• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
من پدافند هستم نیروهوایی اردو داره ؟ همون توی شرایط سخت ؟
دوره ي آموزشي ارتش كلا زندگي در شرايط سخت داره.
ای بابا مگه کجا میبرن برای اردو سیبری که نیست کیسه فریزر . بکنیم پامون
هیچی دیگه پس باید آفتابه به دست برین تو یه خرابه ایییییی حالا سگی شغالی هم پیدا شد این وسط ایول داره
خودمونیما از سختیش فکر کنم کر کر خنده بشه همه چت میزنن
حالا نوبت تو هم انشاء الله مي رسه مي فهمي سيبري گرم تره از اونجاست!:D
هواش كاملا با پادگان 100 درجه متفاوته به صورتي كه تو همين زمستون و سوز وقتي از اردوگاه برگشتم اينقدر پوستم كلفت شده بود كه ديگه شب هاي سوزناك پادگان كه همه ي بچه ها موقع گشتي و پاسداري كلي لباس تنشون مي كردن برام هيچ شده بود.و من با يه فرنچ بيشتر بيرون نمي رفتم.:f34r:

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.

دوستان من دوتا سوال دارم که خیلی سر درگمم کرده کسی میتونه جوابمو بده؟

1- من فارغ التحصیل 30/11/88 هستم و حدود 1ماه پیش دفترچه فرستادم پس الان 5 ماهی غیبت دارم. (اعزامم افتاده اردیبهشت 90)
من سال 91 (همین موقع) پدرم 59 سالش تموم میشه. اگر بتونم مهر 90 ارشد قبول شم و برم دانشگاه تا سال 91 شرایط استفاده از قانون کفالت رو دارم اما این غیبت الانم کار دستم داده (یعنی کلا 5-6 ماه خدمت کنم).
زنگ زدم از مشاوره **** وظیفه پرسیدم گفت اگر تونستی و وسط خدمت رفتی دانشگاه همون همون سال 91 که پدرت 60 شد باید درخواست بدی تو کمیسیون تشخیص بدن این 4-5 ماه غیبتت رو می بخشن یا نه!!! خوب من نمیتونم یه همچین ریسکی بکنم (که دوباره بعدش بیام برگردم برم خدمت !!) آیا کسی خبر داره که مثلا تو اینجور موارد کوتاه میان و میبخشن یا نه؟ کسی تجربه داره تو این زمینه؟

2- من چون غیبت دارم گفته بودن اولویت اعزام با غیبتی هاست اما باز اعزامم رو انداختن سال نود! اگه شما جای من بودید میرفتید درخواست بدید برای اسفند امسال؟ ارزش داره؟ مزییتی چیزی داره اصلا این کار (خوب حالاکه راضی شدم برم میخوام هرچی زودتر برم) اصلا به درخواستم که جلو بندارن ترتیب اثر میدن؟ اگه بخوام این درخواستو بدم مراحل کارش چیه؟ کجا باید برم؟

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من توجه نكردم به اينكه شما ديپلم داريد. فكر كنم شما بايد گواهي موقت دپيلم‌تون را ببريد اگر اصلش را داريد ببريد اگر نداريد كپي را ببريد اونها خودشون تو سيستمشون تمام اطلاعات شما را دارن:D.

خوب رفيق اونا كه اطلاعات منو دارن من دي ماه دارم امتحان پيشو ميدم ولي الان مدرسه ميخواد برام بزنه ترك تحصيل. اين مشكلي برام ايجاد نميكنه يه وقت گير بدن؟؟؟:(:(

hamedi.amirr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی درباره مرکز آموزشیه شهید قاضی تبریز اطلاعی داره ؟ چجور جایی هست اونجا ؟

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.

