milad 1000
Registered User
استراليا گل زد مساوي شد تا الان.حقش نبود كره خوب بازي كرده
والا خوب که هست ولی پیش بینی من چی میشه !به نظرتون ايران به استراليا بخوره بهتره ؟
بازي آخر اينا هم مهمهوالا خوب که هست ولی پیش بینی من چی میشه !
آخه گفتیم استرالیا قهرمانه راستی اینا چشون شد تیم خوبی بود استرالیا![]()
راستی اینا چشون شد تیم خوبی بود استرالیا![]()
نه بابا دوتاشون سختن اتفاقاً باید هر طور شده اول بشیم وگرنه اگر دوم شدیم بر فرض خیلی محالم که هر کدومشونو تو مرحله یک چهارم ببریم تو مرحله با برنده بازی بین دو تیم اول گروه ژاپن و دوم گروه قطر بازی میکنیم اما اول بشیم برعکسه یعنی با برنده بازی تیم دوم گروه ژاپن و دوم گروه قطر میخوریم که به مراتب آسون تره ژاپن به هرحال میرسه فینال من شک ندارمبازي آخر اينا هم مهمه
و ببينيم ايران چه استراتژي مي چينه
كه با كره بخورن يا اينها ؟
البتهه از اون طرف هم مهمه كه نيمه نهايي به كي بخورن
تو فقط بازی با هندو میبینی من استرالیایی رو میبینم که بازیکناش سابقه حضور موفق تو دو جام جهانی رو دارن فقط مشکل پیر بودنشون بود اما با توجه به شناختی که از جنگنده بودنشون داشتم فکر میکردم کره ای ها رو این بار سر جاشون بنشونن حالا درسته دوره قبلم تو جام ملتها مقام خوب نیوردن ولی فراموش نشه اون اولین حضورشون تو این جام بوده و تجربه نداشتنالبته بازی با هند رو که نمیشه ملاک قرار داد.
...
گروه بندی ها هم که کلا مشکوک هستند چون سمتی که قطر هست خیلی راحتتره از سمت ایران هستش تیمهای مهم نیمه اول قطر - ازبکستان - عربستان - کویت - سوریه - ژاپن هستند اما اون سمت کره جنوبی - کره شمالی - ایران - استرالیا - عراق و بحرین که از این بین کره جنوبی - کره شمالی و استرالیا سه تا از چهار سهمیه جام جهانی قبلی بودند و بحرین تا مرحله پلی آف بالا رفته بود عراق هم مدافع عنوان قهرمانیه الان با حذف عربستان تصور کنید که یکی از تیمهای قطر - ازبکستان - اردن - سوریه چین یا کویت میتونه به نیمه نهایی برسه
یعنی تفاضل گل کشکه؟؟؟؟و فقط بازی رو در رو تکلیف تیم صعود کننده رو مشخص میکنه؟؟؟
عملا داشتیم با مبعلی 10 نفره بازی می کردیم یه بار بیشتر توپ به پاش نخوردمبعلی :lol:
محمد نوری کجا ! مبعلی کجا ! بازی رو کامل عوض کرد