• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

ما که یه کاپیتان فرهاد بیشتر نداریم چرا انقدر اذیتش می کنن؟
hmmsmiley02.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ما که یه کاپیتان فرهاد بیشتر نداریم چرا انقدر اذیتش می کنن؟

آهای فرهاد مجیدی ...

:hmm: :hmm:

هیچ معلومه اینا چه مرگشونه ؟؟ بازی بازی با شیرفرهادم بازی ؟؟ :hmm: تا اونجا که من میدونم فرهاد اهل دروغ و دغل نیست .. نگا کن حالا هم که اوضاع داره بهتر میشه این داستانا باید پیش بیاد :hmm:

از فتح ا.. زاده این کارهای غیر حرفه ای بعیده ؟؟! اول اون قرارداد لعنتی با هوار که تو بدترین زمان اس اس دستشو تو پوست گردو گذاشت هنوزم همه حاج و واج منتظر عروس خاونم فراری هستن ! این هم رسانه ای کردن یک قضیه به ظاهر پوچ

منم امیدوارم هرچه زودتر داستان حل شه .. :eek:

/گزارش تمرين استقلال/
تمرين پنالتي و غيبت جباري برابر شهرداري ياسوج

A0883687.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين تيم استقلال ساعت 15 امروز در زمين نوبنياد برگزار شد.

* ايمان مبعلي ملي پوش استقلال امروز در محل تمرين حاضر شد.

* مرتضي محصص عضو كميته فني باشگاه استقلال نيز در محل تمرين حاضر شد. مظلومي با ديدن محصص به سمت او آمد و با هم دقايقي احوالپرسي كردند.

* اين تمرين به جز فرهاد مجيدي غايب ديگري نداشت.

* بر خلاف روزهاي گذشته از برف در زمين نوبنياد خبري نبود.

* مجتبي جباري فقط به دويدن دور زمين پرداخت. امين نوروزي رئيس كميته پزشكي باشگاه استقلال در مورد آخرين وضعيت اين بازيكن گفت: عصر امروز از مجتبي جباري تست خواهيم گرفت تا روند بهبودي او را ارزيابي كنيم. جباري هم از ناحيه كشاله ران و هم از ناحيه رباط داخلي دچار مصدوميت است.
وي ادامه داد: با اين شرايط يقينا جباري به بازي مقابل شهرداري ياسوج نمي‌رسد و با توجه به اينكه او نياز به بدنسازي دارد حتي در صورت مثبت بودن تست امروز، صلاح نمي‌بينم كه مقابل استيل‌آذين به ميدان برود چرا كه احتمال تشديد مصدوميت او بسيار زياد است.

*درحالي كه دقايقي از تمرين گذشته بود علي نظري جويباري معاون اول باشگاه نيز در زمين حاضر شد.

* با پايان تمرين تاكتيكي براي دقايقي مظلومي از بازيكنان خواست تمرين پنالتي انجام دهند.
استقلال دوشنبه هفته آينده در جام حذفي ميزبان شهرداري ياسوج است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
این فتح الله زاده و مظلومی هم حالیشون نیست دارن چیکار میکنن با محبوب ترین بازی استقلال. (ماشالله خیلی مهاجم هم زید داره تیم ....)

پایان محرومیت ایمان مبعلی

تغییر محل بازی استقلال و شهرداری یاسوج

آشوبي: جام حذفي مسير كوتاهي است براي كسب عنوان قهرماني

اميرآبادي: با بردهاي روزهاي آينده ، دل فتح‌اله‌زاده و هواداران را شاد مي‌كنيم

(اینم فقط پاچه خواری میکنه)

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
من که نفهمیدم اصل داستان اینا با فرهاد چیه ، خدا کنه زودتر مشکلاتشوون رو حل کنن که اگه تیم بره تو حاشیه و دعوا کآرش تمومه.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
فتح الله زاده حواست باشه ما با هیچ کس شوخی نداریم !
حتی تو ...
:hmm::hmm::eek:
120858_news.jpg

حاجی هم داره مهره ی سوخته میشه ، همه جوره حق با شیر فرهاده ...

پس بزرگای اسقلال کجا هستند ؟ چرا این قضیه رو حل نمیکنند ؟ فتح الله زاده که میرفت پاچه خاری حسن روش عرضه نداره این قضیه رو جمع کنه ؟ واقعا متاسفم ...
میداوودی که نیست ، مجیدی هم نباشه ، برهانی و سید صالحی گل بزنند ؟ این مظلومی چی دیده تو خودش ؟ اعصاب آدم به هم میریزه واقعا ...

---------------------------

فرهاد مجيدي:
دوست ندارند در استقلال بمانم
لازم باشد قراردادم را منتشر مي‌كنم

Multimedia%5Cpics%5C1389%5C6%5CSport%5C63.jpg

فرهاد مجيدي، كاپيتان استقلال كه اين روزها در صدر خبر باشگاه آبي‌پوشان پايتخت است، پس از انتشار نتايج نشست كميته فني اين باشگاه، سخنانش را چنين آغاز كرد: «آقاي فتح الله‌زاده! اين رسمش نبود.»

فرهاد مجيدي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: واقعيت اين است که واقعا خجالت مي کشم که اين صحبتها را در رسانه‌ها بيان کنم، ولي آقايان کاري کردند که صحبت کنم و هواداران بدانند واقعيت چيست؟

وي ادامه داد: گويا آقايان مصاحبه من را با دقت نخوانده‌اند که هر روز بحث چک را مطرح مي‌کنند. من فقط به خاطر صحبتهايي که آقاي فتح الله زاده کرد، به تمرين نرفتم. آقاي فتح الله‌زاده گويا فراموش کرده که قراردادي بين من و ايشان هست. اگر لازم باشد قراردادم را به رسانه‌ها مي‌دهم تا منتشر کنند.

مجيدي كه روي سخنش به سرپرست اين باشگاه بود، يادآور شد: آقاي فتح الله‌زاده وقتي شما اين رفتار را با من انجام مي دهيد، چگونه انتظار داريد ساير بازيکنان به شما اطمينان کنند؟ وقتي شما بدهي سال گذشته را پرداخت کرديد، از ما خواستيد که در چک پرداختي، قرارداد امسال را عنوان کنيم تا به قول خودتان بتوانيد از سازمان پول بگيريد، ما بازيکنان به شما اطمينان کرديم و حالا با برخورد ناشايست پول پرداختي را جزو قرارداد امسال من محاسبه مي کنيد. اگر شما 78 درصد قرارداد مرا داده‌ايد، پس 250 ميليون تومان چک که در اختيار من است مربوط به چيست؟

كاپيتان استقلال تصريح كرد: به هواداران مي گويم اين آقايان دوست نداشتند من در استقلال بمانم و اين مشکلات را بوجود آوردند. به عنوان مثال جمعه شب هفته گذشته، آقاي فتح الله‌زاده در پيغامي که خودش هم تاييد کرده از من خواسته بود به تمرين نروم، ولي فرداي آن روز با کمال تعجب30 ميليون تومان من را جريمه کردند. اين نشانه اين است که آقايان دنبال بهانه‌اي بودند تا اين مشکلات بوجود آيد. همه هواداران بدانند که من فقط به خاطر حرفهاي آقاي فتح الله‌زاده که مدعي بود، من براي استقلال از دلم بازي نمي‌کنم و مي‌خواهم تو کار تيم بگذارم، به تمرينات نرفتم تا آقايان موفق باشند.

وي در پايان گفت: اين رسمش نبود که پس از سالها بازي در استقلال اين برخورد را با من انجام دهند. هواداران مي دانند که فرهاد مجيدي پس از جدايي از استقلال، فوتبال برايش معني نخواهد داشت. اگر لازم باشد در آينده بيشتر صحبت خواهم کرد تا هواداران واقعيت را بيشتر بدانند.

