• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
از دید من برای کسی که میخواد برد بکنه اول پیست دیزینه ... بعد دربند سر ... بعد شمشک

اگر شلوغ باشه ترتیبش عوض میشه

اول دربند سر - دیزین - شمشک

من که کلا با شمشک حال نمیکنم ... به درد آلپاین میخوره ... برای برد خوب نیست ... یه زمانی دربند سر دره داشت

دره خیلی بزرگ و خوب ... بالا که میرسیدی سمت چپ میرفتی و خیلی حال میداد ... اما مثل اینکه به جورایی خراب

شده

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
IMAGE_331.jpg

این عکسو تو نت پیدا کردم، زیرشم نوشته بود روز اول دیزین تو سال 2011

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دید من برای کسی که میخواد برد بکنه اول پیست دیزینه ... بعد دربند سر ... بعد شمشک

اگر شلوغ باشه ترتیبش عوض میشه

اول دربند سر - دیزین - شمشک

من که کلا با شمشک حال نمیکنم ... به درد آلپاین میخوره ... برای برد خوب نیست ... یه زمانی دربند سر دره داشت

دره خیلی بزرگ و خوب ... بالا که میرسیدی سمت چپ میرفتی و خیلی حال میداد ... اما مثل اینکه به جورایی خراب

شده

بله شما درست میگین شمشک برای برد مناسب نیست اما دیزین رو من هرکی بار اولش بود بردم مجبور شد اون مسیر اول رو که از پارکینگ میای تو پیست باریکه پیاده میاد بد بختا میگرخن برا بار اول اما بقیش خوبه ! توچالم که حساب نیست

البته پیست مبتدی دربندسرم خوبه فقط بدیش اینکه گوزنیه !

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
گوزنی چیه؟؟
==================
دقیقآ نمیشه به این snow forecast اعتماد کرد!!!

امروز سعادت آباد 15 سانت برف نشسته بود!!!
دیگه حساب کنید روی کوها چه خبره!

variani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام radonn
میتونی واسم دربند سر رو مجانی ردیف منی ؟؟؟
منم واست دیزین رو مجانی ردیف میکنم:):):)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بله شما درست میگین شمشک برای برد مناسب نیست اما دیزین رو من هرکی بار اولش بود بردم مجبور شد اون مسیر اول رو که از پارکینگ میای تو پیست باریکه پیاده میاد بد بختا میگرخن برا بار اول اما بقیش خوبه ! توچالم که حساب نیست

البته پیست مبتدی دربندسرم خوبه فقط بدیش اینکه گوزنیه !

اول که نباید از اون بالا ببری بد بختو ... سوارش کن با کابین برو پایین پیست

رستوران وسطو نمیگم ... قسمت پایین پیست که برای مبتدیاست ... خیای راحت 1 جلسه ای راه میفته

توچال هم برای مبتدی عالیه ... چون هیچی نداره ... نه پیچی نه خمی نه شیبی هیچییییییییییییییییییییییییی

فقط دیزین و دربند سر

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
سلام radonn
میتونی واسم دربند سر رو مجانی ردیف منی ؟؟؟
منم واست دیزین رو مجانی ردیف میکنم:):):)

شما ديزين رو براي من يه كارت بگير مجاني برم من دربندسر مجاني برات رديف ميكنم

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما ديزين رو براي من يه كارت بگير مجاني برم من دربندسر مجاني برات رديف ميكنم

منو میشناسن اونجا فک میکنن محلیم پول پارکینگم نمیدم ! شاید تورم بتونم با خودم ببرم تو !! تو چه جوری دیزین رو ok
میکنی؟

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوزنی نوعی (حالتی) از پیست اسکی هست

ای وای !!!!!!!!!!! نفرمایین اینجوری تو رو خدا !!! گوزنی یه بالابر مثل بشقابی فقط دستگیرش رو باید بگیری دستت بکشتت بالا !! بشقابیو باید بتدازی لای پات

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
منو میشناسن اونجا فک میکنن محلیم پول پارکینگم نمیدم ! شاید تورم بتونم با خودم ببرم تو !! تو چه جوری دیزین رو ok
میکنی؟

مهدنس یادم باشه خواستیم برنامه اسکی بچینیم در تماس باشم باهات :دی

ehsaninga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ی دوستان خوب
خیلی تاپیکه باحالیه

اول ازهمه دوست داشتم نظر خودمو درباره ی پیستای اسکی بگم

۱. هممون میدونیم که پیست توچال بهترین پیسته دنیاست ، هم شیبه خیلی خوبی داره ، همیشه خلوته ، همه برای اسکی کردن میان کسی برای کلاسو این حرفا نمیاد و کلی ویژگیهای دیگه که هممون میدونیم . هیچ وقت شمشک ، دربندسر ، دیزین به پاشم نمیرسن .

۲. من ۳ فصله که دارم اسکی میکنم از نوع دبل ،،دوست دارم تنوع ایجاد بشه حالا می خوام برد بگیرم اول از همه می خوام یه برد خوب بهم معرفی کنین

اگه میشناسین یه فروشنده با انصاف هم معرفی کنین ، لطفاً طرفای شهرک غرب نباشه چون به همشون سر زدم و با انصاف پیدا نکردم ، منظورم از با انصاف اینه که طرف فکر نکنه هیچی حالیم نیست همیطوری یه بند غار غار کنه .

یه چیزه دیگه اصولاً از لحاظ قیمتی قیمت برد تو اول فصل چقدر با آخر فصل تفاوت داره ؟!

خیلی شد برم دیگه . پیشاپیش بابت جوابهاتون ممنونم
Do not ever tochal

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ی دوستان خوب
خیلی تاپیکه باحالیه

اول ازهمه دوست داشتم نظر خودمو درباره ی پیستای اسکی بگم

۱. هممون میدونیم که پیست توچال بهترین پیسته دنیاست ، هم شیبه خیلی خوبی داره ، همیشه خلوته ، همه برای اسکی کردن میان کسی برای کلاسو این حرفا نمیاد و کلی ویژگیهای دیگه که هممون میدونیم . هیچ وقت شمشک ، دربندسر ، دیزین به پاشم نمیرسن .

۲. من ۳ فصله که دارم اسکی میکنم از نوع دبل ،،دوست دارم تنوع ایجاد بشه حالا می خوام برد بگیرم اول از همه می خوام یه برد خوب بهم معرفی کنین

اگه میشناسین یه فروشنده با انصاف هم معرفی کنین ، لطفاً طرفای شهرک غرب نباشه چون به همشون سر زدم و با انصاف پیدا نکردم ، منظورم از با انصاف اینه که طرف فکر نکنه هیچی حالیم نیست همیطوری یه بند غار غار کنه .

یه چیزه دیگه اصولاً از لحاظ قیمتی قیمت برد تو اول فصل چقدر با آخر فصل تفاوت داره ؟!

خیلی شد برم دیگه . پیشاپیش بابت جوابهاتون ممنونم
Do not ever tochal

یه روز داریوش و ابی میان ایران تو فرودگاه میگیرنشون !!! بعد یارو میره خودشو به زور میچسبونه به اینا میگه ما 3تا آدم مشهور رو کجا میبرین؟؟؟؟؟ ما داریم سر دیزین و دربندسر دعوا میکنم این میگه توچال خوبه !!!
100 البته که توچال بهترین پیست دنیاس البته ما مردمی داریم که میگن تراکتور سازی هم پر طرفدار ترین تیم دنیاس و بعد منچستر اوله توچال که چیزی نیست !

البته فکر کنم مضاح میکردین چون هرچی میگین دقیقا عکسش صادقه !

شما چقدر میخای هزینه کنی و چه مارکی میخوای اینارو بگو تا جاهایی که بلدیم رو معرفی کنیم !

اخر فصل ارزون تره !!! اما بعضی وقتل قبل از شروع فصل هم حراج میزارن !!!

Last edited:

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
ای وای !!!!!!!!!!! نفرمایین اینجوری تو رو خدا !!! گوزنی یه بالابر مثل بشقابی فقط دستگیرش رو باید بگیری دستت بکشتت بالا !! بشقابیو باید بتدازی لای پات

ممنون نميدونستم چون ازش استفاده نكردم اصلا نميدونستم فقط شنيده بودم كه به اين پيست گوزني ميگن

ممنون

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
بالاخره من نفهمیدم این گوزنیه؟کلنگیه؟....
هر کس یه چیز میگه!
اسم اصلیش اینه:
Dopplmayr Surface Lift

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
هفته دیگه دوباره برفه:D:D
چه دوست داشتنی شده هوای تهران....:rolleyes:
آدم روحش شاد میشه snowforcast رو نگاه می کنه:p

بالا