• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

meyn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ۰۱ ارتش تهران هستم
امروز تا شبنه صبح به ما مرخصی دادن
تا الان هم خیلی خوش گذشته
فعلا بای:p

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که تجربه مرخصی پنجشنبه جمعه داشتن..آیا میشه از این مرخصی ها استفاده نکرد و بعد یه جا روی هم استفاده کرد تا روی هم زیاد بشن و بعد چند هفته بتونن بیان شهرشون؟؟!...

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ۰۱ ارتش تهران هستم
امروز تا شبنه صبح به ما مرخصی دادن
تا الان هم خیلی خوش گذشته
فعلا بای:p

از چه ساعتی مرخصی دادن؟..میشه جواب سوال های اخیر منو که الان مطرح کردم بدید؟..ممنون

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آها..اما میخواستم بدونم مثلا اگه از 2 بدن میتونن خارج بشن و باز برگردن..و باز عصر برن و شب برگردن؟..معمولا رفت و آمد مرخصی تا پادگان و برعکس توی سربازی به چه صورت هست..اون دو روز مرخصی هم برنامه سین هست یا نصف شب هم برگردن پادگان مشکلی نداره؟..چون پادگان مالک اشتر پنجشنبه جمعه رو مرخصی داده اما غیر بومی ها نمیتونن برن شهر خودشون..اما برای رفتن به شهری که الان هستن مشکلی ندارن..اما میخوام بدونم به چه صورت باید باشه..میتونن برن شهر باز برگردن و باز برن و برگردن؟؟..راجع به مرخصی غیربومی ها بیشتر توضیح بدید..ممنون

بچه های غیر بومی قرار بود فردا دو ساعت هر کی بخواد بهش مرخصی بدن اینجور نیست که هی بری و بیای نهایتا دو ساعت بهت مرخصی شهری میدن . برنامه سین هم از ظهر پنجشنبه دیگه تعطیل میشه و تا شنبه سرباز در اختیار خودشه ولی نمیتونه از پادگان خارج بشه .اونایی هم که مرخصی 24 ساعته میگیرن باید تا قبل از آمار گیری شب تو پادگان باشن و گرنه غیبت میخورن

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آها..اما میخواستم بدونم مثلا اگه از 2 بدن میتونن خارج بشن و باز برگردن..و باز عصر برن و شب برگردن؟..معمولا رفت و آمد مرخصی تا پادگان و برعکس توی سربازی به چه صورت هست..اون دو روز مرخصی هم برنامه سین هست یا نصف شب هم برگردن پادگان مشکلی نداره؟..چون پادگان مالک اشتر پنجشنبه جمعه رو مرخصی داده اما غیر بومی ها نمیتونن برن شهر خودشون..اما برای رفتن به شهری که الان هستن مشکلی ندارن..اما میخوام بدونم به چه صورت باید باشه..میتونن برن شهر باز برگردن و باز برن و برگردن؟؟..راجع به مرخصی غیربومی ها بیشتر توضیح بدید..ممنون

اگه متاهل باشن بیشتر مرخصی میدن بهشون و توی شهر خودشون خدمت میکنن بیشتریا
شما هم اقدام کنید ، در طول آموزشی یه فرم میگیره پر میکنه . میفرستن شهر خودش.فقط میخواد ثبت احوال تاییدیه بده برای ازدواج فک کنم.

کسی از یگان ویژه خبری نداشت ؟

خیلی سخته ؟

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه های غیر بومی قرار بود فردا دو ساعت هر کی بخواد بهش مرخصی بدن اینجور نیست که هی بری و بیای نهایتا دو ساعت بهت مرخصی شهری میدن . برنامه سین هم از ظهر پنجشنبه دیگه تعطیل میشه و تا شنبه سرباز در اختیار خودشه ولی نمیتونه از پادگان خارج بشه .اونایی هم که مرخصی 24 ساعته میگیرن باید تا قبل از آمار گیری شب تو پادگان باشن و گرنه غیبت میخورن

..وقتی مرخصی میدن به همه میدن دیگه!..نمیگن که شما بومی هستی یا غیربومی!!..بعدشم وقتی میگن پنجشنبه جمعه مرخصیه یعنی سربازا در اختیار خودشون هستن..اگه نباشن که این نمیشه مرخصی!..شما یه جا میگی اومدی مرخصی..از یه طرف میگی مرخصی نمیدن..یه جای میگی سربازا در اختیار خودشونن یه جا میگی حق فلان کارو ندارن!..من در مورد مجردها حرف میزنم..

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی از مالک اشتر خبر داره؟ این ۵شنبه بهشون مرخصی می دن یا نه؟

ظاهرا از چهارشنبه تا شنبه به متاهلا دادن..و پنجشنبه و جمعه به مجردها..این خبری بود که تا امروز داشتم مگر اینکه تغییری کرده باشه..

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
..وقتی مرخصی میدن به همه میدن دیگه!..نمیگن که شما بومی هستی یا غیربومی!!..بعدشم وقتی میگن پنجشنبه جمعه مرخصیه یعنی سربازا در اختیار خودشون هستن..اگه نباشن که این نمیشه مرخصی!..شما یه جا میگی اومدی مرخصی..از یه طرف میگی مرخصی نمیدن..یه جای میگی سربازا در اختیار خودشونن یه جا میگی حق فلان کارو ندارن!..من در مورد مجردها حرف میزنم..

کی میگه وقتی مرخصی میدن به همه میدن ؟؟؟؟؟ اتفاقا دو تا از بچه های تهران بودن که میخواستن بیان شیراز با کلی مکافات فرمانده قبول کرد که برن میگفت شما بچه تهرانی میخوای بری شیراز چیکار ؟ آخر سر آدرس و شماره تلفن اقوامشون تو شیراز رو داد تا گذاشت برن.
در اختیار خودشون هستن یعنی کلاس نیست صف جمع نیست میتونه تا لنگ ظهر بگیره بخوابه!!!! ولی از پادگان نمیتونن خارج بشن
من هیچ حرف متناقضی نزدم " فقط به بومی ها مرخصی دادن"

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کی میگه وقتی مرخصی میدن به همه میدن ؟؟؟؟؟ اتفاقا دو تا از بچه های تهران بودن که میخواستن بیان شیراز با کلی مکافات فرمانده قبول کرد که برن میگفت شما بچه تهرانی میخوای بری شیراز چیکار ؟ آخر سر آدرس و شماره تلفن اقوامشون تو شیراز رو داد تا گذاشت برن.
در اختیار خودشون هستن یعنی کلاس نیست صف جمع نیست میتونه تا لنگ ظهر بگیره بخوابه!!!! ولی از پادگان نمیتونن خارج بشن
من هیچ حرف متناقضی نزدم " فقط به بومی ها مرخصی دادن"

اما پادگان مالک اشتر به همه پنج شنبه جمعه مرخصی داده و آزادن که هر جا که میخوان برن..حالا هر کی خواست استفاده کنه هر کیم که نه مرخصیش میپره..بنابراین میتونیم بگیم قوانین توی هر پادگانی فرق داره...

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
مشاور معاون نیروی انسانی و جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه موضوع افزایش حقوق سربازان هنوز منتفی نشده است، گفت: دولت به صورت رسمی موضع‌گیری در رابطه با بارمالی این طرح نداشته است و بنا است این موضوع در هفته جاری مورد بررسی قرار گیرد.

سردار کمالی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد:‌ براساس مصوبه مجلس در طرح اصلاح قانون وظیفه عمومی، حقوق سربازان چهار تا پنج برابر افزایش پیدا می‌کند که اگر دولت با این موضوع موافقت کند بسیار خوب است.

وی با بیان اینکه نیروهای مسلح زیاد به دنبال افزایش حقوق سربازان نیست، ادامه داد: افزایش اعتبارات مربوط به خوراک، پوشاک، بهداشت و غیره از اولویت‌های موردنظر در این طرح است.

مشاور معاون نیروی انسانی و جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح، در عین حال تصریح کرد: برای کاهش بار مالی این طرح پیشنهاد کرده‌ایم که میزان حقوق سربازان ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش یابد که دولت یا موضوع چهار تا پنج برابر شدن حقوق سربازان را می‌پذیرد و یا با پیشنهاد ۲۰ تا ۳۰ درصدی افزایش حقوق سربازان موافقت خواهد کرد، در غیر این صورت اگر دولت هیچ گونه بار مالی این طرح را نپذیرد، مجلس در این صورت یا آن را به مجمع تشخیص مصلحت **** ارجاع می‌دهد و یا اینکه بندهایی را که بار مالی دارند، حذف می‌کند که در این صورت بحث افزایش حقوق سربازان نیز منتفی خواهد شد.

کمالی در خاتمه تاکید کرد : در حال حاضر حداقل حقوق سربازان ۴۱ هزار و ۵۰۰ تومان و حداکثر حقوق آن‌ها ۷۶ هزار و ۹۰۰ تومان است.
لینک خبر
http://www.sarbazi.us/?p=1319

نظره دوستان چیه؟ کسی خبر جدید نداره
این خبرم ماله 6 دی 89 هستش

hamedi.amirr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یکی پیدا بشه به ما بگه این مرکز آموزش شهید قاضی تبریز چطور جاییه ! کسی از اونجا خبری داره ؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
همه را که مرخصی نمیدن 10 20 نفر را برای نگهبانی نگه میدارن! بعضی فرمانده ها هم به بومی بودن و نبودن توجه میکنن!

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
مشاور معاون نیروی انسانی و جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه موضوع افزایش حقوق سربازان هنوز منتفی نشده است، گفت: دولت به صورت رسمی موضع‌گیری در رابطه با بارمالی این طرح نداشته است و بنا است این موضوع در هفته جاری مورد بررسی قرار گیرد.

سردار کمالی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد:‌ براساس مصوبه مجلس در طرح اصلاح قانون وظیفه عمومی، حقوق سربازان چهار تا پنج برابر افزایش پیدا می‌کند که اگر دولت با این موضوع موافقت کند بسیار خوب است.

وی با بیان اینکه نیروهای مسلح زیاد به دنبال افزایش حقوق سربازان نیست، ادامه داد: افزایش اعتبارات مربوط به خوراک، پوشاک، بهداشت و غیره از اولویت‌های موردنظر در این طرح است.

مشاور معاون نیروی انسانی و جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح، در عین حال تصریح کرد: برای کاهش بار مالی این طرح پیشنهاد کرده‌ایم که میزان حقوق سربازان ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش یابد که دولت یا موضوع چهار تا پنج برابر شدن حقوق سربازان را می‌پذیرد و یا با پیشنهاد ۲۰ تا ۳۰ درصدی افزایش حقوق سربازان موافقت خواهد کرد، در غیر این صورت اگر دولت هیچ گونه بار مالی این طرح را نپذیرد، مجلس در این صورت یا آن را به مجمع تشخیص مصلحت **** ارجاع می‌دهد و یا اینکه بندهایی را که بار مالی دارند، حذف می‌کند که در این صورت بحث افزایش حقوق سربازان نیز منتفی خواهد شد.

کمالی در خاتمه تاکید کرد : در حال حاضر حداقل حقوق سربازان ۴۱ هزار و ۵۰۰ تومان و حداکثر حقوق آن‌ها ۷۶ هزار و ۹۰۰ تومان است.
لینک خبر
http://www.sarbazi.us/?p=1319

نظره دوستان چیه؟ کسی خبر جدید نداره
این خبرم ماله 6 دی 89 هستش
20تا30درصد بخوره تو سرشون
باید حداقل 3برابر بشه

ali___

Registered User
لایک‌ها
0
دژبان **** و ارتش با هم فرق میکنن ؟؟؟ اگه فرق میکنن تعداد کدوم بیشتره ؟؟؟

neyrizboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم دیروز اومدم مرخصی. واقعا خوش میگذره. هتل هست ! سختیش رژه هست که از 7 و نیم صبح تا 11 هست !!! عصر هم که کلاسه واقعا خوبه !

دستغیب جهرم !

neyrizboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم دیروز اومدم مرخصی. واقعا خوش میگذره. هتل هست ! سختیش رژه هست که از 7 و نیم صبح تا 11 هست !!! عصر هم که کلاسه واقعا خوبه !

دستغیب جهرم !

hakan2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..دوستان شرایط استفاده از بیمارستان های ارتش در تهران چیه؟ ایا معرفی میخواد؟یا میشه همینجوری رفت...
و ایا مرخصی هایی که توسط بیمارستان ناجا داده میشه..مورد تایید ارتش هم هست؟

yekonline

Registered User
لایک‌ها
3

دستغیب جهرم !

ایشالا تا آخرین روز خدمت بهت خوش بگذره!:guitar:

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
سلام بچه ها
هفته ی دیگه اعزام هستم هنوز برگه محل اموزشیم نیومده!!
اگه نیاد چیکار کنم؟
راستی حالا باید حساب باز کنم؟ چه بانکی باید باز کنم؟
زمانی که خواستم برم اموزشی چی باید با خودم ببرم؟:wacko:

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
هفته ی دیگه اعزام هستم هنوز برگه محل اموزشیم نیومده!!
اگه نیاد چیکار کنم؟
راستی حالا باید حساب باز کنم؟ چه بانکی باید باز کنم؟
زمانی که خواستم برم اموزشی چی باید با خودم ببرم؟:wacko:

بانک سپه
اگه نیاد هم هیچی نمیشه ، احتمالا مازاد خوردی
برای آموزشی یادت باشه برگه واکسنت + برگه اول اعزام که تاریخ خورده باید ببری
بچه مشهدی ؟ :f34r:

بالا