• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Emad721

Registered User
لایک‌ها
67
یکی برا ترم بعد برام یه انتخاب واحد کنه که بشه معدل بالا گرفت :دی ::
این ترم اینارو پاس کردم :
فارسی
فیزیک پیش
ریاضی1
زبان عمومی
شیمی
ریاضی پیش

H.E.S.A.M

Registered User
لایک‌ها
224
میگن ایران بعدشم تهران!!...اما اینجا اصلا شبیه ایر
سلام به همگی.........

من امروز تو سایت enroll رفتم همچین چیزی نوشته باید چیکار کنم؟؟؟؟

واسه ثبت نام مشکلی ایجاد میکنه؟؟؟
بچه ها راهنمایی کنید....
نندازنمون بیرون....!!!!!

568cm9beuk5f2f1eqwc4.jpg

بعد یه سوال دیگه
من ترم دیگه ریاضی 2 یه استاد مثل عباس شکری میخوام که هم نمره خوب بده هم درس خوب بده میشه معرفی کنید......
واسه فیزیک2 و نقشه کشی صنعتی هم همینطور......
مرسی..

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
سلام به همگی.........

من امروز تو سایت enroll رفتم همچین چیزی نوشته باید چیکار کنم؟؟؟؟

واسه ثبت نام مشکلی ایجاد میکنه؟؟؟
بچه ها راهنمایی کنید....
نندازنمون بیرون....!!!!!

568cm9beuk5f2f1eqwc4.jpg

بعد یه سوال دیگه
من ترم دیگه ریاضی 2 یه استاد مثل عباس شکری میخوام که هم نمره خوب بده هم درس خوب بده میشه معرفی کنید......
واسه فیزیک2 و نقشه کشی صنعتی هم همینطور......
مرسی..

برو گروه وگرنه به مشكل ميخوري

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
یکی برا ترم بعد برام یه انتخاب واحد کنه که بشه معدل بالا گرفت :دی ::
این ترم اینارو پاس کردم :
فارسی
فیزیک پیش
ریاضی1
زبان عمومی
شیمی
ریاضی پیش

زبان : فراهانی !
تجربه شده عالی جواب میده !

dma

Registered User
لایک‌ها
57
ایییییییییییییییی خداااااااااااااااااااااااااااااااااااا ....

این مقاومت و دینامیک کشت منوووووووووووووووووووووووووووو.

بخدا خسته شدم....احساس میکنم مغزم داره میترکه.....

بچه ها من مقاومت 2 با علوی دارم...سواالاش از کجاهاست؟ میگن اگه به جواب آخر نرسی میندازه!!! آخه معمولا تو درسای گروه مکانیک کسی به جواب آخد نمیرسه:D

dma

Registered User
لایک‌ها
57
راستی ترم پیش میگفتن دارن یه برنامه میسازن که بشه سایت انرول رو هک کرد و زودتر از تایم خودمون وارد قسمت انتخاب واحد بشیم اون چی شد؟؟؟؟

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م
برای دروس زیر چه استادایی رو پیشنهاد میکنید؟
استاتیک
آز فیزیک
نقشه کشی صنعتی

از بچه های معدن هم اگه بود اینا رو بگه:
زمین شناسی ساختمانی
کانی شناسی توصیفی
بازدید زمین

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م
الان به نکته ای برخوردم که شاید برای شما هم جالب باشه!!!
این ترم به طور چشمگیر و قابل توجهی تخم کلاسهای مختلط رو ملخ خورده!!
به نظر شما سیاست های کلی یونی عوض شده؟!

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
درستش هم همینه داش رامتین .
......
، خوشبختی سن خاصی نداره که فکر کنی عقبی ، مهم اینه بهش برسی که با پشتکار و توکل و اراده ، میرسی .
ببخش طولانی شد ، یه گپ و دردودل دوستانه بود ;) .

چقدر بعضي از حرف ها به دل ادم ميشينه ... واقعا از همه شما دوستاي گلم ممنونم ....

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
ایییییییییییییییی خداااااااااااااااااااااااااااااااااااا ....

این مقاومت و دینامیک کشت منوووووووووووووووووووووووووووو.

بخدا خسته شدم....احساس میکنم مغزم داره میترکه.....

بچه ها من مقاومت 2 با علوی دارم...سواالاش از کجاهاست؟ میگن اگه به جواب آخر نرسی میندازه!!! آخه معمولا تو درسای گروه مکانیک کسی به جواب آخد نمیرسه:D

در مورد ديناميك كه بهت گفتم اصلا نگران نباش ... همه مثل خودت هستن نا سلامتي داري در مورد يكي از درس هاي شاخ رشته مكانيك صحبت ميكني ..
جاي تو بودم يكي دو فصل رو حذف ميكردم و وقتم رو ميذاشتم روي باقي فصول
ديناميك همش حل تمرين هست يه سري تمرين ها رو هم اصلا نبايد دنبال فهميدنش باشي بايد فقط حفظ كني راستي در هشتاد درصد امتحان ها يه سئوال از يه هواپيماي اواكس ( رادار ) كه يه هواپيماي ديگه رو ره گيري كرده مياد از مختصات قطبي معمولا حل ميشه توي كتاب مريام تمرين هاي اين مدلي زياد داره دو سه تاشو كه بفهمي بقيه اوكي ميشه حركت نسبي رو هم سعي كن خوب بفهمي يه دونه معمولا از اون مياد كه روي يه سطح شيب دار حركت نسبي داريم ...
در خصوص حذف كردن يه سري از فصل ها كه بهت گفتم خودم اون ترمي كه ديناميك رو پاس كردم همين كار رو كردم فصل سه رو خوندم با فصل پنج .. بقيه فصل ها به همراه مومنتوم و ضربه و برخورد و ... حذف كردم چون بارمش طوري بود كه ميشد بدون اون ها هم نمره دوازده سيزده گرفت براي ديناميك هم دوازده سيزده نمره ي بدي نيست .. البته بازم بستگي داره به استادت كه چه بارمي رو در نظر بگيره ..
در مورد مقاومت دو يادمه علوي به جواب اخر هم نمره ميداد اما خيلي كم البته من باهاش مقاومت يك داشتم ... راستي يه سئوال : من مقاومت دو رو از روي كتاب هيبلر ميخونم . منبع استادم اين كتاب هست ... پايان ترم هم فقط از فصل 12 :(خيز و شيب ) و فصل 13 ( كمانش ) و فصل چهارده ( روش هاي انرژي ) مياد . به نظرت روش هاي انرژي خيلي مهمه ؟ من ميخوام فقط ده بگيرم و قصد دارم يك فصل وقت گير رو حذف كنم و در عرض تنها دو روزي كه وقت دارم روي دو فصل ديگه تمركز كنم . تا الان هم زياد نخوندم و وقتم رو براي امتحان هاي ديگه گذاشتم به نظرت كدوم فصل رو حذف كنم . روش انرژي روي حذف كنم خوبه ؟
اصلا به نظرت ميشه با دو روز وقت گذاشتن نمره ي ده گرفت ؟ يا بيخيالش شم .. چون نميخوام مشروط بشم اين ترم ؟
.
.

Last edited:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان من یه سوال دارم اگه ممکنه جواب بدین
من تازه قبول شدم البته این دانشگاه نه یه واحد دیگه
سوالم اینه که واسه ترم اول که شهریه 520 (ثابت)درنظر گرفتن واسه یه رشته فنی که بخوام 20واحد بردارم حدود شهریه یه ترم چقد میشه واینکه باید کامل واریز کنیم تا فایل انخواب واحد رو باز کنن یا شهریه ثابت 520 رو واریز کنیم این اجازه رو میدن؟
و اینکه چک هم قبول میکنن؟

وضع مالی بهم ریخته:wacko:

dma

Registered User
لایک‌ها
57
در مورد ديناميك كه بهت گفتم اصلا نگران نباش ... همه مثل خودت هستن نا سلامتي داري در مورد يكي از درس هاي شاخ رشته مكانيك صحبت ميكني ..
جاي تو بودم يكي دو فصل رو حذف ميكردم و وقتم رو ميذاشتم روي باقي فصول
ديناميك همش حل تمرين هست يه سري تمرين ها رو هم اصلا نبايد دنبال فهميدنش باشي بايد فقط حفظ كني راستي در هشتاد درصد امتحان ها يه سئوال از يه هواپيماي اواكس ( رادار ) كه يه هواپيماي ديگه رو ره گيري كرده مياد از مختصات قطبي معمولا حل ميشه توي كتاب مريام تمرين هاي اين مدلي زياد داره دو سه تاشو كه بفهمي بقيه اوكي ميشه حركت نسبي رو هم سعي كن خوب بفهمي يه دونه معمولا از اون مياد كه روي يه سطح شيب دار حركت نسبي داريم ...
در خصوص حذف كردن يه سري از فصل ها كه بهت گفتم خودم اون ترمي كه ديناميك رو پاس كردم همين كار رو كردم فصل سه رو خوندم با فصل پنج .. بقيه فصل ها به همراه مومنتوم و ضربه و برخورد و ... حذف كردم چون بارمش طوري بود كه ميشد بدون اون ها هم نمره دوازده سيزده گرفت براي ديناميك هم دوازده سيزده نمره ي بدي نيست .. البته بازم بستگي داره به استادت كه چه بارمي رو در نظر بگيره ..
در مورد مقاومت دو يادمه علوي به جواب اخر هم نمره ميداد اما خيلي كم البته من باهاش مقاومت يك داشتم ... راستي يه سئوال : من مقاومت دو رو از روي كتاب هيبلر ميخونم . منبع استادم اين كتاب هست ... پايان ترم هم فقط از فصل 12 :(خيز و شيب ) و فصل 13 ( كمانش ) و فصل چهارده ( روش هاي انرژي ) مياد . به نظرت روش هاي انرژي خيلي مهمه ؟ من ميخوام فقط ده بگيرم و قصد دارم يك فصل وقت گير رو حذف كنم و در عرض تنها دو روزي كه وقت دارم روي دو فصل ديگه تمركز كنم . تا الان هم زياد نخوندم و وقتم رو براي امتحان هاي ديگه گذاشتم به نظرت كدوم فصل رو حذف كنم . روش انرژي روي حذف كنم خوبه ؟
اصلا به نظرت ميشه با دو روز وقت گذاشتن نمره ي ده گرفت ؟ يا بيخيالش شم .. چون نميخوام مشروط بشم اين ترم ؟
.
.

وای این آواکس و رادارو اینا رو که گفتی دارم از استرس خودمو خیس میکنم:(

من تا حالا درس نیوفتادم اصلا تابو هست برام که بیفتم...میگفتن حسینی هاشمی از جزوش میگیره که...من تاحالا لای کتاب مریام رو باز نکردم فقط و فقط هم تمرین های جزوه رو تا حدودی بلدم...اونم حفظ کردم!دیگه توکل به خدا یا میوفتم یا پاس میشم...بابا من 12-13 هم بگیرم این آشغالو شیرینی میدم...یعنی هیچی من بلد نیستم از دینامیک...

فکر کنم یارمحمدتوسکی استادته....من نمیدونم ولی به نظر من روش انرژی راحته...هیبلر هم تو روش انرژی میگن توپ درس داده...