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
میلاد میداودی: دوست ندارم پشت سر قطبی حرف بزنم/امیدوارم مشکل فرهاد و استقلال زودتر حل شود

10-10-31-131042untitled.bmp1.jpg

سایت گل- با سپری شدن مرحله نخست فیزیوتراپی و بازگشت پای جراحی شده به شرایط طبیعی، میلاد میداودی دومین عصای خود را نیز کنار گذاشته و از دیروز بدون استفاده از عصا راه رفتن بصورت عادی را شروع کرد.
به گزارش سایت گل، این کار که با تأیید پزشکان انجام شده، به معنای ورود به مرحله دوم فیزیوتراپی است و در خاتمه مرحله بعدی باید منتظر آغاز تمرینات سبک میداودی همراه با تیم استقلال باشیم. میلاد میداودی در گفت و گو با سایت شخصی اش ضمن ابراز خرسندی از وضعیت فعلی توضیح می دهد: «خدا را شکر وضع پایم بسیار بهتر از قبل شده؛ دومین عصایم را نیز از روز شنبه کنار گذاشتم و اکنون بدون استفاده از عصا راه می روم. از اینکه دوباره می توانم بدون عصا پاهایم را روی زمین بگذارم و راه بروم، خیلی خوشحالم. در این مدت طبق برنامه دکتر نوروزی در کلینیک باشگاه استقلال به فیزیوتراپی پرداخته ام و همکاران دکتر نوروزی از هیچ تلاشی برای سرعت بخشیدن به بهبود پایم دریغ نمی کنند. مرحله دوم فیزیوتراپی ام از امروز آغاز می شود و امیدوارم که با سپری کردن این مرحله آماده تمرینات سبک شوم.»
میلاد با ابراز تأسف از مشکل پیش آمده بین فرهاد مجیدی و باشگاه استقلال می گوید: «موضوع مجیدی و باشگاه استقلال را از طریق بچه های تیم متوجه شدم؛ چند بار هم با آقا فرهاد تماس گرفتم تا با وی صحبت کنم اما موفق به این کار نشدم. نمی دانم چرا چنین مشکلی بوجود آمده است اما امیدوارم هر چه زودتر سوء تفاهم ایجاد شده بین فرهاد مجیدی و مسئولان باشگاه استقلال برطرف شود. بازی های سختی در لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا داریم و برای موفقیت در جام های مختلف باید جلوی ایجاد حاشیه ها را بگیریم.»
میداودی درباره افشین قطبی و اینکه آیا قصد ندارد به صف منتقدین سرمربی سابق تیم ملی اضافه شود و علیه وی مصاحبه کند، چنین می گوید: «زمانی که افشین قطبی سرمربی تیم ملی بود، با حضور در برنامه 90 گلایه هایم را مطرح کردم و گفتم که ایشان هم مثل مربیان قبلی تیم ملی فرصت لازم برای نشان دادن توانایی هایم را به من نداده؛ اکنون هم که قطبی از ایران رفته درست نیست بخواهم صحبتی انجام بدهم.»
بهترین گلزن استقلال در فصل جاری پیرامون برخورد مسئولان این باشگاه طی مدت زمان بعد از مصدومیتش عنوان می کند: «باشگاه استقلال در این مدت برایم کم نگذاشته؛ هفته گذشته هم حاج فتح الله زاده تماس گرفت و جویای وضعیتم شد و تأکید داشت که برای بازگشت به میادین نباید عجله کنم. از مدیر عامل و همه مجموعه باشگاه و خصوصا هواداران استقلال ممنون هستم و امیدوارم بتوانم جواب محبت های آنان را بعد از بازگشت به میادین بدهم.»

تغيير محل ديدار تيم‌هاي استقلال تهران و شهرداري ياسوج

سازمان ليگ برتر از تغيير مکان ديدار دو تيم استقلال تهران و شهرداري ياسوج خبر داد.

به علت انجام تعميرات اساسي و آماده نبودن ورزشگاه آزادي تهران براي برگزاري ديدار دو تيم استقلال تهران و شهرداري ياسوج از مرحله يک چهارم مسابقات حذفي کشور، اين ديدار ساعت 14:45 روز دوشنبه 11 بهمن در ورزشگاه تختي برگزار مي شود.

