• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

dma

Registered User
لایک‌ها
57
فكرشو بكن من ديناميك ماشين رو مثل خر بنگلادشي خونده بودم از بس استرس داشتم سر امتحان گند زدم به امتحان . اصلا نتونستم مديريت زمان داشته باشم و براي سه تا سئوال اول كه جمعا 5 نمره داشت كل وقت امتحانم رو تلف كردم بعد از يه عمر امتحان دادن اين اشتباه بچه گانه شديدا اعضايي از بدن ادم رو ميسوزونه... دارم ديونه ميشم .اين همه تلاش كردم اون وقت به خاطر اين اشتباه بچه گانه دارم درسي رو كه حتي ميتونم الان تدريس كنم بيوفتم . لعنت به هر چي امتحانه كه من به خاطرش ناراحتي اعصاب گرفتم و طبق تجويز دكتر دارم قرص ضد اضطراب ميخورم . رفتم پيش استاد و شرايط بحرانيم رو از نظر **** وظيفه و همين طور استرس جلسه امتحان براش تشريح كردم مرتيكه پوفيوز ميگه به من چه .. ميگم همين الان هر سئوالي بگي برات حل ميكنم كه بفهمي بلدم باز ميگه به من چه ... بهش ميگم مگه امتحان ماله اين نيست كه معلوم بشه درس رو بلد هستم يا نه ؟ ميگه نه امتحان ماله اينه كه بتوني توي شرايط استرس درس رو پاس كني ... بعد ميگه اگه ميخواي مشكلت حل بشه بايد ظرف مدت يك هفته يه ربات بسازي به خدا اگه حرمت موي سفيدش نبود زده بودم تو كلش ... يكي نيست بگه خود الاغت بعد از يه عمر تدريس تو دانشگاه ميتوني يك هفته كه سهله سه ماهه يه ربات اصولي بسازي كه تمام حركت هاشو بتوني ضابطه مند كني و رابطه منطقي ديناميكي و رياضي براش بنويسي ؟ به خدا ديگه خسته شدم بس كه الكي تو اين دانشگاه خراب شده در جا زدم . زندگيم داره به خاطر اين مدرك ليسانس لعنتي تباه ميشه . به فكر انصراف دادن افتادم . حساب كه ميكنم تا برم ليسانس بگيرم و برم سربازي سي سالمه .. ديگه كجا به يه مهندس سي ساله ي بدون سابقه كار ، كار ميدن ... به نظرتون براي يه پسر سي ساله بدون سابقه كار ، ديگه جايي كار پيدا ميشه ؟؟ ....خسته ام .. خسته ...

ای بابا ...

توکلت به خدا درست میشه انشاالله. امتحانای بعدیت رو بهش فکر کن.حوصله درس اخلاق دادن ندارم چون خودم هزار تا درد و گرفتاری دارم ولی فقط زمانی میتونی از شر ناراحتی های این دنیای مزخرف تا حدودی راحت شی که توکل واقعی کنی به خدا و سرنوشتت رو بسپاری بهش.تو تلاشت رو بکن عاقبتش رو بسپار دست اصلیه.اگه اون بخواد و صلاحت باشه امثال یه استاد داغون نمیتونن مانع رشد زندگیت بشن.اگه هم زندگی جوری رقم زد که باب میل تو نبود بدون که اون بالایی برات اینطور خواسته و صلاحت این بوده.

باور کن همین من تو زندگیم انقدر مشکلات داشتم و دارم که اگه میشد از زندگی انصراف داد مطمئن باش اولین نفر انصراف میدادم ولی یه روزی گفتم خدایا این منم ، این توانایی هامه، بقیش خوب و بد دست خودت... حداقلش اینه که میدونی یکی هواتو داره....

دو بیت شعر هم از حافظ برات مینویسم که خودم باهاش زندگی میکنم

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب
مستحق بودم و اين ها به زکاتم دادند
هاتف آن روز به من مژده اين دولت داد
که بدان جور و جفا صبر و ثباتم دادند
اين همه شهد و شکر کز سخنم مي ريزد
اجر صبريست کز آن شاخ نباتم دادند

این همه نوشتم یعنی اینکه پاشو برو امتحانای دیگتو خر بزن...منم برم سوالای دینامیک جزوه استاد حسی...هاش...(!) رو حفظ کنم!!!!

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
ای بابا ...

توکلت به خدا درست میشه انشاالله. امتحانای بعدیت رو بهش فکر کن.حوصله درس اخلاق دادن ندارم چون خودم هزار تا درد و گرفتاری دارم ولی فقط زمانی میتونی از شر ناراحتی های این دنیای مزخرف تا حدودی راحت شی که توکل واقعی کنی به خدا و سرنوشتت رو بسپاری بهش.تو تلاشت رو بکن عاقبتش رو بسپار دست اصلیه.اگه اون بخواد و صلاحت باشه امثال یه استاد داغون نمیتونن مانع رشد زندگیت بشن.اگه هم زندگی جوری رقم زد که باب میل تو نبود بدون که اون بالایی برات اینطور خواسته و صلاحت این بوده.

