• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

dma

Registered User
لایک‌ها
57
گلبانگ استاد خوبیه برای محاسبات عددی ؟ کلا توی گروه ریاضی . خوبه ؟ خوب درس میده ؟

بی زحمت میشه یه مقدار بیشتر در باره ی ساسان محمدی و هراتی توضیح بدی ؟ dma
ممنون
:blink: گفتم که!!!بیشتر نداره...هراتی خر حمالی زیاد ،خیلی ها حذف میکنن اونایی هم که میمونن 70 درصد با 10 و 30 درصد زیر 15...ولی دیدت به صنعت رو باز میکنه...دکتر محمدی هم خیلی تعریفشو شنیدم....

حالا اینا رو بیخیال دینامیک امتحان دادم ترکوندم...............................! از شر این درس آشغال راحت شدم...

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان برای دروس ریز چه استادایی خوبن لطفا از نظر درس دادن نمره دادن بگید:happy: اگز استاد دیگه ای هم به غیر از این استاد ها برای دروس زیر خوب هستند نیز معرفی کنید

درس زبانهای برنامه نویسی صمیمی عزت ( با جفتشون داشتم اما کدوم این درسو بهتر نمره میده؟) این درس حفظیه؟

ریز1ردازنده 1 : پارسا و سعید جوان چطوره؟

مدار منطقی پیشرفته : صالح نمدی و کار گرنژاد؟

انتقال داده : برومندنیا- صالح نمدی-فرناز فامیلی

زبان تخصصی : این استاد رستم زاده چجوریه یکی میگه خوبه یکی میگه بده بالاخره چی؟

سیستم عامل : شهابی - روحانی-موسوی

طراحی vlsi : کتیرایی

ممنون از جواباتون

ریز1: جوان عالیه... من همین فردا باهاش امتحان دارم... هم تدریسش خوبه و هم اخلاقش... به خیلی ها 20 میده

پارسا خوب درس میده ولی سر امتحان بدجوری میپیچونه....

منطقی پیشرفته... اصلا درس مهمی نیست... کل بحثش رو مدار های آسنکرون مد حقیقی و پالس مد هست... تقریبا هر ترم کل کلاس که با کارگر نژاد دارند پاس میشن.... اینقدر این کارگر نژاد باحال هست که سر امتحان میاد و خیلی عالی راهنمایی میکنه... یادمه سر امتحان ازش سوال پرسیدم... یهو مداد رو از دستم گرفت و شروع کرد مسئله رو حل کرد..!! منهم علیرغم اینکه اصلا میان ترم نرفته بودم 14 شدم... بقیه رفقا هم بالای 18 شدند...

انتقال داده: خب مسلمه که فرناز از همه بهتره... همین ترم سر آز معماری یه 20 مفت و مجانی به من داد...برومندنیا هرگز از این کارها نمیکنه...
صالح نمدی ترم اولی هست که انتقال داده برمیداره... فوق لیسانس مخابرات و دکترای معماری کامپیوتر هست... احتمالا خوب درس میده و خوب هم نمره میده... تو معماری کامپیوتر که عالی بود... بمن 16 داد.

رستم زاده رو نمیشناسم...

سیستم عامل: همین دیروز با شهابی داشتم... افتضاح بود... این یارو تو کل دانشگاه به ک... گشادی معروفه...ما یکشبنه ها 10 تا 12 باهاش داشتیم... همین رو بهت بگم که تو کل ترم سر جمع هشت یا نه جلسه اومد درس داد... اونهم یه ربع به 11 میومد و یه ربع به 12 میرفت...

تدریس هم مزخرفه... یعنی اصلا درس نمیده..... بلکه درس رو " تعریف " میکنه... مثل اینکه " آره یادش بخیر فلان روز با بچه ها رفته بودیم دربند و جیگر خوردیم و قلیون کشیدیم ....!!!!!!:D یعنی سیستم عامل رو اینجوری درس میده...

اینجوریه تدریسش... موقع تدریس هم مدام از این ور تخته میره اونور و برمیگرده... یه بار تعداد رفت و برگشتش رو شمردیم... شد 269 بار رفت و برگشت...!!!:blink:

امتحانش هم خیلی عجیب و غریب بود... از یه مبحث خیلی مهم اصلا سوال نداده بود و از مبحثی که درس نداده بود 2 تا سوال داده بود که منهم چرت و پرت نوشتم....

جزوه اش هم واقعا بد نوشته شده.... یعنی به زبون محاوره ای هست و خیلی بدجور تالیف شده... طرف هرچی میشنیده رو نوشته...

یه خوبی که داره اینه که سه نمره تحقیق میخواد و به همه هم اون سه نمره رو ارفاق میکنه و اکثرا هم نمرات رو روی نمودار میبره... چون با این وضع تدریسی که این آقا داره همه خراب میکنن...!!

نمرات رو هم خیلی خیلی دیر میده... مثلا مال امتحان ما که دیروز بود احتمالا نزدیک عید نوروز میاد...!! همیشه همینجوریه...!!

روحانی هم که از این بدتر .... سر کلاس به دانشجو فحش میده... به یه دانشجو گفته بود : کو.... گشاد !!!
امتحان هم واقعا بد میگیره...

تو بین اینها یه موسوی طیبی آدم هست که هم خوب درس میده و هم خوب نمره میده.... اونهم کلاسش سه سوت پر میشه..

توصیه من اینه که اگر پر شد با شهابی بردار ولی سر کلاسهای موسوی طیبی برو...!!

vlsi: خدای علم سخت افزار این کتیرایی هست... یه بار حساب کردم دیدم این آقا یک تنه 36 واحد رو میتونه درس بده و درس هم داده...!!! واقعا دانشمندی هست برای خودش ... تدریسش عالی هست و آدم موقر و با ادب و خیلی خیلی جدی هست... یعنی اصلا و ابدا خنده و شوخی و لبخند تو کارش نیست....کلاسهاش خیلی خشک و نظامی هست ...با کوچکترین بهانه ای هم سریع هم قاطی میکنه...

تمامی سوالاتی که تو امتحان میده نکته دار هست... خیلی باید بخونی تا شاید 11 یا 12 بشی... بمن که همین ترم
9 داد... فکر میکردم حداقل 11 بگیرم...

را جعبه خانم صالحی باید بگم نمره هاش اومد...
خوب نمره میده...
من رو مرامکش کرد با 9 انداخت:(
یه موقع ضدحال نشه براتون...
من کمتر میشدم...
ایشالله موفق میشید.

صالحی که عالیه !!

من سه بار با برومند نیا داشتم.... یه بار حذف کردم... بار بعد 8 گرفتم.... بار بعدش هم 9 گرفتم....در حالیکه همون ترم مدار 2 رو 20 گرفتم...!!

شما اگر با برومند نیا برمیداشتی قطعا کمتر بهت نمره میداد...

بچه ها یه سوال!
اگه کسی مدار 1 بیفته،ترم بعدش میتونه هر 4 تا مدار رو با هم همنیاز کنه؟(مدار1، مدار2 ، مدارالکترونیکی ،مدارمنطقی)
از نظر گروه موردی نداره؟

توصیه اینه که هرگز اینکار رو نکنی.... مدار 1 درس سختی هست... با چیز دیگه ای همنیازش نکن...وقتت رو برای درس های دیگه بذار...

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
توصیه اینه که هرگز اینکار رو نکنی.... مدار 1 درس سختی هست... با چیز دیگه ای همنیازش نکن...وقتت رو برای درس های دیگه بذار...
داشتم فکر میکردم که 4تا مدار بردارم با یه عمومی
واقعا فکر بدیه؟

D@RY@

Registered User
لایک‌ها
1
درس دادنش عالیه ولی نمره پایه خودته
راستی...
اگه تو پاسخنامه از راهی که تو جزوههای اساتید دیگه نوشته حل کنی ...زیادخوشش نمیاد

ممنون از راهنماییت . پس با خیال راحت باهاش بردارم .

D@RY@

Registered User
لایک‌ها
1
:blink: گفتم که!!!بیشتر نداره...هراتی خر حمالی زیاد ،خیلی ها حذف میکنن اونایی هم که میمونن 70 درصد با 10 و 30 درصد زیر 15...ولی دیدت به صنعت رو باز میکنه...دکتر محمدی هم خیلی تعریفشو شنیدم....

حالا اینا رو بیخیال دینامیک امتحان دادم ترکوندم...............................! از شر این درس آشغال راحت شدم...

منظورم این بود که ساسان محمدی هم همین کارارو میخواد ؟
من خودم با محمدی گارگاه داشتم . اونم خیلی خوب نمره نمیده .مثلا 16 نمره خوبشه . نهایتا 17 . تازه گارگاه !
من هنوزم نمی دونم با کدومشون بردارم ؟! هر چند که فکر نکنم محمدی بهم برسه . یه کد بیشتر نداره که مطمئنا پر میشه .
یکی از بچه های صنایع با هراتی 15.5 شده . ولی اونم میگه خیلی باید کار کنی . خودمم که با محمدی کاگاه 16.5 شدم .
خیلی لطف کردی . ممنون .

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
سلام!
چند تا سوال!
ریاضی و فیزیک 2
معادلات
آز فیزیک 1
با کیا بردارم؟
دو تا درس عمومی با استاد خوب هم بگید (به غیر از فارسی و اخلاق و زبان عمومی)
اول درس دادن خوب برام مهمه بعد نمره دادن!
ممنون!:)

sam_1326

Registered User
لایک‌ها
0
كمك
بچه ها رياضي مهندسي را ميشه يكي دو روز خوند؟امتحانش سخت است؟من با ذاكري دارم ميشه ازش نمره بالا بگيرم؟

dma

Registered User
لایک‌ها
57
كمك
بچه ها رياضي مهندسي را ميشه يكي دو روز خوند؟امتحانش سخت است؟من با ذاكري دارم ميشه ازش نمره بالا بگيرم؟

منم دارم پس فردا هنوز نخوندم درست و حسابی ....حال ندارم بخونم!فعلا امتحان صبح رو هضم کنم تا بعد از ظهر بشینم پاش...

1دونه سوال از فصل اول تبدیل فوریه داره،دوتا از معدلات مشتق جزئی رو هم شاید 7-8 نمره بشه بقیش هم عدد مختلط... البته این بارم ترمهای پیشه. این ترم مثل اینکه شده 14 نمره تو برگه امتحان 6 نمره هم دست استاد...

راستی رفقا یه سوال....

تخفیف شهریه برا معدلای بالای 17 نمیدن؟
کاردانی که بودیم البته من سراسری بودم دو ترم شاگرد اول شدم ترمی 200 تومن بهم دادن!

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
بچه ها یه سوال!
اگه کسی مدار 1 بیفته،ترم بعدش میتونه هر 4 تا مدار رو با هم همنیاز کنه؟(مدار1، مدار2 ، مدارالکترونیکی ،مدارمنطقی)
از نظر گروه موردی نداره؟

این 4 درسو اگرم گروه بزاره با هم برندار سنگین میشه چون مدار2 دیباج درس میده که مثل اینکه سخت گرفته

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
را جعبه خانم صالحی باید بگم نمره هاش اومد...
خوب نمره میده...
من رو مرامکش کرد با 9 انداخت:(
یه موقع ضدحال نشه براتون...
من کمتر میشدم...
ایشالله موفق میشید.

ممنون خیالم راحت شد
ایشالله با ی استاد خوب بردارید و ترم بعد20 شید

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
ریز1: جوان عالیه... من همین فردا باهاش امتحان دارم... هم تدریسش خوبه و هم اخلاقش... به خیلی ها 20 میده

پارسا خوب درس میده ولی سر امتحان بدجوری میپیچونه....

منطقی پیشرفته... اصلا درس مهمی نیست... کل بحثش رو مدار های آسنکرون مد حقیقی و پالس مد هست... تقریبا هر ترم کل کلاس که با کارگر نژاد دارند پاس میشن.... اینقدر این کارگر نژاد باحال هست که سر امتحان میاد و خیلی عالی راهنمایی میکنه... یادمه سر امتحان ازش سوال پرسیدم... یهو مداد رو از دستم گرفت و شروع کرد مسئله رو حل کرد..!! منهم علیرغم اینکه اصلا میان ترم نرفته بودم 14 شدم... بقیه رفقا هم بالای 18 شدند...

انتقال داده: خب مسلمه که فرناز از همه بهتره... همین ترم سر آز معماری یه 20 مفت و مجانی به من داد...برومندنیا هرگز از این کارها نمیکنه...
صالح نمدی ترم اولی هست که انتقال داده برمیداره... فوق لیسانس مخابرات و دکترای معماری کامپیوتر هست... احتمالا خوب درس میده و خوب هم نمره میده... تو معماری کامپیوتر که عالی بود... بمن 16 داد.

رستم زاده رو نمیشناسم...

سیستم عامل: همین دیروز با شهابی داشتم... افتضاح بود... این یارو تو کل دانشگاه به ک... گشادی معروفه...ما یکشبنه ها 10 تا 12 باهاش داشتیم... همین رو بهت بگم که تو کل ترم سر جمع هشت یا نه جلسه اومد درس داد... اونهم یه ربع به 11 میومد و یه ربع به 12 میرفت...

تدریس هم مزخرفه... یعنی اصلا درس نمیده..... بلکه درس رو " تعریف " میکنه... مثل اینکه " آره یادش بخیر فلان روز با بچه ها رفته بودیم دربند و جیگر خوردیم و قلیون کشیدیم ....!!!!!!:D یعنی سیستم عامل رو اینجوری درس میده...

اینجوریه تدریسش... موقع تدریس هم مدام از این ور تخته میره اونور و برمیگرده... یه بار تعداد رفت و برگشتش رو شمردیم... شد 269 بار رفت و برگشت...!!!:blink:

امتحانش هم خیلی عجیب و غریب بود... از یه مبحث خیلی مهم اصلا سوال نداده بود و از مبحثی که درس نداده بود 2 تا سوال داده بود که منهم چرت و پرت نوشتم....

جزوه اش هم واقعا بد نوشته شده.... یعنی به زبون محاوره ای هست و خیلی بدجور تالیف شده... طرف هرچی میشنیده رو نوشته...

یه خوبی که داره اینه که سه نمره تحقیق میخواد و به همه هم اون سه نمره رو ارفاق میکنه و اکثرا هم نمرات رو روی نمودار میبره... چون با این وضع تدریسی که این آقا داره همه خراب میکنن...!!

نمرات رو هم خیلی خیلی دیر میده... مثلا مال امتحان ما که دیروز بود احتمالا نزدیک عید نوروز میاد...!! همیشه همینجوریه...!!

روحانی هم که از این بدتر .... سر کلاس به دانشجو فحش میده... به یه دانشجو گفته بود : کو.... گشاد !!!
امتحان هم واقعا بد میگیره...

تو بین اینها یه موسوی طیبی آدم هست که هم خوب درس میده و هم خوب نمره میده.... اونهم کلاسش سه سوت پر میشه..

توصیه من اینه که اگر پر شد با شهابی بردار ولی سر کلاسهای موسوی طیبی برو...!!

vlsi: خدای علم سخت افزار این کتیرایی هست... یه بار حساب کردم دیدم این آقا یک تنه 36 واحد رو میتونه درس بده و درس هم داده...!!! واقعا دانشمندی هست برای خودش ... تدریسش عالی هست و آدم موقر و با ادب و خیلی خیلی جدی هست... یعنی اصلا و ابدا خنده و شوخی و لبخند تو کارش نیست....کلاسهاش خیلی خشک و نظامی هست ...با کوچکترین بهانه ای هم سریع هم قاطی میکنه...

تمامی سوالاتی که تو امتحان میده نکته دار هست... خیلی باید بخونی تا شاید 11 یا 12 بشی... بمن که همین ترم
9 داد... فکر میکردم حداقل 11 بگیرم...

صالحی که عالیه !!

من سه بار با برومند نیا داشتم.... یه بار حذف کردم... بار بعد 8 گرفتم.... بار بعدش هم 9 گرفتم....در حالیکه همون ترم مدار 2 رو 20 گرفتم...!!

شما اگر با برومند نیا برمیداشتی قطعا کمتر بهت نمره میداد...
.

خیلی ممنون از توضیحات مفصلتون:happy:

Dr_King

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان كسي وصايا با طالاقاني برنگي داره ؟‌؟ سوال از كجا مي آد ؟؟

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م
سلام!
چند تا سوال!
ریاضی و فیزیک 2
معادلات
آز فیزیک 1
با کیا بردارم؟
man hamina ro porsidam kasi javab nadad!
albate na hameye ina ro
mesle inke in soal bi javabe

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
امروز اخرين امتحانم رو تو اين دانشگاه دادم.4 ترم كارداني 6 ترم هم اينجا ناپيوسته

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
سلام بچه ها ...

این قضیه اضافه شدن شهریه ها راسته یا شایعه س؟

اااا. پسر یعنی میخوای بگی ما با هم هم کلاس بودیم!!!؟ تو کدوم از بچه هایی؟ زود باش رو کن!:f34r: (شوخی)

البته واقعا استاد بی خیالیه! ولی تنها نقطه قوت شهابی اینه که خیلی حالیشه! و نمره دادنش هم از روحانی بهتره! اگه اگه بیوفتم ترم بعد با موسوی برمیدارم (البته میدونم که بهم نمیرسه ! )

نکته دیگه هم اینه که من شنیدم آخرین ترمی بود که شهابی اینجا درس میداد چون جزو مسئولان مرکز ایرانشهره و نمیرسه! پس همه واسه روحانی برنامه ریزی کنن... :دی

chem_eng

Registered User
لایک‌ها
578
م
راستی رفقا یه سوال....
تخفیف شهریه برا معدلای بالای 17 نمیدن؟
کاردانی که بودیم البته من سراسری بودم دو ترم شاگرد اول شدم ترمی 200 تومن بهم دادن!

احتمالا اتومات از شهریه ات کم میشه؟؟؟

ainaz_70

Registered User
لایک‌ها
0
سلام!
چند تا سوال!
ریاضی و فیزیک 2
معادلات
آز فیزیک 1
با کیا بردارم؟

ریاضی‌ ۲ به نظرم استاد خوب نیس یعنی‌ هس مثل کرمی و کرمعلی‌ که واسه دختر‌ها نیس و معمولاً هم سریع پر می‌شه!!من با مسگرا نی‌ داشتم کلاساش و هی‌ میپیچوند خوب هم درس نمیده...

معادلات با زاکری داشتم استاد خیلی‌ خوبی از نظر نمره که نمره خودتو میده اما واقعا پی‌ میبری معادلات چه درس شیرینی

علاوه بر این جزو کاملی بهت میگه مثل رودک پر فرمول نیس (البته من از روی جزو کرمی هم خوندم هم ریاضی‌ هم معادلات...)

فیزیک۲ هم با ذول الریاستین داشتم استاد خوبیه همه جلسات شو میاد حضور غیاب هم نمی‌کنه از رو هالیدی مثل حل می‌کنه و مثل جزو شمس درس میده( اونم از رو جزوه شمس خوندم)

از فیزیک۱ هم با غفاری بر ندار هم چنین با نوروز بابایی،،،‌ها قوبینس به نظر خوب میاد...

Last edited:
بالا