نشست آبي‌ها در باشگاه
بازيکنان استقلال هم‌قسم شدند

به دنبال دعوت علي فتح‌اله‌زاده، بازيکنان استقلال امروز ظهر در دفتر باشگاه دور هم جمع شدند.

به نقل از سايت باشگاه استقلال، فتح‌اله‌زاده در اين جلسه پس از رسيدگي به مشکلات برخي از اعضاي تيم و حل و فصل آنها به سبب شروع ديدارهاي نيم فصل دوم و نزديکي به مسابقات آسيايي، بازيکنان استقلال را هم‌قسم کرد تا با شروع ديدارها همه وجودشان را براي استقلال خرج کنند و استقلال و هوادارانش را سربلند کنند.
بازيکنان هم در حضور فتح‌اله‌زاده هم‌قسم شدند که با فتح يک به يک سنگرهاي پيش‌رو فصل تازه‌اي را در تاريخ باشگاه استقلال رقم بزنند.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مظلومي: تا كم مي‌آوريم پاي هوادار را وسط مي‌كشيم

..%5CUpLoads%5CPicture%5CSport01%5Cmazlomi1.jpg

پرويز مظلومي درباره بازي فردا مقابل شهرداري ياسوج،برگزار شدن اين ديدار در ورزشگاه تختي تهران و حاشيه جديد درباره فرهاد مجيدي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس صحبت‌هاي زير را مطرح كرد.

* به تيم شهرداري ياسوج ليگ يكي نگاه نمي‌كنيم
هيچ مسابقه‌اي آسان نيست. شهرداري ياسوج تيمي است كه ذوب‌آهن را حذف كرده و از انگيزه بالايي برخوردار است. من اين تيم را به خوبي آناليز كردم. آنها بازيكنان جوان و دونده‌اي دارند. ما به اين تيم به چشم يك تيم ليگ يكي نگاه نمي‌كنيم. استقلال هم در شرايط خوبي به سر مي‌برد و اميدواريم به هدف‌مان كه عبور از اين مرحله است، برسيم.

* باورم نمي‌شود بين مجيدي و استقلال چنين اتفاقي افتاده است
اميدوارم كه اتفاق رخ داده بين مجيدي و باشگاه هر چه زودتر جمع شود. يك فصل همه حواس خود را به اين گذاشتم كه حاشيه‌اي نداشته باشيم و اكنون نمي‌خواهم اين مسئله به تيم حاشيه وارد كند. ترجيح مي‌دهم صحبتي در اين قضيه نكنم و در اين زمينه خود باشگاه و آقاي فتح‌الله‌زاده حرف‌هايشان را مي‌زنند.
من هم وارد اين جريانات نشوم بهتر است. همانطور كه ديروز باشگاه اطلاعيه داد منتظر فرهاد مجيدي هستم تا بيايد. نمي‌دانم فرهاد مجيدي در تازه‌ترين حرف‌هايش چه گفته ولي اگر گفته هواداران بدانند عده‌اي نمي‌خواهند او در استقلال باشد، بايد بداند اگر حرف از هوادار است بايد فداكاري و گذشت كرد و به آينده فكر كنيم. البته اين قضيه بايد دوطرفه باشد.
اگر ماجراي فرهاد مجيدي درست نشود، مجبورم كه اين قضيه را بپذيرم. نمي‌توانم استقلال را به خاطر اين قضيه رها كنم و پي كار و زندگي خود بروم. اگر از هوادار صحبت مي‌كنيم بايد به خاطر آنها هم كه شده همه سختي‌ها را تحمل كنيم نه اينكه از اسم هوادار فقط استفاده كنيم. وقتي حرف مي‌زنيم بايد اعتبار خود را وسط بگذاريم اما متاسفانه حرف‌ها و عمل‌ها يكي نيست. تا كم مي‌آوريم اسم هوادار را وسط مي‌كشيم.
هوادار چه گناهي كرده است. آنها به جاي اينكه يك فصل با آرامش به تماشاي مسابقات تيم خود بنشينند، مدام بايد به حاشيه‌ها فكر كنند. من واقعا بابت جريان مجيدي يك لحظه راحت نبودم و مدام به من تلفن مي‌شود. اين طور نبوده كه من بي‌تفاوت باشم و با مجيدي صحبتي نكرده باشم اما بايد قداست باشگاه و فتح‌الله‌زاده هم حفظ شود. متاسفانه اين قضيه بزرگ شده است. هنوز باورم نمي‌شود اين چنين اتفاقي افتاده. چيزي نبوده كه اينقدر بزرگ شود و دوطرف به پايش بايستند.

