• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
ممنون زحمت کشیدی.
نگاه کردم این آقای کاکاوند عجب آدم با استعدادیه! همه کاره ست! خیلی حال کردم باهاش.
امیر همسایه رو سرچ کردم این اومد:
خبرگزاري فارس: دارنده مدال برنز جوجيتسو آسيا گفت: امير همسايه به عنوان رئيس جوجيتسو كوبودو ايران، احكام جعلي به فروش مي‌رساند.

گفتم بنیانگذارش کاکاونده(98%)
من کارش رو دیدم خوبه
قسمت بانوان جوجیتسو هم نسبت به بقیه ورزش ها فعال تره

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
چه جالب! من نمیدونستم کوبودو در ایران هم هست!! :rolleyes:

یه برنامه از کوبودو در ژاپن دیده بودم، خوشم اومده بود :happy:

khosrooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون زحمت کشیدی.
نگاه کردم این آقای کاکاوند عجب آدم با استعدادیه! همه کاره ست! خیلی حال کردم باهاش.
امیر همسایه رو سرچ کردم این اومد:
خبرگزاري فارس: دارنده مدال برنز جوجيتسو آسيا گفت: امير همسايه به عنوان رئيس جوجيتسو كوبودو ايران، احكام جعلي به فروش مي‌رساند.

شما خيلي آدم با دقت و تيز بيني هستي :happy:

khosrooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوکی
یک بحث بگو تا شروع کنیم:D:D:D:D

من ديگه بحث نمي كنم در عوضش بياييد تحقيق كنيم چرا بعضي ها اين قدر قوي مي شن كه ... :blink:
من نمي خوام درباره اساتيد اصلي سبك ها صحبت كنم همين اطراف خودمون افرادي هستند كه توي مبارزه به قدري عالي مبارزه مي كنند كه آدم رو به فكر فرو مي برند كه خدا يا اينا چيكار كردن كه اين قدر قوي هستند .
توي يكي از مسابقات كيوكوشين كه از نزديك شاهد اون بودم شخصي بود توي وزن -70 كيلوگرم كه از نظر بدني و كتك خوري مثل فولاد بود ، توي سه وزن مبارزه مي كرد (70 و75و آزاد) توي هر سه وزن تونست اول بشه . با ضربات مشت مي تونست كسي كه حدود 100 كيلو وزن داشت از تاتامي بيرون كنه . توي نفس اصلا كم نمي آورد دقيقه اول و آخرش مثل هم بود . توي اكثر مبارزاتش حريف رو ناك اوت مي كرد بيشترين زمان مبارزه اش توي فينال بود كه حريفش هم وزن خودش بود كمي با مشكل مواجه شد ولي در پايان تونست امتياز وازاري رو ازش بگيره و اول شد .
به اين سوال هم جواب بديد آيا امكان دوپينگ وجود داره ؟ يا اصلا دوپينگ مي تونه يه نفر رو تا اين حد قوي كنه ؟
دوستان خواهشن با تحقيق جواب بديد كه بد جوري تو كف اين يارو هستم

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معجزه نکرده دوست عزیز رازش اینه:
تمرین،تمرین،تمرین
نفسش مال تمرینات هوازی خوبه!
دو،دوچرخه سواری
قدرت مشت هم چندبار بحث شد درمورد عواملش(تراکم استخوانی،آمادگی ذهنی و.....)
درمورد کتک خوری هم یک نکته بگم که هرچی شما بیشتر کتک بخوری بیشتر بدنت مقاوم میشه اما رو حساب یه وقت نری دعوا راه بندازی:rambo:
حالا بازم اگه سوال دیگه ای هست ....

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
شما خيلي آدم با دقت و تيز بيني هستي :happy:

ممنون:blush:

من ديگه بحث نمي كنم در عوضش بياييد تحقيق كنيم چرا بعضي ها اين قدر قوي مي شن كه ... :blink:
من نمي خوام درباره اساتيد اصلي سبك ها صحبت كنم همين اطراف خودمون افرادي هستند كه توي مبارزه به قدري عالي مبارزه مي كنند كه آدم رو به فكر فرو مي برند كه خدا يا اينا چيكار كردن كه اين قدر قوي هستند .
توي يكي از مسابقات كيوكوشين كه از نزديك شاهد اون بودم شخصي بود توي وزن -70 كيلوگرم كه از نظر بدني و كتك خوري مثل فولاد بود ، توي سه وزن مبارزه مي كرد (70 و75و آزاد) توي هر سه وزن تونست اول بشه . با ضربات مشت مي تونست كسي كه حدود 100 كيلو وزن داشت از تاتامي بيرون كنه . توي نفس اصلا كم نمي آورد دقيقه اول و آخرش مثل هم بود . توي اكثر مبارزاتش حريف رو ناك اوت مي كرد بيشترين زمان مبارزه اش توي فينال بود كه حريفش هم وزن خودش بود كمي با مشكل مواجه شد ولي در پايان تونست امتياز وازاري رو ازش بگيره و اول شد .
به اين سوال هم جواب بديد آيا امكان دوپينگ وجود داره ؟ يا اصلا دوپينگ مي تونه يه نفر رو تا اين حد قوي كنه ؟

