سلام به همه ی دوستان خوب
خیلی تاپیکه باحالیه
اول ازهمه دوست داشتم نظر خودمو درباره ی پیستای اسکی بگم
۱. هممون میدونیم که پیست توچال بهترین پیسته دنیاست ، هم شیبه خیلی خوبی داره ، همیشه خلوته ، همه برای اسکی کردن میان کسی برای کلاسو این حرفا نمیاد و کلی ویژگیهای دیگه که هممون میدونیم . هیچ وقت شمشک ، دربندسر ، دیزین به پاشم نمیرسن .
۲. من ۳ فصله که دارم اسکی میکنم از نوع دبل ،،دوست دارم تنوع ایجاد بشه حالا می خوام برد بگیرم اول از همه می خوام یه برد خوب بهم معرفی کنین
اگه میشناسین یه فروشنده با انصاف هم معرفی کنین ، لطفاً طرفای شهرک غرب نباشه چون به همشون سر زدم و با انصاف پیدا نکردم ، منظورم از با انصاف اینه که طرف فکر نکنه هیچی حالیم نیست همیطوری یه بند غار غار کنه .
یه چیزه دیگه اصولاً از لحاظ قیمتی قیمت برد تو اول فصل چقدر با آخر فصل تفاوت داره ؟!
خیلی شد برم دیگه . پیشاپیش بابت جوابهاتون ممنونم
Do not ever tochal
یه روز داریوش و ابی میان ایران تو فرودگاه میگیرنشون !!! بعد یارو میره خودشو به زور میچسبونه به اینا میگه ما 3تا آدم مشهور رو کجا میبرین؟؟؟؟؟ ما داریم سر دیزین و دربندسر دعوا میکنم این میگه توچال خوبه !!!
100 البته که توچال بهترین پیست دنیاس البته ما مردمی داریم که میگن تراکتور سازی هم پر طرفدار ترین تیم دنیاس و بعد منچستر اوله توچال که چیزی نیست !
البته فکر کنم مضاح میکردین چون هرچی میگین دقیقا عکسش صادقه !
شما چقدر میخای هزینه کنی و چه مارکی میخوای اینارو بگو تا جاهایی که بلدیم رو معرفی کنیم !
اخر فصل ارزون تره !!! اما بعضی وقتل قبل از شروع فصل هم حراج میزارن !!!