* هوار بيايد جرأت نمي‌كند بي‌انضباطي كند
من روي حرف نظري جويباري كه گفته بود هوار ملامحمد شنبه مي‌آيد گفتم اين بازيكن شنبه در تمرين استقلال حاضر مي‌شود. فعلا كه نيامده اما آمدنش قطعي است چون مدير برنامه‌هايش ديروز به دنبال گرفتن آپارتمان براي ملامحمد بود. اگر كه او بيايد اين طور نخواهد بود كه بگذارم بي‌انضباطي كند. اگر اين بازيكن بيايد با توجه به اينكه من به نظم و انضباط خيلي اهميت مي‌دهم جرأت نخواهد كرد بي‌انضباطي كند. به هر حال منتظر او هستم. اگر هم نيايد كاري نمي‌توانم بكنم. فعلا من اينقدر بدشانسي آورده‌ام. انگار من را چشم زده‌اند.

* از ورزشگاه تختي شناختي نداريم
نمي‌دانم با وجودي كه از قبل برنامه بازي شهرداري ياسوج واستقلال اعلام شده چه مي‌شود كه ورزشگاه آزادي در فاصله 48 ساعت مانده به بازي اعلام مي‌كند كه نمي‌تواند ميزبان استقلال باشد. من نگران اين هستم كه اطلاع‌رساني صحيحي به هواداران نشده باشد و مثل بازي با شهرداري تبريز تعداد كمي به ورزشگاه بيايند. در هر صورت از برگزاري بازي در ورزشگاه تختي استقلال متضرر مي‌شود چون ما شناخت كافي از اين ورزشگاه نداريم.

*حسن لطيف را نمي‌شناسم
من تا به حال نام حسن لطيف را كه مي گويند مهاجم تيم ملي بحرين است را نمي شناسم چه برسد به اينكه بخواهم او را براي استقلال به خدمت بگيرم.

هوار نبود، جباري اختصاصي تمرين كرد

A0875222.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين امروز استقلال از ساعت 13 در زمين نوبنياد آغاز شد.

* در اين تمرين همه بازيكنان به جز فرهاد مجيدي حضور داشتند.

* مجتبي جباري به صورت انفرادي به تمرين پرداخت.

* تمرين امروز آبي‌پوشان سبك بود و 40 دقيقه به دويدن دور زمين پرداختند.

*بازهم از هوار ملا محمد در تمرين استقلال خبري نشد. اين بازيكن قرار بود از ديروز در تمرين حاضر باشد.

*بازيكنان استقلال امروز ساعت 17 بايد در هتل المپيك حضور پيدا كنند. اين تيم از ساعت 14:45 فردا در چارچوب جام حذفي و در مرحله يك چهارم نهايي به مصاف شهرداري ياسوج در ورزشگاه تختي تهران مي‌رود.
حنيف عمران‌زاده و ايمان مبعلي به دليل محروميت در بازي فرداي استقلال با شهرداري ياسوج غايب هستند.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
p4chka27lz0n2rq929b7.jpg

آبی دلان عزیز امروز ساعت 14.45 دقیقه در استادیوم تختی مقابل شهرداری یاسوج در قالب جام حذفی بازی داریم

به امید موفقیت استقلال در بازی امروز

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امیدوارم پیروز از بازی بیرون بیایم

روزنامه استقلال جوان
1389-11-11-2250.jpg

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تبریک می گم دوستان , مثل این که بلاخره از فردا داش فرهاد بر می گرده:

