• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوب بازی رو بردیم :)
زیاد خوب نبودیم
خوب شد مقابل استیل بازی کردیم که اونها کلا تعطیل بودند :)
انشالله بازی به بازی بهتر می شیم
اینم کاپیتان خوشتیپ خودمون :) :

majidi2-zr.jpg

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
تبريييييييييييييك !

فرهاد مجيدي عالي بازي كرد ... كاش يكي ديگه زده بود و هتريك كرده بود !

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام
بازیه بدی نبود و خوب بردیم
4643.gif
خوشبختانه توپ زیاد طرف طالبلو نرفت
126fs3186991.gif

به امید بازیهای بهتر:blush:;)

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
تبریک میگم...متاسفانه بازی رو ندیدم.ولی شنیدم مجیدی 2 تا زده..خدایی تعصب یعنی فرهاد.

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
منم برد رو تبریک میگم، به کوری چشم بدخواهان کاپیتان فرهاد بازی کرد و 2 تا هم زد!
47b20s0.gif

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
منم با فرامرز موافقم.
خوب نبودیم و باید خوشحال باشیم که استیل کلا تعطیل بود.
با این حال فکر میکنم میتونستیم شکست بدتری رو بهشون تحمیل کنیم که تاریخی بشه.
دسوزا به نظرم خیلی خوبه و از اول فصل هر بار بازی کرده (البته به استثنا یک بار که تعویضی اومد - یادم نیست جلو کجا بود) خوب بوده. کاش فیکس بشه تو تیم.
دفاع خیلی ضعیف بازی کرد.
شریفات بچه با عشقیه.
فرهاد هم که فرهاده دیگه.

تبریک/ پارسال همچین روزهایی بود که تو اون بازی تلخ تو حذفی ما رو اوت کرده بودند. این به اون در.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

منم تبریک می گم واقعا نیاز به برد داشتیم و بردیم
smilingsmiley.gif
فرهاد هم عالی بود می تونست هتریک کنه که نشد:دی

-------------
مظلومي:
مجيدي براي استقلال مانند مسي است براي بارسلونا
از بازيكنانم كمي دلگير هستم!

69.jpg

سرمربي تيم فوتبال استقلال از وضعيت تيمش پس از 40 روز تعطيلي راضي است.

به گزارش خبر گزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، پرويز مظلومي در پايان ديدار تيم هاي استقلال و استيل آذين كه با برتري سه بر يك تيمش همراه بود گفت: بازي بسيار خوبي انجام داديم و از عملكرد تمام بازيكنان راضي هستم، البته اين شكست چيزي از ارزش هاي استيل آذين كم نمي كند.

مظلومي ادامه داد: در نيمه دوم با تذكرات فني كه به بازيكنان داديم شرايط فرق كرد و برخلاف نيمه اول كه استيل آذين چندين موقعيت گل روي دروازه ما ايجاد كرد، در نيمه دوم ما تيم برتر بوديم، البته اخراج بازبكن استيل آذين باعث شد انگيزه بازيكنان كم شود و بازيكنان براي زدن گل هاي بيشتر تلاش زيادي انجام ندهند.

سرمربي تيم فوتبال استقلال با انتقاد از كاهش ميل گلزني شاگردانش گفت: از بازيكنان كمي دلگير هستم، اگر دقت كرده بودند مي توانستيم با گل هاي بيشتر برنده بازي باشيم. استيل آذين هم بازي بسيار خوبي انجام داد و بازي پاياپاي مقابل ما به نمايش گذاشت.

مظلومي درباره هدف تيمش گفت: تيم را براي قهرماني بسته ام، اميدوارم به اين هدف برسيم. تيم ما بعد از چند هفته تعطيلي بازي خوبي به نمايش گذاشت و اين نشان مي دهد كه تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته ايم.

سرمربي استقلال از مسوولان سازمان ليگ درخواستي هم داشت و گفت: اميدوارم از اين به بعد ترتيبي اتخاذ شود كه بازي ها در روزهاي تعطيل برگزار شود، با توجه به اين كه امروز تعطيل نبود و تماشاگران هم اكثرا از قشر محصل و كارمند هستند، استقبال خوبي از بازي صورت نگرفت كه در صورتي كه بازي به روز تعطيل منتقل شود، هواداران بيشتري مي توانند به ورزشگاه بيايند.

مظلومي درباره نيمكت نشيني حنيف عمران زاده هم عنوان كرد: نيمكت نشيني او به دلايل فني بوده، حنيف بازيكن بسيار خوبي است اما در تمرين منتظري و صادقي زوج خوبي را تشكيل دادند و به همين دليل از آنها استفاده كرديم. نيمكت نشيني در استقلال به معناي ضعيف بودن نيست و در آينده مي توان گفت از آنها استفاده خواهيم كرد.

مظلومي درپايان درباره وضعيت فرهاد مجيدي هم اظهار كرد: مجيدي نعمتي است كه آن را به راحتي از دست نمي دهيم، هر تيمي بازيكن تاثيرگذار دارد، مثل مسي براي بارسلونا. ما هم يكي به نام مجيدي داريم، البته وقتي مجيدي در تركيب نبوده هم استقلال خوب نتيجه گرفته و بازي هايش را بعضا با پيروزي پشت سر گذاشته است.

سرمربي استقلال از پاسخ به سوال

خبرنگاران درباره وضعيت هوار ملامحمد خودداري كرد و گفت: ديگر از من درباره او سوال نپرسيد.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

جباري بهبود پيدا كرده است
نوروزي: مصدوميت روانخواه جدي است

خبرگزاري فارس: پزشك تيم فوتبال استقلال وضعيت مصدومان اين تيم را تشريح كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، دكتر امين نوروزي در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه استقلال در مورد آخرين وضعيت مصدومان استقلال اظهار داشت: محمد محمدي از ناحيه عضله داخل ران دچار خونريزي شده و فعلا بايد به فيزيوتراپي بپردازد. وضعيت مجتبي جباري هم تا حدود زيادي بهبود پيدا كرده تا تنها اين بازيكن به انجام تمرينات بدنسازي نياز داشته باشد.
نوروزي در خصوص وضعيت اميدرضا روانخواه عنوان كرد: مصدوميت اين بازيكن جدي است و ما نظر نهايي را پس از نتيجه آزمايشات و معاينات اعلام خواهيم كرد و در حال حاضر نمي‌توان گفت وي تا چه زماني از ميادين به دور است.
پزشك استقلال از وضعيت ميلاد ميداودي ابراز رضايت كرد و گفت: خوشبختانه روند درمان ميداودي موفقيت‌آميز بوده و اين بازيكن درست مثل سيدصالحي و شكوري خيلي خوب و منظم دوران درمان خود را سپري مي‌كند تا به شرايط ايده‌آل برسد.

اميرآبادي: در جام حذفي هم مدعي هستيم
رحمتي: مي‌توانستيم بيشتر گل بزنيم

خبرگزاري فارس: هافبك استقلال گفت: موقعيت‌هاي خوبي داشتيم ومي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري بزنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، كيانوش رحمتي كه به همراه مهدي اميرآبادي براي انجام تست دوپينگ به سالن آزمايش مي‌رفت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دو نيمه اول تيم برتر ميدان بوديم و موقعيت‌هاي خوبي داشتيم. مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري هم بزنيم.
وي افزود: براي شروع بازي‌ها بعد از تعطيلات نيم فصل پيروزي خوبي به دست آورديم. در تعطيلات تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتيم و مي‌خواهيم كم كم خود را به صدر جدول نزديك كنيم. استيل آذين هم تيم خوبي بود اما بعد از 10 نفره شدن نيروي آنها تمام شد.

* اميرآبادي: در جام حذفي مدعي هستيم
مهدي اميرآبادي نيز در جمع خبرنگاران گفت: به نتايج ديگر تيم ها كاري نداريم و به فكر موفق تيم خود هستيم. امروز هم بازي خوبي انجام داديم و خدا را شكر مي كنيم كه سه امتياز را كسب كرديم.
وي افزود: ما در جام حذفي هم مدعي هستيم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بازگشت قهرمان

zc1z49dpjaaqgq5okw6d.jpg

ychkzitc34dfvbgf6f5p.jpg

منم به تمام رفقا تبریک میگم ، برد دلچسبی بود

به نظرم استقلال خوب و مسلط کار کرد ، برای اولین بار ازبازی کیا رحمتی هم خوشم اومد :دی یک پاس گل هم که داد، شیر فرهادم که یه دونس کلا

خیزش اس اس به رده دوم هم مبارک ، پیش بسوی قهرمانی .. :happy:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
تبریک میگم
بازی رو ندیدم اما وقتی شنیدم داش فرهاد 2 تا گل زده خیلی خوشحال شدم
لینک دانلود گل ها رو کسی داره ؟

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

منم برد استقلال رو به عاشقان آبی تبریک میگم .

