من خودم استادم یکی دیگه بود ولی جزوه کرمی رو خوندم و پاس کردم. هم ریاضی دو هم معادلات و هم ریاضی مهندسی رو با جزوه کرمی پاس کردم.حالا چي بخونم؟ جزوه كرمي رو دارم.. اونو بخونم يا نمونه سوال حل كنم؟
بچه ها من دوشنبه امتحان رياضي2 دارم. استادم هم حسين دوستي بود...خيلي بد درس ميده... كسي ميدونه چه جوري نمره ميده؟
سلام دوستان ..
من دیشب قبول دانشگاه تهران جنوب شدم ..!!!! طراحی جاندات ، رتبه 86 .!!
خداییش یه روزم نخونده بودم .. شاخ در اوردم ..
البته الان یه دانشگاه دیگه دانشجوئم.. رشته طراحی صنعتی ..
نظرتون چیه بیام اونجا؟؟؟
تطبیق واحد میدن عمومیارو ؟؟
ارزش داره ؟
الن دو دلم نمیدونم چیکار کنم. اینجا ترم دو هستم ولی دانشگاهو رشتش خیلی زاقارته !!
منتظر راهنماییتون هستم..
دوستان به عنوان یکی از دانشجو ها تهران جنوب می خوام یک خواهشی ازتون بکنم (این رو گفتم تا پستم اسپم نشه !)
دوستان نظرتون چیه راجع به این موزیک ؟(تیکه ی اولش رو خودم میدونم افتضاحه !)
دانلود
فقط بگم گروه مکانیک اینجا پدر ما رو در آورده...
سلام دوستان ..
من دیشب قبول دانشگاه تهران جنوب شدم ..!!!! طراحی جاندات ، رتبه 86 .!!
خداییش یه روزم نخونده بودم .. شاخ در اوردم ..
البته الان یه دانشگاه دیگه دانشجوئم.. رشته طراحی صنعتی ..
نظرتون چیه بیام اونجا؟؟؟
تطبیق واحد میدن عمومیارو ؟؟
ارزش داره ؟
الن دو دلم نمیدونم چیکار کنم. اینجا ترم دو هستم ولی دانشگاهو رشتش خیلی زاقارته !!
منتظر راهنماییتون هستم..
از ائن بابت خیالم از خودم راحته .. هر نمره ای که بخوام میگیرم . حداقل تا الان اینجوری بوده .. کاردانیو دانشکده فنی 1 شیراز بودم اونجام وحشتناک سختگیر بودن..
کاری به ایناش ندارم ..
نظر کلی میخوام که بیام اونجا ارزش داره یا نه .. ساکن تبریزم..
یه اطلاعات کلی از اونجا میخوام .. مثلا جاش ،، خونه گرفتن یا خوابگاه .. قیمتاش .. واحداش وو شهریه ها و...
ممنون میشم کمک کنین.
اگه پای تخته رفته باشی 5-6 بنویسی پاسی!من ترم قبل معادلات داشتم رسما هیچی نخوندم امتحانم فاجعه بود باور کن2 نمره ننوشتم!پاسم کرد یعنی همه رو پاس میکنه....
من عين بز فقط سر كلاس بودم هيچي هم نفميدم پاي تخته هم نرفتم...خودم اگه بخونم ميتونم يه چيزايي بنويسم ...يعني پاس ميشم؟ از سيبيلاش ميترسم:lol:
بچه ها من دوشنبه امتحان رياضي2 دارم. استادم هم حسين دوستي بود...خيلي بد درس ميده... كسي ميدونه چه جوري نمره ميده؟
عزیزم اینجا رو ببین:دوستان بالاخره جریان انتخاب واحد چی شد ؟! بر اساس معدل هست ؟ لیستی هست که ببینیم چی به چیه ؟!
ممنون از راهنماییت ...منم خیالم از خودم راحت بود ترم پیش گند زدم به معدل...این ترم که خیالم ناراحت شد و ار اول ترم دارم مثل اسب میخونم تازه دارم نتیجه میگیرم.... منم شاگرد اول دانشکده فنی انقلاب اسلامی تهران بودم با معدل 17.5 با کلی ادعا... اما روم کم شد اینجا....
بگذریم...
دانشگاه خوبیه استادای باسواد زیاد داره مثل حسینی هاشمی...صالحی...فریبز شهریار:blink:....هراتی:wacko::wacko::wacko:....قماشی...
شهریه هم ترمی شیرین 750000 حساب کن...
تعداد واحدای جامدات ناپیوسته هم الان که کم شده فکر کنم 88 تا شده باشه...
خوابگاه هم نمیدونم...فکر نکنم داشته باشه...
جاشم که تقریبا جنوب شرق تهرانه(یکم بالا تر!!!) اتوبان افسریه،خیابان ده حقی...
تهرانم که کلا گرونه همه چی یعنی کمه کم 700-600 تومنم خرج زندگیت میشه...کمه کم...یعنی من که کارم میکنم دارم میزام....!
ضمنا در تایید فرمایشات بالایی انرول مرده...
ما بریم ریاضی مهندسی خر بزنیم!!!
تشکر فراوان !