پرويز مظلومي:
بازي كردن پس از يك مدت طولاني سخت بود
قرعه استقلال در جام حذفي آسان نبود
مجيدي از فردا به تمرين بازمي‌گردد​
173.jpg

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بازي كردن پس از مدت زيادي تعطيلي دشوار بود اما توانستيم در يك بازي بابرنامه شهرداري ياسوج را شكست دهيم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پرويز مظلومي پس از صعود استقلال به مرحله نيمه نهايي جام حذفي كه با پيروزي 2 بر صفر مقابل شهرداري ياسوج به دست آمد، اظهار كرد: خدا را شكر توانستيم اين بازي را با نتيجه خوبي پشت سر بگذاريم و به يكي از اهداف‌مان كه رسيدن به مرحله نيمه نهايي جام حذفي بود دست پيدا كنيم.

وي در مورد روند بازي گفت: شهرداري ياسوج تيم باانگيزه‌اي بود كه با شكست دادن ذوب آهن در مرحله قبل روحيه بالايي گرفته بود و ما كار سختي را مقابل اين تيم در پيش داشتيم. در عين حال بازيكنان‌مان بازي منظم و بابرنامه‌اي را انجام دادند و خوشبختانه توانستيم اين بازي را با پيروزي پشت سر بگذاريم.

مظلومي با اشاره به اينكه به دليل حساس بودن بازي بعد از بازيكنان يك اخطاره مانند حنيف عمران زاده استفاده نكرده گفت: معمولا پس از تعطيلي‌هاي طولاني اولين بازي رسمي بسيار مشكل مي‌شود، به همين دليل در بازي امروز هم شاهد بوديم كه تيم ما با شرايط بدني خاصي بازي مي‌كرد اما پس از نيمه اول فشار از روي بدن بازيكنان برداشته شد و توانستيم به نتيجه دلخواه دست پيدا كنيم. ضمن اينكه به دليل حساسيت بازي بعدي ريسك نكرديم و به بازيكناني مانند حنيف عمران زاده استراحت داديم.

وي در رابطه با اين موضوع كه قرعه استقلال در جام حذفي بسيار مناسب بود، گفت: خير. ما در بازي‌هاي قبل دو تيم ليگ برتري را از پيش رو برداشتيم و در بازي بعد هم بايد در انزلي با ملوان بازي كنيم كه ديدار سختي است.

سرمربي استقلال همچنين در مورد آخرين وضعيت فرهاد مجيدي به خبرنگار ايسنا گفت: فكر مي‌كنم مشكل مجيدي از طريق باشگاه‌ها حل شده است و ان‌شاءالله فردا بر سر تمرين‌ها حاضر مي‌شود تا تمام مسائل به وجود آمده، پايان يابد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تبریک می گم دوستان , مثل این که بلاخره از فردا داش فرهاد بر می گرده

تبریک .. منم الان دیدم خبر رو ، امیدواره صحت داشته باشه

بازی چندان دلچسبی نبود ولی شکرخدا نتیجه خوبی حاصل شد

به امید بازگشت شیرفرهاد ، رفع مصدومیت روانخواه :( و ادامه روند موفقیت های استقلال

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دوستان من نتونستم بازی رو ببینم
استقلال خوب بازی کرد؟ کی گل زد ؟
اون عراقیه کی میاد؟ سرکاریم ؟

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
تبریک می گم دوستان , مثل این که بلاخره از فردا داش فرهاد بر می گرده:

انشالله بر می گرده :)

اما فکر کنم که باشگاه فکر کرده اگه بیشتر از این کشش بده گند قضیه در میاد و اینکه هوادار ها هم به این راحتی ها اگه فرهاد بره دست از سرشون بر نمی دارند کوتاه اومده !!!
اما به هر حال انشالله برگرده حیفه کسی مثل فرهاد بخواد اینجوری از استقلال بره کنار .