باور کن همین من تو زندگیم انقدر مشکلات داشتم و دارم که اگه میشد از زندگی انصراف داد مطمئن باش اولین نفر انصراف میدادم ولی یه روزی گفتم خدایا این منم ، این توانایی هامه، بقیش خوب و بد دست خودت... حداقلش اینه که میدونی یکی هواتو داره....

دو بیت شعر هم از حافظ برات مینویسم که خودم باهاش زندگی میکنم

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب
مستحق بودم و اين ها به زکاتم دادند
هاتف آن روز به من مژده اين دولت داد
که بدان جور و جفا صبر و ثباتم دادند
اين همه شهد و شکر کز سخنم مي ريزد
اجر صبريست کز آن شاخ نباتم دادند

این همه نوشتم یعنی اینکه پاشو برو امتحانای دیگتو خر بزن...منم برم سوالای دینامیک جزوه استاد حسی...هاش...(!) رو حفظ کنم!!!!

چقدر اين شعري كه نوشتي به دلم نشست .. يادش به خير يه زماني عاشق شعر بودم .... ازت ممنونم ...واي كه كلي روحيم عوض شد ...
راستي در خصوص امتحان ديناميكت نتيجه رو به من اطلاع بده ... توي حياط دانشگاه از يكي دو تا از بچه ها شنيدم كه به استاد ديناميكت تذكر دادن كه ديگه اين مدلي امتحان نگيره .. البته از اين حرف ها هميشه تو دانشگاه هست خيلي هاش هم واقعيت نداره ...

Last edited:

dma

Registered User
لایک‌ها
57
چقدر اين شعري كه نوشتي به دلم نشست .. يادش به خير يه زماني عاشق شعر بودم .... ازت ممنونم ...واي كه كلي روحيم عوض شد ...
راستي در خصوص امتحان ديناميكت نتيجه رو به من اطلاع بده ... توي حياط دانشگاه از يكي دو تا از بچه ها شنيدم كه به استاد ديناميكت تذكر دادن كه ديگه اين مدلي امتحان نگيره .. البته از اين حرف ها هميشه تو دانشگاه هست خيلي هاش هم واقعيت نداره ...

ببین یعنی من هیچی بلد نیستم...فقط سوالای جزوه رو مسلطم همین...اگه طور دیگه ای بده 2 هم نمیشم...

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
دوستان كسي با وثوقي فر كاربرد كامپيوتر نداره؟

چي بايد بخونيم؟ سوالات رو داده؟

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
ببین یعنی من هیچی بلد نیستم...فقط سوالای جزوه رو مسلطم همین...اگه طور دیگه ای بده 2 هم نمیشم...

زياد نگران نباش ... ديناميك رو خود استاد ها هم بلد نيستن .. ضمن اينكه معمولا روي نمودار ميبرن نمرات رو

f.magic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ..
یه پیام بازرگانی وسط اینهمه استرسای شما فک کنم خوب باشه !!!

رنکینگ جهانی دانشگاههی ایران >> تهران جنوب رتبه 2534 جهانی و اولین دانشگاه آزاد ایران با رتبه 18 بین کل دانشگاههای ایران

لینک اصلی :

http://www.4icu.org/ir/

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان ..

رنکینگ جهانی دانشگاههی ایران >> تهران جنوب رتبه 2534 جهانی و اولین دانشگاه آزاد ایران با رتبه 18 بین کل دانشگاههای ایران

لینک اصلی :

بیشتر میتونه مرحمی روی زخم هامون باشه با این وضع نمره دادن ها و امتحان گرفتن ها تا پیام بازرگانی ;) ، ممنون .

masoud7

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان ..

لینک اصلی :

باحال بود
باید درباره این موضوع تبلیغ کنیم تا یه وقت این بروبچ علوم تفریحات و تهران خرکز رودار نشن
نکته جالب بالاتر بودن نسبت به خواجه نصیره

dma

Registered User
لایک‌ها
57
جو ندید تروخدا....این رتبه بندی ها همش چرنده...

این سایت کذایی دانشگاه هم که یکی دو روزه قاطیه...یکی بود یکی نبود میاد بالا!

