jojotala
Registered User
من خیلی خونده بودم،یعنی از اول ترم خونده بودم اما به نظرم سخت بود:blink:
ای وای
شما میگی سخت بود خدا به داد من برسه
من خیلی خونده بودم،یعنی از اول ترم خونده بودم اما به نظرم سخت بود:blink:
ای وای
شما میگی سخت بود خدا به داد من برسه
برای من باز میشه
ip=84.47.229.115
پسر چه سرعت عملي پيدا كردن استادا براي تصحيح امتحانا
با نا اميدي تمام محض دلخوشي گفتم بذار ببينم امتحان طراحي اجزا كه 4 روز پيش داشتم نمرش اومده يا نه با كمال تعجب ديدم دكتر ياس نمرمو به دانشگاه داده و اونا هم گذاشتن تو سايت انرول ... خدا رو شكر بد نيست البته خوبم نيست اما پاس شد .. خدا وكيلي دمشون گرم كه ما رو از استرس خارج كردن ... يادمه يه ترم نزديك يك ماه از امتحان ها گذشته بود و هنوز نمرم رو نداده بودن و تو ثبت نام ترم جديد كلي استرس داشتم و پدرمون در اومد ... دم هر چي استادي كه زود برگه ها رو صحيح ميكنن و ارفاق هم ميكنن گرم ....
آره.من الان حال تو رو دارم
فارغ التحصيل شدي؟
سئوال هاش چطوريه؟
بايد كل جزوه رو حفظ بود؟ سئوال تشريحي از متن مي ده؟
دوستان کسی اینجا این سمیرا سید صالحی میشناسه؟؟؟
کسی این ترم باهاش سیگنال داره؟؟؟چطور نمره میده؟؟
تمرینات اپنهای خیلی سخته من تازه از روی حل مسائل میخونم نمی فهمم چه کنم این درسو پاس کنم؟؟جزو برومند نیا بخونم کافیه؟؟
سلام دوست عزيز
من در كل با نامه شما مخالفم و دلايلش رو هم ذكر مي كنم (تا جايي كه حوصله نوشتن داشته باشم)
اول از همه من با خوندن نامه شما يك حس بدي بهم دسته داده انگاري كه يك بجه دبيرستاني رفته پيش مدير و داره زيراب معلم يا مسولين رو ميزنه
در مورد اساتيد بگم اول :
همه ميدونن تهران جنوب مخصوصاً رشته كامپيوتر (سخت / نرم / فناوري) تا دلت بخواد استاد سخت گير داره حالا چندتا هم استاندارد توش پيدا ميشه . بعنوان مثال شما اومدي ميگي پرند اخلاقي (مهندسي اينترنت)طبق سرفصل ها نميگه و ميپيچونه و از اين جور حرف ها ، خوب عزيز دل برادر شما اگر مشتاق اين هستي كه استاد كامل تو اين درس داشته باشي برو با مهدي منشي بگير كه هم تمام سرفصل رو درس بده و هم منظم بياد و خداروشكر ركوردش تا دقيقه 90 هم بازه (شما چرا رفتي با پرند درس برداشتي ؟؟؟؟؟؟؟؟)
مثل اين ميمنونه كه سيستم عامل هم شهابي است هم روحاني اما همه اول ميرن سر شهابي (مطمعن هستم شما هم هميشه دنبال استاد هولو بودي)
شما اگر دنبال بار علمي هستي بفرما : سلاجقه ، روحاني ؛ منشي ، كي نژاد ، كارگرنژاد و .............................. الي ماشاالله ، پس دليلي نداره كه مظلوم نمايي كنيين و زير اب اساتيد رو بزنيد .
در مورد محيط دانشگاه :
عزيز اينجا دانشگاه هست نه دبيرستان كه مياي ميگي سيگار ميكشن (هركي ازاده در مورد سيگار كشيدن يا نكشيدنش تصميم بگيره ) ، شما اگر سلف اذيتت ميكنه نرو سلف ، اين همه دانشجو ميرن و ميان اعتراضي ندارن اما شما معترضي (خوب برو دكه جلو دانشگاه چايي بخور صندلي هم كه گذاشتن و محيط هم بازه)
در مورد سايت اينترنت
شبكه بيسيم كه راه اندازي شده حالا دير يا زود اينترنت اون هم راه مي افته (مسئول سايت خانه و زندگي نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب شما صبح ها تا بعداز ظهر كه سايت بازه برو كارهاي علمي رو انجام بده ، خدا شاهده به چشم ديدم روز انتخاب واحد ميومدن عكس و فيلم و موزيك دانلود ميكردن چه برسه به روزهاي معمولي)
در مورد وب سايت
اين همه سايت علمي و اموزشي كامپيوتر (در زمينه برنامه نويسي ، شبكه ، سيستم عامل و غيره )
در مورد باقي موارد هم دفعه بعد بحث ميكنم
موفق باشيد.
آخی !درکت می کنم !من خودم یک رفیق دارم باباش پلیسه !:blink:امتحان آمار فاجعه بود!:blink:
![]()
آخی !درکت می کنم !من خودم یک رفیق دارم باباش پلیسه !:blink: