• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
منم امروز ساعت 5 تو پارکینگ بودم.تا ساعت 9 جنگ و دعوا و بکش بکش بود.
اوج توحش و بی فرهنگیو می شد اونجا دید.فقط ادعای تمدن چندین هزار ساله رو داریم.پاش که بیفته چیزی غیر از وحشیگری بلد نیستیم.همون آقایونی که ادعای بچه بالا شهری و پولداری می کنن ؛ موقش که بشه از یه گاو کمترن.
(لطفاً به کسی بر نخوره، اینا واقعیته)

یه چیزایی امروز دیدم بهم برخورد.ترجیه دادم برگردم بشینم تو خونه.دیگه حالم بهم می خوره از این مملکت (مخصوصا تهران).این آدمایی که امروز من دیدم اسکی باز نبودن ؛ یه مشت اراذل اوباش بودن.دلمون خوش بود که حداقل آدمایی که تو این ورزشن آدم حسابین.............پلیس با اردنگی می بردشون....

یه بار توبه کردم دیگه روزای تعطیل نرم کوه نوردی چون پر اراذل اوباشه..حالا هم توبه می کنم دیگه روزای تعطیل اسکی نرم.

حالم خیلی گرفتس ؛ نه بخاطر اسکی نکردن...به خاطر یه چیز دیگه..:hmm:

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
امیر کینگ از چی‌ حالت گرفته شد ؟ Snowboardrider داستان چی‌ بود ؟
صد بار گفتم دور توچال رو خط بکشید :(
آقا میشه توضیح بدین دقیقا چی‌ شد ؟ بلیت ندادن یا نه فش کاری شد مثل همیشه ؟

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
امیر کینگ از چی‌ حالت گرفته شد ؟ Snowboardrider داستان چی‌ بود ؟
صد بار گفتم دور توچال رو خط بکشید :(
آقا میشه توضیح بدین دقیقا چی‌ شد ؟ بلیت ندادن یا نه فش کاری شد مثل همیشه ؟

من نمی دونم بلیط می دادن یا تموم شد.ساعت 9 برگشتم من.خیلی شلوغ بود.اولش که بردمو گذاشتم تو صف فکر کنم نفر بیستم بودم.وقتی ساعت 7 برگشتم سر بزنم نفر هزارم بودم.دمه گیشه فش کاریو بزن بزن بود گویا.پلیسم یه چند نفریو برد.اعصابم خورد می شه این چیزارو می بینم.تحملشو ندارم.

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
من نمی دونم بلیط می دادن یا تموم شد.ساعت 9 برگشتم من.خیلی شلوغ بود.اولش که بردمو گذاشتم تو صف فکر کنم نفر بیستم بودم.وقتی ساعت 7 برگشتم سر بزنم نفر هزارم بودم.دمه گیشه فش کاریو بزن بزن بود گویا.پلیسم یه چند نفریو برد.اعصابم خورد می شه این چیزارو می بینم.تحملشو ندارم.

ای بابا پس این داستان قدیمی‌ ادامه دارد این توچال هیچ وقت آدم بشو نیست .

الان که پست اسنو برد رو خوندم مجددا فهمیدم تقریبا داستان واقعی‌ چی‌ بوده داداش من اولین نفر گفتم توچال دیگه نمیرم اگه ۱% هم شاید میرفتم دیگه با این حرفت دیگه نمیرم همون بهتر هیشکی دیگه نره ۱ هفته دیگه بالا باز
میشه برن پیست توچال رو اختصاصی کنن با اون پیست قشنگشون ....................................!!

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من از 5 تا 10 تو صف بودم بعد هم گفتن ظرفیت به خاطر اینکه 1 سیژ کار میکنه تکمیله!
یه مشت بچه سوسول بی فرهنگ بی ادب اومدن اونجا نه ادب نه احترام حالیشونه به قدری منو عصبانی کردن که اون چیز های زشت رو نوشتم!
جناب ساوه شمشکی هم اومد!اون الکی نمیاد که حتما آخوندی احمدی نژادی یا یه الاغی اومده که اینطور به هم ریخته بود اونجا رو!
من دیگه روز تعطیل که هیچی اگه توچال تنها پیست فعال ایران هم باشه دیگه پامو اونجا نمیذارم!
کی دیدین که تو یه روز معمولی اینقدر پلیس و اتشنشانی بیاد!؟
تازه چند بار دعوا شد پلیس هم با چک و لغط و باتوم 4 نفر رو برد اون دور دورا!