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دیروز بازیه استقلال اصلآ بهم نچسبید :( نمیدونم بخاطر اینه که بازیهای آسیایی یه مدت میدیدم الان بازیه اینا برام خسته کننده بود یا استقلال اون استقلال نبود
swoon.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فقط اومدم سریع این خبر رو بذارم

خیالمون راحت شد : :happy:

مجيدي در تمرين استقلال حاضر شد

به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه استقلال به فرهاد مجيدي كه بعد از جريمه 30 ميليوني به دليل يك جلسه غيبت غير موجه عليه علي فتح الله زاده موضع گيري كرده بود فرصت داده بودند تا امروز در محل تمرين آبي پوشان در زمين شماره دو آزادي حاضر شود. اين اتفاق رخ داد و مجيدي امروز در محل تمرين استقلال حاضر شده و در حال دويدن با ساير بازيكنان است.
باشگاه استقلال پيش از اين اعلام كرده بود در صورتي كه مجيدي تا امروز در تمرين حضور نيابد به كميته انضباطي شكايت خواهد كرد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود بر فرزاد عزیز که همیشه موندگاری و سایر دوستان

برد و صعود به دور بعد حذفی رو به رفقا تبریک میگم و بابت فرهاد هم مسرور شدیم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود بر فرزاد عزیز که همیشه موندگاری و سایر دوستان

پاینده باشی جواد جان ، ارادتمنم ..:)

بازار داغ روبوسي مجيدي با استقلالي‌ها

A0891274.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين تيم استقلال ساعت 15 در زمين شماره دو آزادي برگزار شد.

* مهمترين اتفاق تمرين امروز آبي پوشان حضور فرهاد مجيدي در محل تمرين بود. وي كه چند روزي با علي فتح الله زاده به مشكل خورده بود و در تمرينات شركت نمي كرد پس از اولتيماتوم باشگاه مبني بر اينكه فقط تا امروز فرصت دارد در تمرين شركت كند، در محل تمرين حاضر شد و همراه سايرين تمرين كرد.

* مجيدي كه چند روزي بود در تمرين استقلال شركت نمي كرد وقتي وارد زمين شماره دو آزادي شد با اعضاي كادرفني به روبوسي پرداخت و چند دقيقه با مربيان به صورت خصوصي صحبت كرد. اين بازيكن سپس با تك تك بازيكنان استقلال روبوسي كرد.

* تنها غايب تمرين استقلال اميد روانخواه بود. وي كه در جريان بازي با شهرداري ياسوج مصدوم شد امروز در تمرين حاضر نشد. كاوه ستوده يكي از اعضاي كادر پزشكي استقلال درباره وضعيت روانخواه به خبرنگار فارس گفت: فعلا نمي توانيم در مورد وضعيت روانخواه اظهار نظر كنيم. پاي او ورم دارد و بعد از خوابيدن ورم بايد مراحل درمان را آغاز كنيم.

* محمد محمدي دروازه بان استقلال به همراه پسر خود در زمين شماره دو آزادي حاضر شده بود.

* هيچ تماشاگري امروز در تمرين استقلال حاضر نشده بود.

* امير حسين صادقي با سايرين تمرين نكرد. او در ابتداي تمرين به مدت 10 دقيقه با يورگن گده و مترجم او به صحبت پرداخت. مدافع استقلال از ناحيه كشاله ران دچار كشيدگي شده است.

* بازيكنان استقلال كه مقابل شهرداري ياسوج بازي كرده بودند دقايقي بعد از تمرين راهي سونا و استخر شدند.

* بازيكنان اين تيم روز پنجشنبه ساعت 11 صب بايد در باشگاه حاضر شوند. آنها بايد در جلسه اي كه كادرفني در نظر دارد شركت كنند.

* حسين ترابپور مربي دروازه بان هاي استقلال به دليل برگزاري مراسم عزاداري كه امشب در منزل او برگزار مي شود امروز غايب بود. به جاي وي يورگن گده دروازه بان هاي استقلال را تمرين مي داد.

* استقلال فردا تمرين ندارد.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
اصلا خوب بازی نکردیم. هیچ موقعیت خاصی روی بازی ایجاد نکردیم و جفت گلهامون روی ضربات ازاد بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا