• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملت های آسیا | قطر 2011

عملکرد ایران در جام ملت های آسیا را چگونه پیش بینی می کنید؟

• Total voters
    89
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
استراليا گل زد مساوي شد تا الان.حقش نبود كره خوب بازي كرده

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
به نظرتون ايران به استراليا بخوره بهتره ؟

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نظرتون ايران به استراليا بخوره بهتره ؟
والا خوب که هست ولی پیش بینی من چی میشه ! :D
آخه گفتیم استرالیا قهرمانه راستی اینا چشون شد تیم خوبی بود استرالیا
thinking.gif

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
والا خوب که هست ولی پیش بینی من چی میشه ! :D
آخه گفتیم استرالیا قهرمانه راستی اینا چشون شد تیم خوبی بود استرالیا
thinking.gif
بازي آخر اينا هم مهمه
و ببينيم ايران چه استراتژي مي چينه
كه با كره بخورن يا اينها ؟
البتهه از اون طرف هم مهمه كه نيمه نهايي به كي بخورن

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بازي آخر اينا هم مهمه
و ببينيم ايران چه استراتژي مي چينه
كه با كره بخورن يا اينها ؟
البتهه از اون طرف هم مهمه كه نيمه نهايي به كي بخورن
نه بابا دوتاشون سختن اتفاقاً باید هر طور شده اول بشیم وگرنه اگر دوم شدیم بر فرض خیلی محالم که هر کدومشونو تو مرحله یک چهارم ببریم تو مرحله با برنده بازی بین دو تیم اول گروه ژاپن و دوم گروه قطر بازی میکنیم اما اول بشیم برعکسه یعنی با برنده بازی تیم دوم گروه ژاپن و دوم گروه قطر میخوریم که به مراتب آسون تره ژاپن به هرحال میرسه فینال من شک ندارم

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
البته بازی با هند رو که نمیشه ملاک قرار داد.
تو فقط بازی با هندو میبینی من استرالیایی رو میبینم که بازیکناش سابقه حضور موفق تو دو جام جهانی رو دارن فقط مشکل پیر بودنشون بود اما با توجه به شناختی که از جنگنده بودنشون داشتم فکر میکردم کره ای ها رو این بار سر جاشون بنشونن حالا درسته دوره قبلم تو جام ملتها مقام خوب نیوردن ولی فراموش نشه اون اولین حضورشون تو این جام بوده و تجربه نداشتن
بله من فکر میکنم علت این بد ظاهر شدنشون همون غریبی با آسیاییاس ... خلاصه حیفه فوتبال با این کلاس بالا مقامی تو این جام مزخرف آسیایی نیاره ! آسیا خودش درپیته اینا هم غریبی میکنن با ما کلاسمون پایین تر میاد

پ.ن: چقد حرف زدم شرمنده !!

Last edited:

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
روحيه ميدهييييييييييييييم

ايران قهرمان ميشه ....

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
یک نگاهی که به گروهها بندازیم می بینیم که تا الان حذف دو تیم عربستان و هند قطعی شده. کویت هنوز حذفش قطعی نیست برخلاف اونچه که دوستان گفتند . اگر ازبکها چین رو هم ببرن و کویت بتونه قطر رو با اختلاف 2 گل ببره کویت هم میتونه صعود کننده باشه در گروه اول . البته این موضوع به نظر من بعیده و من فکر می کنم دوتیم ازبکستان و قطر دو صعود کننده این گروه باشند.
در گروه 2 ، حذف عربستان قطعیه . اما ژاپن هم میتونه حذف بشه، در صورتی که عربستان برای حفظ آبرو هم که شده مقابل ژاپن با تمام قوا ظاهر بشه. ضمن اینکه صعود دو تیم عربی دیگه میتونه برای عربستان انگیزه قوی باشه.
اما نظر من اینه که تیمهای سوریه و ژاپن تیمهای اول و دوم این گروه خواهند بود. احتمال اینکه سوریه ، اردن رو بزنه کم نیست و ژاپن هم مساوی میکنه.
در گروه 3 ، هند کارش تموم شده . اما بحرین اگر استرالیا رو بزنه میتونه به عنوان تیم دوم صعود کنه. تیم اول این گروه کره هست و من شخصا شانس بحرین رو کم نمی دونم. :blink:
منطقی ترین حالت صعود کره جنوبی و استرالیا هست ، ولی بحرین هم شاید .....
در گروه 4 به نظرم ایران اول و امارات تیم دوم خواهند شد. با توجه به بازیهایی که دیدم. درباره این گروه بیشتر در تاپیک تیم ملی صحبت خواهم کرد.

نهایتا از نظر من تا اینجای کار شایسته ترین تیم برای قهرمانی تیم کره جنوبی هست. دیروز فوق العاده بود از لحاظ تاکتیکی . امیدوارم در یکچهارم به این تیم نخوریم.

