**** - 18 خرداد
اسم پادگان رو نيارم بهتره
نيرو هوايي بوديد؟
**** - 18 خرداد
اسم پادگان رو نيارم بهتره
نيرو هوايي بوديد؟
نه نيرو زميني ****
اسم پادگانم ميگم
پادگان وليعصر اباده !
يعني ديگه نميخوام حتي از كنارش رد شم !
اگه يه روز بخووام برم شيراز با هواپيما ميرم مطمئنا
فقط من نبودم كه اينطوريم هم خدمتي هام رو ميبينم بهم همين حرفا رو ميزنن...
ان شاءالله زودتر خاطرات بدش را فراموش كنيد
حالا يك سوال فنيبه ما اوايل دي لباس دادن و گفتن بريد بيستم بيايد. حالا بيستم با لباس سربازي برم يا شخصي؟
من هم پادگان وليعصر هستم ولي اردكان (نيرو هوايي). مثل اينكه تمام پادگانهاي **** اسمشون وليعصره؟!
کسي ميدونه برنامه هاي سخت پادگان ها که توش دوندگي هست چيه؟..و آيا هر روزه يا روزهاي خاص؟..هر کسي ميتونه تحمل کنه؟..مثلا مالک اشتر نيروي انتظامي بدوبدو هاي طاقت فرسا دارن؟؟..
دوييدن كه چيزي نيست !
هرچند كه مربيه ورزشه ما اخره حال بود خودش وظيفه بود ميرفتيم پشت كوه ميشستيم سيگار ميكشيديم
ولي خدا خدا كن تنبيهاتتون شروع نشه
نيرو انتظامي رو نميدونم
ولي خشم شب -سينه خيز (دستها تو جيب و سينه خيز) - پا خرگوشي پا مرغي تو سربالايي سينه خيز تو سر پاييني...
اينا واقعا طاقت فرساس...
دوييدن كه چيزي نيست !
هرچند كه مربيه ورزشه ما اخره حال بود خودش وظيفه بود ميرفتيم پشت كوه ميشستيم سيگار ميكشيديم
ولي خدا خدا كن تنبيهاتتون شروع نشه
نيرو انتظامي رو نميدونم
ولي خشم شب -سينه خيز (دستها تو جيب و سينه خيز) - پا خرگوشي پا مرغي تو سربالايي سينه خيز تو سر پاييني...
اينا واقعا طاقت فرساس...
کسي ميدونه برنامه هاي سخت پادگان ها که توش دوندگي هست چيه؟..و آيا هر روزه يا روزهاي خاص؟..هر کسي ميتونه تحمل کنه؟..مثلا مالک اشتر نيروي انتظامي بدوبدو هاي طاقت فرسا دارن؟؟..
من شنيدم خشم شب ديگه نيست..لااقل براي تحصيل کرده ها که نيس!
گويا بس دوندگي داشتن صداشون در نميومده..حالا نميدونم رژه بوده..سينه خيز بوده..يا تنبيه!
من كه پرسيدم، گفتن ميزنن ولي اواخر آموزشي ميزنن.
البته نپرسيدم براي تحصيل كردهها ميزنن يا نه، ولي فكر ميكنم بزنن.
خشم شب هم فكر نكنم چيز خاصي باشه احتمالا همون كارهايي كه توي روز انجام ميدم بايد تو خشم شب هم انجام بديم.
به علاوه شنيدن صداي شليك چندتا تير گازي كه البته صداش بيشتره!
من شنيدم خشم شب ديگه نيست..لااقل براي تحصيل کرده ها که نيس!
گويا بس دوندگي داشتن صداشون در نميومده..حالا نميدونم رژه بوده..سينه خيز بوده..يا تنبيه!
قانون که الان هست شامل شما نمیشه چون سال 89 اعزام شده ایدواسه تک فرزندی فقط باید کپی شناسنامه خانواده رو ببرم آموزشی ؟
چیز دیگه لازم نیس ؟
راسته میگن از سال 90 خدمت میشه 24 ماهه ؟
من که اعزام 89 هستم هم این قانون برام اعمال میشه ؟؟
ای بابا خانم شما هم بعضی وقت شورشو در میاریا آخه رفته سربازی نرفته هتل هیلتون کهکسي ميدونه برنامه هاي سخت پادگان ها که توش دوندگي هست چيه؟..و آيا هر روزه يا روزهاي خاص؟..هر کسي ميتونه تحمل کنه؟..مثلا مالک اشتر نيروي انتظامي بدوبدو هاي طاقت فرسا دارن؟؟..
اشتباه به عرضتون رسوندن بدترین آموزشی مال ارتش **** همه چیزش توپه مخصوصا نیرو هواییربطي به تحصيل كرده يا نكرده نداره ولي شايد مراعات كنن...
خشم شب جهت امادگيه كه وقتي بمب گاز منفجر ميكنن و موج انفجار ميپيچه و از خواب ميپرين
بايد با تمام تجهيزات نظامي برين بپرين تو سنگري كه كندين...
حالا 4 3 صبح كي ميتونه سنگر خودشو پيدا كنه !
ولي خشم شب فقط تو **** انجام ميشه اينطور كه معلومه...
انصافا **** سخت ترين اموزشي رو داره ولي تو يگان معمولا اذيت نميكنن...
نيرو انتظامي يگانش سخت تره تا اموزشيش چون بيشتر حالت اماده باش داره...
اشتباه به عرضتون رسوندن بدترین آموزشی مال ارتش **** همه چیزش توپه مخصوصا نیرو هوایی
نیرو انتظامی دوران خدمت با عرض پوزش گهی داره جمعه روز تعطیل غیر تعطیل سرشون نمیشه