ColdWorld

Registered User
لایک‌ها
6
الان وارد انرول که شدم اون بالا زده:
وضعیت غیر مجاز: گواهی معافی تحصیلی / سازمان مجوز دهنده:آموزش ستاد
یعنی چی؟

Last edited:

MaramKosh

Registered User
لایک‌ها
147
یه زمانی اینجا یه پی دی افی بود که حاوی نظرات بچه ها راجع به اساتید بود..هنوزم هستش؟!
ضمنا من این ترم آز مدار یک داشتم اگه کسی گزارش میخواد بگه:cool:

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
دوستان عمراني كسي etabs بلده؟

من يك سوال دارم...چطوري از etabs براي sap خروجي بگيرم؟

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م
سلام آقا رامتین
خوبی؟
از وقتی که من اومدم اینجا تو رو همش تو فاز غم دیدم! انقدر به خودت استرس و اضطراب وارد نکن
نمیگم بیخیالی سیر کن نه ولی انقدرا هم به خودت سخت نگیر
درست میشه مشکلت ایشالله

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه زمانی اینجا یه پی دی افی بود که حاوی نظرات بچه ها راجع به اساتید بود..هنوزم هستش؟!

سلام،میشه لطفا گزارش کار آز مدار 1 برام بفرستید؟ممنون:D

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
سلام به همگی

آیا من میتونم ترم بعد 24 واحد و ترم تابستان 1390 هم 6 واحد بردارم با فرض اینکه ترم بعدی که همین اسفند ماه باشه آخرین ترم تحصیلی من باشه و کار آموزی و پروژه رو بذارم برای ترم تابستون...؟؟؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
منم میخوام :(

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
میبینم که لیست جدید کلاسا اومد:blink::D

دوستان کسی با استاد سمیرا سید صالحی سیگنال یا درس دیگه ای نداره؟؟؟کسی میدونه ایشون چطوری نمره میده؟؟؟؟من اگه برای درس سیگنال جزو برومند را بخونم کافیه این خانوم برای ما زیاد مثال حل نکرده من چه کنم این درسو پاس کنم یکی راهنمایی کنه

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
الان وارد انرول که شدم اون بالا زده:
وضعیت غیر مجاز: گواهی معافی تحصیلی / سازمان مجوز دهنده:آموزش ستاد
یعنی چی؟

يعني اينكه يا گواهي دوره قبلي تحصيليت ( پيش دانشگاهي يا فوق ديپلم ) رو ندادي به دانشگاه يا اينكه مثل من معافيت تحصيليت تموم شده و سنوات خوردي هر چه زودتر برو اموزش درستش كن و گر نه ترم ديگه نميتوني ثبت نام كني ... احتمالا بايد يه نامه ببري **** وظيفه البته اگه سايت قاطي نكرده باشه و الكي ننوشته باشه
بعد التحرير : تصحيح ميكنم ظاهرا اين پيغامو براي همه نوشته و يعني اينكه سايت باز قاطي كرده

Last edited:

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
سلام آقا رامتین
خوبی؟
از وقتی که من اومدم اینجا تو رو همش تو فاز غم دیدم! انقدر به خودت استرس و اضطراب وارد نکن
نمیگم بیخیالی سیر کن نه ولی انقدرا هم به خودت سخت نگیر
درست میشه مشکلت ایشالله

والا از وقتي اومدم توي اين خراب شده اين مدلي شدم ... تا ميام درست شم يه اتفاقي ميوفته ميره رو اعصابم ... اما ديگه توكلم رو گذاشتم به خدا .. بالاتر از سياهي كه رنگي نيست ... من تلاشم رو ميكنم بقيش ديگه با خدا ..

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
والا از وقتي اومدم توي اين خراب شده اين مدلي شدم ... تا ميام درست شم يه اتفاقي ميوفته ميره رو اعصابم ... اما ديگه توكلم رو گذاشتم به خدا .. بالاتر از سياهي كه رنگي نيست ... من تلاشم رو ميكنم بقيش ديگه با خدا ..

درستش هم همینه داش رامتین .
منم سر واحد ها بدجوری تحت فشارم و وقتی یه استاد زبون نفهم به تور آدم میخوره مثل استاد صفا واقعا داغون میشم. راجب این اسطوره ی گروه عمران قبلا نوشتم.
من وقتی وارد دانشگاه شدم که هم دورانی ها و هم کلاسی های دبیرستانم با لیسانش فارغ التحصیل شدن،
نا پیوسنه بودم و سر واحد های چرت و فاصله بین کنکور ها و... باز عقب تر هم افتادم ، از وقتی هم که اومدم تی جی شد قوز بالا قوز ،
تحقیقی که اول ترم استاد میگه 3-4 نمره است تا آخر ترم میشه 10 نمره !! میگی چرا میگه چون امتحان بد دادید دستم باز باشه کمکتون کنم ، بعد تو ورق میشی 8 ، نمره ات میاد 10 اونم چی یه درس کشکه در پیتیه نظری مثل اصول مبانی معماری !!!
اینجا دل همه پره ولی بی خیال ، توکلت به خدا باشه داداش و برو جلو ، خوشبختی سن خاصی نداره که فکر کنی عقبی ، مهم اینه بهش برسی که با پشتکار و توکل و اراده ، میرسی .
ببخش طولانی شد ، یه گپ و دردودل دوستانه بود ;) .

بالا