در مورد ديناميك كه بهت گفتم اصلا نگران نباش ... همه مثل خودت هستن نا سلامتي داري در مورد يكي از درس هاي شاخ رشته مكانيك صحبت ميكني ..
جاي تو بودم يكي دو فصل رو حذف ميكردم و وقتم رو ميذاشتم روي باقي فصول
ديناميك همش حل تمرين هست يه سري تمرين ها رو هم اصلا نبايد دنبال فهميدنش باشي بايد فقط حفظ كني راستي در هشتاد درصد امتحان ها يه سئوال از يه هواپيماي اواكس ( رادار ) كه يه هواپيماي ديگه رو ره گيري كرده مياد از مختصات قطبي معمولا حل ميشه توي كتاب مريام تمرين هاي اين مدلي زياد داره دو سه تاشو كه بفهمي بقيه اوكي ميشه حركت نسبي رو هم سعي كن خوب بفهمي يه دونه معمولا از اون مياد كه روي يه سطح شيب دار حركت نسبي داريم ...
در خصوص حذف كردن يه سري از فصل ها كه بهت گفتم خودم اون ترمي كه ديناميك رو پاس كردم همين كار رو كردم فصل سه رو خوندم با فصل پنج .. بقيه فصل ها به همراه مومنتوم و ضربه و برخورد و ... حذف كردم چون بارمش طوري بود كه ميشد بدون اون ها هم نمره دوازده سيزده گرفت براي ديناميك هم دوازده سيزده نمره ي بدي نيست .. البته بازم بستگي داره به استادت كه چه بارمي رو در نظر بگيره ..
در مورد مقاومت دو يادمه علوي به جواب اخر هم نمره ميداد اما خيلي كم البته من باهاش مقاومت يك داشتم ... راستي يه سئوال : من مقاومت دو رو از روي كتاب هيبلر ميخونم . منبع استادم اين كتاب هست ... پايان ترم هم فقط از فصل 12

خيز و شيب ) و فصل 13 ( كمانش ) و فصل چهارده ( روش هاي انرژي ) مياد . به نظرت روش هاي انرژي خيلي مهمه ؟ من ميخوام فقط ده بگيرم و قصد دارم يك فصل وقت گير رو حذف كنم و در عرض تنها دو روزي كه وقت دارم روي دو فصل ديگه تمركز كنم . تا الان هم زياد نخوندم و وقتم رو براي امتحان هاي ديگه گذاشتم به نظرت كدوم فصل رو حذف كنم . روش انرژي روي حذف كنم خوبه ؟
اصلا به نظرت ميشه با دو روز وقت گذاشتن نمره ي ده گرفت ؟ يا بيخيالش شم .. چون نميخوام مشروط بشم اين ترم ؟
.
.