ریز1: جوان عالیه... من همین فردا باهاش امتحان دارم... هم تدریسش خوبه و هم اخلاقش... به خیلی ها 20 میده
پارسا خوب درس میده ولی سر امتحان بدجوری میپیچونه....
منطقی پیشرفته... اصلا درس مهمی نیست... کل بحثش رو مدار های آسنکرون مد حقیقی و پالس مد هست... تقریبا هر ترم کل کلاس که با کارگر نژاد دارند پاس میشن.... اینقدر این کارگر نژاد باحال هست که سر امتحان میاد و خیلی عالی راهنمایی میکنه... یادمه سر امتحان ازش سوال پرسیدم... یهو مداد رو از دستم گرفت و شروع کرد مسئله رو حل کرد..!! منهم علیرغم اینکه اصلا میان ترم نرفته بودم 14 شدم... بقیه رفقا هم بالای 18 شدند...
انتقال داده: خب مسلمه که فرناز از همه بهتره... همین ترم سر آز معماری یه 20 مفت و مجانی به من داد...برومندنیا هرگز از این کارها نمیکنه...
صالح نمدی ترم اولی هست که انتقال داده برمیداره... فوق لیسانس مخابرات و دکترای معماری کامپیوتر هست... احتمالا خوب درس میده و خوب هم نمره میده... تو معماری کامپیوتر که عالی بود... بمن 16 داد.
رستم زاده رو نمیشناسم...
سیستم عامل: همین دیروز با شهابی داشتم... افتضاح بود... این یارو تو کل دانشگاه به ک... گشادی معروفه...ما یکشبنه ها 10 تا 12 باهاش داشتیم... همین رو بهت بگم که تو کل ترم سر جمع هشت یا نه جلسه اومد درس داد... اونهم یه ربع به 11 میومد و یه ربع به 12 میرفت...
تدریس هم مزخرفه... یعنی اصلا درس نمیده..... بلکه درس رو " تعریف " میکنه... مثل اینکه " آره یادش بخیر فلان روز با بچه ها رفته بودیم دربند و جیگر خوردیم و قلیون کشیدیم ....!!!!!!

یعنی سیستم عامل رو اینجوری درس میده...
اینجوریه تدریسش... موقع تدریس هم مدام از این ور تخته میره اونور و برمیگرده... یه بار تعداد رفت و برگشتش رو شمردیم... شد 269 بار رفت و برگشت...!!!:blink:
امتحانش هم خیلی عجیب و غریب بود... از یه مبحث خیلی مهم اصلا سوال نداده بود و از مبحثی که درس نداده بود 2 تا سوال داده بود که منهم چرت و پرت نوشتم....
جزوه اش هم واقعا بد نوشته شده.... یعنی به زبون محاوره ای هست و خیلی بدجور تالیف شده... طرف هرچی میشنیده رو نوشته...
یه خوبی که داره اینه که سه نمره تحقیق میخواد و به همه هم اون سه نمره رو ارفاق میکنه و اکثرا هم نمرات رو روی نمودار میبره... چون با این وضع تدریسی که این آقا داره همه خراب میکنن...!!
نمرات رو هم خیلی خیلی دیر میده... مثلا مال امتحان ما که دیروز بود احتمالا نزدیک عید نوروز میاد...!! همیشه همینجوریه...!!
روحانی هم که از این بدتر .... سر کلاس به دانشجو فحش میده... به یه دانشجو گفته بود : کو.... گشاد !!!
امتحان هم واقعا بد میگیره...
تو بین اینها یه موسوی طیبی آدم هست که هم خوب درس میده و هم خوب نمره میده.... اونهم کلاسش سه سوت پر میشه..
توصیه من اینه که اگر پر شد با شهابی بردار ولی سر کلاسهای موسوی طیبی برو...!!
vlsi: خدای علم سخت افزار این کتیرایی هست... یه بار حساب کردم دیدم این آقا یک تنه 36 واحد رو میتونه درس بده و درس هم داده...!!! واقعا دانشمندی هست برای خودش ... تدریسش عالی هست و آدم موقر و با ادب و خیلی خیلی جدی هست... یعنی اصلا و ابدا خنده و شوخی و لبخند تو کارش نیست....کلاسهاش خیلی خشک و نظامی هست ...با کوچکترین بهانه ای هم سریع هم قاطی میکنه...
تمامی سوالاتی که تو امتحان میده نکته دار هست... خیلی باید بخونی تا شاید 11 یا 12 بشی... بمن که همین ترم
9 داد... فکر میکردم حداقل 11 بگیرم...
صالحی که عالیه !!
من سه بار با برومند نیا داشتم.... یه بار حذف کردم... بار بعد 8 گرفتم.... بار بعدش هم 9 گرفتم....در حالیکه همون ترم مدار 2 رو 20 گرفتم...!!
شما اگر با برومند نیا برمیداشتی قطعا کمتر بهت نمره میداد...
.