کلا به نظر من فقط این قسمت تعیین خیز به روش انتگرال گیری مخصوصا اون پرانتز شکسته ها سخته...من جای تو بودم رکوردم زود باز میشد با منوچهر صالحی برمیداشتم خیالم از پاس کردن راحت بود آخه مقاومت 2 درسه؟!من فقط از اخلاق مزخرف علوی میترسم که میگن فقط به جواب آخر نمره میده...من جزوه رو خوندم از فردا هم میشینم کل سوالای بیر جانسون رو حل میکنم تا نهم...
راستی گفتی مقاومت 1 با علوی پاس کردی...از Homework هاش تو امتحان فاینال سوال میده؟

dma

Registered User
لایک‌ها
57
سوالم اینه که واسه ترم اول که شهریه 520 (ثابت)درنظر گرفتن واسه یه رشته فنی که بخوام 20واحد بردارم حدود شهریه یه ترم چقد میشه واینکه باید کامل واریز کنیم تا فایل انخواب واحد رو باز کنن یا شهریه ثابت 520 رو واریز کنیم این اجازه رو میدن؟

شهریه ترم 1 حدود 900000 میشه ... معمولا از ترم 2 به بعد میتونی وام بگیری...

Last edited:

sahar482

Registered User
لایک‌ها
4

من تا حالا اين كارو نكردم ولي مي دونم كه شهريه رو تقسيط مي كنم كه بايد تا قبل از امتحان تسويه كني
ثابت من كه 380 بود ترمي 700 مي دادم احتمالا 1 تومني بشه برات

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
فکر کنم یارمحمدتوسکی استادته....من نمیدونم ولی به نظر من روش انرژی راحته...هیبلر هم تو روش انرژی میگن توپ درس داده...

راستی گفتی مقاومت 1 با علوی پاس کردی...از Homework هاش تو امتحان فاینال سوال میده؟
اگه هوم ورك رو بلد باشي مشكل نخواهي داشت ...
اره استادم همونه .
من كلا مقاومتم خيلي ضعيفه از كل مباحث مقاومت فقط دايره موهر بلد بودم كه اونم تو فاينال نمياد .... يعني ميگي حذف نكنم . فقط دو روز وقت دارم بخونم . خيلي ميترسم .. يه روز و نصفي وقت دارم براي خوندن ( اخه اصلا تا حالا نخوندم ) يه نصفه روز هم براي تمرين حل كردن ... پاس ميشه يعني ؟ امتحانش جزوه بسته هست يا جزوه باز ؟

dma

Registered User
لایک‌ها
57
اگه هوم ورك رو بلد باشي مشكل نخواهي داشت ...
اره استادم همونه .
من كلا مقاومتم خيلي ضعيفه از كل مباحث مقاومت فقط دايره موهر بلد بودم كه اونم تو فاينال نمياد .... يعني ميگي حذف نكنم . فقط دو روز وقت دارم بخونم . خيلي ميترسم .. يه روز و نصفي وقت دارم براي خوندن ( اخه اصلا تا حالا نخوندم ) يه نصفه روز هم براي تمرين حل كردن ... پاس ميشه يعني ؟ امتحانش جزوه بسته هست يا جزوه باز ؟

دوستم هم با همون داره این ترم...میگه آدمه خوبیه که!....راحته یعنی روتینه کلا 20-30 تا مثال حل کنی پاسی.من شبها هم دیگه نمیخوابم این 2-3 روزه حل تمرین میکنم الانم میبینی اینجا پلاسم چون دهن به معنای واقعی صاف شده...امتحانم جزوه بستست کلا 10 تا فرمول نداره....

برم یه حل المسائل دینامیک دانلود کنم برا این سواله هواپیماهه....

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
دوستم هم با همون داره این ترم...میگه آدمه خوبیه که!....راحته یعنی روتینه کلا 20-30 تا مثال حل کنی پاسی.من شبها هم دیگه نمیخوابم این 2-3 روزه حل تمرین میکنم الانم میبینی اینجا پلاسم چون دهن به معنای واقعی صاف شده...امتحانم جزوه بستست کلا 10 تا فرمول نداره....

برم یه حل المسائل دینامیک دانلود کنم برا این سواله هواپیماهه....

اگه زود تر ميگفتي يه دو سه تا كتاب حل المسائل هم از ويرايش پنجم هم از ويرايش ششم داشتم ميتونستم بهت بدم حيف دير گفتي ...

بالا