باز هم به خاطر حرف ها معذرت میخوام!

دیگه هیچ وقت پامو اونجا نمیذارم!

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
خوب دیگه پیست اختصاصی آقازاده ها نداشتیم ( اونم تو روز تعطیل !!!!) که اونم خدا رو شکر دیگه داریم ..... :eek:

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
دوستاني كه به خاطر وضعيت بد نتوستن بروند بالا مطمئن باشند كه هيچ چيز رو از دست ندادند .
من همچنان فكر ميكنم كه اين پيست نبايد افتتاح ميشد و داراي شرايط مساعد براي اسكي نيست .

حجم سنگ و يخ زياده و اينها به فكر سلامت بچه ها و مردم نيستند . فقط پول ميگيرند و پيست رو باز مي كنند

سالم موندن پرچمها براشون از سلامت دست و پاي مردم مهمتره كه به خاطر باد پرچمها رو جمع ميكنند .

منكه ديگه فعلا اسكي نمي روم اما براي پياده روي و كوهنوردي امروز هم توچال بودم .

ساعت 2 بعد از ظهر دوباره امروز هم آمبولانس اومد ويه مصدوم رو به حالت افقي با كابين مخصوص
به بيمارستان انتقال دادند . من شايد سال قبل 40 بار توچال رفتم اما چنين حادثه هايي نديدم !

Last edited:

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
توچال به نظر من چند بار تو سال، اونم وسط هفته، اونم تو اردیبهشت، اونم شاید ارزش داشته باشه آدم بره، شمام مثل من بردتونو بزارین تو انباری، که چشمتون بهش نیفته، راحت تا سال بعد صبر کنین

Viva Bianconeri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Agha man taze alan residam tehran, inaro khondam vaghan halam gerefte shod vali khob ye khabare taghriban khooob daram,
man emroooz ghable in k bargardam tehran ye sar raftam ta dame piste darbandsar, jolo siej 4nafareye khoshgelesh 40-50 cm barf booood
ye barfe khobe dg biaaad taze fasl shoro mishe;)
tochalam bezarin va3 bunji jumping o faramosh konin piste ski dare!
khodaei sorsore bazi bishtar az ski to oooon zamin foootbal hal mide :p

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
خدا رو شکر که ما نرفتیم.

روزهای غیر تعطیل هم همین بساط هست،فقط ورژن وحشی بازیها یکم پایین تره...

توچال فقط بدرد وسط هفته میخوره!!!

hatefg

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها سلام من میخوام اسکی رو شروع کنم البته آلپاین می خواستم ببینم که
1:با 1200 اینا یا یکم بالاتر میشه ست خوب خرید مارک های سالمون و اتمیک چطورن؟
2: چند جلسه باید مربی بگیرم و از کجا مربی بگیرم و جلسه ای چقدر میشه؟
3: اگه اولش بخوام کرایه کنم چقدر هزینه داره؟
ببخشید سوالاتم هم زیاد شد هم خیلی ابتدایی:blink:

