
سلام
دوستان من فوق دیپلم کامپیوتر دارم و از تهرانم و اول دی اعزامم ! امروز رفتم **** وظیفه بپرسم کجا افتادم گفت کد 226 خوردی یعنی مازاد !! احتمال داره جای خوب یا تهران بیفتم ؟