شاد و پیروز باشید

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
منم با نظر آقا ساسان موافقم کره مقابل استرالیا فوق العاده بود و چه از لحاظ تاکتیک و چه سرعت تیمی تا الان بهتر از تمام تیمها بوده
استرالیا هم تا اینجا چنگی به دل نزده نمیدونم این تیم با همین نفرات چطوری هست که در بازیهای مقدماتی جام جهانی زمین تا آسمون فرق می کنه

ژاپن خوبه اما شکست ناپذیر به نظر نمیرسه

گروه بندی ها هم که کلا مشکوک هستند چون سمتی که قطر هست خیلی راحتتره از سمت ایران هستش تیمهای مهم نیمه اول قطر - ازبکستان - عربستان - کویت - سوریه - ژاپن هستند اما اون سمت کره جنوبی - کره شمالی - ایران - استرالیا - عراق و بحرین که از این بین کره جنوبی - کره شمالی و استرالیا سه تا از چهار سهمیه جام جهانی قبلی بودند و بحرین تا مرحله پلی آف بالا رفته بود عراق هم مدافع عنوان قهرمانیه الان با حذف عربستان تصور کنید که یکی از تیمهای قطر - ازبکستان - اردن - سوریه چین یا کویت میتونه به نیمه نهایی برسه

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
...
گروه بندی ها هم که کلا مشکوک هستند چون سمتی که قطر هست خیلی راحتتره از سمت ایران هستش تیمهای مهم نیمه اول قطر - ازبکستان - عربستان - کویت - سوریه - ژاپن هستند اما اون سمت کره جنوبی - کره شمالی - ایران - استرالیا - عراق و بحرین که از این بین کره جنوبی - کره شمالی و استرالیا سه تا از چهار سهمیه جام جهانی قبلی بودند و بحرین تا مرحله پلی آف بالا رفته بود عراق هم مدافع عنوان قهرمانیه الان با حذف عربستان تصور کنید که یکی از تیمهای قطر - ازبکستان - اردن - سوریه چین یا کویت میتونه به نیمه نهایی برسه

دقیقاً همینیه که شما میگید !

متأسفانه فوتبال آسیا به خاطر همین مسائل هست که مدتهاست نتونسته اعتبار جهانی کسب کنه

اما پیش بینی من تقریباً موافق با آقا ساسان هست:

از گروه یک ازبکستان اول قطر دوم
گروه دو ژاپن اول اردن دوم

گروه سوم کره اول استرالیا دوم
گروه چهارم ایران اول عراق دوم

1/4 ازبکستان با اردن
ژاپن با قطر
کره جنوبی با عراق
ایران با استرالیا

نیمه نهایی ایران با اردن
ژاپن با کره جنوبی

فینال ایران کره جنوبی قهرمان دیگه با عرض معذرت کره جنوبی ! :wacko:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
نحوه صعود تیم‌ها به مرحله یک چهارم نهایی جام ملت ها مشخص شد

کنفدراسیون فوتبال آسیا، قوانین تیم‌های صعود کننده به مرحله یک‌چهارم پایانی پانزدهمین دوره رقابت‌های جام ملت‌های آسیا 2011 را اعلام کرد.

طبق قوانین AFC هر تیمی که امتیاز بیشتری در گروه بگیرد به مرحله بعدی صعود می کند اما اگر دو یا چند تیم در یک گروه امتیازی مساوی داشته باشند‌ تیمی که امتیاز بیشتری در دیدارهای انجام ‌شده بین تیم‌های هم‌ امتیاز گرفته باشد، به مرحله دوم راه خواهد یافت سپس تیمی که تفاضل گل بیشتری در گروه داشته باشد، راهی مرحله یک چهارم پایانی این رقابت ها می شود.

اگر دو یا چند تیم در تفاضل گل نیز مساوی باشند، تیمی که گل‌های بیشتری بین تیم‌های هم‌ امتیاز زده باشد، گام به مرحله بعدی می گذارد و در شرایط بعدی، تیمی که در کل تفاضل گل بیشتری در گروه کسب کرده باشد می تواند جواز صعود را دریافت کند و در مرحله بعدی تیمی که تعداد گل های بیشتری در گروه به ثمر رسانده به مرحله بعد صعود می کند.

در ادامه قوانین کنفدراسیون فوتبال آسیا آمده است: اگر دو تیم در یک گروه هم امتیاز و در تمامی شرایط مساوی باشند و دیدار آنها،‌ روز پایانی مرحله مقدماتی برگزار شود ضربات پنالتی تیم صعود کننده به مرحله یک چهارم پایانی را مشخص می‌کند اما اگر دو تیم در روز آخر به مصاف هم نروند، تیمی که کارت های زرد و قرمز کمتری کسب کرده باشد به مرحله بعدی صعود خواهد کرد. اگر دو تیم در تمامی شرایط بالا مساوی باشند،تیم صعود کننده براساس قرعه کشی گام به مرحله یک چهارم پایانی می گذارد.

منبع : خبرآنلاین

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
یعنی تفاضل گل کشکه؟؟؟؟و فقط بازی رو در رو تکلیف تیم صعود کننده رو مشخص میکنه؟؟؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
به امید خدا انشالاه امروز مقابل کره شمالی یه بازی خوب انجام بدیم هر چند اصلا نباید کره شمالی رو دست کم گرفت

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خیابانی گفت ایران میتونه تقریباً از این بازی خانگی استفاده کنه !
781.gif

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
داور بحرینی زرتی داره میره رو اعصاب همه بازیکنو مربیو تماشاچیو شاکی کرده

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دم افشین قطبی گرم ... دم بچه ها گرم ... سر افرازمون کردن ... 18 سال نباختنمون به کره همچنان حفظ شد

دم همشون گرم

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
مبعلی :lol:

محمد نوری کجا ! مبعلی کجا ! بازی رو کامل عوض کرد
عملا داشتیم با مبعلی 10 نفره بازی می کردیم یه بار بیشتر توپ به پاش نخورد

نیمه اول که افتضاح تا پشت جریمه کره هم نتونستن بیان هافپک ها تعطیل

گل اول کریم رو سانتری بود از دفاع(عقیلی فک کنم) گل دوم هم از روی اوت به دست اومد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا