• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
من از صبانت گرفتم. صبا الان مدتی هست که کیفیتش خیلی افت کرده، هر 15 دقیقه ارتباط مودم با مرکز قطع میشه!!! دانلود رایگان شبانه هم که دیگه چند هفته هست که تعطیل شده و تا خود صبح مرتب ارتباط مودم قطعه!!! اینطوریا که پیش میره حالا حالاها دیگه درست بشو نیست!!! :(
در صورت ادامه این وضعیت چاره ای جز فسخ قرارداد نیست :exclamati

شرایط فسخ قرار داد چطوریه؟؟؟

من اصلا باقی پول رو ازشون نمیخوام . فقط میخوام این حرام نت (صبانت) رانژه خط رو برداره برم از یجای دیگه بگیرم.
گیر عجب عوضیهایی تو حرام نت ( صبا نت) افتادیم.

فقط به کسانیکه میخوان از حرام نت (صبانت) بگیرن اینو بگم ، اگر خوشتون نیومد از سرویس، حالا حالا ها باید بخاطر برداشتن رانژه دوندگی باید بکنید.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
شرایط فسخ قرار داد چطوریه؟؟؟

من اصلا باقی پول رو ازشون نمیخوام . فقط میخوام این حرام نت (صبانت) رانژه خط رو برداره برم از یجای دیگه بگیرم.
گیر عجب عوضیهایی تو حرام نت ( صبا نت) افتادیم.

فقط به کسانیکه میخوان از حرام نت (صبانت) بگیرن اینو بگم ، اگر خوشتون نیومد از سرویس، حالا حالا ها باید بخاطر برداشتن رانژه دوندگی باید بکنید.

همینطور که شما میگین سیاست کلی شون این هست که شما نتونین از جای دیگه سرویس تهیه کنین.

باید حضوری به امور مشترکین مرکز مراجعه و خودتون فرم تخلیه خط رو پر کنین. یک روزه تخلیه میشه.

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
برای من که توی این 3 هفته خدایی سرعت دانلود کم تر از 70 نبوده!
تا 120 هم میره.
ولی قطعی هم داره

mellllanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من غرب تهرانم ولی سرعت شبانه واسه من از مهر تا حالا هیچ فرقی نکرده .
همون طوریه فقط تا 2 دقیقه خوبه .
خدا لعنتشون کنه ...................

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
من غرب تهرانم ولی سرعت شبانه واسه من از مهر تا حالا هیچ فرقی نکرده .
همون طوریه فقط تا 2 دقیقه خوبه .
خدا لعنتشون کنه ...................

منم غرب تهرانم(پیش شماره 44)
خدا لعنتشون کنه و ازشون نگذره.

هم سرعت روزانه پایینه و هم سرعت شبانه. پینگشم افتضاح.

من ابله 1.5 ماه پیش باهاشون تمدید کردم فقط بخاطر اینکه میگفتم این شرکت به این بزرگی امکان نداره وضع سرعت رو همینطور بزاره.
حالا مال شما ار مهر اینطوریه ، مال من از شهریور. 1.5 ماه پیش 10 روز گذشت ولی رانژه رو برنداشتن کثافتها.

شده یک روز مرخصی میگیرم و میرم امور مشترکین و تقاضا میدم رانژه رو بردارن. گیر یک مشت حرو. ز.... افتادیم در این حرام نت

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
همینطور که شما میگین سیاست کلی شون این هست که شما نتونین از جای دیگه سرویس تهیه کنین.

باید حضوری به امور مشترکین مرکز مراجعه و خودتون فرم تخلیه خط رو پر کنین. یک روزه تخلیه میشه.

تشکر میکنم از شما. امور مشترکین همون مرکز مخابراتی هست دیگه؟
فقط برم همون مرکز مخابراتی بگم میخوام تخلیه کنم دیگه حالیشون میشه ؟؟بعد کار دیگه که نمیخواد؟؟

من که صد در صد میخوام برم از مخابرات بگیرم . داره از سرعت حرام نت بالاتر میده (256) و نا محدود، ماهی 12600 تومان.
الان یکماهه گیر یک نرم افزارم که دانلود کنم کارمو راه بندازم ، فقط شبی 200 مگ دان میکنه.

خدا بگم این شرکت امپراطور رو چیکار نگنه ، موقع نوشتن قرارداد چند بار پرسیدم شما نماینده صبانت که نیستید ، اونها هم همچین میگفتن نه که منم گول خوردم

فقط دوستان توجه کنید که امپراطور هم نماینده صبانت هست

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
من الان اصفهانم
دوست منم از صبا داشت
همبرای خودش هم عکاسا

راستش بعضی وقتها خوب بود
اما خیلی وقتها وحشتناک بود
نمایندگیش تو اصفهانم که....

در هر صورت بنا بر پیشنهاد من از جای دیگه گرفت که خوب اونم چندان قیمتش خوب نیست ( مثل همه سرویس های ایرانی) اما به نظر من بهترین کیفیت رو داره.

درباره اینترنت مخابراتم پیشنهاد می کنم تجربه شخصی منه
کلاهتونم اون طرفها افتاد برش ندارید !

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0
امروز سرعت شبانه واسه من رفته رو 60-70 ! اگه همینطور بمونه خوبه

vahidd

Registered User
لایک‌ها
13
اینترنت هر ISP از یک منطقه مخابرات به یک منطقه مخابرات دیگه فرق میکنه، از هر شهرم به شهر دیگه فرق میکنه

اگر هدف شما اینکه بچه های هم فرومیتون رو یاری بدین که سرویس بد گیرشون نیاد پس حداقل منطقه مخابراتیتون رو ذکر کنید، ذکر پیش شماره تلفن همه میتونه مفید باشه، خیلی دوستان هم دارن میرن جای دیگه پس عواقب بدی این کار براشون نداره

این گونه انتقادها که صبانت آشغال و بدردنخوره قطع میشه و سرعت پایینه در حالت کلی و بدون ذکر منطقه مخابراتیتون نامفهوم و فاقد ارزش چراکه صبانت یک ISP فسقلی نیست که فقط به مخابرات محله شما سرویس بده، یک سرویس دهنده بسیار بزرگ.

hzcompany

Registered User
لایک‌ها
0
اینترنت هر ISP از یک منطقه مخابرات به یک منطقه مخابرات دیگه فرق میکنه، از هر شهرم به شهر دیگه فرق میکنه

اگر هدف شما اینکه بچه های هم فرومیتون رو یاری بدین که سرویس بد گیرشون نیاد پس حداقل منطقه مخابراتیتون رو ذکر کنید، ذکر پیش شماره تلفن همه میتونه مفید باشه، خیلی دوستان هم دارن میرن جای دیگه پس عواقب بدی این کار براشون نداره

این گونه انتقادها که صبانت آشغال و بدردنخوره قطع میشه و سرعت پایینه در حالت کلی و بدون ذکر منطقه مخابراتیتون نامفهوم و فاقد ارزش چراکه صبانت یک ISP فسقلی نیست که فقط به مخابرات محله شما سرویس بده، یک سرویس دهنده بسیار بزرگ.

كاملا اين دوستمون درست ميگه
ممنون

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
یه چیز جالب الان دیدم! :d
صبا شارژ یک ماهه رو هم دوباره باز کرده. جدیده یا خیلی وقته اینجوری شده؟
کاملا مشخصه که ریزش اساسی داشته.
گرچه اعتقاد دارم تو بازار ه اینترنت ِ مثلا پر سرعت! خیلی تفاوت ِ معناداری بین شرکتهای سرویس دهنده وجود نداره ولی خب صبا این اواخر اساسی گند زد!! :D

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0
من هنوز سرعت شبانه ام رو 64 رو اینوراست! کل تهران اینجوری شده یا فقط اینورا اینجوریه؟!

mellllanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من هنوز سرعت شبانه ام رو 64 رو اینوراست! کل تهران اینجوری شده یا فقط اینورا اینجوریه؟!

منم غرب تهرانم منطقه نهری پیش شماره 880 .
بالاخره بعد 6 ماه الان یه چند شبیه سرعت درست شده .
بچه های دیگم بگن اوضاشون چطوریه ......

meshkin2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قم که افتضاحه!!
شبی دویستو خورده ای بیشتر نمیگیره!
هیچ راه حلی نداره مثل سابق شه؟

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
با سلام
من میخوام از نداگستر برم سمت شاتل
به نظر شما این کار رو انجام بدم؟
شاتل چپ و راست داره ترافیک مجانی به کاربراش جایزه میده و کلی طرح داره
ولی نداگستر خوبیش اینه که پهنای باند بازه تا 2مگ

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0
یه سر به تاپیک شاتل بزنی بهتر میتونی تصمیم بگیری، اما به نظر من که عوض کردن isp به جز مواردی که خیلی مشکل شدید باشه، به صرفه نیست، تنها چیزی که گیرت میاد یه مدت قطعی اینترنت به دلیل عوض کردن شرکته!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
یه سوال : بعد از اینکه صبانت اجازه استفاده از اکانت های دیگه رو برداشته، یوزر شبانه (guest) اون برای من دیگه کار نمیده، حالا شب ها چجوری می تونم از اینترنت مجانی استفاده کنم؟
پ.ن: مشکل حله!

Last edited:

amir.teta

Registered User
لایک‌ها
0
سلام .
دوستان یه 10روزی میشه شبانه فقط ارور میده ! انواع ارورها ! یه ساعت وصله و بعد قطع ! کسی همچنین مشکلی داره ؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. آقا/خانوم! من يك 2 ماهي هست كه در خانه شماره يكم!! و اينجا پارس آنلاين گرفتم! ممكنه به زودي برگردم خانه شماره دوم كه صبانت داشتم! وضعيت دنلود شبانه صبانت در شيراز مركز مخابراتي سلمان 820 چطوره؟! كسي اطلاعي داره؟! روزانش چطوره؟! آخرين باري كه بودم سرعت روزانم 212KB/s بود اما شبانه حداكثر 20KB/s!!!

. من كه از پارس آنلاين خوشم نيامد! البتخ دوستم داره 128 نامحدود 3 ماهي تقريبن 57 هزارتومان و در 24 ساعت سرعتي نزديك به 110 KB/s ولي من يا مودمم مشكل داره(مودم فعليم همون مودم قبليم نيست!) يا خطم كه روزانه و شبانه كلن 20~30 كيلوبايت بر ثانيه هستم. اما در كل از اينكه پارس آنلاين Skype را بسته و اون چيز پي اني كه روي صبانت داشتم و بدون مشكل بود روي پارس آنلاين مشكل داره!! اصلن از پارس خوشم نيومد!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/10/24
26.gif
103.gif

Ali_Wm

Registered User
لایک‌ها
7
جدیدا این صبا تو مشهد خیلی افتضاح شده داره اعصاب آدمو بهم میریزه واقعا .
شده مثل دیال آپ اول نیم ساعت پشت خطی تا وصل بشه واقعا که .
خیلی وقتها هم که وصل نمیشه در این جور مواقع هم تلفن پشتیبانی همش مشغوله
همشون یه مشت دزدن

بالا