• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خب به سلامتی عاقبت هلال ماه رویت شد و هوار خان تشریف آوردن :دی

دکتر نوروزی: محمدی حداکثر 3،2 هفته نمی‌تواند بازی کند

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دکتر نوروزی خبر دوری دو ماهه محمد محمدی از میادین را رد کرد و در این باره طی گفت و گویی با سایت رسمی باشگاه استقلال اظهار داشت: محمدی از روز شنبه فیزیوتراپی خود را آغاز کرده و خوشبختانه روند درمانی خود را خیلی خوب طی می‌کند.
نوروزی در ادامه گفت: محمدی در ده روز آینده تحت معاینه قرار می‌گیرد تا در صورت بهبودی نسبی بتواند دویدن دور زمین را شروع کند.حداکثر دوری این دروازه‌‌بان از میادین دو تا سه هفته است و پس از این زمان محمدی مشکلی برای به میدان رفتن نخواهد داشت.

سررشته‌داری: هوار از چهارشنبه با استقلال تمرین می‌کند

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، محمد سررشته‌داری مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال گفت: هوار ملامحمد امروز در باشگاه استقلال حضور یافت و قرارداد خود را نهایی کرد. وی امروز در محل باشگاه با معاونین باشگاه استقلال دیدار و گفت و گو کرد.
وی ادامه داد: این بازیکن فردا چکاپ پزشکی خود را انجام خواهد داد و از چهارشنبه با نظر کادر فنی در تمرینات تیم حضور خواهد یافت و می‌تواند از این پس تیم استقلال را در میادین همراهی کند. هوارمحمد در صورت صلاحدید مربیان می‌تواند در بازی با پیکان به میدان برود و مشکلی جهت بازی در هفته بیست و دوم ندارد.

آمادگي جباري و غيبت 4 بازيكن

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال استقلال يك روز پس از پيروزي مقابل استيل آذين يك تمرين سبك را در مجموعه ورزشي آزادي و در زمين شماره 3 برگزار كرد.
در اين تمرين محمد محمدي، اسماعيل شريفات، ايمان مبعلي و اميدرضا روانخواه غايب بودند كه شريفات و مبعلي در اردوي تيم ملي حضور داشتند.

* محسن يوسفي به خاطر درد از ناحيه كمر تنها در كنار زمين حضور داشت و تمرين آبي پوشان را نظاره كرد.

*‌از نكات قابل توجه تمرين امروز آبي پوشان آمادگي جباري بود كه به نظر مي‌رسد اين بازيكن براي ديدارهاي آينده تيم استقلال مشكلي نداشته باشد.

* بازيكناني كه در تركيب روز گذشته استقلال حضور داشتند پس از 20 دقيقه تمرين راهي استخر و سونا شدند و بقيه بازيكنان در 2 گروه به فوتبال درون تيمي پرداختند.

تيم فوتبال استقلال فردا را به استراحت خواهد پرداخت و روز چهارشنبه در زمين صنايع نوبنياد تمريناتش را دنبال خواهد كرد.

اس اس :

فایل های ضمیمه

• image_gallery.jpg
    image_gallery.jpg
    124.9 KB · نمایش ها: 2

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
پس بلاخره هوار اومد ... مونده زير لفظي بهش بديم يه بعله ازش بگيريم !!!!‌

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
مصدوميت روانخواه از ناحيه رباط صليبي جدي است/ هافبك استقلال دوباره زير تيغ جراحي

سايت گل ـ‌ اميد روانخواه هافبك بدشانس استقلال دوباره از ناحيه رباط صليبي دچار يك مصدوميت جدي شده است. عكس‌هايي كه از زانوي اين بازيكن گرفته شد نشان مي‌دهد كه آسيب‌ديدگي رباط صليبي پاي راست روانخواه جدي است. البته تيم پزشكي باشگاه استقلال قرار است چند روزي صبر كنند تا نظر نهايي را بدهند. ولي بايد گفت كه اين مصدوميت جدي است و شرايط را براي روانخواه سخت كرده است.

او در سه ساله اخير دو بار رباط‌هاي صليبي پاي راست و چپ خود را عمل كرده و حالا باز هم از ناحيه رباط صليبي پاي راست دچار مصدوميت شده است كه اين خبر بدي براي اوست. به احتمال فراوان هافبك استقلال دوباره بايد زير تيغ جراحي قرار بگيرد هر چند كه همه چيز تا چند روزه آينده مشخص خواهد شد.

امیدوارم رباط پاره نکرده باشه :(
البته امید و جباری دیگه مصدمیتشون عادی شده :wacko:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مصدوميت روانخواه از ناحيه رباط صليبي جدي است/ هافبك استقلال دوباره زير تيغ جراحي

ای خدا نه ............................... :(:(:( چرا این بشر انقدر بد شانسه ، اینبار هم عمل بخواد دیگه عمر فوتبالش تمومه اونم در اوج جوانی .. :(

ثبت‌نام رسمي تيم فوتبال استقلال در ليگ قهرمانان آسيا

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، محمد حيراني مدير رسانه‌اي تيم فوتبال استقلال گفت: كنفدراسيون فوتبال آسيا با ارسال ايميلي رسما ثبت فهرست تيم فوتبال استقلال در ليگ قهرمانان آسيا در سال 2011 را تاييد كرد.
در اين ايميل، مسئول كميته مسابقات AFC با اشاره به تنها 5 مورد نقص پرونده كه آن هم شامل كپي كارت ملي يا مدرك مربيگري كادرفني مي‌شود،‌ ثبت نام استقلال در فصل جديد ليگ قهرمانان را رسما اعلام كرد.
وي افزود: اين نواقص جزئي تاثيري در ثبت‌نام استقلال ندارد و ثبت نام استقلال قطعي شده است. اين نواقص نيز طي همين هفته مرتفع مي‌شود و در اختيار كنفدراسيون فوتبال آسيا قرار مي‌گيرد.
در انتها بايد از همكاري آقايان نظري جويباري،‌علي اميري، كميته بين‌الملل فدراسيون فوتبال و بخش اداري باشگاه استقلال با كميته بين‌الملل باشگاه استقلال كمال تشكر و سپاسگزاري را داشته باشم.

هوار محمد: مي‌خواهم هرچه زودتر با استقلال به يك جام برسم

image_gallery

هوار محمد بازيكن جديد آبی پوشان در گفتگو با سايت رسمي باشگاه استقلال در خصوص پيوستنش به استقلال به صحبت پرداخت.
*از اينكه به استقلال پيوستي چه احساسي داري؟
من در تمام اين مدت مي‌خواستم هر چه زودتر به جمع استقلالي‌ها اضافه شوم كه خدا رو شكر بالاخره اين اتفاق افتاد و واقعا از اين موضوع بسيار خوشحال هستم. بازي در تيم بزرگي مثل استقلال برايم افتخار است و مي‌خواهم از اين فرصت بهترين استفاده را ببرم.
*دليل تاخيرت چه بود؟
خيلي‌‌ها مي‌گفتند هوار با استقلال به خاطر مسائل مالي مشكل دارد و دليل تاخيرم را اينطور بيان مي‌كردند، اما من با يكي از تيم‌هاي ليگ قبرس مشكل داشتم كه نتوانستم به موقع به استقلال بيايم و مطمئن باشيد از نظر مالي هيچ مشكلي با مجموعه استقلال ندارم.
*از نظر بدني در چه وضعي هستي؟
در شرايط نسبتا خوبي قرار دارم. با توجه به بازي‌هايي كه در تيم ملي عراق انجام مي‌دادم از لحاظ بدني در شرايط خوبي هستم.
*از استقلال چه شناختي داري؟
استقلال تيم بزرگي است و بازيكنان خوبي در اختيار دارد. اين تيم هم در ايران و هم در آسيا هواداران بي‌شماري دارد و همانطور كه گفتم خيلي خوشحالم كه مي‌توانم براي اين تيم بازي كنم.
*از وضعيت استقلال در ليگ و جام حذفي خبر داري؟
به دليل آنكه در تورنمنت جام ملت‌هاي آسيا به همراه تيم ملي عراق بودم خيلي نمي‌توانستم بازي‌هاي استقلال را دنبال كنم، اما خبر دارم كه اين تيم با برد چند روز قبل در رده دوم جدول قرار گرفته است. در جام حذفي هم آنطور كه به من گفته‌اند بايد با ملوان انزلي بازي كنيم و با برد مقابل اين تيم به فينال مي‌رسيم. خيلي دوست دارم در فينال به همراه استقلال خيلي زود به يك جام برسم و تمام تلاشم را هم براي اين مهم خواهم كرد.
*از كي در تمرينات شركت مي‌كني؟
تا آخر وقت امروز تمام كارهايم را انجام مي‌دهم تا فردا (چهارشنبه) حتما در تمرينات شركت كنم.
*در خط هافبك ترافيك بازيكن بسيار زياد است، با اين شرايط چه خواهي كرد؟
بازيكنان خوبي در اين پست براي استقلال بازي مي‌كنند، اما من هيچ وقت از رقابت هراسي ندارم و با تمام توان در تمرينات شركت خواهم كرد و با جلب نظر كادرفني مي‌خواهم به صورت ثابت براي استقلال به ميدان بروم.
*با استقلال به چه مي‌انديشي؟
من در هر تيمي كه بازي كردم اول به موفقيت تيمم فكر كردم. در استقلال هم مي‌خواهم براي موفقيت استقلال تلاش كنم و تمام توانم را هم به كار خواهم بست. خيلي دوست دارم با اين تيم به يك جام برسم.
*با هواداران صحبت خاصي داري؟
هواداران استقلال مطمئن باشند بهترين بازي‌هايم را براي اين تيم انجام مي‌دهم. قول مي‌دهم انتظارات آنان را برآورده كنم و آنها را شاد كنم.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام دوستان
فکر کنم خیلی وقته من خبر نذاشتم.

tskorxgiq21yspoj3vsg.jpg

برنامه هفته 24 تا 28 ليگ برتر مشخص شد
پرسپوليس- استقلال، 6 فروردين

شنبه ‌٠٦/٠١/٩٠-هفته بيست و هشتم-ساعت ‌١٧:00

پيروزي-استقلال-آزادي-تهران

به امید پیروزی مجدد
tick01.gif

هوار ملامحمد در تمرين استقلال حاضر شد !!!!!!!!

روانخواه: قصد خداحافظي از فوتبال را ندارم

هافبك مصدوم تيم فوتبال استقلال گفت: به هيچ وجه قصد خداحافظي از فوتبال را ندارم.

به نقل از سايت باشگاه استقلال، اميدرضا روانخواه درباره مصدوميتش اظهار كرد: متاسفانه رباط پايم آسيب‌ديده است و مشغول فيزيوتراپي هستم. متاسفانه دارم تاوان اولين جراحي خودم را مي‌دهم چون اعتقاد دارم آن جراحي موفقيت‌آميز نبود و در آسيب‌ديدگي‌هاي بعدي من بي‌تاثير نبوده است. به هر صورت بين يک هفته تا ده روز آينده براي چهارمين بار از ناحيه رباط پا مورد عمل جراحي قرار مي‌گيرم.

وي ادامه داد: متاسفانه در روزهاي اخير در برخي از مطبوعات مطالبي را مي‌خوانم مبني بر اينکه روانخواه قصد خداحافظي از فوتبال را دارد. واقعا براي چنين اظهارات کذبي متاسفم. به جاي آنکه به ورزشکار مصدوم روحيه دهند با چاپ چنين اخباري او را دچار چالش مي‌کنند.

روانخواه خاطرنشان كرد: مثل هميشه آماده مبارزه هستم و مطمئن هستم با لطف خدا بار ديگر به ميادين باز مي‌گردم. در هر صورت خيلي متاسفم که امسال ديگر نمي‌توانم استقلال را در سه جام پيش‌رو همراهي کنم.

این پسر حیف شد! :(

97b1ae1f409849939bf4.jpg
97b1ae1f409849939bf4.jpg
97b1ae1f409849939bf4.jpg

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام دوستان
فکر کنم خیلی وقته من خبر نذاشتم.

سلام و درود

بر همه آبی دلان " واجبه " که در خونه خودشون حضود مکفی داشته باشن برادر :)

مشکل امید روانخواه هم امیدوارم زودتر حل شه .. :(

گزارش تمرين استقلال

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، تمرينات تيم فوتبال استقلال از ساعت 15 و 30 دقيقه امروز در ورزشگاه صنايع دفاع پيگيري شد.
*هوار محمد بازيكن جديد عراقي استقلال امروز براي اولين بار در تمرينات حضور پيدا كرد و زير نظر مربيان مشغول به تمرينات شد.
*بازيكنان با تقسيم شدن به دو گروه زرد و آبي زير نظر يورگن گده به تمرينات تاكتيكي پرداختند.
*مجتبي جباري با نظر پزشكان به صورت اختصاصی تمرين كرد.
*اميدرضا روانخواه به دليل مصدوميت غايب تمرين امروز بود.
تمرينات استقلال فردا در يك نوبت و از ساعت 14 در ورزشگاه صنايع دفاع پيگيري خواهد شد

تغییر ساعت مسابقه استقلال

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، با اعلام سازمان لیگ، دیدار دو تیم فوتبال استقلال و پیکان قزوین که پیش از این قرار بود در ساعت 13:45 روز یکشنبه 24/12/89 انجام شود،‌یک ساعت دیرتر و از ساعت 14:45 همان روز در قزوین برگزار می‌شود

محمدی از شنبه می‌دود

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال محمد محمدی از روز شنبه آینده در تمرینات استقلال حاضر شده و دویدن دور زمین را آغاز می‌کند. این دروازه‌بان در بازی استقلال مقابل پیکان غایب است و در حال حاضر به فیزیوتراپی می‌پردازد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بازگشت مبعلي و شريفات و دويدن هوار دور زمين

rqmk9w6a1oa3ffkgjrci.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين تيم استقلال از ساعت 15 در زمين نوبنياد در هواي باراني برگزار شد.

* 8 هوادار اين تمرين را تماشا كردند.

* اميدرضا روانخواه و محمدي به دليل مصدوميت در تمرين حاضر نشدند.

* فرهاد مجيدي به دليل سرماخوردگي ابتدا در نوبنياد حاضر شد اما پس از صحبت با كادرفني محل را ترك كرد.

* ايمان مبعلي و اسماعيل شريفات كه همراه تيم ملي ديروز به تهران بازگشتند امروز در تمرين حاضر شدند.

* ايمان مبعلي و هوار ملا محمد با يكديگر در مورد گلي كه مبعلي در جام ملت هاي آسيا به عراق زد صحبت مي‌كردند.

* هوار ملا محمد كه هنوز شرايط ايده‌ال ندارد به دويدن دور زمين پرداخت.

* بازيكنان استقلال به كار با توپ و امور تاكتيكي مشغول شدند.

* تيم استقلال فردا ساعت 10:30 آخرين تمرين خود را برگزار مي كند و بعد از ظهر نيز راهي قزوين مي شود.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

غيبت رحمتي مقابل پيكان
خوشحالي مظلومي از بهبودي مجيدي و آمادگي جباري

خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال در تمرين امروز از بهبودي حال كاپيتان تيم خود ابراز خوشحالي كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين تيم استقلال ساعت 10:30 امروز در زمين نوبنياد آغاز شد.

* مظلومي پيش از برگزاري تمرين با بازيكنان در مورد بازي با پيكان صحبت كرد.

* بازيكنان استقلال به دليل بارش برف، به تمرين كششي پرداختند و به تمرين سبك پرداختند.

* فرهاد مجيدي كه به دليل سرماخوردگي روز گذشته تمرين نكرد امروز با بهبود حالش با سايرين تمرين كرد.
همچنين مجبتي جباري نيز آماده نشان داد تا پرويز مظلومي از بهبودي شرايط اين دو بازيكن خوشحال شود.

* كيانوش رحمتي به دليل درد از ناحيه كشاله از مربيان اجازه گرفت تا در تمرين شركت نكند. وي امروز استقلال را در سفر به قزوين همراهي نمي كند. وي روز گذشته هم دور زمين دويد.

* استقلالي ها بعد از تمرين براي صرف ناهار به هتل المپيك رفتند و ساعت 14:30 با اتوبوس راهي قزوين مي شوند.
ديدار تيم هاي استقلال و پيكان فردا ساعت 14:45 فردا برگزار مي شود.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خب مثه اینکه مجتبی به بازی با پیکان هم نمیرسه .. :(

هوار به قزوين رفت،‌ 5 استقلالي خط خوردند

به گزارش خبرگزاري فارس، 5 بازيكن استقلال از فهرست اين تيم براي ديدار فردا با پيكان قزوين خط خوردند.
فردين عابديني، مهرشاد مؤمني، مجتبي جباري، كيانوش رحمتي و محمد محمدي كه دو نفر آخر دچار آسيب‌ديدگي هستند از فهرست بازيكنان اين تيم براي ديدار با پيكان قزوين خط خوردند.
در اين بين هوار ملا محمد هافبك عراقي استقلال كه گفته مي‌شود از لحاظ بدني به آمادگي صددرصد نرسيده است، آبي‌پوشان را در سفر به قزوين همراهي كرد.
علي فتح‌الله‌زاده سرپرست باشگاه استقلال نيز فردا براي تماشاي ديدار تيمش مقابل پيكان راهي قزوين مي‌شود.

داوران بازی استقلال – پاختاكور مشخص شدند

image_gallery

كنفدراسيون فوتبال آسيا اسامي داوران ديدار استقلال ايران و پاختاكور ازبكستان از گروه B ليگ قهرمانان آسيا 2011 را اعلام كرد.
به گزارش سایت رسمی‌ استقلال، علي حمد البدواوي از امارات قضاوت اين ديدار را كه 17 فروردين 90 در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي‌شود، برعهده دارد.
ناظر بازي: نور اوماروف از تاجيكستان
ناظر داوري: عبدالرحمان الزيد از عربستان
داور: علي حمد البدواوي از امارات
كمك داور اول: عبداله محمد صالح از امارات
كمك داور دوم: مراد سعيد محمد از امارات
داور چهارم: احمد حمد هشمي از امارات

به امید موفقیت اس اس در بازی مقابل پیکان ..

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
امروز ميبريم انشالله ... ليگ اون تب و تاب سابق رو نداره !‌

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
با حذف الاتحاد،30 بهمن حریف استقلال مشخص می‌شود

image_gallery

به گزارش سایت رسمی‌باشگاه استقلال، مرحله پلي‌آف منطقه غرب ليگ قهرمانان آسيا برگزار شد و تيم السد قطر برابر الاتحاد سوريه قرار گرفت و موفق شد حريف خود را شكست دهد.
ديدار اين 2 تيم در نهایت با نتيجه 5 بر يك به سود نماينده قطر به پايان رسيد. با این نتیجه تيم السد براي حضور در مرحله گروهی ليگ قهرمانان آسيا بايد به مصاف دمپوي هند، نماينده شرق آسيا برود تا پيروز اين ميدان در گروه دوم رقابت‌ها با تيم‌هاي استقلال تهران، النصر عربستان و پاختاكور ازبكستان مصاف دهد.
گل‌هاي السد را در اين مسابقه عبدالقادر كيتا در دقايق 15 و 28 و لئاندرو داسيلوا در دقايق 33 و 66 و مجدي در دقيقه 76 به ثمر رساندند. تك گل الاتحاد را هم محمد عمر در دقيقه 81 از روي نقطه پنالتي وارد دروازه حريف كرد.
بدين ترتيب تيم‌هاي السد قطر و دمپوي هند 30 بهمن ماه در ديداري حذفي به مصاف هم خواهند رفت تا تيم برتر جواز حضور در مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا در گروه دوم را كسب كند.

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

برد استقلال در برابر پیکان رو به عاشقان آبی تبریک میگم .

هم بردیم و هم خوب و هماهنگ بازی کردیم .

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

خب بردیم و خوب هم بودیم. البته نیمه دوم تا گل نخورده بودیم تیم بیخیال شده بود.

تبریک میگم 4-0 بردیم ولی خب کمک داور یکیش رو ندید!!
یه گلم به اونها تقدیم کرد که واقعا سه نقطه! اون پنالتی جک سال میشه. خطا کف پا اون مهاجم بود که پنالتی گرفت. خیلی مضحک بود.

شریفات و منتظری و مهاجمین به استثنا ارش خوب بودند و البته وحید امروز خیلی بهتر شده بود.
مجیدی همچنان خوب بازی میکنه و روح خاصی به تیم میده.
امیرابادی تو چپ میتونه با این هوار خوب مچ بشن.
کلا خوب بودیم تو خونه حریف.
سپاهان هم ذوب رو برد. و فاصله با صدر شد 2 امتیاز. هرچند ترجیح میدادم اونها مساوی کنند. خوبیش اینه که ما خودمون با سپاهان بازی داریم و میتونیم اختیار رو دست بگیریم. حیف که بازی با ذوب از دست رفت!
بهر حال تبریک میگم و امیدوارم روزهای بهتری برای تیم باشه اگر مطبوعات و تی وی اجازه بدهند.

توپ باشید :دی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

منم تبریک می گم برد خیلی خوبی بود , تیم خیلی هماهنگتر شده بود.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
تبریک میگم برد شیرین رو به همه استقلالی های عزیز

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام
منم این برد رو به همه دوستان تبریک میگم:)
به امید بازیهای بهتر:blush:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
سلام تبریک میگم
بازی خوبی بود.پتالتی اونا هم که اصلا پتالت نبود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا