• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
دوستان کسی اینجا این سمیرا سید صالحی میشناسه؟؟؟
کسی این ترم باهاش سیگنال داره؟؟؟چطور نمره میده؟؟
تمرینات اپنهای خیلی سخته من تازه از روی حل مسائل میخونم نمی فهمم چه کنم این درسو پاس کنم؟؟:( جزو برومند نیا بخونم کافیه؟؟

Emad721

Registered User
لایک‌ها
67
enroll واسه شما باز میشه ما شمارمونو ببینیم؟؟؟؟؟ یا نه!؟ :دی؟!؟ :دی؟؟ قبلنا باز نمیشد یه ip بود میزدیم باز میشد؟
کسی نداره ipش رو!؟

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

dma

Registered User
لایک‌ها
57
آی آی.....دیشب از استرس امتحان نخوابیدم اصلا...
امتحان ترمودینامیک دادیم...کمرمونو شیکوند!ولی ززززدمش زمین!!!!

این 3 تا امتحانی که دادیم که دست گرمی بود! 3 تا امتحان غول دارم تو 3 روز پشت هم...مقاومت 2 ، دینامیک :wacko: و ریاضی مهندسی....... یا رب مددی!

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
پسر چه سرعت عملي پيدا كردن استادا براي تصحيح امتحانا
با نا اميدي تمام محض دلخوشي گفتم بذار ببينم امتحان طراحي اجزا كه 4 روز پيش داشتم نمرش اومده يا نه با كمال تعجب ديدم دكتر ياس نمرمو به دانشگاه داده و اونا هم گذاشتن تو سايت انرول ... خدا رو شكر بد نيست البته خوبم نيست اما پاس شد .. خدا وكيلي دمشون گرم كه ما رو از استرس خارج كردن ... يادمه يه ترم نزديك يك ماه از امتحان ها گذشته بود و هنوز نمرم رو نداده بودن و تو ثبت نام ترم جديد كلي استرس داشتم و پدرمون در اومد ... دم هر چي استادي كه زود برگه ها رو صحيح ميكنن و ارفاق هم ميكنن گرم ....

dma

Registered User
لایک‌ها
57
پسر چه سرعت عملي پيدا كردن استادا براي تصحيح امتحانا
با نا اميدي تمام محض دلخوشي گفتم بذار ببينم امتحان طراحي اجزا كه 4 روز پيش داشتم نمرش اومده يا نه با كمال تعجب ديدم دكتر ياس نمرمو به دانشگاه داده و اونا هم گذاشتن تو سايت انرول ... خدا رو شكر بد نيست البته خوبم نيست اما پاس شد .. خدا وكيلي دمشون گرم كه ما رو از استرس خارج كردن ... يادمه يه ترم نزديك يك ماه از امتحان ها گذشته بود و هنوز نمرم رو نداده بودن و تو ثبت نام ترم جديد كلي استرس داشتم و پدرمون در اومد ... دم هر چي استادي كه زود برگه ها رو صحيح ميكنن و ارفاق هم ميكنن گرم ....

داداش توحیدی و گرانمایه چفدر طول میدن؟!

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
اون ترمي كه من با هر دوي اونها درس داشتم گرانمايه زودتر نمرشو داد توحيدي تقريبا يه هفته دير تر از گرانمايه نمرش اومد ...

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
من الان حال تو رو دارم
فارغ التحصيل شدي؟
سئوال هاش چطوريه؟
بايد كل جزوه رو حفظ بود؟ سئوال تشريحي از متن مي ده؟
آره.

کمی سخته. تشریحی هاش اکثرا از اون سوال هایی هست که وسط ترم می ده می گه تحقیق کنید و جوابش رو ایمیل کنید براش.

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
دوستان کسی اینجا این سمیرا سید صالحی میشناسه؟؟؟
کسی این ترم باهاش سیگنال داره؟؟؟چطور نمره میده؟؟
تمرینات اپنهای خیلی سخته من تازه از روی حل مسائل میخونم نمی فهمم چه کنم این درسو پاس کنم؟؟:( جزو برومند نیا بخونم کافیه؟؟

کسی نبود منو راهنمایی کنه؟؟کسی با ایشون هیچ درسی نداشته؟خدا این امتحان سیگنالو به خیر کنه:(

Behtis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز
من در كل با نامه شما مخالفم و دلايلش رو هم ذكر مي كنم (تا جايي كه حوصله نوشتن داشته باشم)

اول از همه من با خوندن نامه شما يك حس بدي بهم دسته داده انگاري كه يك بجه دبيرستاني رفته پيش مدير و داره زيراب معلم يا مسولين رو ميزنه
در مورد اساتيد بگم اول :
همه ميدونن تهران جنوب مخصوصاً رشته كامپيوتر (سخت / نرم / فناوري) تا دلت بخواد استاد سخت گير داره حالا چندتا هم استاندارد توش پيدا ميشه . بعنوان مثال شما اومدي ميگي پرند اخلاقي (مهندسي اينترنت)طبق سرفصل ها نميگه و ميپيچونه و از اين جور حرف ها ، خوب عزيز دل برادر شما اگر مشتاق اين هستي كه استاد كامل تو اين درس داشته باشي برو با مهدي منشي بگير كه هم تمام سرفصل رو درس بده و هم منظم بياد و خداروشكر ركوردش تا دقيقه 90 هم بازه (شما چرا رفتي با پرند درس برداشتي ؟؟؟؟؟؟؟؟)
مثل اين ميمنونه كه سيستم عامل هم شهابي است هم روحاني اما همه اول ميرن سر شهابي (مطمعن هستم شما هم هميشه دنبال استاد هولو بودي)
شما اگر دنبال بار علمي هستي بفرما : سلاجقه ، روحاني ؛ منشي ، كي نژاد ، كارگرنژاد و .............................. الي ماشاالله ، پس دليلي نداره كه مظلوم نمايي كنيين و زير اب اساتيد رو بزنيد .

در مورد محيط دانشگاه :
عزيز اينجا دانشگاه هست نه دبيرستان كه مياي ميگي سيگار ميكشن (هركي ازاده در مورد سيگار كشيدن يا نكشيدنش تصميم بگيره ) ، شما اگر سلف اذيتت ميكنه نرو سلف ، اين همه دانشجو ميرن و ميان اعتراضي ندارن اما شما معترضي (خوب برو دكه جلو دانشگاه چايي بخور صندلي هم كه گذاشتن و محيط هم بازه)

در مورد سايت اينترنت
شبكه بيسيم كه راه اندازي شده حالا دير يا زود اينترنت اون هم راه مي افته (مسئول سايت خانه و زندگي نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب شما صبح ها تا بعداز ظهر كه سايت بازه برو كارهاي علمي رو انجام بده ، خدا شاهده به چشم ديدم روز انتخاب واحد ميومدن عكس و فيلم و موزيك دانلود ميكردن چه برسه به روزهاي معمولي)

در مورد وب سايت
اين همه سايت علمي و اموزشي كامپيوتر (در زمينه برنامه نويسي ، شبكه ، سيستم عامل و غيره )

در مورد باقي موارد هم دفعه بعد بحث ميكنم
موفق باشيد.

سلام

پاسختون تو سایت قرار گرفته می تونید از اینجا پاسخ رو مشاهده کنید .

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان به عنوان یکی از دانشجو ها تهران جنوب می خوام یک خواهشی ازتون بکنم (این رو گفتم تا پستم اسپم نشه !)
دوستان نظرتون چیه راجع به این موزیک ؟(تیکه ی اولش رو خودم میدونم افتضاحه !)

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
اقا معادلات رو چطوری میشه یه روزه خوند؟ با طهرانچی. چیکار کنم :(( تمریناشم ناقص دادم یه چیزایی بش. اصلا وقت ندارم براش. 6 ام امتحان دارم. 7 ام معادلات !

eli banoo

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها من دوشنبه امتحان رياضي2 دارم. استادم هم حسين دوستي بود...خيلي بد درس ميده... كسي ميدونه چه جوري نمره ميده؟

eli banoo

Registered User
لایک‌ها
1
حالا چي بخونم؟ جزوه كرمي رو دارم.. اونو بخونم يا نمونه سوال حل كنم؟

بالا