• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

marahimi

Registered User
لایک‌ها
0
تو رو خدا کمکم کنید من یه مشکل دارم

من adsl 2+ دارم میخوام وقتی کامپیوترم رو روشن میکنم به طور خودکار توسط مودم به اینترنت وصل بشم و دوباره نیام کانکت رو بزنم

راه حلش چیه کمک کنید؟ مودمم d-link 252ou

به نظرم شما باید Account خودتون رو به صورت PPPOE روی مودم تنظیم کنید. بهتر است DNS Server رو هم روی مودم تنظیم کنید.

Last edited:

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
تو رو خدا کمکم کنید من یه مشکل دارم

من adsl 2+ دارم میخوام وقتی کامپیوترم رو روشن میکنم به طور خودکار توسط مودم به اینترنت وصل بشم و دوباره نیام کانکت رو بزنم

راه حلش چیه کمک کنید؟ مودمم d-link 252ou

http://www.dlink-me.com/?navigation=products&owner=28&product=29&product_details=15

از سمت راست صفحه Installation Guide رو كلیك كن، بعدش ISP (اسم شركتی كه ازش اینترنت خریدی) رو از لیستی كه ظاهر میشه انتخاب كن. یك فایل PDF بهت میده كه كامل همه مراحل رو توضیح داده.

general hamed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول این رو بگم که این مودم corecess 3112ug از طرف شرکت سازنده برای ویندوزXP پک 2 به بالا اصلا ساپورتی نشد و درایوری هم ساخته نشد ولی یه درایور تو سایت آسیاتک با حجم 1مگ هست که با اون میتونین روی ویندوز xp پک 3 و سون و ویستا 32 بیتی میتونین نصب کنین (دست مسول ساپورت آسیاتک درد نکنه کار ایشون هستش)

مراحل نصب روی xp پک 3:
اول درایوری که به صورت ناقص و خراب نصب شده رو از روی سیستم به صورت کامل پاک کنین و به فلدر ویندوز برین چک کنین که این فایل ها هم حتما پاک شده باشن (سرچ کنین) gsirbt , gsisetup , wwdsl
حالا درایور دانلود شده رو روش کلیک راست کنین properties بزنین بعد به Compatibility برین و run this program تیک بزنین و ویندوز me & 98 رو انتخاب کنین ok کنین و با خیال راحت درایور رو نصب کنین

مراحل نصب روی vista , 7 البته 32 بیتی :
اول درایوری که به صورت ناقص و خراب نصب شده رو از روی سیستم به صورت کامل پاک کنین و به فادر ویندوز برین چک کنین که این فایل ها هم حتما پاک شده باشن (سرچ کنین) gsirbt , gsisetup , wwdsl
حالا درایور دانلود شده رو نصب کنین فقط دقت کنین توی مراحل نصب دوجا از شما میخواد که FINISH رو بزنین دقت کنین اولین FINISH رو تایید کنین تا نصب ادامه پیدا کنه به دومی که رسیدین تایید نکنین یا GSI رو END TASK کنین یا سیستم رو خودتون دستی RESTART کنین

موفق باشین

ببخشید من نمی تونم اون درایور روی ویستا نصب کنم پس از اجرا فورا از برنامه میاد بیرون بهتر بگم برای یک ثانیه یه صفحه ای شبیه command prompt میاد بعدشم میره هیچ اتفاقیم نمی افته اگ ممکنه راهنمایی کنین.

ali6044

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان

الان حدودا سه هفته شده که خط adsl من دچار یه مشکل شده که حتی با گفتگو با آی اس پی هم مشکل رفع نشده.

مشکل این هست که بعد از چند دقیقه از کانکت شدن من دیگه دریافت ندارم اما send بدون مشکل انجام میشه.

تنها جوابی که از isp تونستم بگیرم این هست که خط تلفنم مشکل نویز داره.حالا قبلا که نداشت نمی دونم یهو چطوری خط تل نویز پیدا کرده.
کل اتصالات رو هم چک کردم.اسپلیتر رو هم برداشتم ولی بازم مشکل هست.

احتمال میدم خودم مشکل از مخابرات باشه.

دلیل این مشکل چی میتونه باشه.

من هم این مشکلو چند روزیه که دارم دوستان لطف کنید یه راه حل بدید.

hunter123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام !
آقا من ی مودم asus am 602 دارم میخوام نرم افزارش رو آپدیت کنم میخوام بدونم که خود سایت asus آپدیت جدیدش رو داره ؟
راستی من الان دارم صبر میکنم تا خطم رانژه بشه ولی بعضی وقت ها چراق استاتیوس مودم ثابت میشه وو قتی که توی کنسول مودم میرم نوشته آپ لود 64 دانلو 126 ولی پایدار نیست و زودی چراغ خاموش میشه ! چکاره بیدم ؟
راستی میخوام توی خود مودم کانکش ایجاد کنم که دیگه نخوام از خود ویندوز کانکت بشم باید چکار کنم ؟

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام
من مودمم WAG200G از شرکت لینک سیز هست
مشکلم اینه که هر بار مجبورم ای پی و دی ان اس رو بصورت دستی وارد کنم و هر بار پس از خاموش کردن و مجددا روشن کردن مودم این تنظیمات از بین میره .. آپشن DHCP مودم هم فعال هست ولی کامپیوتر نمیتونه بشناسه مودمو

PHP_LOVE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
جدیدا تو منطقه ما فیبر نوری، بعد از دو ماه adsl روش اومد
البته فقط adsl خود مخابرات، و من هم adsl 256kb/s در ثانیه تهیه کردم
و تو محل کارم دو خط دارم یکی منحصرا برای adsl
نکته ای که باید متذکر شم اینه که یک کابل تلفن چهار رشته ای داخل خونه شده که دو تا برای تلفن خط اول و دو رشته بعدی رو ، یک کابل تلفن مستقیم به adsl modem
موردی که هست اینه که
ping 4.2.2.3 رو که می زنم در صورتیکه فقط صفحه وب را باز کنم ping روی 200 تا 300 هست ولی وقتی دانلود می کنم اولا از 16 بالا تر نمی ره و ping هم میاد بین 2000 تا 3000 هم dc شدید و تا دانلود را متوقف می کنم همون 200 میشه
مودم هم broadband router dual port هست که مارک پیشکامان یزد هست
ممنون میشم راهنمایی بدید

يعني كسي نيست ما رو راهنمايي كنه؟

King Cyrus

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
جدیدا تو منطقه ما فیبر نوری، بعد از دو ماه adsl روش اومد
البته فقط adsl خود مخابرات، و من هم adsl 256kb/s در ثانیه تهیه کردم
و تو محل کارم دو خط دارم یکی منحصرا برای adsl
نکته ای که باید متذکر شم اینه که یک کابل تلفن چهار رشته ای داخل خونه شده که دو تا برای تلفن خط اول و دو رشته بعدی رو ، یک کابل تلفن مستقیم به adsl modem
موردی که هست اینه که
ping 4.2.2.3 رو که می زنم در صورتیکه فقط صفحه وب را باز کنم ping روی 200 تا 300 هست ولی وقتی دانلود می کنم اولا از 16 بالا تر نمی ره و ping هم میاد بین 2000 تا 3000 هم dc شدید و تا دانلود را متوقف می کنم همون 200 میشه
مودم هم broadband router dual port هست که مارک پیشکامان یزد هست
ممنون میشم راهنمایی بدید
درود
افزایش یافتن پینگ به هنگام دانلود طبیعی است، البته برای من تاکنون به ۳۰۰۰ نرسیده است ولی بین ۱۵۰۰ تا به‌ندرت۲۰۰۰ افزایش یافته است. حتی به هنگام بارگذاری صفحات سنگین نیز باز پینگ افزایش پیدا می‌کند. اما دی‌سی شدن و سرعت کم را باید از خود مخابرات پی‌گیری کنید که چرا چنین است.

mohsen66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من مودم tp link 8811 داشتم و امروز 8960 tp link خریدم ، و اینترنتم از مخابرات اصفهان هست
من مودم جدید رو کانفیگ کردم PPPoe و کاملا طبق دستور صفحه اول درست هست .... ولی همه چراغ ها روشن میشه به جز چراغ internet !!؟
در حالی که همون مودم 8811 قبلی رو که الان کانفیگ یا دوباره از اول نصب کردم جواب میده و مشکلی نیست
خواهش می کنم من رو راهنمایی کنید که باید چکار کنم آیا مودم با مخابرات سازگار نیست ؟

ممنونم

Last edited:

ava_2011

Registered User
لایک‌ها
34
سلام دوستان
من به تازگی ای دی اس ال گرفتم مودمم دی لینک هستش سوالی که داشتم اینه که مودم رو باید هر وقتی کارت تموم شد و سیستم رو خاموش کردی از بریز بکشی یا دکمه باور بشته مودم رو خاموش کنی یا نه هیچ کدومش لطفا بگید عزیزن ممنون از همگی دوستان عزیزم

juve1900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
168
سلام دوستان
من به تازگی ای دی اس ال گرفتم مودمم دی لینک هستش سوالی که داشتم اینه که مودم رو باید هر وقتی کارت تموم شد و سیستم رو خاموش کردی از بریز بکشی یا دکمه باور بشته مودم رو خاموش کنی یا نه هیچ کدومش لطفا بگید عزیزن ممنون از همگی دوستان عزیزم

دوست عزیز اکثرا کاربرا وحتی خودم این کارو انجام نمیدیم چون تواین چند سال که استفاده میکنم اصلا مودمو (tplink)خاموش نکردم مگه اینکه مشکلی پیش بیادونیاز به خاموش کردن بشه ویا به مسافرت برم واگر در جایی هستید که نوسان برق کم و زیاد میشه با یه محافظ برق خوب خیالت راحت باشه(توصیه میکنم حتما استفاده شود چون یه بار که تو دفتر کارم بودم سه تا سیستم بود که دو تاش محافظ داشت که سالم موندن ویکی نداشت منفجر شد وتمام قطعه ها حتی کیبور وموسو سوزوند-البته اجلش رسیده بود:blink:) وحتی همون آداپتور مودم خودش به نوعی کاره کاهش ولتاژ و محافظتو انجام میده.
ببخشید که زیادی جوابت طولانی شد .

sata1

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
چند روز پیش مخابرات *** اومده تو محل و تمامی این جعبه های که تو دیوار داره رو تعویض کرده

این وسط سرویس ADSL ما قطع شد !

زنگ زدم شاتل میگه اینجا همه چیز ردیفه خط شما رانژه شده ولی دیتا روش نیست

همه رقم تست انجام دادم حتی مودم رو بردم دم در و اونجا خط رو زدم به مودم گفتم شاید سیم کشی مشکل داشته باشه
اونجا هم همین مشکل بود استاتوس روشن نمیشه !

حتی یه مودم دیگه اوردم با اونم همین مشکل بود

موندم چیکار کنم تلفنم وصله به کارمند مخابرات میگم چیکار کردی مردک میگه هیچی خط شما سالمه ما فقط جعبه خودمون رو تعویض کردیم و پیشرفته اش کردیم همین

الان رو تلفن بوق آزاد است ولی دیتا نیست استاتوس خاموش خاموش
کسی با این مشکل بر خورده ؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام
چند روز پیش مخابرات *** اومده تو محل و تمامی این جعبه های که تو دیوار داره رو تعویض کرده

این وسط سرویس ADSL ما قطع شد !

زنگ زدم شاتل میگه اینجا همه چیز ردیفه خط شما رانژه شده ولی دیتا روش نیست

همه رقم تست انجام دادم حتی مودم رو بردم دم در و اونجا خط رو زدم به مودم گفتم شاید سیم کشی مشکل داشته باشه
اونجا هم همین مشکل بود استاتوس روشن نمیشه !

حتی یه مودم دیگه اوردم با اونم همین مشکل بود

موندم چیکار کنم تلفنم وصله به کارمند مخابرات میگم چیکار کردی مردک میگه هیچی خط شما سالمه ما فقط جعبه خودمون رو تعویض کردیم و پیشرفته اش کردیم همین

الان رو تلفن بوق آزاد است ولی دیتا نیست استاتوس خاموش خاموش
کسی با این مشکل بر خورده ؟
فکر کنم زدن PCM اش کردن صداشو در نمیارن!

azfandak

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
801
سلام

من تازه میخوام از adsl استفاده کنم . با این که یوزرنیم و پسورد رو درست وارد می کنم اما ارور 691 میده چرا؟

mahtab_mghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان .

من یه مشکلی دارم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم . مودم من star net 4 port + wireless router هست . اولین بار هم خودم نصبش کردم . هم با pc وصل می شدم به نت هم از طریق wireless لب تاپ . حتی هم زمان هم وصل میشد . تا وقتی که کانکشن رو از روی pc پاک کردم . حالا دیگه هر چی کانکشن می سازم اروره usero pass میده . اما روی لب تاپ مشکلی ندارم و خیلی راحت وصل میشم . کسی میدونه مشکل از چیه ؟؟؟؟

بالا