v20

Registered User
لایک‌ها
18

سلام دوست عزيز
خوشحالم كه مي خواي اين ورزش مفرح را يادبگيري
1- چون خيلي وقته طرف خريد وسايل نرفتم نمي تونم كمكت كنم ولي سالمون به نظر من بهترين برند در زمينه وسايل اسكي هست . ولي بهت پيشنهاد مي كنم براي شروع با ست ها سبك تري شروع كني با برندهاي خوب و ارزونتري مثل روسيگنال شروع كني . اونم به اين دليل كه در شروع يادگيري احتمال اينكه به چوبت آسيب برسوني خيلي زياده .
2- معمولا خيلي ها ميرن پيست و از مدرسه اسكي مربي ميگيرن . هزينه اش دقيقش رو نمي دونم ولي براي 2 ساعت حدود 20 تومني بايد باشه . تعداد جلساتش هم بستگي به يادگيري و قدرت بدني خودت داره و اينكه تا كجا بخواي پيشرفت كني . ولي من خودم يه كلاس اسكي خوب براي 10 جلسه در پيست اسكي دربنسر ثبت نام كردم و خيلي هم راضي بودم و الان در سطح متوسط اسكي ميكنم . هزينه اش پارسال براي 10 جلسه آموزش از ساعت 8 صبح تا 3 بعدازظهر به همراه سرويس 650 هزار تومان بود. اگه خواستي بگو تا شماره كلاس را برات بفرستم
3- هيچ وقت اين كار رو نكن مساله اصلا هزينه نيست مساله سلامتي خودته. اكثر چوبهاي كرايه اي از رده خارج و به درد نخورن . كه باعث ميشه سلامتيت به خطر بيفته. اگه هم به درد بخور باشن شما مجبوري هر هفته با چوب هاي مختلفي اسكي كني كه اين مساله باعث ميشه سختر ياد بگيري .

hatefg

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزيز
خوشحالم كه مي خواي اين ورزش مفرح را يادبگيري
1- چون خيلي وقته طرف خريد وسايل نرفتم نمي تونم كمكت كنم ولي سالمون به نظر من بهترين برند در زمينه وسايل اسكي هست . ولي بهت پيشنهاد مي كنم براي شروع با ست ها سبك تري شروع كني با برندهاي خوب و ارزونتري مثل روسيگنال شروع كني . اونم به اين دليل كه در شروع يادگيري احتمال اينكه به چوبت آسيب برسوني خيلي زياده .
2- معمولا خيلي ها ميرن پيست و از مدرسه اسكي مربي ميگيرن . هزينه اش دقيقش رو نمي دونم ولي براي 2 ساعت حدود 20 تومني بايد باشه . تعداد جلساتش هم بستگي به يادگيري و قدرت بدني خودت داره و اينكه تا كجا بخواي پيشرفت كني . ولي من خودم يه كلاس اسكي خوب براي 10 جلسه در پيست اسكي دربنسر ثبت نام كردم و خيلي هم راضي بودم و الان در سطح متوسط اسكي ميكنم . هزينه اش پارسال براي 10 جلسه آموزش از ساعت 8 صبح تا 3 بعدازظهر به همراه سرويس 650 هزار تومان بود. اگه خواستي بگو تا شماره كلاس را برات بفرستم
3- هيچ وقت اين كار رو نكن مساله اصلا هزينه نيست مساله سلامتي خودته. اكثر چوبهاي كرايه اي از رده خارج و به درد نخورن . كه باعث ميشه سلامتيت به خطر بيفته. اگه هم به درد بخور باشن شما مجبوري هر هفته با چوب هاي مختلفي اسكي كني كه اين مساله باعث ميشه سختر ياد بگيري .

سلام دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون مطمئن هستید که قیمتی که زدید درسته آخه گفتید 2 ساعت 20 تومن اما اینی که گفتین خیلی بیشتر از این حرف ها در میاد یه مورد دیگه اینکه قیمت این مارکی که گفتین چند در میاد تقریبا و از کجا میشه تهیه کرد نمایندگی داره؟ بازم مرسی:D

v20

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون مطمئن هستید که قیمتی که زدید درسته آخه گفتید 2 ساعت 20 تومن اما اینی که گفتین خیلی بیشتر از این حرف ها در میاد یه مورد دیگه اینکه قیمت این مارکی که گفتین چند در میاد تقریبا و از کجا میشه تهیه کرد نمایندگی داره؟ بازم مرسی:D

قيمت كلاس رو مطمئنم به خاطر همين هم ميگم كه تو كلاس هاي گروهي 5-6 نفره شركت كني به نفعته چون هم سرويس رفت و آمد داره هم اينكه مربي 8 ساعت باهاته و مي توني زير نظرش تمرين كني . من كاملا از كلاسم راضي بودم.
همون طور كه گفتم من خيلي وقته دور خريد نرفتم ولي از 500 تومن شروع ميشه نمايندگيش هم لار اسپرت شیرازی جنوبی - نرسیده به خیابان ملاصدرا - پ. ۵۴ تلفن ۸۸۰۳۲۱۰۴ آقاي غلامرضا شمشكي
در مورد كلاس هم مي توني با اين آقا صحبت كني . مي توني هم بگي واسعي معرفيت كرده شايد يكم تخفيف بده بهت :D