با نظرات دوستان موافقم . استیل آذین خیلی تعطیل بود .

گلهای فرهاد رو ندیدم ، ولی خوشحالم که 2 تا گل زد .

بازگشت سید صالحی و گلی که زد ، خبر بسیار خوبی برای استقلال بود .

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
بعد از گل اول و شعار تماشاگرا کلی افتخار کردم به حضور یه همچین بازیکنی توی تیم.

بازی رو درست ندیدم اما تا گل دوم فرهاد کامل دیدم. :دی

منتظری امروز فراوون سوتی میداد. دیگه همین :دی

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

محمدي در گفت‌وگو با فارس:
بعد از بازي با پيكان در تمرينات گروهي استقلال شركت مي‌كنيم

خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم استقلال گفت: بعد از بازي با پيكان در تمرينات گروهي شركت مي‌كنم.

محمد محمدي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص مصدوميتي كه براي او اتفاق افتاده گفت: در يكي از تمرين‌ها به خاطر اينكه روي زمين برف بود از ناحيه عضله دچار مشكل شدم و نبايد تمرين سنگيني انجام مي‌دادم. خوشبختانه در 3 روزي كه فيزيوتراپي انجام دادم شرايط بهتري پيدا كردم و از امروز آب‌درماني خواهم كرد.
وي با رد شايعه پارگي 20 سانتيمتري عضله پايش گفت: چين مسئله اي نيست و عضله پايم از داخل خونريزي كرده كه خوشبختانه اين خونريزي متمركز است و اگر در يك نقطه بود دچار مشكل مي‌شدم.
محمدي در خصوص زمان دقيق بازگشتش به ميادين فوتبال گفت: متأسفانه امروز در روزنامه‌ها چيزهايي خواندم كه خودم هم متعجب شدم. برخي‌ها نوشته بودند 2 ماه از ميادين دور خواهم بود در حالي كه اين طور نيست و بعد از بازي با يكشنبه آينده با پيكان در تمرين گروهي استقلال شركت خواهم كرد.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دوستان مثل اینکه بالاخره این هوار ملا محمد امروز وارد تهران شده.ساعت 3 بامداد.

خبر موثقه.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
دوستان مثل اینکه بالاخره این هوار ملا محمد امروز وارد تهران شده.ساعت 3 بامداد.

خبر موثقه.

جدی؟ اگه بشه که خیلی عالی میشه.

برد استقلالم تبریک عرض می نمائیم
studsmatta.gif

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
هوار محمد در باشگاه استقلال
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، هوار محمد هافبك عراقي تيم فوتبال استقلال كه بامداد امروز وارد تهران شده بود ظهر امروز در باشگاه استقلال حاضر شد و با مسئولين استقلال ديدار و گفتگو كرد.
در صورت صلاحديد و نظر كادرفني اين بازيكن مي‌تواند در تمرينات استقلال حضور يابد و استقلال را در ادامه مسابقات ليگ، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا همراهي كند

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
سلام به همه ی آبی دل ها بلاخره منم بعد از مدت ها سعادت پیدا کردم بیام اینجا و اخبار رو دنبال کنم. برد خوبی بود البته نباید به این برد مغرور بشیم اگه تیم رو فرم بود باید ۳ ۴ تا دیگه میزدیم. استیل بینهایت داغون بود. بازم خوب بود. فرهاد هم بار دیگر غیرتش رو به رخ بازیکنای ایرونی کشید... به امید بهتر شدن تیم و برد های بعدی. هوار هم کاش که نمیومد خیلی بی انظباطه ایشالا برای تیم مشکل درست نکنه البته تا منصور خان و پرویز خان بالا سر تیم هستن فک نکنم بهش رو بدن،،،

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا