• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
معلومه خب با ماشین خودت یه چیز دیگه است!
من گواهی نامه ندارم مجبورم!
بدون گواهی نامه هم که خطر ناکه!

اقا من شنیدم فقط یه بشقابی دیزین کار میکنه!!!درسته؟؟؟
یعنی 4شنبه نمیشه رفت؟
من با کولاکش مشکلی ندارم ولی اگه بالابر کار نکنه ....
فردا صبح زنگ میزنم پیست!!!

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
دیزین نه تعمیر نه تعطیلی نه ... هیچی!
فقط اگه دید صفر شه تعطیل میکنن!
یا باد خیلی شدید بالا 80 تا!

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
این تیم Snow Forecast:
6097

این کابین ها رو هم ببینید:
6095

variani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازهم سلام خدمت دوستان اسکی بازی که عشق دیزین هستن
امروز یکی از بچه ها رفته بود دیزین و پیست بسته بودش چون بارش شدید و باد بوده و احتملا چهار شنبه دوباره باز میشه و کلی صفااااا من که چهار شنبه اونجام حالا شما رو نمیدونم
یه چیزی که میخواستم بگم اینه که من تا حالا دربند سر نرفتم و اگه دوستان یه سری اطلاعات بدن ممنون میشم و اینک من فکر کنم دیزین با دربند سر قابل مقایسه نیست چون دیزین یه پیست بین المللی هستش و از این حرفا ولی بازم میگم فکر کنم :cool:;)

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همین چیزاته که عاشقتم Radonn دمت گرم معلومه این کاره هستی‌ از اول که پیدات شد اینجا دیدم دربند سر باز هستی‌ فهمیدم جوهر داری
ایولا حرفات همه تائید میشه دربند سر باشه من هرگز دیزین نمیرم :D

قربونت داداش !

بازهم سلام خدمت دوستان اسکی بازی که عشق دیزین هستن
امروز یکی از بچه ها رفته بود دیزین و پیست بسته بودش چون بارش شدید و باد بوده و احتملا چهار شنبه دوباره باز میشه و کلی صفااااا من که چهار شنبه اونجام حالا شما رو نمیدونم
یه چیزی که میخواستم بگم اینه که من تا حالا دربند سر نرفتم و اگه دوستان یه سری اطلاعات بدن ممنون میشم و اینک من فکر کنم دیزین با دربند سر قابل مقایسه نیست چون دیزین یه پیست بین المللی هستش و از این حرفا ولی بازم میگم فکر کنم :cool:;)

داداش یکی از دلایلی که دیزین بین المللی هست بزرگی پیسته !! یکی دیگه امکانات و تعداد زیاد بالا بر هاش حالا 2 تا جمله : 1 من تا حالا حرفه ای ندیدم از قله بیاد بره تا پایین دیزین بعد دوباره 2 سری سوار شه بره قله همه میان تا نیم قله ( رستوران وسط) دوباره میرن قله که این مسافت از دربند سرم کمتره ! پس دلیل اول تازه پایین های دیزین خیلی وقتا سنگ و خاک و چمنه ! پس بی استفادس !!

حالا دلیل دوم : دادش چه فایده داره 400 تا بالا بر باشه اما برا هر کدوم 45 دقیقه تو صف وایسی؟

كنار روزهاي هفته . Metric رو تيك بزن .
مقدار Snow cm (قرمزه). يعني ميزان بارش برف به سانتي متر در هر روز
اينها رو براي اين 5 روز با هم جمع بزني ميبني كه برف دربندسر از همه بيشتره .

داداش به اینا اعتماد نکن هر دو دقیقه یه بار عوض میشه ! طبق اینا توی پر برف ترین حالت امروز دیزین فقط 8 سانت برف میاد تو روز؟ امروز رو ماشین من بیشتر از 8سانت برف نشسته بود !

پیستای کانادا رو هم زده 0.2 این احتمالا یه مقیاس دیگس !!!

دوستات کسی نگفت freezing level نمیدونین چیه؟؟؟

Last edited:

variani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش یکی از دلایلی که دیزین بین المللی هست بزرگی پیسته !! یکی دیگه امکانات و تعداد زیاد بالا بر هاش حالا 2 تا جمله : 1 من تا حالا حرفه ای ندیدم از قله بیاد بره تا پایین دیزین بعد دوباره 2 سری سوار شه بره قله همه میان تا نیم قله ( رستوران وسط) دوباره میرن قله که این مسافت از دربند سرم کمتره ! پس دلیل اول تازه پایین های دیزین خیلی وقتا سنگ و خاک و چمنه ! پس بی استفادس !!

حالا دلیل دوم : دادش چه فایده داره 400 تا بالا بر باشه اما برا هر کدوم 45 دقیقه تو صف وایسی؟[/QUOTE]

من خودم تا حالا نشده که 45 دقیقه صف وایستم !!! نمیدونم که چطوری این حرفو زدی !!!!
و این که دوست من . من که نگفتم بیا از دیزین عیب بگیر !!! گفتم اگه میشه یخورده از دربند سر بگو
مثلا ورودیش چنده . شیبش چقدره ؟ واسه پرش جایی داره ؟
از این حرفا

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من خودم تا حالا نشده که 45 دقیقه صف وایستم !!! نمیدونم که چطوری این حرفو زدی !!!!
و این که دوست من . من که نگفتم بیا از دیزین عیب بگیر !!! گفتم اگه میشه یخورده از دربند سر بگو
مثلا ورودیش چنده . شیبش چقدره ؟ واسه پرش جایی داره ؟
از این حرفا[/QUOTE]

چرا بابا روزای تعطیل ساعت 12 اینطورا خیبی شلوغه !

:) چشم اینم تعریفات:

پارسال 20 تومن بود ! 2تل سیژ داره که یکی دو نفزه یکی 4 نفره فقطم سیژ داره !1 یه پیست مبتدی هم داره که گوزنی هست !!!

!

شیبش از دیزین بیشتره پیچای بارک داره ! تا دلتم بخاد جا برای پرش داره ! تا پیار سال یه رود خونه داشت راست کار پریدن بود اما برش صافش کردن !1 پارسال یکی از تپه های وسطم برداشتن یک مساحت صاف و طولانی با شیب خوب درست شد که پارسال مسابقات باشگاهی اونجا برگزار شد که جایزش 4 ملیون بود! شندیم امسال تپه سمت راستی هم برداشتن !! برف ساز اوردن !!
یکی میگفت یه خط جدید سیژ هم دارن میزنن که میره تا امامزاده !!

variani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا بابا روزای تعطیل ساعت 12 اینطورا خیبی شلوغه !

:) چشم اینم تعریفات:

پارسال 20 تومن بود ! 2تل سیژ داره که یکی دو نفزه یکی 4 نفره فقطم سیژ داره !1 یه پیست مبتدی هم داره که گوزنی هست !!!

!

شیبش از دیزین بیشتره پیچای بارک داره ! تا دلتم بخاد جا برای پرش داره ! تا پیار سال یه رود خونه داشت راست کار پریدن بود اما برش صافش کردن !1 پارسال یکی از تپه های وسطم برداشتن یک مساحت صاف و طولانی با شیب خوب درست شد که پارسال مسابقات باشگاهی اونجا برگزار شد که جایزش 4 ملیون بود! شندیم امسال تپه سمت راستی هم برداشتن !! برف ساز اوردن !!
یکی میگفت یه خط جدید سیژ هم دارن میزنن که میره تا امامزاده !!

ممنونم از تعریفات
یه چیز دیگه راهش از کجاست یعنی من از کرج میخوام برم چطوری باید برم ؟

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم از تعریفات
یه چیز دیگه راهش از کجاست یعنی من از کرج میخوام برم چطوری باید برم ؟

راهش از جاده بالاس ! باید بیای بابایی بری جاده فشم ! بعد شمشک مسیر شمشک دیزین دربندسر تابلو داره ! بعد میرسی به یه دو راهی سمت راست میره دیزین سمت چپ میره دربندسر ! به شما دوره !

variani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راهش از جاده بالاس ! باید بیای بابایی بری جاده فشم ! بعد شمشک مسیر شمشک دیزین دربندسر تابلو داره ! بعد میرسی به یه دو راهی سمت راست میره دیزین سمت چپ میره دربندسر ! به شما دوره !

دستت درد نکنه ممنونم

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از دوستام زانوش مشکل داره، در حدی که لق میزنه صدا میده، به نطرتون میتونه اسنوبرد رو شروع کنه؟؟؟0

اسنوبرد به زانو خیلی فشار میاره !

مشکلش دقیقا چیه در اثر چی به وجود اومده ! یه سری از مفصل درد ها با زدن D3 و ویتامین k و خوردن امگا 3 حل میشه !
ه

Last edited:

sami90

Registered User
لایک‌ها
0
سلام...کسی قیمتای هتل توچال میدونه؟این قیمتایی که تو سایت خود توچال زده درسته یا قدیمیه؟

هكتور

Registered User
لایک‌ها
0
بر و بچ اسكي باز و دربند سر ياش;)؟؟؟؟دربند سر هم پيستش آماده است يا نه ؟كسي خبر داره؟:(

Viva Bianconeri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جمعه يه سري از دوستام از جاده بالا مي خواستن بيان ديزين ولي چون پليس جاده رو تا ساعت 10 بسته بود رفتن دربند سر.
دربندسر بازه ;-)

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جمعه يه سري از دوستام از جاده بالا مي خواستن بيان ديزين ولي چون پليس جاده رو تا ساعت 10 بسته بود رفتن دربند سر.
دربندسر بازه ;-)

یه زنگ میزنی به دوستات امار پیست رو بگیری؟ برفش چه جوریاس !! قیمتش مهم نیست من مجانی میرم ! اما بپرسی ید نیست !

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
در دومین روز از لیگ اسکی صحرانوردی استقلال صدرنشين شد۱۹ دی ۱۳۸۹
استقلال در پايان روز دوم نخستين دوره ليگ برتر اسكي صحرانوردي در رده اول قرار گرفت. دومين روز اولين دوره مسابقات ليگ برتر اسكي صحرانوردي در پيست شمشك با حضور 6 تيم نيروي زميني، رعد پدافندهوايي، شهرنشينان، استقلال و هيأت فارس و باشگاه کاندیدا در حضور نماينده رومانيايي فدراسيون جهاني ظهر امروز پيگيري شد. رقابت امروز در رشته پاتيناژ 1600 متر سرعتي برگزار شد كه در بخش تيمي و انفرادي نفرات زير صاحب عناوين اول تا سوم شدند: انفرادي: 1- سيد ستار صيد از باشگاه رعد پدافندهوايي خاتم الانبیا 2- سيد محمود جعفري از باشگاه استقلال 3- ابوالفضل ساوه‌اي از باشگاه استقلال تيمي: 1- استقلال 2- رعد پدافندهوايي 3- نيروي زميني رقابت امروز در حالي برگزار شد كه پيست شمشك شرايط جوي نامساعدي را سپري مي‌كرد و در كولاكي شديد اسكي‌بازان به رقابت پرداختند. اين در حالي است كه پيست شمشك هنوز بازگشايي نشده است

بالا