سلام دوستان
منم تبریک می گم واقعا نیاز به برد داشتیم و بردیم
فرهاد هم عالی بود می تونست هتریک کنه که نشد:دی
-------------
مظلومي:
مجيدي براي استقلال مانند مسي است براي بارسلونا
از بازيكنانم كمي دلگير هستم!
سرمربي تيم فوتبال استقلال از وضعيت تيمش پس از 40 روز تعطيلي راضي است.
به گزارش خبر گزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، پرويز مظلومي در پايان ديدار تيم هاي استقلال و استيل آذين كه با برتري سه بر يك تيمش همراه بود گفت: بازي بسيار خوبي انجام داديم و از عملكرد تمام بازيكنان راضي هستم، البته اين شكست چيزي از ارزش هاي استيل آذين كم نمي كند.
مظلومي ادامه داد: در نيمه دوم با تذكرات فني كه به بازيكنان داديم شرايط فرق كرد و برخلاف نيمه اول كه استيل آذين چندين موقعيت گل روي دروازه ما ايجاد كرد، در نيمه دوم ما تيم برتر بوديم، البته اخراج بازبكن استيل آذين باعث شد انگيزه بازيكنان كم شود و بازيكنان براي زدن گل هاي بيشتر تلاش زيادي انجام ندهند.
سرمربي تيم فوتبال استقلال با انتقاد از كاهش ميل گلزني شاگردانش گفت: از بازيكنان كمي دلگير هستم، اگر دقت كرده بودند مي توانستيم با گل هاي بيشتر برنده بازي باشيم. استيل آذين هم بازي بسيار خوبي انجام داد و بازي پاياپاي مقابل ما به نمايش گذاشت.
مظلومي درباره هدف تيمش گفت: تيم را براي قهرماني بسته ام، اميدوارم به اين هدف برسيم. تيم ما بعد از چند هفته تعطيلي بازي خوبي به نمايش گذاشت و اين نشان مي دهد كه تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته ايم.
سرمربي استقلال از مسوولان سازمان ليگ درخواستي هم داشت و گفت: اميدوارم از اين به بعد ترتيبي اتخاذ شود كه بازي ها در روزهاي تعطيل برگزار شود، با توجه به اين كه امروز تعطيل نبود و تماشاگران هم اكثرا از قشر محصل و كارمند هستند، استقبال خوبي از بازي صورت نگرفت كه در صورتي كه بازي به روز تعطيل منتقل شود، هواداران بيشتري مي توانند به ورزشگاه بيايند.
مظلومي درباره نيمكت نشيني حنيف عمران زاده هم عنوان كرد: نيمكت نشيني او به دلايل فني بوده، حنيف بازيكن بسيار خوبي است اما در تمرين منتظري و صادقي زوج خوبي را تشكيل دادند و به همين دليل از آنها استفاده كرديم. نيمكت نشيني در استقلال به معناي ضعيف بودن نيست و در آينده مي توان گفت از آنها استفاده خواهيم كرد.
مظلومي درپايان درباره وضعيت فرهاد مجيدي هم اظهار كرد: مجيدي نعمتي است كه آن را به راحتي از دست نمي دهيم، هر تيمي بازيكن تاثيرگذار دارد، مثل مسي براي بارسلونا. ما هم يكي به نام مجيدي داريم، البته وقتي مجيدي در تركيب نبوده هم استقلال خوب نتيجه گرفته و بازي هايش را بعضا با پيروزي پشت سر گذاشته است.
سرمربي استقلال از پاسخ به سوال
خبرنگاران درباره وضعيت هوار ملامحمد خودداري كرد و گفت: ديگر از من درباره او سوال نپرسيد.