1- من فارغ التحصیل 30/11/88 هستم و حدود 1ماه پیش دفترچه فرستادم پس الان 5 ماهی غیبت دارم. (اعزامم افتاده اردیبهشت 90)
من سال 91 (همین موقع) پدرم 59 سالش تموم میشه. اگر بتونم مهر 90 ارشد قبول شم و برم دانشگاه تا سال 91 شرایط استفاده از قانون کفالت رو دارم اما این غیبت الانم کار دستم داده (یعنی کلا 5-6 ماه خدمت کنم).
زنگ زدم از مشاوره **** وظیفه پرسیدم گفت اگر تونستی و وسط خدمت رفتی دانشگاه همون همون سال 91 که پدرت 60 شد باید درخواست بدی تو کمیسیون تشخیص بدن این 4-5 ماه غیبتت رو می بخشن یا نه!!! خوب من نمیتونم یه همچین ریسکی بکنم (که دوباره بعدش بیام برگردم برم خدمت !!) آیا کسی خبر داره که مثلا تو اینجور موارد کوتاه میان و میبخشن یا نه؟ کسی تجربه داره تو این زمینه؟

2- من چون غیبت دارم گفته بودن اولویت اعزام با غیبتی هاست اما باز اعزامم رو انداختن سال نود! اگه شما جای من بودید میرفتید درخواست بدید برای اسفند امسال؟ ارزش داره؟ مزییتی چیزی داره اصلا این کار (خوب حالاکه راضی شدم برم میخوام هرچی زودتر برم) اصلا به درخواستم که جلو بندارن ترتیب اثر میدن؟ اگه بخوام این درخواستو بدم مراحل کارش چیه؟ کجا باید برم؟
عزیز منم 3ماه اضافه بودم اعزامم اسفند بود انداختم دی گویا اضافم خط خورده چون توی اون لیستی که دستمون بود بریم پادگان معرفی کنیم جلوی اسمم توی ردیف اضافه خدمت خالی بود !

mo h se n

Registered User
لایک‌ها
0
خوب رفيق اونا كه اطلاعات منو دارن من دي ماه دارم امتحان پيشو ميدم ولي الان مدرسه ميخواد برام بزنه ترك تحصيل. اين مشكلي برام ايجاد نميكنه يه وقت گير بدن؟؟؟:(:(

اين را ديگه نميدونم. اگر داوطلب آزاد بودي احتمالا مشكلي نبود. شما برو پليس +10 و بپرس كه يك وقت خداي ناكرده واست مشكلي ايجاد نشه.
يك مطلب ديگه اگر يك وقت كه انشاءالله اتقاق نيفته، شما درسهاي موندت را نتوني پاس كني چي؟ اون وقت به مشكل برمي‌خوري.

mahyar_111

Registered User
لایک‌ها
0
كسي كه اين همه كسر خدمت داره فقط دوره آموزشيش ميمونه، پس بهتره بجاي **** بره ارتش خدمت كنه شايد يه زماني خواست سيتيزن يه كشوري بشه يا ويزا بگيره بهش گير ندن ... مواردي بوده كه براي ويزاي امريكا تو مصاحبه به كارت **** پاسداران انقلاب اسلامي گير دادن
:lol:

این حرفا چیه بابا !؟ اینی که میگی مربوط به کادر سپاهه حتما! وگرنه به سرباز وظیفه کاری ندارن!
سالی این همه سرباز از **** پایان خدمت می گیره پس همه مشکل دارن. یه کم گنده تر فکر کنید.​

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين را ديگه نميدونم. اگر داوطلب آزاد بودي احتمالا مشكلي نبود. شما برو پليس +10 و بپرس كه يك وقت خداي ناكرده واست مشكلي ايجاد نشه.
يك مطلب ديگه اگر يك وقت كه انشاءالله اتقاق نيفته، شما درسهاي موندت را نتوني پاس كني چي؟ اون وقت به مشكل برمي‌خوري.

اگر الان نتونم دفترچرو پست كنم اره به مشكل ميخورم چون كسريو و 18 ماه خدمت و اينا ميپره. ولي اگر دفترچرو بتونم پست كنم نه به مشكل نميخورم برا ادامه تحصيل.:blink:

من درست متوجه سوالت نشدم اگر منظورمو اشتب گفتم بهم بگو.:blush:

E=MC²

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این حرفا چیه بابا !؟ اینی که میگی مربوط به کادر سپاهه حتما! وگرنه به سرباز وظیفه کاری ندارن!
سالی این همه سرباز از **** پایان خدمت می گیره پس همه مشکل دارن. یه کم گنده تر فکر کنید.​

باز هم يكي از اون حضرات عاليه بدون جستجو و تفكر و مكاشفت و سگالش در بحر موضوع، بي مهابا سنگي را به وسط مجلس حواله كردند، لكن بنا به مشيت الهي سنگ به چشم و چال كسي برخورد نكرد و فرد موصوف دامن خويش را پاك به سر منزل مقصود رسانيد (مزاح :happy::D)

اي مهندس شما اين بنده سرا پا تقصير رو عفو بفرماييد كه خاطر عزيز بزرگ دلاور ميزگردي چون شمارو مكدر كردم... بنده از روي باد معده حرفي رو نمي زنم، موردي بود به عينه ديدم كه سرباز وظيفه هم بود ولي افسر مصاحبه (انكارا) ريجكت كرد پرونده رو... حالا هرچي حضرتعالي صلاح بدونيد همون درسته حتما
:lol::happy:;)

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باز هم يكي از اون حضرات عاليه بدون جستجو و تفكر و مكاشفت و سگالش در بحر موضوع، بي مهابا سنگي را به وسط مجلس حواله كردند، لكن بنا به مشيت الهي سنگ به چشم و چال كسي برخورد نكرد و فرد موصوف دامن خويش را پاك به سر منزل مقصود رسانيد (مزاح :happy::D)

اي مهندس شما اين بنده سرا پا تقصير رو عفو بفرماييد كه خاطر عزيز بزرگ دلاور ميزگردي چون شمارو مكدر كردم... بنده از روي باد معده حرفي رو نمي زنم، موردي بود به عينه ديدم كه سرباز وظيفه هم بود ولي افسر مصاحبه (انكارا) ريجكت كرد پرونده رو... حالا هرچي حضرتعالي صلاح بدونيد همون درسته حتما
:lol::happy:;)
من هم یه چیزایی در این باره شنیدم که **** باشی مشکل پیدا می کنی برای خارج رفتن اماااااااااا اماااااا
**** باشی حال میکنی برای داخل بودن:D

mo h se n

Registered User
لایک‌ها
0
اگر الان نتونم دفترچرو پست كنم اره به مشكل ميخورم چون كسريو و 18 ماه خدمت و اينا ميپره. ولي اگر دفترچرو بتونم پست كنم نه به مشكل نميخورم برا ادامه تحصيل.:blink:

من درست متوجه سوالت نشدم اگر منظورمو اشتب گفتم بهم بگو.:blush:

منظورم اينه كه اگر نتوني پيشت را تا قبل از اعزام تموم كني مجبور ميشي بري سربازي بدون گرفتن پيش.
ولي اگر قرار باشه كسريت بپره گرفتن پيش هم ارزش نداره.
باز بايد بريد پليس +10 ببنيد تو سيستمشون وضعيت شما به چه صورتي هست.

hakan2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام....دوستان یک سوال فوری دارم...یگان پدافند هوایی در تهرانسر افتادم...چطوریه؟ کدوم واحد بهتره؟
کسی از خاتم النبیا خبر داره؟کدوم اینا بهتره....فقط زود جواب بدید..مرسی

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورم اينه كه اگر نتوني پيشت را تا قبل از اعزام تموم كني مجبور ميشي بري سربازي بدون گرفتن پيش.
ولي اگر قرار باشه كسريت بپره گرفتن پيش هم ارزش نداره.
باز بايد بريد پليس +10 ببنيد تو سيستمشون وضعيت شما به چه صورتي هست.

اره بدون پيشم برم خدمت مشكلي نيست.:D ولي براي كسري ارزش داره بدون پيش برم.

مگه تو سيستمشون وضعيت منو زده؟؟ چجورياست؟؟؟

راستي امروز كه رفتم مدرسم چون ديپلمم همونجا گرفته بودم داخل دفترچم زد در تاريخ 30/10/88 از اين اموزشگاه فارغ التحصيل شده و گفت با مدرك ديپلمت وردارو ببر قبول ميكنن. راست ميگه؟؟ من ديپلممو دي پارسال گرفتم . حالا چي وضعيتم فرقي نميكنه؟؟؟:f34r::f34r:

hamedi.amirr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرکز آموزش شهید قاضی تبریز - نیروی زمینی **** پاسداران انقلاب

کسی از دوستان درباره این پادگان اطلاعی داره ؟

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.

من هم كه آموزشي بودم نديدم كه اونايي كه غيبت كرده بودن توي برگشون نوشته باشه فلان قدر اضافه و ... خودشون هم تعجب كرده بودن و عده اي مي گفتن كه اينا همش الكيه و عده اي مي گفتن بخشيدن همه رو و عده اي مي گفتن آخر سربازيت كه خواستي بري تمام امضاها رو جمع كني كه ترخيص بشي بهت مي گن اين قدر اضافه داري و ...
ولي نا اميد نشو چون هيچ كدوم از اينا كه گفتم معتبر نيست و هر كسي تو ارتش واسه ي خودش يه چيزي مي گه به قول همه ي ارتشي ها ارتش لحظه اي هست و كلا **** همينجوريه.

ameretat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آموزش 03 عجب شیر بودم که تموم شد بالاخره...

حالا برای یگان افتادم " تیپ 71 پیاده مکانیزه - آج - سرپل ذهاب".. طرفهای کرمانشاه هستش و میگن لب مرزه عراقِ

نمیدونم همون پادگان ابوذر هست یا نه... به هر حال اگر کسی اونجا هست یا اطلاعاتی از اونجا داره مارو روشن کن.. ما که نه آموزشی شانس داشتیم نه یگان.. هر دوتاش رو افتادیم جای بد :eek:

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آموزش 03 عجب شیر بودم که تموم شد بالاخره...

حالا برای یگان افتادم " تیپ 71 پیاده مکانیزه - آج - سرپل ذهاب".. طرفهای کرمانشاه هستش و میگن لب مرزه عراقِ

نمیدونم همون پادگان ابوذر هست یا نه... به هر حال اگر کسی اونجا هست یا اطلاعاتی از اونجا داره مارو روشن کن.. ما که نه آموزشی شانس داشتیم نه یگان.. هر دوتاش رو افتادیم جای بد :eek:
مدرک تحصیلیت چی بوده داداش؟ بچه کجایی؟

hakan2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام....دوستان یک سوال فوری دارم...یگان پدافند هوایی در تهرانسر افتادم...چطوریه؟ کدوم واحد بهتره؟
کسی از خاتم النبیا خبر داره؟کدوم اینا بهتره....فقط زود جواب بدید..مرسی

icmaster

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان گرامی یک سوال داشتم
من اعزامم 1 دی بود یعنی همین چند روز پیش. برگه من هم با سه ماه اضافه خدمت بخاطر غیبت بود و کد محل آموزش مازاد! بدلیل مشکلاتی که برام پیش اومد نتونستم در روز اعزام به نظلم وظیفه برم. حالا من باید دوباره به پلیس+10 برم برای تعیین تاریخ اعزام جدید یا باید برم نظلم وظیفه؟
آیا امکان داره اقدام کنن برای دستگیری؟
اضافه خدمتم همون سه ماه میمونه یا بیشتر میشه؟

ممنون

Last edited:

alone_a3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان گرامی یک سوال داشتم
من اعزامم 1 دی بود یعنی همین چند روز پیش. برگه من هم با سه ماه اضافه خدمت بخاطر غیبت بود و کد محل آموزش مازاد! بدلیل مشکلاتی که برام پیش اومد نتونستم در روز اعزام به نظلم وظیفه برم. حالا من باید دوباره به پلیس+10 برم برای تعیین تاریخ اعزام جدید یا باید برم نظلم وظیفه؟
آیا امکان داره اقدام کنن برای دستگیری؟
اضافه خدمتم همون سه ماه میمونه یا بیشتر میشه؟

ممنون

نه لازم نيست بري پليس +10 يه سر حدوده 10 روز ديگه برو ميدون **** اگه بچه تهراني يا يه سر برو **** وظيفه شهرتون. به احتمال زياد مي افتي اول ارديبهشت 90
اضافه خدمتت همون سه ماهه
نه فقط غايبي. اقدام نمي كنند برا دستگيري. اون واسه كساييه كه پادگان خودشونو معرفي كردن و نرفتن

بالا