به قطعیت نمیشه گفت دوپینگ چون بی انصافیه و شاید طرف زحمت کشیده تا به اینجا رسیده.
تو یه سالن تمرین میکردیم روی تابلو نموشته بود: تمرین معجزه می کند!بعضی از اساتید توی کلاس سخت نمیگیرن یا فقط روی یه چیز تمرکز میکنن و بعضی از اساتید هم همه چیز رو با هم میخوان.
مثال: دوتا مربی نزدیک ما هستن هردو یه رشته رو آموزش میدن، یکی فقط تو کار مبارزه ست و شاگرداش هم به طبع کومیته رو هستند و اون یکی بیشتر روی کاتا و کیهون تمرکز داره که به طبع شاگرداش کومیته رو نیستند! ولی کاتاشون بد نیست.
از نظر من بستگی به تمرین داره البته استعداد هم نقش بزرگی داره ولی معمولا اساتید روی بحث استعداد زیاد تاکید نمیکنن چون افراد دلسرد میشن و میرن.
شکستن نیمه بالایی بطری که اویاما تو اون معروف بود نیاز به فکتورهای زیادی داره که خودش میگه از هر 100 نفر یک نفر استعداد این کار رو داره. حالا ایا اون یه نفر کیوکوشین کاره؟ به همین خاطر روی استعداد زیاد نباید دقیق شد و باید تمرین کرد تا به هدف رسید.
اول و آخر:سخت کوشی

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
ممنون:blush:

به قطعیت نمیشه گفت دوپینگ چون بی انصافیه و شاید طرف زحمت کشیده تا به اینجا رسیده.
تو یه سالن تمرین میکردیم روی تابلو نموشته بود: تمرین معجزه می کند!بعضی از اساتید توی کلاس سخت نمیگیرن یا فقط روی یه چیز تمرکز میکنن و بعضی از اساتید هم همه چیز رو با هم میخوان.
مثال: دوتا مربی نزدیک ما هستن هردو یه رشته رو آموزش میدن، یکی فقط تو کار مبارزه ست و شاگرداش هم به طبع کومیته رو هستند و اون یکی بیشتر روی کاتا و کیهون تمرکز داره که به طبع شاگرداش کومیته رو نیستند! ولی کاتاشون بد نیست.
از نظر من بستگی به تمرین داره البته استعداد هم نقش بزرگی داره ولی معمولا اساتید روی بحث استعداد زیاد تاکید نمیکنن چون افراد دلسرد میشن و میرن.
شکستن نیمه بالایی بطری که اویاما تو اون معروف بود نیاز به فکتورهای زیادی داره که خودش میگه از هر 100 نفر یک نفر استعداد این کار رو داره. حالا ایا اون یه نفر کیوکوشین کاره؟ به همین خاطر روی استعداد زیاد نباید دقیق شد و باید تمرین کرد تا به هدف رسید.
اول و آخر:سخت کوشی

شکندن بالای بطری که من در ایران هم دیدم چیز خواصی نیست که

three heart

Registered User
لایک‌ها
49

تمرین
ولی نوع تمرینت خیلی مهمه
بدنسازی رو بیشتر کار کن
روی سرعتت کار کن
سعی کن ضعف ها رو بر طرف کنی به جای اینکه مثلا اگه امروز مواشی گری تمرین کردی بعد از چند روز ببین اشکالاتش چیه اگر اشکال نداری ببین چه جور میتونی بهترش کنی
اینا معمولا باید استاد بهت بگه فرق استاد خوب و بد در همینه
هر کسی هم یک ساختار بدنی داره یکی خوب با پاهاش کار میکنه یکی خوب با دستاش ببین تو کدوم بهتری اونو ارتقا بده بعد رو نقطه ضعف ت کار کن
خلا صه زمان میبره
اگه وقت داری و برای مبارزه تمرین میکنی برو دنبالش

