• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

eglantine

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی دیگه اگه پیست دربند سر یا دیزین باز بشه کسی‌ دیگه نمیره اونجا برای بنزین ؟

من یکی‌ با این که واقعا قابل تحمل نیست اما میرم چون ۲ سال هست اسکی نکردم دلم خیلی‌ برای این دو پیست تنگ شده .

میدونین فقط خوبیش چیه خیلی‌‌ها به خاطر همین بنزین یا دوریدیگه پدر مادرشون اجازه نمیدن راه بیفتن تو جاده بیان پیست بالا و همین باعث میشه شاید اون جو فراموش شده سال‌های پیش بالا برگرده

امیدوارم همین حسن رو داشته باشه امسال راستی‌ کسی‌ نمیخواد از هوشناسان عزیز بگه این ابرها کجان الان ؟

من که فکر نکنم... بنزین لیتری 2000 تومنم بشه باز آب از آب تکون نمیخوره.... فعلا که ترافیک کم نشده هیچی زیادم شده:blink:

Viva Bianconeri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه میزان بارش کل در کره زمین در هر سال میزان ثابتی هست و وقتی یک جا مثل اوروپا این جوری برف میاد معنیش اینکه یه جای دیگه خشکسالی میشه !!!! نه این که فکر کنین باد میزنه ابرا میاد اینور !!!

البته رییس سازمان هواشناسی اعلام کرده که تو زمستون بارش ها خوبه !!! خودم شندیم تو اخبار اما فکر کنم ایشون امد الکی دادن به مردم!!

دیزین برف داره اما دربندسر نه !!!!! هیچی برف نداره که بخوان روشن کنن !!!

valla man nemi2nam manzoret az in k darbandsar barf nadare chie?!!!
man jome hafteh pish k raftam darbandsar faghat dame siej 40-50cm barf boood!
ye soleye bozorgam jolo madrese ski zade booodan k kolesh plastic pich bodo chizi toosh maloom nabood, fek mikonam ye restorani chizi bayad beshe :cool:

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
من که فکر نکنم... بنزین لیتری 2000 تومنم بشه باز آب از آب تکون نمیخوره.... فعلا که ترافیک کم نشده هیچی زیادم شده:blink:

اینو که عزیز جان راست میگی‌ راستی‌ میشه یک توضیح از پیست‌های تبریز بهمون بدی ورودی فاصله جو ...
آخر شما آلپاین تصمیم گرفتی‌ کار کنی‌ یا با برد ؟

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
valla man nemi2nam manzoret az in k darbandsar barf nadare chie?!!!
man jome hafteh pish k raftam darbandsar faghat dame siej 40-50cm barf boood!
ye soleye bozorgam jolo madrese ski zade booodan k kolesh plastic pich bodo chizi toosh maloom nabood, fek mikonam ye restorani chizi bayad beshe :cool:

همون کافه دربند سر کافی‌ بود رستوران هم میخوان بزنن دربند سر شکی‌ نیست برف داره الان اما اگه تو اسفند رفته باشی‌ هرچی‌ از قله میای پائین به سمت پائین جاهایی‌ هستش که شل اب شده الان که دیگه خدا داند

یادمه یارو پسره داشت با ژست تمام از لبه میومد که بگه خیلی‌ وارد هستش چون من داشتم پشتش میومدم پائین دیدم رسید به اون قسمت با مخ خورد زمین کلی‌ دلم براش سوخت پاشد شروع کرد به فحاشی به پیست

Viva Bianconeri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همون کافه دربند سر کافی‌ بود رستوران هم میخوان بزنن دربند سر شکی‌ نیست برف داره الان اما اگه تو اسفند رفته باشی‌ هرچی‌ از قله میای پائین به سمت پائین جاهایی‌ هستش که شل اب شده الان که دیگه خدا داند

یادمه یارو پسره داشت با ژست تمام از لبه میومد که بگه خیلی‌ وارد هستش چون من داشتم پشتش میومدم پائین دیدم رسید به اون قسمت با مخ خورد زمین کلی‌ دلم براش سوخت پاشد شروع کرد به فحاشی به پیست

ooon labehayiiii k shoma migi alan hichi barf nadare :D
vali ooon ghesmati k mamolan va3 tamrine marpiche time va yejoraiiii safe 1metr barf dasht, samte boshghabiam kheili barf dasht, ooon labeha chon aftabe mostaghim mikhore sariii barfesh abb mishe
rasT fek kooonam restoranesh 2rst darmoon bashe, baraxe ooon PANAHGAHI k to gholasto tooosh faghat, konserve lobia ba garch[!] mibande be nafe mellat! :))