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31

سلام با ۱,۲۰۰ میتونی‌ یه ست خوب جمع کنی‌ مطمئن باش

در خصوص مربی‌ ۴ جلسه نهایتش بگیر به هیچ دردت نمی‌خوره این تجربه هستش که تورو آماده می‌کنه نه مربی‌ اولش بگیر که بهت پله هشت این چیزارو یاد بده جلسه دوم هم پیچ اینارو یاد بگیر بعدش هم دیگه مربی‌ رو دیدی محل نذار الکی‌ پولت رو نریز تو جوب بره ۲ بار از قله بیای‌ پائین راه میافتی هرچی‌ بیشتر بهتر البته به آمادگی خودتم بستگی داره ولی‌ یادت نره مربی‌ ۱ وقتت رو طلف میکنه ۲ کش میده که پول بیشتری بگیره

مثلا از اول بگی‌ میخوای فقط چند جلسه بگیری هیچی‌ بهت یاد نمیده که مجبور بشی‌ دوباره بری سراغش صد بار بخوری زمین پا بشی‌ بهتره تا این همه پول بدی به کسی‌ که میتونه تو ۳ جلسه یادت بده بازم میگم اولین چیز نترسیدن هستش ۲ اعتماد به نفس که خودت میتونی‌ تنها بیایی پائین ۳ بی‌خیال بودن از خندیدن آدم‌های توی پیست چون خودشون بلد نیستن به تو که مبتدی هستی‌ میخندن ( پس اگه ۲ دقیقه هم بود داشتی اسکی میکردی نگو همین بار اول هستش )
بهترین پیست برای یاد گیری دربند سر اول شروع از پیست مبتدی بعد از چند بار حمله به سوی قله
کرایه نکن میدونی‌ چرا ؟
۱ چوبشون اکثرا داغون بوده تعمیر کردن هیچ اعتباری نداره
۲ زرتی میگن اینجاش اینجوری شد اونجوری شد
یه چوب ارزون از دست بخری بهتره تا بخوای ۵۰ ۶۰ بدی به اینا

در آخر به جمع آلپاینی‌ها خوش اومدی
اگه رفتی‌ ست بخری یه آمار از شلوار با لباس بگیر به منم بگو چون میخوام بخرم

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
قيمت كلاس رو مطمئنم به خاطر همين هم ميگم كه تو كلاس هاي گروهي 5-6 نفره شركت كني به نفعته چون هم سرويس رفت و آمد داره هم اينكه مربي 8 ساعت باهاته و مي توني زير نظرش تمرين كني . من كاملا از كلاسم راضي بودم.
:D

یاد گیری اسکی دست جمعی‌ هر ۱۰ جلسش میشه ۲ جلسه انفرادی پس دو جلسه مربی‌ بگیره بهتره تا با چند نفر بره که تو روز یارو یه بار الکی‌ بگه آفرین خوب پیچ میزنی‌ بعد بره سراغ اون یکی‌

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
می گم حالا که نیومده بذاره بعد از امتحانا بیاد که ما هم با خیال راحت درس بخونیم.....:):rolleyes::D
نه؟؟

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
اخبار راديو پيام گفت : محور شمشك به ديزين تا اطلاع ثانوي بسته است .

برف كه نمياد ، بنزين هم كه نداريم ---> شرايط به هم مياد !

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
رفت و برگشت به ديزين اگه بشه 200 كيلو متر . هر 100 تا هم ماشين 7.5 بسوزونه
ميشه 15 ليتر بنزين .
15 هم ضرب در 700 ميشه 10500 تومان . اين هم از اين . ماهي 4 بار مي خواستيم بريم . حالا ماهي 3 بار ميريم اسكي

برف رو چي كار كنيم ؟

بالا