Last edited:

khosrooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معجزه نکرده دوست عزیز رازش اینه:
تمرین،تمرین،تمرین
نفسش مال تمرینات هوازی خوبه!
دو،دوچرخه سواری
قدرت مشت هم چندبار بحث شد درمورد عواملش(تراکم استخوانی،آمادگی ذهنی و.....)
درمورد کتک خوری هم یک نکته بگم که هرچی شما بیشتر کتک بخوری بیشتر بدنت مقاوم میشه اما رو حساب یه وقت نری دعوا راه بندازی:rambo:
حالا بازم اگه سوال دیگه ای هست ....

من تا حالا خيلي تمرين كردم ولي چقدر بايد تمرين كنم رو نمي دونم و كتك خوري هم زياد كار كردم مي تونم بگم توي مبارزه تا حالا در برابر ضربه ضعف آنچناني نداشتم . تو مسابقه دور اول رو تا حالا هر كي جلوم بوده بردم ولي فقط همون يك راند مي تونم درست مبارزه كنم بعدش حالم بهم مي خوره و اگه مبارزه سختي باشه ممكنه ببرم ولي بعدش استفراغ مي كنم و تمام ... :(

دوست عزيز ميشه كمي درباره تمرينات هوازي يا بي هوازي توضيح بديد و بگيد هر كدوم به چه درد مي خوره .
و چند نمونه از بهترين تمريناتش رو بگيد مثلا تمرين دو بايد به چه شكلي كار كنم كه بهترين تاثير رو داشته باشه من خيلي كم تمرين دو انجام دادم اون هم توي محيط باشگاه ، فكر نمي كردم اين قدر مهم باشه

khosrooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تمرین
ولی نوع تمرینت خیلی مهمه
بدنسازی رو بیشتر کار کن
روی سرعتت کار کن
سعی کن ضعف ها رو بر طرف کنی به جای اینکه مثلا اگه امروز مواشی گری تمرین کردی بعد از چند روز ببین اشکالاتش چیه اگر اشکال نداری ببین چه جور میتونی بهترش کنی
اینا معمولا باید استاد بهت بگه فرق استاد خوب و بد در همینه
هر کسی هم یک ساختار بدنی داره یکی خوب با پاهاش کار میکنه یکی خوب با دستاش ببین تو کدوم بهتری اونو ارتقا بده بعد رو نقطه ضعف ت کار کن
خلا صه زمان میبره
اگه وقت داری و برای مبارزه تمرین میکنی برو دنبالش

استاد با تجربه اي نداريم خودش تو مسابقه شركت نمي كنه ولي مجبوريم توي شهر كوچيك ما غير از ايشون مربي ديگه اي نداريم . اطلاعات رزمي رو خودم از كتاب و مجلات گير مي آرم ولي اون حد نيست كه بتونم به يك قهرمان تبديل بشم .
بدنسازي منظورتون تمرين با وزنه است يا شنا و دراز و نشست و تمريناتي از اين دست منظورتونه؟

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
اگر شما از نفس کم میارید اینکارو بکنید:
بعد از گرم کردن یه مسیر 100 متری رو درنظر بگیرید و این مسیر رو به آرامی بدوید و بعد نرم راه برید و در حال راه رفتن از بینی نفس بگیرید و چند لحضه نگه دارید و بعد از دهان خالی کنید این نفس گیری را تا 10 بار انجام بدید و بعد باز بدوید به ترتیب قبل و این کار رو از روزی سه بار تا روزی بینهایت! میتونید پیشرفت بدید. این کار باعث میشه حجم ریه هاتون بزرگ بشه.
به هیچ وجه از دهان نفس نگیر، از دهان فقط تخلیه نفس. اگر میخوای عادت کنی آب تو دهنت نگه دار و بدو! اینجوری هم از بینی نفس میکشی و هم از بینی تخلیه که بسیار هم سخته.
برای بالا بردن استقامت باید مسیر 40 متری در نظر بگیری و سرعتی بدویی و استارت سنگین بزنی و رفت و برگشتی کار کن و اگر تواناییش رو داشتی در حال دویدن جفت پا بپر بالا یا ضربات پای توبی بزن.
من اون موقعی که کیوکوشین کار میکردم اوایل سرم گیج میرفت و چشام سیاهی میرفت که با این تمرینایی که مربیم داد و در بالا هم عرض کردم برطرف شد.
اکثرا تو مسابقه از پا کم میارن که ما تو تمرین اسکات میزدیم و یه کار عجیب ولی موثری که انجام میدادیم:
استادمون پراید داشت، خودش و سه نفر دیگه میشستن تو ماشین و یه نفر هم بیرون با طناب خودش رو به ماشین میبست و ماشین رو تو مسافت حداقل 50 متری میکشید و بعد نفر بعدی. گدان مثل سنگ میشد.:D