eglantine

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینو که عزیز جان راست میگی‌ راستی‌ میشه یک توضیح از پیست‌های تبریز بهمون بدی ورودی فاصله جو ...
آخر شما آلپاین تصمیم گرفتی‌ کار کنی‌ یا با برد ؟

pistaye tabriz yeki payame yeki sahand... dige aksaran az vaghti sahand baz shode payam nemiran... sahand pistie ke shibesh ziade... dar morede vorodi am 20 toman bod engar... alano nemidonam... miporsamo migam beheton... dar morede board ya alpine... ba yeki az bache ha ke to fedrasion am mishe vo 24 salam sabegheye ski kardan dare porsidam.... inja hame migan piste sahand be darde board onam vase mobtadi nemikhore... sakhte... felan haminjori mondam... valii dostam hame migan alpine... khodamam ke jazbe board shodam... nemidonam chikar konam:wacko:

eglantine

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیست اسکی سهند

پیست اسکی سهند در 40کیلومتری جنوب شرقی شهر تبریز واقع شده که حدود 40 دقیقه از این شهر فاصله دارد. این پیست که این روزها در حال تجهیز است، به زودی دارای 12دستگاه بالابر، هتل پنج ستاره و سه ستاره، مجموعه های آپارتمانی، ویلایی و اماکن ورزشی خواهد شد.

در حال حاضر دو بالابر تله اسکی به طول 1200متر و دو دستگاه مبتدی به طول 100متر در این پیست وجود دارد و شما می توانید در شش ماه از سال از برف های این پیست برای اسکی استفاده کنید. عمق برف های پودری این پیست گاهی تا 4متر می رسد اما با این حال، این پیست بهمن گیر نیست و فضای مناسبی برای انجام هر گونه ورزش زمستانی دارد.

hwrorvgvgg6hohzvg838.jpg

2ub3irh2fk379beb8tx7.jpg

4x08qku4hirkepasf1y6.jpg

0nvy64e0w5bo3kiw0yq.jpg

0c64bciiknx609jsulr7.jpg

Last edited:

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
pistaye tabriz yeki payame yeki sahand... dige aksaran az vaghti sahand baz shode payam nemiran... sahand pistie ke shibesh ziade... dar morede vorodi am 20 toman bod engar... alano nemidonam... miporsamo migam beheton... dar morede board ya alpine... ba yeki az bache ha ke to fedrasion am mishe vo 24 salam sabegheye ski kardan dare porsidam.... inja hame migan piste sahand be darde board onam vase mobtadi nemikhore... sakhte... felan haminjori mondam... valii dostam hame migan alpine... khodamam ke jazbe board shodam... nemidonam chikar konam:wacko:

سلام خیلی‌ ممنون بابت اطلاعات خوبت که دادی آخرش فکر کنم باید هممون یه اتوبوس کرایه کنیم بریم پیست سهند :دی

راستی‌ این آقا داره کجا میره ؟ فکر کنم مثل ماها ذوق زده شده از باز شدن پیست راه رو گم کرده :D

4k401vv7kv73t6b9tvem.jpg

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
ooon labehayiiii k shoma migi alan hichi barf nadare :D
vali ooon ghesmati k mamolan va3 tamrine marpiche time va yejoraiiii safe 1metr barf dasht, samte boshghabiam kheili barf dasht, ooon labeha chon aftabe mostaghim mikhore sariii barfesh abb mishe
rasT fek kooonam restoranesh 2rst darmoon bashe, baraxe ooon PANAHGAHI k to gholasto tooosh faghat, konserve lobia ba garch[!] mibande be nafe mellat! :))

تو بذار باز بشه ما به همون کنسرو ماهی‌ هم راضی‌ هستیم کی‌ میخواد از اونجا چیز بخره :دی

mamadmm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام به همه دوستان
میشه لطفا در مورد نسبت قد و وزن اسنوبرد کاملا یه توضیحی بدین و اگر بزگتر یا کوچکتر بشه چه اتفاق و خطراتی داره , ( یه فرمولم هست ) دست همگی درد نکنه بابت این قسمت راستی تمام پستارم از اول خوندم :)

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اندازه برد کاملا بستگی به هدفت داره اگه فری استایل اسکی میکنی هرچی کوتاه تر بهتر( ادمای سنگین وزن خیلی موفق نیستن تو این رشته )

اما اگه فری راید اسکی میکنی هرچی بلند تر باشه بردت سرعتت میره بالا تر ولی کنترل سخت تر میشه !

معمولا میگن باید تا بینیت باشه ! اگه تازه کاری تا چونت باشه اگه حرفه ای و عشق سرعت تا پیشونی جا داری

old_sn4ke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
میشه لطفا در مورد نسبت قد و وزن اسنوبرد کاملا یه توضیحی بدین و اگر بزگتر یا کوچکتر بشه چه اتفاق و خطراتی داره , ( یه فرمولم هست ) دست همگی درد نکنه بابت این قسمت راستی تمام پستارم از اول خوندم

بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که تو سایت برتون یک قسمت داره که همه سوالارو ازت میپرسه و بهت میگه چه حدودی اندازته ...
این قسمت رو برو و ببین چه بردِ برتونی بهت پیشنهاد میکنه و بعد سایز قدش رو ببین:
https://www.burton.com/on/demandwar...US-Site/default/Product-BoardFinderShow?cgid=

البته اینم بهت بگم که برند های مختلف فرق دارن ولی اگر اصولاً میخوای ببینی تو چه سایزی باید بگردی این روش بهترین کارِ، مثلاً من خیلی سخت برد گیرم میاد چون قدم 193 ـه و وزنم 105، بردی هم که الان دارم از نظر وزنی 10 کیلو کم داره ولی چاره ای نیست...
----------------------------------------------------------------
دوستان یک سوال دارم خواهشاً سریع جوابشو بهم بدید :دی میخوام عینک واسه اسنوبورد بخرم و مشکلم اینه که من عینکیم میخوام ببینم برتون مدلی داره که بشه زیرش عینک زد؟ تو سایتش تا اونجایی که تونستم انگلیسیاشو بفهمم چیزی پیدا نکزدم، من عینک خودم الان Alpina هست و مدل Optic و زیرش عینک میشه زد ...

variani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من خودم بچه جاده چالوسم .
و در مورد پیست دیزین خدمتتون بگم که برف به اون صورت نیومده که بازش کنن و حدود قیمت که از بخشداری اعلام شده 30 تومان هستش . وقتی که پیست باز شد همین جا خدمتتون میگم

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
سلام دوستان
من خودم بچه جاده چالوسم .
و در مورد پیست دیزین خدمتتون بگم که برف به اون صورت نیومده که بازش کنن و حدود قیمت که از بخشداری اعلام شده 30 تومان هستش . وقتی که پیست باز شد همین جا خدمتتون میگم

خیلی‌ ممنون و خوش اومدی پس اخبار دیزین با شما یک دوست دیگه هم بود از اخبار دربند سر خبر داشت شما دو عزیز لطف کنین مارو مطلع کنین مرسی‌

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان یک سوال دارم خواهشاً سریع جوابشو بهم بدید :دی میخوام عینک واسه اسنوبورد بخرم و مشکلم اینه که من عینکیم میخوام ببینم برتون مدلی داره که بشه زیرش عینک زد؟ تو سایتش تا اونجایی که تونستم انگلیسیاشو بفهمم چیزی پیدا نکزدم، من عینک خودم الان Alpina هست و مدل Optic و زیرش عینک میشه زد

عینه من لنز بخر، واسه اسکی؛ حودتو راحت کن، اونجوری عینک هست، ولی از جلو خیلی فاجعه اس، واقعا بیریخته :cool::cool::cool:

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
به هرحال عينك طبي موقع اسكي خطرناكه . اگه استيگمات نيستي لنز ﺑﺰﻥ

old_sn4ke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من به علت شماره یکی از چشم هام که 4.5 هست نمیتونم از لنز سافت استفاده کنم و هارد هم که مکافات داره و کلاً تا 2 سال دیگه عمل میکنم... حالا کسی جواب نداد چنین چیزی تو مارک اوکلی یا برتون هست یا نه.
و اون دوستی هم که گفت زشت میشه، من راه حل دارم واسش، لنزِ ریفلکس میگیرم واسه عینک...

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان من به علت شماره یکی از چشم هام که 4.5 هست نمیتونم از لنز سافت استفاده کنم و هارد هم که مکافات داره و کلاً تا 2 سال دیگه عمل میکنم... حالا کسی جواب نداد چنین چیزی تو مارک اوکلی یا برتون هست یا نه.
و اون دوستی هم که گفت زشت میشه، من راه حل دارم واسش، لنزِ ریفلکس میگیرم واسه عینک...

بابا ، چشم من که 5.5 هستش، لنز سافت میزنم، علم پیشرفت کرده;) دوستم چشمش 6 نزدیک بین با 2 آستیکماته، اونم لنز سافت میزنه:D ولی اگه دوست داری بری مغاره معمولا 2،3 تا ازین عینکا دارن، ولی تنوعش خیلی کمه:cool:

من مارک uvex رو دیدم که داره

Last edited:

khodam1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره هست اما برتون نه نگیر عینکاش معمولیه فقط اوکلی البته من تو ایران خیلی کم دیدم نمایندگی هم ندیدم پس حواست باشه که تقلبیشو بهت نندازن چون اکثرشون fake هست

khodam1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها سلام من میخوام اسکی رو شروع کنم البته آلپاین می خواستم ببینم که
1:با 1200 اینا یا یکم بالاتر میشه ست خوب خرید مارک های سالمون و اتمیک چطورن؟
2: چند جلسه باید مربی بگیرم و از کجا مربی بگیرم و جلسه ای چقدر میشه؟
3: اگه اولش بخوام کرایه کنم چقدر هزینه داره؟
ببخشید سوالاتم هم زیاد شد هم خیلی ابتدایی:blink:
خرید لوازم کاملا سلیقه ای هست الان بازار برندها خیلی بهم نزدیکه و اینی که با میزان هزینه ای می خوای کنی بهترین انتخاب رو کن من 4 تا برند رو بهت معرفی مکنم اتمیک سالومون و روسیگنال و فیشر به جز اینها نوردیکا. دین استار. الن . هد .بیلیزارد هست اون سه تای اولی گزینه های مناسبتری هستن و بعدش فیشر اما گزینه های بعدی رو بهت پیشنهاد نمیدم و تو اون 3 گزینه اتمیک چوبی هست که در خیلی از مسابقات مقام اورده البته بقیه مارک ها هم اوردن اما کمتر. قیمتش نسبت به دو مارک سالومون و روسیگنال کمی گرون هست که بعنوان مثال یک چوب معمولیش رو شما 600.000 تومن میگیری در صورتی که با این هزینه میتونی سالمون نیمه حرفه ای و روسیگنال یا فیشر تهیه کنی . به نظر من قیمتش بیخودی بالاست بعدش الان اکثرا تمامی اینها مدل هایی رو میسازن که خیلی مشابه هم هست مثلا یک مدل روسیگنال رو میبنی که اتمیک هم با همون کیفیت و کارایی تولید کرده فقط طرح و رنگ و نامش فرق میکنه . من خودم سلیقم روسیگنال هست و تو این مارک بهت مدلهای zenith رو پیشنهاد ودم که چوبی هست نیمه حرفه ای تا تمام حرفه ای که استیلش allmountain هست و باز بسته به نوعی که انتخاب میکنی میتونیاز 30% تا 60 % هم خارج از پیست بازی کنی قطعا سالومون و اتمیک هم دارند مدلهای اینچنینی که باز بر میگرده به سلیقت که از طرحش خوشت بیاد رنگش و کاراییش و مارکش ممکن هست از یک مدل که همه این امکانات رو داره خوشت بیاد اما از طرحش نه
برای گرفتن مربی از مدرسه اسکی مربی بگیر نرخ مربی از 6000 ساعتی هست تا 20000 تومن که اگه میخوای تازه شروع کنی هیچ فرقی برات نخواهد کرد که کدوم رو بگیری چون همشون در ابتدا اصول اولیه رو بهت میگن و یادت میدن که یکجور هست و زیر 5 جلسه مربی بگیری معمولا بی فایده هست که بر میگرده به استعداد و تمرینت اگه یک ساعت یا نهایتا 2 ساعت مربی بگیری و مابقی زمانت رو به تمرین اختصاص بدهی بهتر و مناسب تره چون به قول همین مربی ها اسکی باید به پا و بدنت بشینه .ساعتی بگیری خیلی بهتره چون جلسه ای گرونتر برات در میاد و بیشت وقتت رو تمرین میگیره که خودت هم به تنهایی میتونی انجامش بدی .اگه واقعا میخوای اسکی کنی لوازم تهیه کن اگه نه که بخوای صرفا یک مدتی بری و بعد هم خوشت نیاد و دلت و بزنه بیخودی هزینه نکن کرایه کن هرچند که لوازم کرایه ای مفت نمی ارزه .

Last edited:
بالا