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه دنبال قهرمانی هستی لطف کن سوابق وسن وشهرت ووزنت وقدت و مسابقات هدفت رو بگو تا بهتر راهنماییت کنیم
در نظر داشته باش که قهرمانی شوخی نیستا زندگیت باید بشه رشتت بقیه چیزا مثل کار و...مالیده!

khosrooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر شما از نفس کم میارید اینکارو بکنید:
بعد از گرم کردن یه مسیر 100 متری رو درنظر بگیرید و این مسیر رو به آرامی بدوید و بعد نرم راه برید و در حال راه رفتن از بینی نفس بگیرید و چند لحضه نگه دارید و بعد از دهان خالی کنید این نفس گیری را تا 10 بار انجام بدید و بعد باز بدوید به ترتیب قبل و این کار رو از روزی سه بار تا روزی بینهایت! میتونید پیشرفت بدید. این کار باعث میشه حجم ریه هاتون بزرگ بشه.
به هیچ وجه از دهان نفس نگیر، از دهان فقط تخلیه نفس. اگر میخوای عادت کنی آب تو دهنت نگه دار و بدو! اینجوری هم از بینی نفس میکشی و هم از بینی تخلیه که بسیار هم سخته.
برای بالا بردن استقامت باید مسیر 40 متری در نظر بگیری و سرعتی بدویی و استارت سنگین بزنی و رفت و برگشتی کار کن و اگر تواناییش رو داشتی در حال دویدن جفت پا بپر بالا یا ضربات پای توبی بزن.
من اون موقعی که کیوکوشین کار میکردم اوایل سرم گیج میرفت و چشام سیاهی میرفت که با این تمرینایی که مربیم داد و در بالا هم عرض کردم برطرف شد.
اکثرا تو مسابقه از پا کم میارن که ما تو تمرین اسکات میزدیم و یه کار عجیب ولی موثری که انجام میدادیم:
استادمون پراید داشت، خودش و سه نفر دیگه میشستن تو ماشین و یه نفر هم بیرون با طناب خودش رو به ماشین میبست و ماشین رو تو مسافت حداقل 50 متری میکشید و بعد نفر بعدی. گدان مثل سنگ میشد.:D

اگه دنبال قهرمانی هستی لطف کن سوابق وسن وشهرت ووزنت وقدت و مسابقات هدفت رو بگو تا بهتر راهنماییت کنیم
در نظر داشته باش که قهرمانی شوخی نیستا زندگیت باید بشه رشتت بقیه چیزا مثل کار و...مالیده!

s.alireza و سامورايي و ديگر دوستان ممنونم از پيشنهادات خوبتون .
من 10 سال پيش در يكي از شهرهاي كوچيك استان فارس وارد كيوكوشين كاراته شدم ولي نشد كه به شكل دائمي و مستمر تمرين كنم . باشگاه مون مرتب تعطيل مي شد و چون اون موقع كسي ديگه اي نبود ما رو راهنمايي كنه ما هم منتظر مي مونديم تا دوباره كسي بياد باشگاه رو راهندازي كنه . چون مربي مون ماله يه شهر ديگه بود همش غيبت مي كرد و يا براي درس خوندن به يه شهر ديگه مي رفت . خودش ازمون امتحان كمربند مي گرفت و كاتاهاي دوران ژوراسيك باهامون كار مي كرد :blink: و از همون ها امتحان مي گرفت و به همون كمربند بدون حكم مي داد ما هم چيزي نمي دونستيم و كيف مي كرديم تا اينكه بچه ها بزرگ شدن و تعداد كمي از اونها با پيگيري و زحمت خودشون مربي شهر شدند و با مركز استان در ارتباط شديم و اگر كاتايي تغيير كنه سريع با خبر مي شيم . در حال حاضر 23 ساله هستم و درجه كمربندم با 10 سال سابقه به دليل اينكه نشد پيگيري كنم قهوه اي است .
توي شهر خودمون به دليل اينكه تجربه ام از باقي افراد بيشتر بود تونستم جز نفرات اول تا سوم بشم . از نظر بدني و نفس بالاتر نبودم فقط تجربه . توي مسابقات استاني نتونستم مقام بيارم همون طور كه گفتم يك راند رو خوب مي تونم مبارزه كنم ولي بعدش حالم بهم مي خوره نمي دونم اونا چيكار مي كنند بعضي هاشون خوب كار مي كنند ولي اكثرشون از نظر تكنيك و طرز ايستادن و گارد گرفتن از من خيلي پايين تر هستند ولي بازهم مي بيني در برابر اونها كم مي ارم و به زور مي تونم ببرم و بعدش چشمم سياهي مي رفت و حسابي حالم بهم مي خورد .
توي وزن 70 مبارزه مي كنم ولي 68 كيلو وزن و قد 1.73 بيشتر ندارم . حريفان من از نظر ظاهري از خودم هيكلي تر هستند چون قبل از مسابقه نمي دونم چه جوري وزن كم مي كنند خودشون مي گن حداقل 4 تا 5 كيلو وزن كم كردند و خودشون رو انداختن توي وزن 70
حالا نظرتون رو بگيد با اين وضعيت چطوري بايد بتونم لااقل جز نفرات اول تا سوم بشم

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این طور که من از حرفهات دستگیرم شدشما مشکل تکنیکی نداری یعنی می دونی فنون به چه شکل هست مشکل شما جسمتون هست .شما اولین قدمت دوییدن هست بدو !هرچقدر که می تونی بدو صبح زود پاشو برو بدو این مشکل کم آوردنت روحل میکنه دنبال چیز معجزه آسا نباش بوکسورها تمرین اصلیشون دو هست.
برای سایر مسائل اگر خواستی بپرس
اما یادت باشه اگر دستات از آهن باشن ولی نفس نداشته باشی مبارزه کنی نمی تونی قهرمان شی!

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
امروز گفتم یک دوری در وب بزنم که اینا رو یافتم
این دیگه چیه
کنتور نداره که:blink::blink::blink:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://charsoogh.com/page-145.htm
یکی دیگه هم بود به اسم هالا البته قبلا شنیده بودم اما عکساش رو ندیده بودم که دیدم
این مسخره بازیا چیه
این که همون کنگ فوی ایرانیه که
یک چیزیم دیدم به اسم پاور کنگفو که نگم در موردش بهتره
اینا کی ساخته شدن؟
اینا فکر میکنن کی هستن که بعد از چند مدت تمرین سبک میزنن؟

Last edited:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
امروز گفتم یک دوری در وب بزنم که اینا رو یافتم
این دیگه چیه
کنتور نداره که:blink::blink::blink:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://charsoogh.com/page-145.htm
یکی دیگه هم بود به اسم هالا البته قبلا شنیده بودم اما عکساش رو ندیده بودم که دیدم
این مسخره بازیا چیه
این که همون کنگ فوی ایرانیه که
یک چیزیم دیدم به اسم پاور کنگفو که نگم در موردش بهتره
اینا کی ساخته شدن؟
اینا فکر میکنن کی هستن که بعد از چند مدت تمرین سبک میزنن؟

:lol::lol::lol:
شیطونه میگه سبک خودم رو آشکار کنم :p
تأسف انگیزه

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
دوستان چنتا فیلم رزمی میشه معرفی کنید که ارزش نگاه کردن داشته باشه ؟ خسته شدم از بیکاری .

فیلم ارزش دار مثل فیلمهای YipMan ، Undisputed و ...

khosrooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان چنتا فیلم رزمی میشه معرفی کنید که ارزش نگاه کردن داشته باشه ؟ خسته شدم از بیکاری .

فیلم ارزش دار مثل فیلمهای YipMan ، Undisputed و ...

منم دنبال فيلمي از جت لي به نام استاد تاي چي مي گردم . اگه كسي سراغ داره تمام هزينه اش رو قبول دارم

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
امین بزتپ 29 بهمن به ایران می آید.گفتم شاید برای علا قه مندان وینگ چان جالب باشد.برای کسب اطلاعات بیشتر به مجله های قهرمان و رزم آور مراجعه کنید.:)

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
امین بزتپ 29 بهمن به ایران می آید.گفتم شاید برای علا قه مندان وینگ چان جالب باشد.برای کسب اطلاعات بیشتر به مجله های قهرمان و رزم آور مراجعه کنید.:)

خبر خوبی بود ممنون . ولی لینکی چیزی ندارید ؟ پیدا نکردم .

بالا